Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ στην αρχική οθόνη να προσθέσω μια δεύτερη σειρά των 5 εικονιδίων αλλά δε το βρήκα.Μήπως κάποιο καλό παιδί μπορεί να με καθοδηγήσει πως να το κάνω?
Xiaomi Mi Mix 3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ στην αρχική οθόνη να προσθέσω μια δεύτερη σειρά των 5 εικονιδίων αλλά δε το βρήκα.Μήπως κάποιο καλό παιδί μπορεί να με καθοδηγήσει πως να το κάνω?

Μόνο μια δεύτερη ή και μια τρίτη δε θα σε χάλαγε?? :p:p

στο μενού (κουμπάκι στην αρχική οθόνη)-->επεξεργασία διάταξης home-->επίπεδο 1-Κυρίως Home-->προηγμένο-->εμφάνιση quick links-->σέρνεις στο βελάκι και επιλέγεις 2 γραμμές ή 3 γραμμές.

• Administrators
Eίναι σχετικά εύκολο. Τα Android τρέχουν απ' την κάρτα. Απλά αντιγράφεις τον φάκελο της Android εκεί και με το android-ubuntu loader επιλέγεις αν μπαίνεις σε wi-mo ή σε android.

Ξεκίνα από δω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151

Kαι καλή επιτυχία.

Τώρα είδα το pm σου. Έβγαλες άκρη με το restore to stock rom;

Modpic.gif

Ευχαριστώ demakhs!!Δε θυμόμουνα πως γινότανε , τα στρίμωξα λίγο άλλα όλα είναι τέλεια τώρα..
Xiaomi Mi Mix 3

Τώρα είδα το pm σου. Έβγαλες άκρη με το restore to stock rom;

Mπα... η λευκή οθόνη μετά την οθόνη του bootloader δεν εμφανίζεται ποτέ, όπως γράφει ο zaharakis ότι θα γινότανε....:(

Το πολύ πολύ να το στείλω στην ace hellas με την omega μέσα ή στην καλύτερη με την "μηδενική" που βάζει το Task29....:lol: :lol:

Eτσι και αλλιώς θέματα υγρασίας δεν τα καλύπτει η εγγύηση..:O

UPDATE: Τριγυρνώντας από δω και απο κει ψάχνοντας λύση στο πρόβλημα της επαναφοράς stock spl έπεσα σε μια σελίδα που έλεγε ένα παλληκάρι ότι

κάνοντας format, μέσα από το κινητό, την κάρτα των 2gb που είχε έρθει με τη συσκευή και βάζοντας μέσα το αρχειο LEOIMG.nbh του δούλεψε.... πέτυχε και

σε μένα...ήταν θέμα κάρτας ή θέμα format κάρτας. Το κινητό ξανά παρθένο :cry: και έτοιμο για service :cry: :cry: :cry: (εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν).

Edited by demakhs

Mπα... η λευκή οθόνη μετά την οθόνη του bootloader δεν εμφανίζεται ποτέ, όπως γράφει ο zaharakis ότι θα γινότανε....:(

Το πολύ πολύ να το στείλω στην ace hellas με την omega μέσα ή στην καλύτερη με την "μηδενική" που βάζει το Task29....:lol: :lol:

Eτσι και αλλιώς θέματα υγρασίας δεν τα καλύπτει η εγγύηση..:O

Παντως το Task29 δεν σβηνει το HSPL που εχεις κανει ουτε εμφανιζει το stock SPL. Απο την αλλη βεβαια εχεις δικιο για την εγγυηση...

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Καλησπέρα σ όλους :)

Αναβάθμισα την Omega στην εκδοσή v24.1

Στην Ελληνική έκδοση οι αλλαγές είναι πολύ μικρές και όσοι έχετε την v24 και την έχετε στήσει δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε στην νέα v24.1

Γιάννη για όσους ανταλλάζουν πολλά sms, προτείνεις και πάλι την έκδοση χωρίς το HTCMessaging, έτσι?

