Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εξαρτάται από τον Γιάννη αυτό ή τον εκάστοτε μάγειρα μιας και υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. ROM με ή χωρίς το HTC Messaging, τίποτε άλλο.

Και αν δεν θέλεις το htc messaging; Εχεις υπόψη σου κάποια άλλη επιλογή;Μπορώ να χρησιμοποιήσω το default HTC messaging που ειχα στο hd; θεωρητικά (αν βρω καπου το συγκεκριμενο messaging) με το cht editor θα μπορώ να το κανω.

Ηταν πολύ πολύ καλύτερο και δεν είχε τετοια προβλήματα, ειδικα με το copy paste.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Edited by mixalhs^

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Και αν δεν θέλεις το htc messaging;

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"Manila://PeopleDetail\\peopleMessage.page.hidden"=dword:00000002

"Manila://PeopleDetail\\peopleMessageClassic.page.hidden"=dword:00000000

"Manila://PeopleDetail_SIM\\peopleMessage.page.hidden"=dword:00000002

"Manila://PeopleDetail_SIM\\peopleMessageClassic.page.hidden"=dword:00000000

EDIT: Δεν το έχω δοκιμάσει με τις τελευταίες εκδόσεις του manila. Το συγκεκριμένο registry tweak απενεργοποιεί και το htc messaging και τον htc messaging client.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

To answer δεν είναι η version BRE (Σέρβικα). Το answer είναι ότι πας από το tab των αγαπημένων επαφών, μετά επαφές και εκεί κάνεις επεξαργασία.

...........επειδή την έχω αυτή τη θήκη δλδ...

Για το χειμώνα μέσα σε μπουφάν και σε σακάκια μια χαρά είναι!!

Αντώνη έχεις μισό...απόλυτο δίκιο για το copy-paste...:ρ :tease:

Όπως πολύ σωστά λένε και κάποια άλλα παληκάρια, το copy-paste δουλεύει μόνο για τον πρώτο αριθμό κάποιας επαφής . Δε δουλεύει για τυχόν επιπλέον αριθμούς που έχεις καταχωρημένους. :down:

Ο athanasso77 έγραψε κάτι επιστημονικά αλαμπουρνέζικα για να αλλάξουμε το messaging μετά από προτροπή κάποιου φίλου μας....μετάφραση please (εννοώ πως και που θα τα εισάγουμε αυτά τα αλαμπουρνέζικα και τι αλλάζουν)?:hypno:

Φίλε μου athanasso77 εσύ δεν είχες πει παλιότερα πως σου άνοιγε με δική του πρωτοβουλία το mobile internet? Κατάφερες να το σταματήσεις? Το βλέπω να γίνεται στην 15. Πατάω για ενημέρωση καιρού μέσω wi-fi και ανοίγει μόνο του το vodafone web.:blink:

Όσο για για τη θήκη Αντώνη, την είχα εντοπίσει αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι κάνει..."περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία"....τι εννοεί με τον όρο περιλαμβάνει? Το κινητό φοράει την κανονική του και η θήκη έχει μία έξτρα 2200mah?

Και πως δουλεύει το κινητό με αυτήν της θήκης όταν αδειάσει η δική του? Ασε που φαίνεται τεράστια και δεν είναι και να την φοράς στη ζώνη.

Έχει φλασάρει κάποιος την έκδοση με το CHT 2.0? Εικονίδιο αντίστοιχο με τα λιοντάρια κάτω αριστερά δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανιστεί? Πως θα πηγαίνουμε στην έναρξη?????

Έχει φλασάρει κάποιος την έκδοση με το CHT 2.0? Εικονίδιο αντίστοιχο με τα λιοντάρια κάτω αριστερά δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανιστεί? Πως θα πηγαίνουμε στην έναρξη?????

Μπορείς να αλλάξεις το sortcut με το chteditor 2 και να βάλεις την έναρξη.

