Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Σκοτώνει το νέο cht.:rotfl::shock::shock:

Το πολύ θετικό είναι ότι παρόλο που είναι πολύ πιο "φορτωμένο" από το 1.8.5, είναι πιο γρήγορο. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον cookie ο οποίος προφανώς έχει αλλάξει σχεδόν όλο τον αλγόριθμο για να πετύχει αυτά τα αποτελέσματα.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλήμερα σ όλους

Συγνώμη παιδιά ήθελα να ρωτήσω Η Omega v14.2 ELL XT CHT τι είναι ; είναι με το build 21680 και εάν ναι , δεν είναι πιο παλιό από το build 23690 τις 14,1 ;:!:

Δεν εχω δημοσίευση ρομ με εκδοσή v14.2 (ακομα).

Μην κατεβάζετε ρομ που δεν βλέπετε στον πρώτο ποστ από το vbn files γιατί θα αλλιώς θα κατεβάσετε ρομ beta που ίσως θα έχει προβλήματα.

Το 21680 είναι το πιο τελευταίο build σε WM 6.5.x

21680 - AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 3596 Sept 12 2010 15:43:53

Καλησπέρα.

Επειδή σήμερα το βράδυ θα φλαράρω για πρώτη φορά… (Version 14.1 XT ELL (Greek) με CHT v1.8.5)

Την έβαλες??

Εντυπώσεις?

Καλησπερα κυριοι.

Σας γραφω απο Ουκρανια.

Η OMEGA πεταειιιιιιι!!!!!

Σας γραφω απο τον LEOνιδα μου.

Ολα στην εντελεια.

Μπραβο Γιαννη.

Για σου Σάκη,

Ο φίλος σου ο Γρηγόρης μας έκανε τέλεια Banner,

Σ ευχαριστώ πολύ.

Αυτονόητο. Τώρα που φλάσαρα και το είδα, είναι η μέρα με τη νύχτα. Σκοτώνει το νέο cht.:rotfl::shock::shock:

Θα φάμε καμιά βδομάδα μέχρι να το μάθουμε.

Ναι ειναι πολυ καλο και με πολλες πολλες επιλογες.

Περιμένουμε τώρα την final εκδοση.

παιδια ποια ρομ να βαλω τελικα την 14.1 ή την 14.2 ή την 14?

οσον αφορα το νεο ραδιο παρατηρησα οτι τελειωνει την μπαταρία γρηγορότερα από το 2.12.

Καθε νεο ραδιο που βαζεις πρεπει να το αφηνεις λιγες μερες στην συσκευη (φόρτωση-εκφόρτωση) και στρώνει η καταναλωση.

Βάλε την 14.1, αυτή προτείνει ο Γιάννης στην παρούσα φάση.

Γιάννη την πρότεινα πιο πάνω αν και εγώ εχω την v14, μου αρέσουν τα 24xxx build.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Γιάννη την πρότεινα πιο πάνω αν και εγώ εχω την v14, μου αρέσουν τα 24xxx build.

Συμφωνώ για τα 24ΧΧΧ builds αν και το 23690 με το CHT2 τα πηγαίνει πολύ καλά από θέμα ταχύτητας.

Modpic.gif

Νέα έκδοση:

Omega XT v14.2 με Co0kie's Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

Changelog:

Νέο Build 21680 - AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 3596 Sept 12 2010 15:43:53

Branch of WM Development 216xx = HTC htc

Πληροφορίες και Download στο πρώτο post!

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Συμφωνώ για τα 24ΧΧΧ builds αν και το 23690 με το CHT2 τα πηγαίνει πολύ καλά από θέμα ταχύτητας.

Ναι ειναι απο τα αγαπημενα μου builds και η Omega ηταν η πρωτη ρομ σε HD2 που το εβαλε (Απριλιος)

Γιάννη να υποθέσω ότι θα συνεχίσεις να υιοθετείς στις rom σου το CHT2 όταν γίνει final;

Βέβαια!!

