Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα στον φάκελο Omega files υπάρχει ένας άλλος φάκελος με CHT Add-ons. Δεν υπάρχει εκεί μέσα;

Υπάρχουν τα πάντα αλλά...όποιος την νύχτα περπατεί...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θεμα με τα εικονιδια που λειπουν αντιμετωπιζεται αν εγκαταστησει κανεις τα adddon widgets (state links) οπως λεει το thread του cht.

Αχ, και σκέφτηκα να ψάξω στο thread αλλά μετά πείσμωσα να βρω που τα φυλάει στην registry ...και τελικά για να τα αλλάξω έφαγα πάρα πολύ ώρα... Πάντως έγινες αφορμή να ανακαλύψω από τις απαντήσεις των Γιάννηδων (athanasso & ioathe) ότι όλα τα widgets cabs είναι ήδη μέσα στο Omega files (...την τελευταία φορά που είχα μπει εκεί είχε μόνο τα Start Menu Icons & επειδή χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς άλλο, δεν έμπαινα καθόλου εκεί... :O)

Οπότε Thanks κι από μένα :rolleyes:

Δέσποινα με το calendar το δοκίμασα και έχεις δίκαιο, δεν μπορώ όμως να το αλλάξω είναι έτσι από την HTC.

Και για το Office το ιδιο, κριμα που δεν εχει βαλει η microsoft αυτη την δυνατότητα.

Σ ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και το post :)

Γιάννη,

:thanks:

Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες, το φοβόμουν ότι δεν ήταν δικό σου θέμα ...

HTC & Microsoft , ε? Οπότε να μην πολυελπίζω ότι μπορεί κάποτε να λυθεί...:lol:

Αν μπορέσεις κάποια στιγμή να δεις και το θέμα της μόνιμης σύνδεσης στο Internet όποτε γίνεται update του καιρού... ή και αυτό θεωρείς ότι είναι θέμα Manila / HTC? :worry:

Πολύ φιλικά

Δέσποινα

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια cabs και προγράμματα που χρησιμοποιούσα στην μαμά rom δουλεύουν και στην omega 19. Μερικά είναι για αισθητική αναβάθμιση και μερικά για πρακτική. :rolleyes:

- BiGnAdAd TransparentBottomCurtain

- Colored Setting tab manila 2.5.19222911by 0007

- Dialer & History Colored v1

- Duttys Task Manager for Leo

- Manila - stop watch animation

- Touch X remove top curtain

- C_Brians WM6.5 Taskbar gfreek editionV5b

- CorePlayer v1.3.6 Build-7427 for PPC

- WIFI Remote Access Basic 1.7 R4

- GProfile

Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω και ΔΕΝ έχει δουλέψει σωστά ας το αναφέρει για να μην την πατήσω και εγώ. :happy:

Επίσης αυτή η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εφαρμογή του Θοδωρή, το RapidRead, δουλεύει σωστά; Γιατί με την 3.14 δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει με τίποτα!!! :confused:

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Αν μπορέσεις κάποια στιγμή να δεις και το θέμα της μόνιμης σύνδεσης στο Internet όποτε γίνεται update του καιρού... ή και αυτό θεωρείς ότι είναι θέμα Manila / HTC? :worry:

Αυτό με την μόνιμη σύνδεση στο Internet δεν το΄χω καταλάβει.

Δηλαδή χωρίς να θέλεις να είσαι συνδεδεμένος και χωρίς να γράφει (π.χ. wind gprs) κάνεις ενημέρωση καιρού;.Κατα τον ίδιο τρόπο παίρνεις mail;

Στο dial-up enabler/disabler είναι τσεκαρισμένες και οι δύο επιλογές στο off, αλλά και πάλι κάνεις ενημέρωση καιρού;

• Administrators
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια cabs και προγράμματα που χρησιμοποιούσα στην μαμά rom δουλεύουν και στην omega 19. Μερικά είναι για αισθητική αναβάθμιση και μερικά για πρακτική. :rolleyes:

- BiGnAdAd TransparentBottomCurtain

- Colored Setting tab manila 2.5.19222911by 0007

- Dialer & History Colored v1

- Duttys Task Manager for Leo

- Manila - stop watch animation

- Touch X remove top curtain

- C_Brians WM6.5 Taskbar gfreek editionV5b

- CorePlayer v1.3.6 Build-7427 for PPC

- WIFI Remote Access Basic 1.7 R4

- GProfile

Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω και ΔΕΝ έχει δουλέψει σωστά ας το αναφέρει για να μην την πατήσω και εγώ. :happy:

Επίσης αυτή η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εφαρμογή του Θοδωρή, το RapidRead, δουλεύει σωστά; Γιατί με την 3.14 δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει με τίποτα!!! :confused:

Όσα πειράζουν το HTC Sense θα συνιστούσα να μην τα βάλεις. Τα υπόλοιπα άφοβα.

Modpic.gif

εβαλα την ελληνικη εκδοση με htc sms!οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!

δεν εχω πολλα μηνυματα ακομα για να δω αν κολλαει οπως λεει ο βασιλης,αλλα αυτα τα λιγα που εστειλα δεν ειχα προβλημα με κενα που εχουν τα τελευταια sms builds με secure box.

γιαννη εχεις κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια,μου αρεσε και η επιλογη των προσθετων εφαρμογων σου,

αν χρειαζεσαι για την εκδοση χωρις htc sms το iphone style,μπορω να σου δωσω link.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και απαντώντας στο δικό μου ερώτημα θα ήθελα να σας πώ (εάν σας ενδιαφέρει βέβαια :p )ότι:

- BiGnAdAd TransparentBottomCurtain - ΔΟΥΛΕΥΕΙ

- Colored Setting tab manila 2.5.19222911by 0007- ΔΟΥΛΕΥΕΙ

- Dialer & History Colored v1- ΔΟΥΛΕΥΕΙ

- Duttys Task Manager for Leo- Δεν το δοκίμασα γιατί ο ArkSwitch απλά ΔΕΝ παίζεται!

- Manila - stop watch animation - ΔΟΥΛΕΥΕΙ

- Touch X remove top curtain - ΔΟΥΛΕΥΕΙ

- C_Brians WM6.5 Taskbar gfreek editionV5b - ΔΕΝ δουλεύει (έβαλα μία άλλη)

- CorePlayer v1.3.6 Build-7427 for PPC - ΔΟΥΛΕΥΕΙ

- WIFI Remote Access Basic 1.7 R4 - Δεν το δοκίμασα αλλά λογικά θα δουλεύει

- GProfile - Δείχνει ΟΚ αλλά θέλει ένα 24ωρο για να δώ εάν δουλεύει 100% σωστά :rolleyes: .

Η ρομ που έβαλα είναι η απλή Ωμέγα 19. Αυτά...

Μέχρι στιγμής, όλα τέλεια με τη 19... Πολύ γρήγορη, σταθερή, και πιο λειτουργική από ποτέ με το νέο CHT 2.0, αλλά και τις προσθήκες του Γιάννη, μιας κι εγώ είχα μείνει καιρό με την επίσημη και την v5, λόγω του προβλήματος που είχα στο messaging...:)

Φτου φτου μη τη ματιάσω!!:lol::lol:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Γεια σας φιλοι. Σημερα απο την 17 αναβαθμισα και εγω σε 19.1.

Απο την 17 οι εντυπωσεις μου ηταν εξαιρετικες. Πρωτη φορα ειχα δει το τηλεφωνο τοσο γρηγορο.

Εντυπωσεις απο 19.1 : Εξακολουθει να ειναι πολυ γρηγορη αλλα για μενα οχι τοσο οσο η 17. Π.χ οταν εισαι στην αρχικη οθονη και πατας το κουμπακι της κλησης, αργει αρκετα να σε παει στην οθονη κλησεων. Το ιδιο και οταν πατας το κουμπι με το βελακι επιστροφης, για να επιστρεψεις απο μια καρτελα στην προηγουμενη ή στην αρχικη. Επίσης οταν πατας τον κουμπι τελους κλησεως για να μπει το τηλεφωνο στην αναμονη παλι αργει να σβησει η οθονη.

Δεν ξερω αν για αυτα φταιει το νεο CHT. Αληθεια τα εικονακια ηλιου κλπ του CHT τι εξυπηρετουν ?

Κατα τα αλλα εξαιρετικη δουλεια.

παιδια φοραω την Omega v18 ELL Dinik with CHT v2.0 και δεν μπορω να φορτωσω περιοχες στον καιρο απο ελλαδα!

τι χρησιμοποιω ελληνικους χαρακτηρες τι ξενους τπτ....μονο την περιοχη που βρισκομαι μου βγαζει.:(

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

παιδια φοραω την Omega v18 ELL Dinik with CHT v2.0 και δεν μπορω να φορτωσω περιοχες στον καιρο απο ελλαδα!

τι χρησιμοποιω ελληνικους χαρακτηρες τι ξενους τπτ....μονο την περιοχη που βρισκομαι μου βγαζει.:(

Νομιζω οτι θα πρεπει το πρωτο γραμμα να ειναι κεφαλαιο...

Καλησπερα!

Σημερα περασα την v19. Παρατηρησα ομως το εξης. Οταν παω να χρησημοποιησω τον task manager που εμφανιζεται μαζι μαζι με την ενδειξη του web και της μπαταριας, Πατωντας δηλαδη πανω στην πανω μπαρα, τοτε κολλαει το τηλεφωνο. Μολις κλεισεις μια, δυο εφαρμογες με τον task manager, κολλαει και θελει soft reset. Συμβαινει σε κανενα αλλον αυτο?

ΕΥχαριστω!

Καλησπερα!

Σημερα περασα την v19. Παρατηρησα ομως το εξης. Οταν παω να χρησημοποιησω τον task manager που εμφανιζεται μαζι μαζι με την ενδειξη του web και της μπαταριας, Πατωντας δηλαδη πανω στην πανω μπαρα, τοτε κολλαει το τηλεφωνο. Μολις κλεισεις μια, δυο εφαρμογες με τον task manager, κολλαει και θελει soft reset. Συμβαινει σε κανενα αλλον αυτο?

ΕΥχαριστω!

Σε εμένα όχι... Λειτουργεί κανονικά...;)

Π.χ οταν εισαι στην αρχικη οθονη και πατας το κουμπακι της κλησης, αργει αρκετα να σε παει στην οθονη κλησεων. Το ιδιο και οταν πατας το κουμπι με το βελακι επιστροφης, για να επιστρεψεις απο μια καρτελα στην προηγουμενη ή στην αρχικη. Επίσης οταν πατας τον κουμπι τελους κλησεως για να μπει το τηλεφωνο στην αναμονη παλι αργει να σβησει η οθονη.Δεν ξερω αν για αυτα φταιει το νεο CHT. Αληθεια τα εικονακια ηλιου κλπ του CHT τι εξυπηρετουν ?

Κατα τα αλλα εξαιρετικη δουλεια.

Το cht φταίει... Για την καθυστέρηση όταν γυρνάς στην αρχική οθόνη...Στην οθόνη κλήσεων πάντως εμένα πάει κανονικά...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

To εικονιδιο ημερολογιου που ειναι στην οθονη κλειδωματος σημαινει κατι?

Νομιζω οτι θα πρεπει το πρωτο γραμμα να ειναι κεφαλαιο...

σωστος!!!:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Μπορεις να περασεις την τελικη εκδοση απο πανω κανοκινα,

δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Η Omega ειναι skinnable free :lol:

Πιο είναι το λινκ για να κατεβάσω την final CHT;

edit: άστο το βρήκα!

Φαντάζομαι ότι πρέπει να περάσω και το τελικό CHTE.

Αξίζει το κόπο να την περάσω; θα δουλεύει καλύτερα;

Έχεις προσέξει τι αλλαγές έχει από την beta;

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Γειά σας σκέφτομαι να "ξεπαρθενιάσω" το κινητό μου μιας και είναι ή πρώτη φορά που περνάω cooked rom ύστερα απο 2 χρόνια κατοχής HTC (HTC HD και HD2).Έχω κάποιες ερωτήσεις!:rolleyes:

1.Λέω να περάσω την v19.1 με cookies home tab v2.0.Αυτή είναι χωρις το htc messaging, σωστά?Δηλαδή όταν θα πατάω το tab του sms δε θα έχω την ετικέτα του τελευταίου μηνύματος.Τι είναι ακριβώς?

2.Αν περάσω την απλή v19 θα έχω και το htc messaging?Mετά περνάω το cookies home tab v2.0.Τη διαφορά θα έχει ύστερα απο τη v19.1.H v19.1 έχει επιπλέον προγράμματα?

3.Το cookies home tab v2.0 έχει μεταφραστεί στα Ελλληνικά?Αν όχι, θα μεταφραστεί?

Αυτά προς το παρόν και συγνώμη μιας και η πρώτη φορά που διαβάζω για την omega!

Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
1.Λέω να περάσω την v19.1 με cookies home tab v2.0.Αυτή είναι χωρις το htc messaging, σωστά?Δηλαδή όταν θα πατάω το tab του sms δε θα έχω την ετικέτα του τελευταίου μηνύματος.Τι είναι ακριβώς?

2.Αν περάσω την απλή v19 θα έχω και το htc messaging?Mετά περνάω το cookies home tab v2.0.Τη διαφορά θα έχει ύστερα απο τη v19.1.H v19.1 έχει επιπλέον προγράμματα?

3.Το cookies home tab v2.0 έχει μεταφραστεί στα Ελλληνικά?Αν όχι, θα μεταφραστεί?

1. Είναι με htc messaging η 19.1.

2. Για την 19 υπάρχει έκδοση και με και χωρίς htc messaging. Επίσης υπάρχει έκδοση με και χωρίς το CHT2.0. Ρίξε μια ματιά στα πρώτα post.

3. Μάλλον θα μιλάς για το CHTEditor. Θα μεταφραστεί όταν υπάρξει κάποιος που θα κάνει τη δουλειά.

Modpic.gif

Νέα εκδοσή Omega XT v19.2 With Co0kie's Home Tab v2.0 ELL + WWE

Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0

Νέο Build 23699 Windows CE: 5.2 Build 4600 (Thursday, November 04, 2010 3:44:02 PM)

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Νέα εκδοσή Omega XT v19.2 With Co0kie's Home Tab v2.0 ELL + WWE

Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0

Νέο Build 23699 Windows CE: 5.2 Build 4600 (Thursday, November 04, 2010 3:44:02 PM)

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post

καλημέρα, το build αυτο τι διαφορα εχει από την 19.1? Ειναι ποιο παλιο?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Φλασαρω την 19,2 για νσ δουμε...

Περιμένω εντυπώσεις :)

Ολες οι πληροφορίες για τα build ειναι εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=650783

και εδώ

http://www.mobileunderground.info/showthread.php?t=444

To 23699 build που εχει η v19.2 ειναι το νεότερο απο ολα (Thursday, November 04, 2010 3:44:02 PM).

Η v19 εχει το 23698.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators

Όπως έχουμε πει, το 236ΧΧ build προέρχεται από διαφορετικό windows mobile development center όπως και όλα τα υπόλοιπα μεταξύ τους. Φυσικά το 23699 είναι η συνέχεια του 23698 και αυτό ισχύει με όλα τα builds.

Modpic.gif