Και, όποτε βρεις χρόνο, ή κάποιος από τα παιδιά εδώ, μήπως να ανανέωνες τα screenshots στην πρώτη σελίδα? ;) Μιας και έχεις κάνει τόσες αλλαγές...;)

Ναι για όσους ανταλλάζουν πολλά sms προτείνω την έκδοση χωρίς το HTCMessaging,

αν και πολλοί αναφέρουν ότι το νέο HTCMessaging 2022 τα πηγαίνει καλύτερα απο τα προηγούμενα.

Τα screenshots στην πρώτη σελίδα πρεπει να τα ανανεώσω αλλα δεν βρίσκω χρόνο,

θα το κανω ομως με την πρωτη ευκαιρία, εκανα μια αρχη με τα screenshots στην απο την Black GA και σιγα σιγα θα βαλω και τα υπόλοιπα :)

Καλησπερα.

Στο αρχειο registry του UC_NET μετα τις εγγραφες για τους ηχους εβαλα το

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"Weather.CityList"="EUR|GR|GR007|MEGARA...κλπ"

Εκανα καλα? Θα δουλεψει?

edit. Και κατι αλλο, αν θελω να να φτιαξει δυο λογαριασμους mail βαζω δυο φορες το

<wap-provisioningdoc>

<characteristic type="EMAIL2"> .....

Για το πρωτο βαλε τις πολεις που θελεις στο tab του καιρού και μετα κανε copy απο την regisrty οτι δεις εδω:

και μετά paste στο reg αρχειο του uc_net.

Το δεύτερο με τα 2 mail δεν το εχω δοκιμάσει, αν σου δουλέψει ενημέρωσε μας :)

Επιβεβαιώνω ότι η Omega V23 έκδοση χωρίς το HTCMessaging ΔΕΝ κολλάει πουθενά, σε ότι αφορά τα SMS. Με βάση το σημερινό backup μου, έφτασα αισίως τα 8347 αποθηκευμένα SMS !!! :)

Δεν ξέρω πόσες ROM το αντέχουν αυτό. Τα WinMo και η Omega μπορεί... :thanks:

Και με έχει σώσει !!! Και αν βρω χρόνο το ΣΚ, θα μάθουμε αν τα αντέχει και η V24.

Τελικα με την έκδοση χωρίς το HTCMessaging λύθηκε το πρόβλημα!!

Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Έβαλες την v24??

Εντυπώσεις??

με το νεο htc messaging δεν βελτιωθηκε το προβλημα με τα sms?ρωταω γιατι δε ξερω ποια rom να περασω..

Καλό θα ήταν κάποιος που στέλνει και παίρνει πολλά sms να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει να ξέρουμε.

Γιάννη, επειδή προτιμώ τις WWE roms, ποιο από τα greek keyboards που υπάρχουν είναι καλύτερο να εγκαταστήσω;

Ρωτάω επειδή τώρα έχεις βάλει το IME_EzInput_Western_2_1_20162721_00..Θα ήταν καλό εάν κυκλοφορούσε το αντίστοιχο ελληνικό keyboard σε .cab ...

Γ

Σου προτεινω αυτο το οποιο δεν αλλαζει την εκδοση του πληκτρολογίου και ειναι μικρο σε μεγεθος.

Γεια σας! Εχω περασει την OMEGA V24 εδω και δυο μερες( οσες εχω αποκτισει και το κινητο!). Φοβερη δουλεια! Μπραβο στον ioathe και στους αλλους developers! Σκεφτομαι να κανω το κινητο dual boot με android. Εχω δει ενα εικονιδιο Android-Ubuntu loader. Τι κανει αυτο? Πως γινεται να κανω dual boot το κινητο?

