NIKOLAOS68 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Για την χρέωση δεν έχω πρόβλημα, γιατί έχω βάλει στο πρόγραμμα σύνδεσης και mb για το internet. Το θέμα είναι εάν τρώει έτσι μπαταρία, αν και δεν νομίζω γιατί έτσι και αλλιώς η σύνδεση στο internet είναι συνεχώς ενεργή. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Μόλις κτύπησε. :):) Άλλαξα το χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού από κάθε 15 λεπτά σε ειδοποίηση κατά την άφοιξη των στοιχείων. Στο κάθε 15 λεπτά δεν κτυπούσε και κατά την άφοιξη των στοιχείων κτυπάει. Έτσι δεν τρ'ωει παραπάνω μπαταρία; απο που το ρυθμιζουμε ρε παιδια να κανει μονο του ανανεωσει για καινουργια email?? εμενα μονο χειροκινητα εχει... αποστολη παραλαβη δεν βλεπω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 απο που το ρυθμιζουμε ρε παιδια να κανει μονο του ανανεωσει για καινουργια email?? εμενα μονο χειροκινητα εχει... αποστολη παραλαβη δεν βλεπω κατι αλλο Εγώ χρησιμοποιώ hotmail λογαριασμό και επιλέγοντας ρυθμίσεις λογαριασμού - χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού επιλέγεις κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Με το windowslive λογαριασμό μου και εγω μια χαρά παίρνω τα email μου. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω είναι το YahooMail. Το έχει κάνει κανείς? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπερα, χρησιμοποιω την 14,4 και εχω την εξης απορια. Ενω η δονηση λειτουργει κανονικα με τον ηχο κλησης , με ξυπνητηρι και με ολα τα πληκτρολογια, δεν μου λειτουργει σε οποιαδηποτε αλλη επαφη στην οθονη Δοκιμασα και μεσω του bsb tweaks και μεσω των settings του sense Ειναι δυνατον με καποιο τροπο να ενεργοποιησω το vibration για καθε επαφη με την οθονη ? Τo googlara αλλα ακρη δεν βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Για την χρέωση δεν έχω πρόβλημα, γιατί έχω βάλει στο πρόγραμμα σύνδεσης και mb για το internet. Το θέμα είναι εάν τρώει έτσι μπαταρία, αν και δεν νομίζω γιατί έτσι και αλλιώς η σύνδεση στο internet είναι συνεχώς ενεργή. Γιατί η σύνδεση στο internet είναι μονίμως ενεργή; Όταν την κλείνεις ενεργοποιείται αυτόματα πάλι μόνη της; Καλό είναι να μην είναι γιατί όντως έτσι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπερα, χρησιμοποιω την 14,4 και εχω την εξης απορια. Ενω η δονηση λειτουργει κανονικα με τον ηχο κλησης , με ξυπνητηρι και με ολα τα πληκτρολογια, δεν μου λειτουργει σε οποιαδηποτε αλλη επαφη στην οθονη Δοκιμασα και μεσω του bsb tweaks και μεσω των settings του sense Ειναι δυνατον με καποιο τροπο να ενεργοποιησω το vibration για καθε επαφη με την οθονη ? Τo googlara αλλα ακρη δεν βρηκα κανω quote τον εαυτο μου :lol: για να δωσω απαντηση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=450256 Οτι ακριβως χρειαζομουν :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Για αντιγραφή αριθμού από τις επαφές, δεν ξέρω αν ειπώθηκε, γίνεται μέσα από τις Επαφές των WM > Επεξεργασία επαφής, με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο νούμερο. Γίνεται ακόμα και όταν υπάρχουν δύο νούμερα στην επαφή. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Για αντιγραφή αριθμού από τις επαφές, δεν ξέρω αν ειπώθηκε, γίνεται μέσα από τις Επαφές των WM > Επεξεργασία επαφής, με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο νούμερο. Γίνεται ακόμα και όταν υπάρχουν δύο νούμερα στην επαφή. Άνθρωπε μας! :) Αυτό πιθανά στην ρομ της υπογραφή σου. Στις omega με μερικές κινήσεις παραπάνω (και από το manila tab) Tab επαφές/Δείτε περισσότερες πληροφορίες/Επεξεργασία/Προσθήκη περισσότερων αριθμών. Από εκεί με παρατεταμένο πάτημα στο νούμερο που ενδιαφέρει και paste. Να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Καλησπερα, χρησιμοποιω την 14,4 και εχω την εξης απορια. Ενω η δονηση λειτουργει κανονικα με τον ηχο κλησης , με ξυπνητηρι και με ολα τα πληκτρολογια, δεν μου λειτουργει σε οποιαδηποτε αλλη επαφη