Τωρα δοκιμάζω το νεο 21680 και μου εχει αφήσει πολυ πολυ καλες εντυπώσεις σε ολα!

Πάλι η Omega πρώτη, δεν υπαρχει αλλη HD2 rom που να το εχει :)

Θά βγάλεις και CHT για την 21680?? 1.8.5 ή 2.0?

Θα δοκιμάσω σήμερα την 14.2 και λέω να περιμένω άμα βγάλεις με CHT.

Ευχαριστώ και πάλι για την καλή δουλειά. :);)

Θά βγάλεις και CHT για την 21680?? 1.8.5 ή 2.0?

Θα δοκιμάσω σήμερα την 14.2 και λέω να περιμένω άμα βγάλεις με CHT.

Ευχαριστώ και πάλι για την καλή δουλειά. :);)

Ειναι με CHT 1.8.5

δες εδω

Φιλε ioathe υπαρχει περίπτωση να μπορεσω να διορθώσω το προβλημα με την ενταση του ηχου που σου ειχα πει, δηλαδη να τραβαω φωτο με το κουμπι της ενταση ηχου που το κανεις με ενα προγραμμα; τωρα απο οτι παρατηρησα ουτε στο s2p δουλευει, οταν παταω την ενταση για να αυξανετε η ενταση του s2p προγραμματος ανοιγει την ενταση τον windows. αυτο μου το κανει και στο s2u2 ενω το εχω κλειδωμενω καθως με βολευει το s2u2 η ενταση δεν κλειδωνει που θα επρεπε!

Ανακάλυψα το εξής πρόβλημα στο cht 2.

Προσπαθώ να αλλάξω τα soft key του cht2, για να κάνουν άλλες λειτουργίες με τον chteditot->Softkeys. Έχει κάτι επιλογές για custom 1,2 κτλ.. ΄Στη ρύθμιση run path αν επιλέξω κάποιο πρόγραμμα με αγγλικά το αποθηκεύει και δουλεύει, αν όμως επιλέξω κάτι στα Ελληνικά για παράδειγμα "αριθμομηχανή" ή "επάφές" βγάζει μήνυμα σφάλματος:shock::angry:.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Τωρα δοκιμάζω το νεο 21680 και μου εχει αφήσει πολυ πολυ καλες εντυπώσεις σε ολα!

Πάλι η Omega πρώτη, δεν υπαρχει αλλη HD2 rom που να το εχει :)

Διαβάζω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο build. Μήπως να φτιάξεις μία έκδοση με το CHT2;

Modpic.gif

Παντως H Ομεγα ειναι παρα πολλη καλη μπραβο Γιαννη το κινητο μας εχει γινει πυραυλος χα χα Edited by sakoulakis

Καλημέρα σ ολους

Παντως Ομεγα ειναι παρα πολλη καλη μπραβο Γιαννη το κινητο μας εχει γινει πυραυλος χα χα

Ευχαριστώ Σακη και ομως για αυτα το ποστ σας,

να παρουν και αλλοι θαρρος να βαλουν την Omega,

ιδιαίτερα οσοι ειναι με την μαμα ρομ :)

Διαβάζω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο build. Μήπως να φτιάξεις μία έκδοση με το CHT2;

Γιαννη λεω να περιμενω την final του CHT2.

Σου απάντησα και στο forum της Omega, δες και εκει.

Ανακάλυψα το εξής πρόβλημα στο cht 2.

Προσπαθώ να αλλάξω τα soft key του cht2, για να κάνουν άλλες λειτουργίες με τον chteditot->Softkeys. Έχει κάτι επιλογές για custom 1,2 κτλ.. ΄Στη ρύθμιση run path αν επιλέξω κάποιο πρόγραμμα με αγγλικά το αποθηκεύει και δουλεύει, αν όμως επιλέξω κάτι στα Ελληνικά για παράδειγμα "αριθμομηχανή" ή "επάφές" βγάζει μήνυμα σφάλματος:shock::angry:.