Σ ευχαριστώ πολύ, χαίρομε που σου άρεσε η Omega,

για dual boot Android σου προτεινω να βαλεις την

SuperRAM FroYo v1.5 του darkstone

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Σ ευχαριστώ πολύ, χαίρομε που σου άρεσε η Omega,

για dual boot Android σου προτεινω να βαλεις την

SuperRAM FroYo v1.5 του darkstone

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518

Σ'ευχαριστω πολυ για την συσταση! Στο νημα για android καποιοι εδωσαν επισης πολυ καλη μια "HyperDroidGBXv7[AOSP-2.3.2][a2sd+][KER:TYT_R6][FAST,BEST BATTERY]" . Θα μπορει και αυτη να γινει dual boot με το android-ubuntu loader?

Τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα αν τρεχουμε και τα ανδροιντ απο την ιδια καρτα μνημης η να εχουμε υποχρεοτικα καπια αλλη??? βαριεμαι τα βαλε βγαλε καρτα οχι τπτ αλλο δηλαδη! :p

• Administrators
Δεν είναι υποχρεωτικό να εμφανιστούν προβλήματα. Απλά το μπάχαλο που δημιουργεί το android σε "αναγκάζει" να μην μπλέκεις τα περιεχόμενα ανάμεσα στα δύο λειτουργικά.

Modpic.gif

Πως μπορω να κανω το RSS widget να εχει κυλιση????Μου δειχνει μονο μια επικεφαλιδα και σταματαει εκει....

........θα το κανω ομως με την πρωτη ευκαιρία, εκανα μια αρχη με τα screenshots στην απο την Black GA και σιγα σιγα θα βαλω και τα υπόλοιπα :)

Γιάννη, την τελευταία βδομάδα, που το κινητό ψυχοραγούσε :cry:, είχα βάλει την 24.1 Great Alexander theme.... είχα ξεχάσει πόσο όμορφη ήταν...είχα κολλήσει στην ΧΤ τόσο καιρό τώρα...:dash:

Αύριο, μευθαύριο στέλνω το κινητό στο service (καταραμένη υγρασία :w00t:, δεν την γλύτωσα, όπως και η μικρή Τερέζα) και πιο πολύ στεναχωριέμαι για το ότι δεν θα έχω αυτή την καταπληκτική GA... Αν είναι δυνατόν, αν είναι δυνατόν (που λέει και ο μπόμπιρας) να κοιμάμαι τόσο καιρό...:zzz:

Αντε σε κανα δίμηνο (βοηθήστε με, είμαι πολύ αισιόδοξος????) που θα επιστρέψει το κινητό θα την απολαύσω :).

Παιδια καλησπερα σε ολους.Γιαννη γραφω για να σου πω πολλα συγχαρητηρια για τη δουλεια που εκανες στη v24.1.Μπορω να πω οτι μετα απο καμια 15αρια ρομ σου που εχω δοκιμασει αυτη ειναι η τελεια ρομ.Δεν μπορω να βρω τιποτα το οποιο να μη μου αρεσει.Το θεματακι που ειχα με τα mail στις ελληνικες με το να πατας στη λεξη προς και να εμφανιζονται οι επαφες εχει λυθει. Η επισυναψη ανοιγει παρα πολυ γρηγορα και γενικα με εχει καλυψειστο 100%.Ακομα και το widget του rss που στη v24 ειναι με μια γραμμη και ηταν το μονο πραγμα που βρηκα καιδεν μου αρεσε σε αυτη εχει λυθει.

Τα συγχαρητηρια μου και ενα μεγαλο ευχαριστω για το χρονο που αφιερωνεις.

Πρεπει να πω οτι τα 6.5 με αυτη τη rom δεν με αφηνουν καν να μπουταρω το android.Ισως να στελναμε ενα hd2 στη microsoft για να δει τι θα μπορουσε να κανει.Αλλα τα κερδη απο τα market σκεφτονται μονο.

Καλο βραδυ και να ειστε ολοι καλα

tsoby4 yiannis

• Administrators
Αντε σε κανα δίμηνο (βοηθήστε με, είμαι πολύ αισιόδοξος????) που θα επιστρέψει το κινητό θα την απολαύσω :).