στην οθονη Δοκιμασα και μεσω του bsb tweaks και μεσω των settings του sense Ειναι δυνατον με καποιο τροπο να ενεργοποιησω το vibration για καθε επαφη με την οθονη ? Τo googlara αλλα ακρη δεν βρηκα Νομίζω ότι πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις --> Προσαρμογή-->Ανάδραση οθόνης και τικάρεις στην μοναδική επιλογή που έχει Εdit : Μάλλον όχι. Αλλά γιατί να έχεις πάντα δόνηση?. Έτσι καταναλώνει και μπαταρία παραπάνω πιστεύω Edited October 11, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!:D Έχω ξανά το Hd2 μου, κι όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να του περάσω κάποια omega...:p Επειδή, λοιπόν, έχω μείνει λίγο πίσω, και δεν εχω και πολύ χρόνο διαθέσιμο για πειραματισμούς προς το παρών, ποια είναι η πιο σταθερή απο τις τελευταίες εκδόσεις? Και ποιο radio προτείνετε για χαμηλη κατανάλωση μπαταρίας και καλο σημα?? 2.12, 2.14, 2.15? Edited October 11, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλημερα και καλη εβδομαδα σ ολους Φιλε ioathe ποια rom παλια πρεπει να βαλω για να μην εχω το προβλημα με το κλειδωμα στο s2u2 και με την ενταση που σου ειχα πη οτι δεν κλειδωνει; προσπαθησα να απεγκαταστησω το s2u2 αλλα ειδα οτι κλασσικο κλειδωμα τον windows δεν επανερχεται ενω το ενεργοποιο απο τα windows ερχεται την πρωτη φορα αλλα μετα δεν ενεργοποιειται με το κουμπι τι πρεπει να κανω; Δεν το εχω βαλει ποτε το s2u2 και δε ξερω να σου απαντησω, Αν κοποιος μπορει ας βοηθησει! Με το windowslive λογαριασμό μου και εγω μια χαρά παίρνω τα email μου. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω είναι το YahooMail. Το έχει κάνει κανείς? Εγω εχω YahooMail και δεν εχω κανενα προβλημα. Τι σου κανει? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ hotmail λογαριασμό και επιλέγοντας ρυθμίσεις λογαριασμού - χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού επιλέγεις κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό. kai εγω hotmail εχω αλλα οταν πηγενω ρυθμισεις λογαριασμου μου δειχνει το hotmail και εχει μονο μια επιλογη,.... ΔΙΑΓΡΑΦΗ λογαριασμου!! τιποτα αλλο!! :mad: :( ξεχασα να αναφερω εχω ρομ ομεγα 14.1 μηπως εχει σημασια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Πηγαίνεις στο tab του Manilla, για email, πατάς εισερχόμενα, μετά πατάς το την επιλογή δίπλα στο Χ button, μετά επιλογές, πατάς επάνω στο hotmail, Αποστολή/Λήψη χρονοδιαγράμματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Πηγαίνεις στο tab του Manilla, για email, πατάς εισερχόμενα, μετά πατάς το την επιλογή δίπλα στο Χ button, μετά επιλογές, πατάς επάνω στο hotmail, Αποστολή/Λήψη χρονοδιαγράμματος ? :D :D :D naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii το βρηκα νασαι παντα καλα !! το εβαλα καθε 2 ωρες για να δουμε!!!! ουτε που ηξερα πως κ που υπηρχε αυτη η επιλογη!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Με το windowslive λογαριασμό μου και εγω μια χαρά παίρνω τα email μου. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω είναι το YahooMail. Το έχει κάνει κανείς? Δηλαδή πηγαίνεις στο tab του Manilla, Email-->Mενού-->Δημιουργία λογαριασμού-->Υαhoo email και αφού βαλεις την διεύθυνση σου, με κατάληξη .gr λογικά και όχι σε .com, μετά πατάς επόμενο και όχι χειροκίνητη ρύθμιση και δεν σου φτιάχνει λογαριασμό ? @ halo Προτείνω οποιαδήποτε από τις ver15 εκτός αυτή με το CHT 2.0. Eίναι σε beta μορφή και συχνά πυκνά κολλάει . Προτείνω το τελευταίο Radio 2.15 (Είναι δύσκολο να πούμε ακόμη για την κατανάλωση μπαταρίας. Δεν πιστεύω όμως ότι θα δεις και τρομερή διαφορά είτε καλή είτε κακή) @ioathe Καλή εβδομάδα και σε εσένα. Όσον αφορά το παλικάρι που ρώτησε για το S2U2, εγώ χρησιμοποιώ S2U2, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει. Ας γίνει λιγάκι ποιο συγκεκριμένος Edited October 11, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!:D Έχω ξανά το Hd2 μου, κι όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να