Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμάμαι καλά είχα κάνει...:worry: Τέλοσπαντων. Αφού λύθηκε το πρόβλημα, όλα καλά..:D

Καλημέρα σε όλους!!:)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί να το κάνεις αυτό; Το βρίσκω περιττό όταν έχεις τη δυνατότητα με ένα απλό πάτημα στην πάνω μπάρα εμφανιστεί το menu του Arkswitch με τις ανοιχτές εφαρμογές.

το έχω βγάλει το Arkswitch. Δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα

Όταν χρειαστώ (πολύ σπάνια) να μπώ σε task manager, τότε χρησιμοποιώ τoν Task Manager των Winmo που υπάρχει στα notifications.

Τα προγράμματά μου κλείνουν πάντα όταν πατάω το X (γιατί έτσι το έχω φτιάξει). Όχι σαν τα android που μου λένε "τι θε ρε! δεν θέλω να κλείσω τώρα, φύγε απο δω".

Θέλω στο pda να τρέχουν οσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα. Ακόμα προσπαθώ να βρώ το καλύτερο τρόπο για τη χρήση της μπαταρίας. Ακόμα να μου στείλουν την έξτρα μπαταρία!!

wktask

τον χρησιμοποιω απο τα 6.1 και δεν τον αλλαζω με τπτ!!

πηγαίνει και μου βάζει πράγματα στην top bar, και δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω ένα καθαρό περιβάλλον.

• Administrators
wktask

τον χρησιμοποιω απο τα 6.1 και δεν τον αλλαζω με τπτ!!

Καλός αλλά ποτέ δεν φτιάχτηκε για τα 6.5.X παρόλο που έχει προσαρμοστεί με τις σχετικές τροποποιήσεις.

Modpic.gif

καλησπερα εχω ενα θεμα με το igo 8 το εχω και τρεχει απο την καρτα αλλα μετα απο λιγο μου κανει επανεκινηση το κινητο εχει κανεις ιδεα γιατι?? με το garmin px δεν το κανει καμια ιδεα??? :!:

• Administrators
καλησπερα εχω ενα θεμα με το igo 8 το εχω και τρεχει απο την καρτα αλλα μετα απο λιγο μου κανει επανεκινηση το κινητο εχει κανεις ιδεα γιατι?? με το garmin px δεν το κανει καμια ιδεα??? :!:

Πολλά μπορεί να φταίνε. Φαίνεται όμως ότι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και όχι με τη συσκευή. Απευθύνσου εδώ λοιπόν... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681

Modpic.gif

Υπάρχει τρόπος κατά την διάρκεια της κλήσης και όταν το κινητό δεν είναι στο αυτί πχ ανοιχτή συνομιλία ή χρήση bluetooth, η οθόνη να ΜΗΝ σβήνει? Στο diamond2 χρησιμοποιούσα το Touch InCall Screen Tweak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=488991!: αλλά δεν ξέρω αν εδώ είναι συμβατό με omega+win6.5...

Υπάρχει τρόπος κατά την διάρκεια της κλήσης και όταν το κινητό δεν είναι στο αυτί πχ ανοιχτή συνομιλία ή χρήση bluetooth, η οθόνη να ΜΗΝ σβήνει? Στο diamond2 χρησιμοποιούσα το Touch InCall Screen Tweak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=488991!: αλλά δεν ξέρω αν εδώ είναι συμβατό με omega+win6.5...

Πήγαινε Ρυθμίσεις > Ήχος και οθόνη > Οπίσθιος φωτισμός και ρύθμισε πότε θέλεις να σβήνει η οθόνη.

Εγώ στην μπαταριά το εχω 5 και 10 λεπτά και ποτε δεν μου εχει σβήσει η οθονη σε ανοικτή ακρόαση.

Δοκίμασε το και πες μου.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μάγειρα καλησπέρα

Ξέρεις... πεινάσαμε και τσιμπολογάμε εδώ και εκεί :lol:

Πότε υπολογίζεις κάτι νεότερο ,να δοκιμάσουμε και κανονικά το uc_net;

• Administrators
Μάγειρα καλησπέρα

Αν δεν βγει καινούργιο build, δεν υπάρχει και λόγος για καινούργια rom.