Θα επιστρέψει πολύ νωρίτερα μιας και δεν θα σε συμφέρει το κόστος επισκευής και δεν θα το φτιάξεις (εκτιμώ). Καλύτερα να βρεις ένα άλλο από τα μεταχειρισμένα.

Modpic.gif

Θα επιστρέψει πολύ νωρίτερα μιας και δεν θα σε συμφέρει το κόστος επισκευής και δεν θα το φτιάξεις (εκτιμώ). Καλύτερα να βρεις ένα άλλο από τα μεταχειρισμένα.

Ευχαριστώ βρε Γιάννη για το κουράγιο που μου δίνεις... χα χα χα χα :lol: :lol:... έχω βάλει ένα ψυχολογικό όριο των 200euro...

Αν είναι έτσι όπως τα λες....τo ταξίδι με το HD2 τέλος για εμένα... αρκετές ώρες-μέρες-βδομάδες-μήνες μου φαγε...ίσως να ναι για καλό τελικά ο χυμός που έπεσε :p.

Επιστροφή στο Ν85 και τέλος οι σκοτούρες...βγήκε καινούριο build....φλασάρω αμέσως την καινούρια ρομ...ή μήπως να περιμένω την V 25.1....και αν βγει η v 26.3??....πρέπει να δοκιμάσω και το καινούριο radio γιατί έχει

μηδενική κατανάλωση μπαταρίας, δε θα χρειαστεί να το ξαναφορτίσω ποτέ...α! να παίξουμε λίγο και με τα android nand..αλήθεια, τι είναι τα android nand???

Sorry...με έπιασε παραλήρημα...δεν αισθάνομαι καλά....ζαλίζομαι.... θέλω πίσω το hd2 μου....θέλω να ξαναφλασάρω omega...χάνομαι...σβήνω....:lol: :lol: :lol:

• Administrators
Δεν μπορώ να πω... εκτιμώ αφάνταστα το πως χειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις. Εγώ θα φορούσα μαύρα αν είχα πάθει κάτι παρόμοιο. :ninja:

Modpic.gif

Signature Banners για τους χρήστες του myphone

Πριν κάνουμε εγκατάσταση την Omega χρειάζεται να κάνουμε HSPL στην συσκευή μας και μετά να βάλουμε συμβατό ράδιο.

Τα βήματα είναι 3 -> HSPL -> Radio -> Omega

UC_NET

Οδηγός για το UC_NET

1ον σαν να μήν δουλεύουν τα ΛΙΝΚΣ για τις ΡΟΜ?? παίζει?

και 2ον στο developers δίαβασα οτι αν έχεις συσκευή TMOBILE δεν πρέπει να φορτώνεις HSPL 3 αλλά ένα άλλο!! εγώ τώρα αυτό έχω βάλει αλλά λέω μύπως υπάρχει όντος διαφορά!!! βασικά το κινιτό μου κάνει κάτι τρελά αλλα δεν νομίζω να φταίει αυτο!

Edited by greek_lover_69

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
και 2ον στο developers δίαβασα οτι αν έχεις συσκευή TMOBILE δεν πρέπει να φορτώνεις HSPL 3 αλλά ένα άλλο!!

Δεν ξέρω τι διάβασες ακριβώς αλλά δεν ισχύει αυτό που λες...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893

Modpic.gif

Δεν ξέρω τι διάβασες ακριβώς αλλά δεν ισχύει αυτό που λες...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893

δεν λέω ότι δεν δουλεύει απλά λέω ότι επίσημα λένε ότι βάζεις άλλο! κάτσε ναβρω το ΛΙΝΚ!

δεν μπορώ να το βρώ εδώ αλλά οταν μπαίνω απο το κινιτό στην σελίδα με τις οδιεγίες που είναι αποθικευμένη με βγάζει εκεί! και εκει είδα οτι πρέπει να βαλω κανονικά το hspl 4!! το οποίο όμως δεν είναι σιμβατό με ΑΝΤΡΟΙΝΤ!!