Εχει πολλα bug, αλλα ειναι πολυ καλη δουλεια η νεα cht2,

περιμενουμε την final.

Οτι προβλημα εχετε με το cht2 να το γραψετε στο thread του cht2

ωστε να κανουν τις διορθωσεις!

Φιλε ioathe υπαρχει περίπτωση να μπορεσω να διορθώσω το προβλημα με την ενταση του ηχου που σου ειχα πει, δηλαδη να τραβαω φωτο με το κουμπι της ενταση ηχου που το κανεις με ενα προγραμμα; τωρα απο οτι παρατηρησα ουτε στο s2p δουλευει, οταν παταω την ενταση για να αυξανετε η ενταση του s2p προγραμματος ανοιγει την ενταση τον windows. αυτο μου το κανει και στο s2u2 ενω το εχω κλειδωμενω καθως με βολευει το s2u2 η ενταση δεν κλειδωνει που θα επρεπε!

Οταν εχω λιγο χρονο θα το κοιταξω :)

Edited by ioathe

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά εδώ και περισσότερο στον φίλο ioathe. Είναι η πρώτη φορά που μπήκα στην διαδικασία να βάλω ρομ (νοιώθοντας στα 45 σαν μαθητούδι :)) και εντυπωσιάστηκα Λύθηκαν πολλά από τα προβλήματα που είχα με την γνήσια. Ευχαριστώ ξανά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά εδώ και περισσότερο στον φίλο ioathe. Είναι η πρώτη φορά που μπήκα στην διαδικασία να βάλω ρομ (νοιώθοντας στα 45 σαν μαθητούδι :)) και εντυπωσιάστηκα Λύθηκαν πολλά από τα προβλήματα που είχα με την γνήσια. Ευχαριστώ ξανά!

Χωρίς να θέλω να παρέμβω σ' αυτό που είπες, στο οποίο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ, απλά να αναφέρω ότι πίσω από τον Γιάννη βρίσκεται μία πολύ καλή ομάδα ανθρώπων από εδώ μέσα, μία πραγματικά όμορφη και δημιουργική παρέα,η οποία βοηθάει τον Γιάννη σε όλη αυτή την φοβερή δουλειά που κάνει.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά γιατί το αξίζουν και ότι κάνουν, το κάνουν αφιλοκερδώς !!!!

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Χαίρομε που σου άρεσε η Omega, ενημέρωσε με αν θέλεις κατι άλλο για τα αλλα που με ρώτησες :)

Χωρίς να θέλω να παρέμβω σ' αυτό που είπες, στο οποίο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ, απλά να αναφέρω ότι πίσω από τον Γιάννη βρίσκεται μία πολύ καλή ομάδα ανθρώπων από εδώ μέσα, μία πραγματικά όμορφη και δημιουργική παρέα,η οποία βοηθάει τον Γιάννη σε όλη αυτή την φοβερή δουλειά που κάνει.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά γιατί το αξίζουν και ότι κάνουν, το κάνουν αφιλοκερδώς !!!!

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

Ο Μιχάλης το ειπε το ευχαριστω σ ολους :)

Να πω και εγω ενα μεγάλο ευχαριστώ σ ολους απο την Dev team που βοηθάνε κάθε μέρα στην ανάπτυξη της Omega.

Επισεις να σας πω οτι θελουμε Beta Tester για την Beta testing Team,

Οποιος εχει χρονο και γνωσεις ας μου στειλει pm :)

Edited by ioathe

Μετα απο πολυ καιρο και με κατι βλακειες που εκανε το κινητο τελευταια, αποφασισα να πειραματηστω και εγω με ρομς για το HD2. Η 1η που εβαλα ειναι η Omega v14.2 ELL XT CHT η οποια ειναι ταχυτατη μπορω να πω και ολα δουλευουν οπως πρεπει. βεβαια εχω κανα μισαωρο που την εβαλα. Θα σας πω αν εχω καποιο προβλημα.