Modpic.gif

Καλημέρα σ όλους!

Σύντομα θα έχουμε νέα έκδοση Omega v23

Μάγειρα καλησπέρα

Η νεα εκδοση Omega v23 ειναι ετοιμη και την εχω ανεβασει.

Λογικα σημερα θα ειναι διαθεσιμη για κατεβασμα σε ολες τις εκδοσεις.

Μπορεις να κοιτας και http://omega.jointelecom.com/http://omega.jointelecom.com/για τα νέα της Omega

Και θα περιμένω να δοκιμασετε και το UC_NET,

ελπιζω να σας βοηθησει πολυ στο νεο στησιμο :):)

Αν δεν βγει καινούργιο build, δεν υπάρχει και λόγος για καινούργια rom.

Νέο Build έχει να βγει ενα μηνα τωρα και δεν υπάρχει εικονα το ποτε θα ειναι διαθέσιμα νεα build,

αποφάσισα να κανω την v23 μιας και εχω κανει αρκετές αλλαγές με το πολύ καλό build το 29007

Ioathe το εφτιαξα.....κατεβασα αυτο το .cab και εκανε αντικατασταση κατι αρχεια manila και δουλεψε...μπορεις να μου πεις αυτα τα αρχεια manila αν εχουν καμια σχεση με το manila που εχουμε μεσα με τις δικες σου rom και τι επιπτωσεις μπορει να εχω...να'σαι παντα καλα!Ευχαριστω για ολα!

Μεσα εχει 2 αρχεια απο το CHT v2 και 2 αρχεια απο το manila core 2019.

Μαλλον αυτα διορθωνουν το προβλημα (δεν ειναι αρχεια εικονας).

Χαιρομε που βρηκες ακρη και που μας ενημερωσες,

Αν μπορεις ανεβασε και μερικα screenshot για να δουμε την Omega με Sencity :)

Γιάννη μήπως η Omega έχει κάποιο πρόβλημα με το Digital Compass? Προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω, αλλά δεν μπορώ να κάνω calibrate!! Νιώθω σαν ηλίθιος που κουνάει το pda πέρα δώθε.

Αν και ειμαι σιγουρος οτι το ελυσες το προβλημα

απλα να ανεφερω οτι εμένα μου δουλεύει κανονικά :)

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μπράβο Γιάννη. :):)

Ισχύει η φήμη ότι σταμάτησαν να βγαίνουν νέα build;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Νέα έκδοση:

Omega v23:

Changelog

Build 29007

Νέα

Manila eReader Tab 2.5.20113925_00 (Μονο στην Omega XT v22.x με CHT v2.0 με και χωρίς HTC Messaging)

HTC eReader 2.5.20113925_00 με E-Book Library Manager v0.3 - Στον φάκελο Εφαρμογές (Μονο στην Omega XT v22.x με CHT v2.0 με και χωρίς HTC Messaging)

UC_NET - Οδηγός για το UC_NET

Προστέθηκαν

MortScript 4.3

Dinik Photos Tab εικονίδια(Camera+Camcorder) (μόνο στην Omega Dinik)

Νέο scrollbarThumb εικονίδιο

Αναβαθμίστηκαν

DINIK - Anastasia - Slider v1.7 (μόνο στην Omega Dinik)

Registry αλλαγές

My location is enabled after flashing in Weather tab

Enabled use Unicode when necessary for SMS (Only to ELL roms without HTC messaging)

Bluetooth Discoverable turned off by default in CHTEditor v2

Διορθώθηκαν

Hide Manila Programs Tab.cab

O τίτλος στο Settings Tab: Κάρτα SD, μνήμη τηλεφώνου

Internet explorer

Αφαιρέθηκαν

TomAutoInstall

Edited by ioathe

Γιάννη, πώς ρυθμίζουμε το XDA-UC όταν έχουμε hotmail;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

όχι Γιάννη δεν βρήκα λύση με το compass. Δεν μου παίζει :)

anyway, υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά με την 23? Δηλαδή αξίζει να βγάλω την 22.5 και να βάλω την νέα? Γιατί απο ότι βλέπω, δεν άλλαξε κάτι σε θέμα απόδοσης στη ρομ. ή καλύτερης λειτουργίας.