θέλω να το δοκιμάσω μύπως και στανιαρει το κινιτό γιατί κάτι κόλησε και έχει δικία του βουληση πλεον παταει μονο του στην οθόνη σε δίαφορα σιμία και δεν το ελένχο γενικά!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Για το πρωτο βαλε τις πολεις που θελεις στο tab του καιρού και μετα κανε copy απο την regisrty οτι δεις εδω:

και μετά paste στο reg αρχειο του uc_net.

Το δεύτερο με τα 2 mail δεν το εχω δοκιμάσει, αν σου δουλέψει ενημέρωσε μας :)

Δεν δουλεψε με δυο mail και δεν το εψαζα παραπανω.

Στις πολεις του καιρο ομως εχω αφιερωσει αρκετη ωρα και δεν εχω βγαλει ακρη.

Εχω προσπαθησει να αλλαξω την εγγραφη του Weather.CityList χειροκινητα με διαφορα registry editor, με cab και με το UC_NET και η λιστα δεν θελει να αλλαξει. Δεν περναει την αλλαγη και επαναφερει τις αρχικες πολεις, τοκιο κλπ.

Πολυ καλη δουλεια η v24. Συγχαρητηρια:)

• Administrators
δεν λέω ότι δεν δουλεύει απλά λέω ότι επίσημα λένε ότι βάζεις άλλο! κάτσε ναβρω το ΛΙΝΚ!

Το link που σου δίνω δεν αρκεί; :rolleyes:

Modpic.gif

Το link που σου δίνω δεν αρκεί; :rolleyes:

ΝΑι βρε απλά ψάχνω τι μπορεί να φταίει που το κινιτό μου τρελένετε.... και οταν έχεις πρόβλημα ψάχνεις όλες τις τρίπες!! :p:p:p

2. FLASH HARDSPL (REQUIRED!! DO THIS BEFORE ANYTHING ELSE)

The Original HardSPL Thread is *HERE*

NOTE: If you have Vista or Windows 7, update WMDC to v6.1 *HERE* first

NOTE: Turn OFF any AntiVirus Program first as it WILL interefere with the flash (there is NO harmful code in the program)

Installing HardSPL4 via ActiveSync with USB Lead (thanks to Bepe)

Note: HardSPL CANNOT be installed via microSD Card.

IMPORTANT: To install/uninstall this HSPL4 there must be any SPL version from this list on your device:

SPL 1.42.0000, SPL 1.62.0000, SPL 1.66.0000, SPL 2.07.0000, SPL 2.08.0000, SPL 2.10.0000, SPL 3.03.000

To Uninstall you can flash a Stock ROM via SD card or use HSPL3 application (You need select 2.08.0000 or 3.03.0000 in the choose screen)

1. Download HardSPL4 package from *HERE* and extract to an empty folder

2. Synch Phone with PC in Windows Mobile!!! It has to be connected to activesync or WMDC via USB cable

3. Run HSPL4.exe from your pc and read all the text carefully

4. When finished reading click next in the HardSPL program

5. The program will now check the usb connection and enter bootloader screen (tri colour)

*You can select between 2.08.HSPL 2.08.0000 HSPL3.03.0000 or 3.03.HSPL. This is to avoid people with 1024LEO's installing an incompatable version and bricking their device*

Android / WP7 / MAGLDR don't support HSPL3.03/OSPL3.03.

Edited by greek_lover_69

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μετά από εγκατάσταση νέας rom (24.1), το recycle bin είναι γεμάτο από σκουπίδια (648 αρχεία) αρκετά από τα οποία είναι αρχεία καταγραφής φωνής που είχα διαγράψει σε παλιότερες ρομ, Γνωρίζει κάνεις;

Μετά από πολλά προβλήματα με την 23....πέρασα τελικά την 24 αγγλική χωρίς το ΗΤC messaging...όλα έδειχναν καλά μέχρι που πρόσθεσα επαφές στα quick links....αν θελήσω να πάρω τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τα quick links το τηλέφωνο δεν κάνει τίποτα....όπως και απο το tab people...ενώ έχει τις επαφές που προτιμώ όταν κλικάρω απάνω δεν κα΄νει τίποτα....καμιά ιδέα??
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Καλημέρα σ όλους και καλό μηνά.