Δεν θυμάμε πως ακριβώς γίνεται, είναι σε κάποια από τις επιλογές του cht editor, change CHTsoftkeys νομίζω, πάντως το είχα κάνει (αλλαξα ρομ εχθές και δεν μπορώ να δω).

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Το messaging κομμάτι σε αυτήν την απίστευτη συσκευή είναι επιεικώς χάλια.

Ασε που αν έχεις επαφή με πάνω από δυο κινητά πρέπει να δεις τις «περισσότερες πληροφορίες» για να δεις από ποιο σου ήρθε. Αν έχεις επιλέξει ως αποστολέα και παραλήπτη των sms, της επαφής, διαφορετικό τηλ από αυτό που σου στέλνει την πάτησες, θα μπερδευτείς. Μου έχει τύχη να απαντώ σε διαφορετικό νουμερο από αυτό που μου στείλαν , να μην το έχει μαζι του και να εκτεθώ επαγγελματικά ανεπανόρθωτα…

Όσο για αυτό έχεις δίκιο το έχω πάθει μερικές φορές και το προσέχω πολύ!!!

Το messaging και ο dialer που είναι πάνβαρος-πάναργος, είναι τα μόνα μείον που βλέπω στην συσκευή.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

@ demakhs

1)Λοιπόν όντως δεν κάνει copy paste δεύτερο αριθμό.

2) Δλδ ενεργοποιείς το wifi, συνδέεσαι και αυτό κάνει ανανέωση καιρού μέσω mobile data ???. Περίεργο.

3) Όσον αφορά για το CHT 2.0, είναι λίγο πολύπλοκο στην αρχή, αλλά είναι όμορφο. Θα σου κολλήσει όμως αρκετές φορές να το ξέρεις η οθόνη. Δεν θα φταίει η ROM. Νομίζω κάπου βρίσκεται και ένα user manual του..

4) H θήκη αυτή έχει ενσωματωμένη μπαταρία και μια υποδοχή για usb στο εσωτερικό της. Τοποθετείς το κινητό, και όποτε θέλεις να το φορτίσεις πατάς ένα πλήκτρο και αυτό φορτίζει και συνεχίζεις κανονικά την δουλειά σου. Το φορτίζεις όταν η μπαταρία στο κινητό σου έχει πιάσει γύρω στο 30%. Φορτίζει σχετικά γρήγορα, περίπου όπως φορτίζει και ο κανονικός φορτιστής. Φυσικά η θήκη χρειάζεται φόρτιση. Θα σε πάει περίπου στις 2 πλήρες φορτίσεις κινητού. Είναι στα 2200mAh, και όπως είπα...για σακάκια και μπουφάν είναι μια χαρά...αν ήταν για ζώνη θα το είχα αναφέρει :p

Έχω ρυθμίσει από το μενού των ήχων - ειδοποιήσεων να κτυπάει σε "νέο email", όμως αυτό δεν κτυπάει όταν λαμβάνω νέο email. Το είχα παρατηρήσει και με την 14.1.XT CHT2 και τώρα με την ρομ της υπογραφής μου. Ξέρει κανείς;

:) Γιατί από εκεί ?

Από το manilatab ρυθμίσεις->μενού->περισσότερα->Ήχοι & ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις.

Πού είναι το λάθος;

Μπορείς να πας... --> Ρυθμίσεις--> Ήχος και οθόνη.--> Ήχοι ειδοποίησης. Για κάνε από εκεί να δεις. Γιατί αν πας από εκεί που λες, προφανώς δεν έχεις κάνει κλικ στο Ενεργοποίηση για συμβάντα

Μπορείς να πας... --> Ρυθμίσεις--> Ήχος και οθόνη.--> Ήχοι ειδοποίησης. Για κάνε από εκεί να δεις. Γιατί αν πας από εκεί που λες, προφανώς δεν έχεις κάνει κλικ στο Ενεργοποίηση για συμβάντα

η επιλογή ενεργοποίηση για συμβάντα είναι ενεργοποιημένη.

Πήγα από εκεί που μου είπες και φαίνονται και εκεί όλα σωστά.