Εξαιρετικη δουλεια ioathe.

keep up the good work :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Καλήμερα σ όλους

Βγηκαν νεα Build 23691 + 23139

μολις τα εχω στα χερια μου θα ανεβάσω τις νέες εκδόσεις :)

Καλημέρα.

Στην αρχική οθόνη, στην κάτω μπάρα, το αριστερό εικονικό πλήκτρο (συγγνώμη που δεν εχω εξοικειωθεί με την αγγλική ορολογία) μπορούμε να του αλλάξουμε περιεχόμενο; Θέλω να αφαιρέσω το "Τηλέφωνο" και να βάλω την εφαρμογή (δεν θυμάμαι πως την λένε) που σου ανοίγει μια οθόνη για επιλογες νέας επαφής, νέου ραντεβου, νέου sms, νέου task, άνοιγμα wifi ,άνοιγμα Bluetooth κλπ. Δεν θέλω να δεσμεύσω το πλήκτρο αποδοχής για κάτι τέτοιο γιατί του έχω βάλει με παρατεταμένο πάτημα να κάνει περιστροφή οθόνης.

Κάθε άλλη πρόταση αποδεκτή:)

Ευχαριστώ.

• Administrators
Καλήμερα σ όλους

Βγηκαν νεα Build 23691 + 23139

μολις τα εχω στα χερια μου θα ανεβάσω τις νέες εκδόσεις :)

Έχουν αρχίσει τα link να είναι διαθέσιμα. Υπάρχει και νέο 28240.

Modpic.gif

Έχουν αρχίσει τα link να είναι διαθέσιμα. Υπάρχει και νέο 28240.

Σε λίγο θα είναι διαθέσιμη η

Omega XT v14.3 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23139 - AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4170 (Sept 9 2010. 15:55:32)

και η

Omega XT v14.4 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23691- AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4595 (Sept 5 2010. 15:46:41)

Μπορείς να δεις σαν μέλος της Dev Team περισσότερα στο forum της Omega.

To 28240 το αγνοώ προς το παρόν :)

Καλημέρα.

Στην αρχική οθόνη, στην κάτω μπάρα, το αριστερό εικονικό πλήκτρο (συγγνώμη που δεν εχω εξοικειωθεί με την αγγλική ορολογία) μπορούμε να του αλλάξουμε περιεχόμενο; Θέλω να αφαιρέσω το "Τηλέφωνο" και να βάλω την εφαρμογή (δεν θυμάμαι πως την λένε) που σου ανοίγει μια οθόνη για επιλογες νέας επαφής, νέου ραντεβου, νέου sms, νέου task, άνοιγμα wifi ,άνοιγμα Bluetooth κλπ. Δεν θέλω να δεσμεύσω το πλήκτρο αποδοχής για κάτι τέτοιο γιατί του έχω βάλει με παρατεταμένο πάτημα να κάνει περιστροφή οθόνης.

Κάθε άλλη πρόταση αποδεκτή:)

Ευχαριστώ.

Γινεται με ενα cab αυτο που θελεις, καπου το ειχα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα!

Ψαξτο εδω σε αυτα τα threads!

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=535

edit σου βρηκα αυτα τα τρια διαλεξε και παρε!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587493&highlight=action+screen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606552&highlight=action+screen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=744909&highlight=action+screen

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Νέες εκδόσεις - φρεσκιες - με τα νέα builds 23139 + 23691 όπως συνήθως πρώτα στην Omega!

Omega XT v14.3 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23139 - AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4170 (Sept 9 2010. 15:55:32)

και

Omega XT v14.4 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23691- AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4595 (Sept 5 2010. 15:46:41)

Πληροφορίες και download στα πρώτα post.

Edited by ioathe