Καλησπερα, ετοιμαζομαι να περασω την 24 αν γνωριζει καποιος ποιο αρχειακι σωζουμε για να μην χασουμε τις αποθηκευμενες ιστοσελιδες και κωδικους στον opera 10 θα του ημουν ευγνωμον!

Αυτο που χρειάζεται ειναι να κανεις αντιγραφή ολο το φακελο του Opera μεσα απο τα windows (αν θελεις και τον φακελο Αγαπημένα και αυτος ειναι μεσα στα windows) και μετα να τα κανεις επικόλληση στην νεα ρομ.

Ομως δεν στο προτείνω γιατι στην v24 εχει νεότερο Opera και αν το κανεις θα γυρισεις στην προηγούμενη εκδοση που ειχε η v23

Σ'ευχαριστω πολυ για την συσταση! Στο νημα για android καποιοι εδωσαν επισης πολυ καλη μια "HyperDroidGBXv7[AOSP-2.3.2][a2sd+][KER:TYT_R6][FAST,BEST BATTERY]" . Θα μπορει και αυτη να γινει dual boot με το android-ubuntu loader?

Λιγο που διαβασα δεν μπορει να γινει dual boot, δοκιμασε αυτη που σου προτεινα.

Περισσότερα στο θεμα του HD2 Android

Πως μπορω να κανω το RSS widget να εχει κυλιση????Μου δειχνει μονο μια επικεφαλιδα και σταματαει εκει....

Με ποια ρομ είσαι?

Εμένα μου δουλεύει κανονικά.

Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο να διαβάσεις νέα από εκεί.

Γιάννη, την τελευταία βδομάδα, που το κινητό ψυχοραγούσε , είχα βάλει την 24.1 Great Alexander theme.... είχα ξεχάσει πόσο όμορφη ήταν...είχα κολλήσει στην ΧΤ τόσο καιρό τώρα...

Αύριο, μευθαύριο στέλνω το κινητό στο service (καταραμένη υγρασία , δεν την γλύτωσα, όπως και η μικρή Τερέζα) και πιο πολύ στεναχωριέμαι για το ότι δεν θα έχω αυτή την καταπληκτική GA... Αν είναι δυνατόν, αν είναι δυνατόν (που λέει και ο μπόμπιρας) να κοιμάμαι τόσο καιρό...

Αντε σε κανα δίμηνο (βοηθήστε με, είμαι πολύ αισιόδοξος????) που θα επιστρέψει το κινητό θα την απολαύσω).

demakhs χαιρομε που σου αρεσε η 24.1 Great Alexander, και εγω αυτη εχω μου αρεσει πολύ με τις νεες προσθήκες!

Φροντισε να φτιαξεις την συσκευη σου γιατι Omega χωρις demakhs δεν γίνετε.

Για μενα εισαι η μασκοτ μας, ανεβασε και μια Φώτο και αν εχεις καλη μουτσούνα θα αλλάξω τα λιονταράκια με τα demakια

Παιδια καλησπερα σε ολους.Γιαννη γραφω για να σου πω πολλα συγχαρητηρια για τη δουλεια που εκανες στη v24.1.Μπορω να πω οτι μετα απο καμια 15αρια ρομ σου που εχω δοκιμασει αυτη ειναι η τελεια ρομ.Δεν μπορω να βρω τιποτα το οποιο να μη μου αρεσει.Το θεματακι που ειχα με τα mail στις ελληνικες με το να πατας στη λεξη προς και να εμφανιζονται οι επαφες εχει λυθει. Η επισυναψη ανοιγει παρα πολυ γρηγορα και γενικα με εχει καλυψειστο 100%.Ακομα και το widget του rss που στη v24 ειναι με μια γραμμη και ηταν το μονο πραγμα που βρηκα καιδεν μου αρεσε σε αυτη εχει λυθει.