Ξετσίκαρε την. Και πήγαινε από το άλλο μενού που σου είπα. Και ένα ένα ενεργοποίησε τα. Για δοκίμασε και πες.

Λοιπον θα πας στον cht editor 2.0 θα πατησεις την επιλογη SoftKeys και εκει θα αλλαξεις την επιλογη softkey 1 σε StartMenu.:)

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Ο athanasso77 έγραψε κάτι επιστημονικά αλαμπουρνέζικα για να αλλάξουμε το messaging μετά από προτροπή κάποιου φίλου μας....μετάφραση please (εννοώ πως και που θα τα εισάγουμε αυτά τα αλαμπουρνέζικα και τι αλλάζουν)?:hypno:

Χρειάζεσαι έναν registry editor. Υπάρχει στη rom.

Φίλε μου athanasso77 εσύ δεν είχες πει παλιότερα πως σου άνοιγε με δική του πρωτοβουλία το mobile internet? Κατάφερες να το σταματήσεις? Το βλέπω να γίνεται στην 15. Πατάω για ενημέρωση καιρού μέσω wi-fi και ανοίγει μόνο του το vodafone web.:blink:

Δεν έχω δοκιμάσει τη 15 γιατί είμαι προσωρινά χωρίς συσκευή. Με την 14.2 δεν κατάφερα ποτέ να το σταματήσω. Όσον αφορά την 15 πρέπει να την δοκιμάσω για να τοποθετηθώ.

Modpic.gif

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"Manila://PeopleDetail\\peopleMessage.page.hidden"=dword:00000002

"Manila://PeopleDetail\\peopleMessageClassic.page.hidden"=dword:00000000

"Manila://PeopleDetail_SIM\\peopleMessage.page.hidden"=dword:00000002

"Manila://PeopleDetail_SIM\\peopleMessageClassic.page.hidden"=dword:00000000

EDIT: Δεν το έχω δοκιμάσει με τις τελευταίες εκδόσεις του manila. Το συγκεκριμένο registry tweak απενεργοποιεί και το htc messaging και τον htc messaging client.

Δυστυχώς δεν δέχεται τις τιμές που δίνεις...:(

Γεια σας παιδια! ειμαι καινουριος κατοχος του HD2 και θα ηθελα να ρωτησω ποιο radio κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο (για εντος Ελλαδας αν εχει σχεση αυτο) και με ποια εκδοση της omega θα ηταν καλυτερο να ξεκινησω (σαν νεος σ αυτο) κατα την γνωμη σας? Ευχαριστω!!!

HTC HD2

Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5

Radio: 2.15.50.14

HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo)

@apitsaki: Σ' ευχαριστώ πολύ... κατατοπιστικός όπως πάντα. Εσύ όμως μάλλον δεν την έχεις αυτή τη θήκη, αφού έχεις τη μπαταρία που κάνει το κινητό σου έγκυο...σωστά? ή μήπως την έχεις?

2400 από την εγκυμονούσα μπαταρία και 2200mah στη θήκη για καβάντζα???? Πλεονέχτη!! :blink:

Και χωράει έγκυος κινητό σε αυτή τη θήκη? Δε βρίσκει η κοιλιά?? :ρ

H οθόνη δεν κόλλησε καμία φορά και υπάρχει και επιλογή να απενεργοποιείς (.....ουπς.....ΒΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ..:w00t: :w00t:..μόλις κόλλησε...και είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το

κόκκινο κουμπάκι για soft reset) τα cht softkeys. Έτσι η εμφάνιση και λειτουργία του κινητού γίνεται όπως παλιά που την έχω βολευτεί. :wink:

Το κινητό με τα cht 2 φαίνεται να είναι λίγο πιο αργό (λογικό θα μους πεις) και εμφανίστηκε κάμποσες φορές το μήνυμα: "Σφάλμα...το cht.exe τερματίστηκε.....κλπ κλπ" (λογικό και αυτό θα μου πεις).