Εκτός και αν είμαι στραβός :)

• Administrators
Νέο Build έχει να βγει ενα μηνα τωρα και δεν υπάρχει εικονα το ποτε θα ειναι διαθέσιμα νεα build,

αποφάσισα να κανω την v23 μιας και εχω κανει αρκετές αλλαγές με το πολύ καλό build το 29007

Γιάννη κάπου είδα αναφορές για manila core 2.5.2022. Έχεις τίποτα υπόψιν;

Modpic.gif

Γιάννη, πώς ρυθμίζουμε το XDA-UC όταν έχουμε hotmail;

Νικο δεν γινεται με το hotmail :(

Νομιζω το εχω γραψει και στο οδηγο αυτο.

όχι Γιάννη δεν βρήκα λύση με το compass. Δεν μου παίζει :)

anyway, υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά με την 23? Δηλαδή αξίζει να βγάλω την 22.5 και να βάλω την νέα? Γιατί απο ότι βλέπω, δεν άλλαξε κάτι σε θέμα απόδοσης στη ρομ. ή καλύτερης λειτουργίας.

Εκτός και αν είμαι στραβός :)

Στο θέμα απόδοσης στη ρομ. ή καλύτερης λειτουργίας δεν υπάρχει διαφορά,

όλες οι Omega τα έχουν δεδομένα αυτά :):lol:

Με την v23 η Omega αγγίζει την τελειότητα.

Μικρές αλλαγές υπαρχουν (που εκανα με πολλες ωρες δουλεια!) και αρκετές προσθήκες όπως λέει το changelog.

Γιάννη κάπου είδα αναφορές για manila core 2.5.2022. Έχεις τίποτα υπόψιν;

Γιαννη δες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3458717#post3458717

• Administrators

Γιάννη το έχω στα υπόψιν το συγκεκριμένο post, το είχαμε σχολιάσει εξάλλου αναλόγως.

Απλά κάπου είχα δει ότι ίσως να υπάρχει στη νέα rom 1.27 του Huashan που έγινε leaked στις 6/1/2011, αλλά μάλλον δεν...

Modpic.gif

Μόλις ανανεώθηκα!!:p v.23 XT CHT2.0 without HTCMessaging client!!:D

Nα κάνω μία ερώτηση? Ποια έκδοση κάμερας χρησιμοποιείται στις omega? Γιατί χρησιμοποιώ το ScilorsLeoCameraAnyKey για να βγάζω φωτογραφίες πατώντας το κουμπί της έντασης, και δεν δουλεύει με αυτή την έκδοση κάμερας. Πρέπει να βάζω την 6.26.20121425 που έχω βρει, κάθε φορά για να δουλέψει σωστά. Είναι νεότερη έκδοση, ή παλαιότερη? Αν είναι νεότερη αυτή, νομίζω θα είναι καλύτερα να υπάρχει αυτή στις rom. Αν όχι, ξέρετε κανένα άλλο τρόπο, να βγάζω φωτογραφίες με τα κουμπιά της έντασης, χωρίς να πρέπει να αλλάζω κάμερα κάθε φορά?

Επίσης... Στην 23, όταν ανοίγει πρώτη φορά, είναι ανοιχτό το wifi, χωρίς λόγο... Και κάτι ακόμα. Γιατί υπάρχουν δύο προγράμματα για ονομαστικές γιορτές? Ή γιατί να υπάρχουν 2 αριθμομηχανές? :O Εγώ που βάζω και το panoramic calc pro, έχω 3!!:p

Αυτές οι λεπτομέρειες...:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

σημερα περασα και εγω την v23!!!! ολα καλα αλλα γιατι στην αρχικη οθονη δεν μου δειχνει το ρολοι? και να το επιλεξω να φενεται παλι δεν φενεται...

wtf!!!??

σημερα περασα και εγω την v23!!!! ολα καλα αλλα γιατι στην αρχικη οθονη δεν μου δειχνει το ρολοι? και να το επιλεξω να φενεται παλι δεν φενεται...

wtf!!!??

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το ρολόι, πια βέρσιον έβαλες;

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]