Τα συγχαρητηρια μου και ενα μεγαλο ευχαριστω για το χρονο που αφιερωνεις.

Πρεπει να πω οτι τα 6.5 με αυτη τη rom δεν με αφηνουν καν να μπουταρω το android.Ισως να στελναμε ενα hd2 στη microsoft για να δει τι θα μπορουσε να κανει.Αλλα τα κερδη απο τα market σκεφτονται μονο.

Καλο βραδυ και να ειστε ολοι καλα

Χαίρομε που σου αρέσει η νεα v24.1

Ειναι οτι καλύτερο εχω κάνει εως τωρα και χωρίς κανένα bug.

Την δούλεψα πάνω απο 50 ωρες :blink::blink:

Όλες οι Omega ειναι Android friendly,

μηπως ειναι αλλο το προβλημα που δεν μπορείς να κανεις boot σε Android

δεν μπορώ να το βρώ εδώ αλλά οταν μπαίνω απο το κινιτό στην σελίδα με τις οδιεγίες που είναι αποθικευμένη με βγάζει εκεί! και εκει είδα οτι πρέπει να βαλω κανονικά το hspl 4!! το οποίο όμως δεν είναι σιμβατό με ΑΝΤΡΟΙΝΤ!!

θέλω να το δοκιμάσω μύπως και στανιαρει το κινιτό γιατί κάτι κόλησε και έχει δικία του βουληση πλεον παταει μονο του στην οθόνη σε δίαφορα σιμία και δεν το ελένχο γενικά!!

Το πρόβλημα που έχεις σίγουρα δεν είναι απο το HSPL!!

Δεν δουλεψε με δυο mail και δεν το εψαζα παραπανω.

Στις πολεις του καιρο ομως εχω αφιερωσει αρκετη ωρα και δεν εχω βγαλει ακρη.

Εχω προσπαθησει να αλλαξω την εγγραφη του Weather.CityList χειροκινητα με διαφορα registry editor, με cab και με το UC_NET και η λιστα δεν θελει να αλλαξει. Δεν περναει την αλλαγη και επαναφερει τις αρχικες πολεις, τοκιο κλπ.

Πολυ καλη δουλεια η v24. Συγχαρητηρια:)

Βάλε τις πόλεις που θέλεις,

κανε export την registry σου και στείλε μου την να στο φτιάξω εγώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μετά από εγκατάσταση νέας rom (24.1), το recycle bin είναι γεμάτο από σκουπίδια (648 αρχεία) αρκετά από τα οποία είναι αρχεία καταγραφής φωνής που είχα διαγράψει σε παλιότερες ρομ, Γνωρίζει κάνεις;

Αυτό και αν είναι μυστήριο,

κανονικά αυτό δεν γίνετε :!::!:

Κανε τα παλι delete και το παρακολουθούμε :)

Μετά από πολλά προβλήματα με την 23....πέρασα τελικά την 24 αγγλική χωρίς το ΗΤC messaging...όλα έδειχναν καλά μέχρι που πρόσθεσα επαφές στα quick links....αν θελήσω να πάρω τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τα quick links το τηλέφωνο δεν κάνει τίποτα....όπως και απο το tab people...ενώ έχει τις επαφές που προτιμώ όταν κλικάρω απάνω δεν κα΄νει τίποτα....καμιά ιδέα??

Δεν ειναι απο την ρομ το πρόβλημα που εχεις,

κάτι δεν πήγε καλά.

Πάρε backup, κανε hard reset και δοκίμασε να δεις αν σου δουλεύει χωρίς να βάλεις προγράμματα ή κάνεις ρυθμίσεις .

Η v23 δεν είχε προβλήματα λειτουργικά, δεν ξέρω γιατί είχες προβλήματα και με την v23, ίσως να κάνεις έλεγχο τι βάζεις και σου κάνει τα προβλήματα?

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3