του περάσω κάποια omega...:p Επειδή, λοιπόν, έχω μείνει λίγο πίσω, και δεν εχω και πολύ χρόνο διαθέσιμο για πειραματισμούς προς το παρών, ποια είναι η πιο σταθερή απο τις τελευταίες εκδόσεις? Και ποιο radio προτείνετε για χαμηλη κατανάλωση μπαταρίας και καλο σημα?? 2.12, 2.14, 2.15? Καλημερα Βασιλη, Ολες ειναι πολυ σταθερες αλλα η v15 εχει το πιο τελευταίο build το οποιο ειναι πολυ γρηγορο. Ραδιο βαλε 2.14 ή 2.15 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Δηλαδή πηγαίνεις στο tab του Manilla, Email-->Mενού-->Δημιουργία λογαριασμού-->Υαhoo email και αφού βαλεις την διεύθυνση σου, με κατάληξη .gr λογικά και όχι σε .com, μετά πατάς επόμενο και όχι χειροκίνητη ρύθμιση και δεν σου φτιάχνει λογαριασμό ? Καλημέρα! Ο λογαριασμός μου είναι με καταληξη .com:worry: Εχει τόση μεγάλη σημασία? @ioathe Γιάννη περνάω κανονικά τα στοιχεία, τα δέχεται, και οταν κάνω ανανέωση μετά απο λίγο μου ζητά ξανά κωδικό.. Αν δε μπώ στις ρυθμίσεις, παρόλο που έχω ζητήσει αποθήκευση κωδικου, βλέπω ενα 12ψήφιο(εγώ έχω 7ψήφιο):blink: Καλή εβδομάδα σε όλους! Edited October 11, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Οχι δεν έχει σημασία Αποθήκευση κωδικού έχεις κάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Οχι δεν έχει σημασία Αποθήκευση κωδικού έχεις κάνει ? Αν δε μπώ στις ρυθμίσεις, παρόλο που έχω ζητήσει αποθήκευση κωδικου, βλέπω ενα 12ψήφιο(εγώ έχω 7ψήφιο) Δεν μου τον κρατάει.. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Αν δε μπώ στις ρυθμίσεις, παρόλο που έχω ζητήσει αποθήκευση κωδικου, βλέπω ενα 12ψήφιο(εγώ έχω 7ψήφιο) Δεν μου τον κρατάει.. Χρήστο πια Omega έχεις βάλει και πια έκδοση για να το κάνω έλεγχο? EDIT Έκανα έλεγχο και δουλεύει σίγουρα καλά και δεν είναι από την ρομ, κανε delete το yahoo mail σου και βάλε το πάλι από το ρύθμιση mail, λογικά θα δουλεύει! Ενημέρωσε με. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιο παληκάρι στα παρακάτω θεματάκια? 3) Όταν ορίζουμε το δίκτυο χειροκίνητα (γιατί εδώ μας μπαίνουν πολύ οι Τούρκοι) γιατί δεν διατηρείται η ρύθμιση και όταν ξανα μπαίνω άσχετη στιγμή αργότερα να το δω, έχει πάει στο αυτόματο? Το εχω απο το πρωι βαλει στο χειροκίνητο και μεχρι τωρα δεν εχει γυρισει σε αυτόματο. Μετα απο ποση ωρα γυρνάει?? Edited October 11, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Αν δε μπώ στις ρυθμίσεις, παρόλο που έχω ζητήσει αποθήκευση κωδικου, βλέπω ενα 12ψήφιο(εγώ έχω 7ψήφιο) Δεν μου τον κρατάει.. Και σε εμένα οι κωδικοί έτσι φαίνονται με πολλά ψηφία αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τους κρατάει τους κωδικούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ευχαριστω και τους δυο σας!Μαλλον προβλημα του yahoo ειναι γιατι ουτε απο τον Οπερα μπαινω τωρα!Θα το ξαναδω το βραδυ. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Καλημερα Βασιλη, Ολες ειναι πολυ σταθερες αλλα η v15 εχει το πιο τελευταίο build το οποιο ειναι πολυ γρηγορο. Ραδιο βαλε 2.14 ή 2.15 Σε ευχαριστώ... Μου είχε λείψει το hd2 μου!!:p Kατέβασα 3 εκδόσεις, και ξεκινάω το φλασάρισμα με την 15...;) Eχουμε ενα προβλημα... Που μολις θυμηθηκα... Δεν θελω να ενεργοποιηθει η extra ram, γιατι φοβαμαι μην ξαναπροκληθει η βλαβη που ειχα... Το μονο radio .51 ειναι το 2.07? Δεν υπαρχει καποιο νεοτερο σε .51? Εdit: Κατι φταιει και δεν μπορω να περασω καμια omega... Δοκιμασα τις 14, 14.4, 15 και κολλανε στο σημα της htc... Περασα μια artemis και περασε κανονικα... Δεν ξερω τι φταιει... Edited October 11, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Eχουμε ενα προβλημα... Που μολις θυμηθηκα... Δεν θελω να ενεργοποιηθει η extra ram, γιατι φοβαμαι μην ξαναπροκληθει η βλαβη που ειχα... Το μονο radio .51 ειναι το 2.07? Δεν υπαρχει καποιο νεοτερο σε .51? Υπάρχει και 2.09.51.03 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως κακώς είσαι επιφυλακτικός με το .50 radio. Δεν δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts