manolis_33 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 (edited) καλησπερα κατεβαζω την Omega v19.1 ELL XT with CHTv2.0. αυριο οι πρωτες εντυπωσεις! εγω την φλασαρω τωρα :D ελπιζω να μου αρεσει αλλιως θα γυρισω στην 17!! πολυ ωραια φενεται η 19.1 μου φενεται καπως πιο γρηγορο το κινητο κ το cht 2 καπως καλυτερο αλλα οταν κανω επανεκινηση καμια φορα μου πεταει error στο net frameςορκ giati?? καμια ιδεα??? Edited November 15, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 τα εικονίδια με την εμφάνιση π.χ. της θερμοκρασίας της μπαταρϊας που βρίσκονται; Μιλάω για την 19.1 με cht 2.0 final Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 τα εικονίδια με την εμφάνιση π.χ. της θερμοκρασίας της μπαταρϊας που βρίσκονται; Μιλάω για την 19.1 με cht 2.0 final δεν εχει ουτε εγω τα βρισκω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 εντάξει τα βρήκα, πρέπει να κατεβάσεις ένα cab απο xda στην σελίδα του cht 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 εντάξει τα βρήκα, πρέπει να κατεβάσεις ένα cab απο xda στην σελίδα του cht 2.0 Για ποιο cab μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napoli Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Για ποιο cab μιλάς; http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=439757&d=1289592730 Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Μέσα στον φάκελο Omega files υπάρχει ένας άλλος φάκελος με CHT Add-ons. Δεν υπάρχει εκεί μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Μέσα στον φάκελο Omega files υπάρχει ένας άλλος φάκελος με CHT Add-ons. Δεν υπάρχει εκεί μέσα; καλημέρα, που βρησκονται και δεν τα βλέπω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Είμαι χωρίς συσκευή (ακόμα :mad: ) για να είμαι περισσότερο σαφής. Αλλά αν δεν απατώμαι υπάρχει ένας φάκελος με τίτλο Omega files στο /My Documents. Ψάξε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Αφού τα τελευταία HTC messaging έχουν κάποιο πρόβλημα και κολλάνε, γιατί δεν χρησιμοποιούμε κάποιο παλαιότερο? Δεν γίνεται? Για παράδειγμα, εγώ επειδή στέλνω πολλά sms, είχα δοκιμάσει όλες τις omega που υπήρχαν στο server, μέχρι και τη 13 νομίζω... Κι όλες είχαν το ίδιο πρόβλημα στο messaging... Πάγωνε το τηλέφωνο.. Η μία λύση είναι αυτή, να μην μπει καθόλου το ΗΤC messaging... Tην προηγούμενη εβδομάδα, όμως, βρήκα στον υπολογιστή μου μια ακόμη παλαιότερη omega, την v5, και την πέρασα.. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το messaging... Δεν γίνεται να χρησιμοποιήσουμε το messaging της 5, σε κάποια νέα? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Καλημέρα σ όλους Μετα απο πολύ κόπο και πόνο (12 ωρες :cry:) ανεβασα εκ νεου ολες τις v19 ρομ στο Hotfile. Download link στο πρωτο post @clio1400 Σταύρο σ΄ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Επειδή υπάρχουν πολλοί με το συγκεκριμένο request, ο Γιάννης σκέφτεται πολύ σοβαρά να φτιάξει και rom χωρίς το htc messaging. Περιμένω εντυπώσεις απο οσους μου ζητησανε την rom χωρίς το htc messaging, εχει γινει ελεγχος απο εμενα και τον Αποστολη μεχρι τωρα. Περιμενω σχολια και εντυπωσεις! Εμεις, δηλ. που μολις περασαμε την 18 με την beta εκδοση την πατησαμε; Πρεπει να ξαναστηνουμε απο την αρχη; Νομισω στο thread του cht λεει οτι μπορουμε να περασουμε απο πανω τη τελικη εκδοση. Δεν ισχυει αυτο; Μπορεις να περασεις την τελικη εκδοση απο πανω κανοκινα, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Η Omega ειναι skinnable free :lol: Κολλαει πολυ βρε Γιαννη μου...