Πρέπει να γυρίσουμε στην σίγουρη 1.8.5 μου φαίνεται, μέχρις ότου ο μπισκοτάκιας διορθώσει όλα τα προβληματάκια.

@DTse: Σ' ευχαριστώ, έχεις δίκιο, το βρήκα αυτό.

@athanaso77: το registry editor το έχω ακουστά..όπως έχω ακουστά ότι η οδήγηση νταλίκας μοιάζει με αυτή του αυτοκινήτου...μόνο που δεν το χω κάνει ποτέ!!

Aπ' ότι διάβασα βέβαια δε δουλεύουν οι συγκεκριμένες εντολές, οπότε δε θα χρειαστεί να κάνω κάτι.

Πάντως το mobile internet που ανοίγει αυτοβούλως είναι πολύ εκνευριστικό. Γιατί όμως το κάνει σε συγκεκριμένες ρομ και σε άλλες όχι? Δεν μπορούμε να βρούμε τον

υπεύθυνο και να τον τουφεκίσουμε :shoot: :kill: :rocket: στη μέση της πλατείας παρουσία κοινού??

@ozzyman: μεταξύ 14.1 και 14.2 θα σου πρότεινα.... εκτός και αν βάλεις την φρέσκια 15 με τα cht 1.8.5 όμως γιατί τα cht 2.0 είναι beta και τα φτιάχνουν ακόμα.

Edited by demakhs

• Administrators
Γεια σας παιδια! ειμαι καινουριος κατοχος του HD2 και θα ηθελα να ρωτησω ποιο radio κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο (για εντος Ελλαδας αν εχει σχεση αυτο) και με ποια εκδοση της omega θα ηταν καλυτερο να ξεκινησω (σαν νεος σ αυτο) κατα την γνωμη σας? Ευχαριστω!!!

Βάλε την τελευταία Omega XT CHT v15, ελληνική ή αγγλική ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και radio το 2.15 ή 2.14.

Modpic.gif

Ξετσίκαρε την. Και πήγαινε από το άλλο μενού που σου είπα. Και ένα ένα ενεργοποίησε τα. Για δοκίμασε και πες.

Δοκίμασα αυτά που μου είπες, αλλά δεν κτυπάει. Για να είμαι σίγουρος έκανα και softreset όταν τα ξετσίκαρα όλα, πριν να ξαναρυθμίσω. :dash:

Να επισημάνω ότι μόνο για το νέο email δεν κτυπάει. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά.:confused:

Έχω την ver 15.

Λοιπόν.

Όταν κάνω manual την λήψη/αποστολή δεν έχω ειδοποιήση.

Όταν βάζω αυτόματα κάθε 5 λεπτά και έρχεται email, τότε έχω ειδοποιήση.

Έχω την ver 15.

Λοιπόν.

Όταν κάνω manual την λήψη/αποστολή δεν έχω ειδοποιήση.

Όταν βάζω αυτόματα κάθε 5 λεπτά και έρχεται email, τότε έχω ειδοποιήση.

Μόλις κτύπησε. :):)

Άλλαξα το χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού από κάθε 15 λεπτά σε ειδοποίηση κατά την άφοιξη των στοιχείων. Στο κάθε 15 λεπτά δεν κτυπούσε και κατά την άφοιξη των στοιχείων κτυπάει.

Έτσι δεν τρ'ωει παραπάνω μπαταρία;

Τι πάροχο κινητής έχεις ?

Παροχός κινητής τηλεφωνείας: cosmote

Εγώ έχω vodafone. Μέσω webmail, έχω κανονίσει να μου έρχονται με sms τα emails από διάφορα email που έχω. Έτσι δεν χρειάζεται να κάνω αποστολή/παραλαβή κάθε 5 λέπτα ή κάθε 10 ή κάθε και εγώ δεν ξέρω τι. Αυτό που μπορείς να κάνεις επίσης είναι με το dialup enable/disable να δηλώνεις μετά από πόσα λεπτά θέλεις η τερματίζεται η σύνδεση.