Καμια φορα δουλευει συνεχεια ο επεξεργαστης στο foul χωρις να τρεχει τιποτα και μου αργει,Φαντασου οτι πατησα να τρεξει android και δουλευε 5λεπτα χωρις να εχει τελειωσει η μπαρα που τρεχει οταν τρεχεουμε το harret Στο τελος εβγαλα την μπαταρια..Κανοτας διαφορες αλλαγες με το c editor παταω πισω και κολλαει παντα...+οτι αν αλλαξω κατι στο ρολοι οπως το flip η να γινει διαφανο οπως κανω παντα με τα δυο γνωστα cab...Χανετε η οθονη με το ρολοι και σερνεται..Εκανα hard εκανα task ξαναεκανα hard τα ιδια και τα ιδια..Και το κακο ειναι οτι τα ιδια κανει και σε ενος συναδερφου..Και ακουω και την γκρινια του Τα νέα build 282xx είναι πολύ γρήγορα και ανεβαίνουν στις προτιμήσεις τον Developers. Έχουν αναφερθεί από 2 χρήστες SOP (Sleep of death) και ένα μάγειρα. Εγω την χρησιμοποιώ εδω και λίγες μέρες και δεν εχω κανένα πρόβλημα, περιμενω τα σχολια σας και τις παρατηρήσεις σας ώστε να δούμε αν αυτά ήταν τυχαία ή αν οφείλονται στο build. Παιδες καλησπέρα, Εχω την τελευταια omega (19) και θελω να βαλω τις default screens στην αρχική οθονη και στην οθονη κλειδωματος..... Τι εννοείς? Ποιες είναι οι default screens? Στο changelog γράφει ότι η 19.1 υπάρχει και χωρίς το HTC messaging, ενώ στο hotfile η 19... Ποια είναι τελικά? Είναι λάθος στο hotfile. To changelog είναι σωστό! Sorry :O καλησπερα κατεβαζω την Omega v19.1 ELL XT with CHTv2.0. αυριο οι πρωτες εντυπωσεις! Δημήτρη περιμένουμε εντυπώσεις! εγω την φλασαρω τωρα :D ελπιζω να μου αρεσει αλλιως θα γυρισω στην 17!! πολυ ωραια φενεται η 19.1 μου φενεται καπως πιο γρηγορο το κινητο κ το cht 2 καπως καλυτερο αλλα οταν κανω επανεκινηση καμια φορα μου πεταει error στο net frameςορκ giati?? καμια ιδεα??? Το error ειναι απο το CHTeditor, το πετάει μερικες φορες οταν κλεινει το πρόγραμμα, αλλα τις ρυθμισεις τις παιρνει κανονικα, ελπιζω να το διορθώσουν! Θα βοηθήσει κάποιος στην μετάφρασή του στα Ελληνικά???? καλημέρα, που βρησκονται και δεν τα βλέπω? Ειναι στο root menu, στην μνημη της συσκευής. Το ονομα του φακέλου ειναι Omega files. Εκει εχω βάλει όλα τα CHT widgets, αν βάλετε κάποιο θέλει μετά soft reset. Να ρωτήσω κάτι? Αφού τα τελευταία HTC messaging έχουν κάποιο πρόβλημα και κολλάνε, γιατί δεν χρησιμοποιούμε κάποιο παλαιότερο? Δεν γίνεται? Για παράδειγμα, εγώ επειδή στέλνω πολλά sms, είχα δοκιμάσει όλες τις omega που υπήρχαν στο server, μέχρι και τη 13 νομίζω... Κι όλες είχαν το ίδιο πρόβλημα στο messaging... Πάγωνε το τηλέφωνο.. Η μία λύση είναι αυτή, να μην μπει καθόλου το ΗΤC messaging... Tην προηγούμενη εβδομάδα, όμως, βρήκα στον υπολογιστή μου μια ακόμη παλαιότερη omega, την v5, και την πέρασα.. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το messaging... Δεν γίνεται να χρησιμοποιήσουμε το messaging της 5, σε κάποια νέα? To messaging από την 5 έχουν όλες οι Omega :) Ομως ολα τα ΗΤC messaging εχουν προβλημα οταν εχεις να κανεις με πολλα sms. Περιμενω Βασιλη να δοκιμασεις την εκδοση χωρις το ΗΤC messaging και να μου πεις εντυπώσεις!! @ioathe, Γιάννη, Σήμερα κατάφερα να περάσω την 19.0 XT CHT 2.0 - μπράβο σου ακόμα μια φορά, όλα μια χαρά μέχρι ώρας (με παίδεψε απλά πολύ η επαναφορά των settings του CHT 2.0 - κάποια free links επιλογών που προφανώς κατάργησε στην τελική έκδοση πχ Free Ram, Free Storage κλπ χτύπησαν, δεν μπορούσα να τα σβήσω από την home screen και αναγκάστηκα να τα σβήσω από την registry, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα), απλά παραμένουν τα 2 θέματα που προανέφερα στο post 3676 (1. μόνιμη σύνδεση Internet όταν κάνω update του καιρού στο ανάλογο manila tab - παρά το setting στο Dial Up Enabler, αναγκαστικά κλείνει μόνο χειροκίνητα, & 2. στο word, την αδυναμία επιλογής χρωμάτων fonts από τη δεύτερη κολόνα των επιλογών). Βλέπεις, μια και τα σοβαρά θέματα τα έχεις ήδη λύσει, ... τώρα τα ψειρίζουμε... :hunter: Στο πλαίσιο αυτό, ένα πολύ minor bug που υπήρχε πάντα στην Omega: Όταν πρωτοφλασάρεις και πάς calendar>Μενού>Ρυθμίσεις>Υπενθύμιση, φαίνεται ότι default είναι καμία. Στην πραγματικότητα όμως όταν κάνεις ένα entry, εμφανίζει προεπιλογή reminder 15 λεπτά πριν. Πρέπει να κάνεις κάποια αλλαγή και να ξανασετάρεις την Υπενθύμιση ως Καμία για να δουλέψει τελικά ως μόνιμη προεπιλογή. Πολύ Φιλικά Δέσποινα Δέσποινα με το calendar το δοκίμασα και έχεις δίκαιο, δεν μπορώ όμως να το αλλάξω είναι έτσι από την HTC. Και για το Office το ιδιο, κριμα που δεν εχει βαλει η microsoft αυτη την δυνατότητα. Σ ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και το post :) Edited November 16, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) To messaging από την 5 έχουν όλες οι Omega :) Ομως ολα τα ΗΤC messaging εχουν προβλημα οταν εχεις να κανεις με πολλα sms. Περιμενω Βασιλη να δοκιμασεις την εκδοση χωρις το ΗΤC messaging και να μου πεις εντυπώσεις!! Αλήθεια? :blink: Και γιατί δεν παγώνει με την v5?:worry: Κατεβάζω την 19.1 και επιστρέφω με εντυπώσεις... ;) Είναι λάθος στο hotfile. To changelog είναι σωστό! Sorry :O Δηλαδή κατεβάζω αυτή που λέει no htc messaging ε? Και είναι η 19.1... Σωστά? Edited November 16, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Αλήθεια? :blink: Και γιατί δεν παγώνει με την v5?:worry: Θα το κοιτάξω μόλις πάω σπίτι για σίγουρα, αλλα δεν νομίζω να κάνω λαθος. Δηλαδή κατεβάζω αυτή που λέει no htc messaging ε? Και είναι η 19.1... Σωστά? Σωστά :):) Περιμένω νεότερα! Edited November 16, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Την κατέβασα, την πέρασα, αλλά δεν φαίνεται να βολεύει...:( Όταν πατάς να ανοίξουν τα μηνύματα στο tab του sense, βγαίνει μια μαύρη οθόνη, αφου δεν υπάρχει HTC messaging... Αυτό είναι οκ... Είχα σκεφτεί ότι θα χρησιμοποιώ το widget του cht με τα μηνύματα, αλλά κι αυτό αν πατήσεις απάντηση, ή να ανοίξει το μήνυμα, πηγαίνει σε μαύρη οθόνη...Aν πηγαιναν όλα αυτά στο default messaging θα ήταν εντάξει, αλλά έτσι θα πρέπει να πηγαίνω μηνύματα> περισσότερα συνέχεια... Καθόλου βολικό... :worry: Κατεβάζω να δοκιμάσω και την κανονική 19.1... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα. Μία ερώτηση: Ξεκίνησα και εγώ να βάλω την Ωμέγα αλλά κόλλησα πολύ νωρίς... Πάω να κάνω Hspl και μου βγάζει ένα critical error. Το SPL της συσκευής μου είναι το 3.03.000. Καμιά ιδεά για το τί μπορεί να φταίει; :confused: Edited November 16, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα. Μία ερώτηση: Ξεκίνησα και εγώ να βάλω την Ομέγα αλλά κόλλησα πολύ νωρίς... Πάω να κάνω Hspl και μου βγάζει ένα critical error. Το SPL της συσκευής μου είναο το 3.03.000. Καμιά ιδεά για το τί μπορεί να φταίει; :confused: Βάλε την μαμά 1,66 να γυρίσει στο παλαιό SPL και βαλε και παλι HSPL - TASK29 - radio - Omega (οδηγίες στo 2o ποστ). Αν εχεις προβλημα ενημερωσε με :) Edited November 16, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Πάω να κάνω Hspl και μου βγάζει ένα critical error. Το SPL της συσκευής μου είναο το 3.03.000. Ο λόγος είναι ότι το HSPL δεν δουλεύει στο τελευταίο SPL που έχει η συσκευή σου. Η λύση είναι η διαδικασία που προτείνει ο ioathe. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Να κανω μια ερωτηση?? Καποιος που εχει official 3.14 δεν γινεται να μπει η Ομεγα με SSPL ?? Τo εχει δοκιμασει κανεις??? Ευχαριστω.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Βάλε την μαμά 1,66 να γυρίσει στο παλαιό SPL και βαλε και παλι HSPL - TASK29 - radio - Omega (οδηγίες στo 2o ποστ). Αν εχεις προβλημα ενημερωσε με :) Γιάννη σε ευχαριστώ. Όλα οκ! ;) Ξεκινάει το test drive... :) Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Να κανω μια ερωτηση?? Καποιος που εχει official 3.14 δεν γινεται να μπει η Ομεγα με SSPL ?? Τo εχει δοκιμασει κανεις??? Ευχαριστω.... Με SSPL ίσως να γίνεται, αλλά γιατί να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Με SSPL ίσως να γίνεται, αλλά γιατί να το κάνεις; Βασικα για να κερδισεις χρονο , για κανανα αλλο λογο. Δηλαδη για καποιον που δοκιμαζει την official 3.14 και θελει να ξαναγυρισει στην Omega να μην χρειαζεται να φλασσαρει παλι 1.66 κτλ. Παντως εγω με το ειχα δοκιμασει με Artemis και επαιξε... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παραβλέπεις όμως το σημαντικότερο. Για λόγους ασφάλειας της συσκευής, καλύτερα να ακολουθήσεις τη μέθοδο του HSPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους, αγαπητε αρχημαγειρα ειχα την ρομ της υπογραφεις μου 17.3 και ημουν πολυ ευχαριστημενος ως εκτες που κατα την διαρκεια της μερας σταματησε να δουλευει το εξωτερικο ηχειο δηλ δεν χτυπαγε καν στης εισερχομενες κλεισεις, εκανα φορματ και επανειλθε ο ηχος, αλλα επειδη εγεινε δυο φορες περασα μολις τωρα την 19.1 με το ιδιο ρατιο . το εχεις ξανακουσει το προβλημα αυτο? (για το εξωτερικο ηχειο) ελπιζω να μην ειναι προβλημα του κινητου. Edited November 16, 2010 by koulis1grk Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλημερα σε ολους, αγαπητε αρχημαγειρα ειχα την ρομ της υπογραφεις μου και ημουν πολυ ευχαριστημενος ως εκτες που κατα την διαρκεια της μερας σταματησε να δουλευει το εξωτερικο ηχειο δηλ δεν χτυπαγε καν στης εισερχομενες κλεισεις, εκανα φορματ και επανειλθε ο ηχος, αλλα επειδη εγεινε δυο φορες περασα μολις τωρα την 19.1 με το ιδιο ρατιο . το εχεις ξανακουσει το προβλημα αυτο? (για το εξωτερικο ηχειο) ελπιζω να μην ειναι προβλημα του κινητου. Κυριάκο δεν το εχω ακούσει, ούτε μου το έχει κάνει. Με την v19.1 είναι οκ? Δοκίμασε την συσκευή χωρίς να την φορτώσεις με προγράμματα και αν στο κάνει πάλι (που δεν το εύχομαι) ίσως είναι hardware πρόβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Κυριάκο δεν το εχω ακούσει, ούτε μου το έχει κάνει. Με την v19.1 είναι οκ? Δοκίμασε την συσκευή χωρίς να την φορτώσεις με προγράμματα και αν στο κάνει πάλι (που δεν το εύχομαι) ίσως είναι hardware πρόβλημα. όχι μέχρι στιγμής δεν μου το έχει κάνει .Όλα καλά σε ευχαριστώ θα σε έχω ενήμερο.:happy: Edited November 16, 2010 by koulis1grk Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts