DimitrisTS Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Το My Call Logs δε μου δουλεύει.. Εμφανίζει το παράθυρο Calculating please wait αλλά είτε πατήσω το ΟΚ είτε περιμένω με το παραθυράκι ανοιχτό (το άφησα 6-7 λεπτά) μου βγάζει μηδενικά αποτελέσματα ή πολύ μικρά νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στις κλήσεις που έχω κάνει.. Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό ή κάποιο άλλο αντίστοιχο καλό πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 το homescreen++ σε συνδυασμο με second today δουλευει μια χαρα σε μενα με 4.1XT ELL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Το My Call Logs δε μου δουλεύει.. Εμφανίζει το παράθυρο Calculating please wait αλλά είτε πατήσω το ΟΚ είτε περιμένω με το παραθυράκι ανοιχτό (το άφησα 6-7 λεπτά) μου βγάζει μηδενικά αποτελέσματα ή πολύ μικρά νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στις κλήσεις που έχω κάνει.. Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό ή κάποιο άλλο αντίστοιχο καλό πρόγραμμα; Δουλεύει άψογα, θα σου πει ο Tonyk περισσότερα που το ξερει καλα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Επειδή δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω τη ROM σου για αυτήν : [ROM][WWE][04.07.2010] Miri HD2 WM6.5 (21908) ROM :: V 17.0 [ONLINE]που απο ότι φαίνεται με αυτήν δουλεύει εξαιρετικά το android ,μήπως έχεις εντοπίσει την αιτία τι δλδ έχει η τι δεν έχει από την δική σου?????? Είναι θέμα build η είναι θέμα drivers η κάτι άλλο??????????????? Thanks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Επειδή δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω τη ROM σου για αυτήν : [ROM][WWE][04.07.2010] Miri HD2 WM6.5 (21908) ROM :: V 17.0 [ONLINE]που απο ότι φαίνεται με αυτήν δουλεύει εξαιρετικά το android ,μήπως έχεις εντοπίσει την αιτία τι δλδ έχει η τι δεν έχει από την δική σου?????? Είναι θέμα build η είναι θέμα drivers η κάτι άλλο??????????????? Thanks. Η ρομ του miri ειναι σε WM 6.5 και χωρις κανένα έχτρα πρόγραμμα, αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις την δικη μου WM 6.5 (Alpha ή Original απο το πρωτο ποστ.) με ενα απο τα προτεινομενα ραδιο (.50) και δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouras_christos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 παιδια καλησπερα Γιαννη μπραβω σου για της καταπληκτικες ρομ . εχω βαλει τη ν ωμεγα 4.1 αλλα οταν παω στην προβολη λογισμικου μου λεει οτι εχω την ωμεγα v4.0 ELL. Eιναι φισιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 New version Omega XT v4.0 Black With Great Alexander Theme and Co0kie's Home Tab 1.8.5 Με Chainfire 3d Fix Alexander theme Added New facebook Tab 1.5 Πληροφοριες και download στο πρωτο post. Photos: http://img341.imageshack.us/img341/6754/83156814.jpg Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Γιαννη, στην Taskbar επανω, τα εικονιδια στον Αλεξανδρο, ειναι εγχρωμα η ασπρομαυρα ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Αν κρίνω από την γενικότερη αισθητική της rom... μάλλον ασπρόμαυρα πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouras_christos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 παιδια στην ωμεγα 4.1 χτ.ελληνικη πως βγαζουμε τη δονηση απο το πληκτρολογειο ? παω ρυθμ.εισαγ.κειμενου και δεν βλεπω σχετικη ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εχο βάλει τιν ρομ Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5 και προσπαθώ να βάλω μπροστά στην οθόνη αναλογικό ρολόι και ταυτόχρονα τον καιρό …να έχω κάτσει και 3 ώρες να σπάω το κεφάλι μου να το βρο πώς γίνετε …..παιδιά δώστε μια βοήθεια ….έχω παιδευτεί πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 παιδια στην ωμεγα 4.1 χτ.ελληνικη πως βγαζουμε τη δονηση απο το πληκτρολογειο ? Βάλε το Keyboard_Disable_Vibration.cab και κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εχο βάλει τιν ρομ Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5 και προσπαθώ να βάλω μπροστά στην οθόνη αναλογικό ρολόι και ταυτόχρονα τον καιρό …να έχω κάτσει και 3 ώρες να σπάω το κεφάλι μου να το βρο πώς γίνετε …..παιδιά δώστε μια βοήθεια ….έχω παιδευτεί πολύ Πρέπει να είναι το ίδιο με την v4.1 XT....Αφού έχει CHT 1.8.5... Menu-->επεξεργασία διάταξης Home-->Επίπεδο 1-Κυρίως Home-->Προηγμένο-->Εμφάνιση ρολογιού: ΔΙΠΛΟ, flip και αναλογικό ρολόι Και σου δείχνει και τον καιρό....εμένα τουλάχιστον το κάνει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouras_christos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Βάλε το Keyboard_Disable_Vibration.cab και κάνε επανεκκίνηση. σ'ευχαριστω Αthanasio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) μια χαρά δουλεύει η rom αλλά έχω ένα μικρο προβληματάκι από την μέρα που την εγκατέστησα δεν μπορώ με τίποτα να κάνω να δουλέψει το youtubeplay... ενα μήνυμα όταν πάω να δω βιντεάκι είναι : failed to play :-3 και όταν πάω να κατεβάσω είναι αυτό : ''youtubeplay has encountered an unexpected error:nullreference exception extra info:σε youtubeplay.fmain,uiMenusave_clik(object sender eventargs e)σε system.windows.forms,menuitem. ...'' καμιά ιδέα ....????:cool: edit επίσης δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ πως βγαίνει ο ήχος από το dialer πληκτρολόγιο τηλεφώνου .... Edited July 28, 2010 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouras_christos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 μια χαρά δουλεύει η rom αλλά έχω ένα μικρο προβληματάκι από την μέρα που την εγκατέστησα δεν μπορώ με τίποτα να κάνω να δουλέψει το youtubeplay... ενα μήνυμα όταν πάω να δω βιντεάκι είναι : failed to play :-3 και όταν πάω να κατεβάσω είναι αυτό : ''youtubeplay has encountered an unexpected error:nullreference exception extra info:σε youtubeplay.fmain,uiMenusave_clik(object sender eventargs e)σε system.windows.forms,menuitem. ...'' καμιά ιδέα ....????:cool: edit επίσης δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ πως βγαίνει ο ήχος από το dialer πληκτρολόγιο τηλεφώνου .... για το ηχο του dialer παμε ρυθμ.- προσωπικα -τηλεφωνο-πληκτρολ-απενεργοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 για το ηχο του dialer παμε ρυθμ.- προσωπικα -τηλεφωνο-πληκτρολ-απενεργοποιηση ok να είσαι καλά για το πρώτο ερώτημα έχουμε καμία απάντηση από τον δημιουργό ????:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μηπως γνωριζει καποιος και πως απενεργοποιουμε τη δονηση απο το πληκτρολογιο του τηλεφωνου???? Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μηπως γνωριζει καποιος και πως απενεργοποιουμε τη δονηση απο το πληκτρολογιο του τηλεφωνου???? Ευχαριστω.... στο tab ρυθμίσεις, πήγαινε προσαρμογή - ανάδραση δόνησης και ξετσέκαρε την δόνηση. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 στο tab ρυθμίσεις, πήγαινε προσαρμογή - ανάδραση δόνησης και ξετσέκαρε την δόνηση. Εισαι θεος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 μια χαρά δουλεύει η rom αλλά έχω ένα μικρο προβληματάκι από την μέρα που την εγκατέστησα δεν μπορώ με τίποτα να κάνω να δουλέψει το youtubeplay... ενα μήνυμα όταν πάω να δω βιντεάκι είναι : failed to play :-3 και όταν πάω να κατεβάσω είναι αυτό : ''youtubeplay has encountered an unexpected error:nullreference exception extra info:σε youtubeplay.fmain,uiMenusave_clik(object sender eventargs e)σε system.windows.forms,menuitem. ...'' καμιά ιδέα ....????:cool: Κώστα εννοείς την εφαρμογή που σου κατεβάζει βίντεο από το YouTube και τα αποθηκεύει στη συσκευή, σωστά ??? και σε μένα δεν δουλεύει και πετάει τα ίδια μηνύματα. κάποιος άλλος που να την έχει δοκιμάσει ???? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Κώστα εννοείς την εφαρμογή που σου κατεβάζει βίντεο από το YouTube και τα αποθηκεύει στη συσκευή, σωστά ??? και σε μένα δεν δουλεύει και πετάει τα ίδια μηνύματα. κάποιος άλλος που να την έχει δοκιμάσει ???? ναι αυτό εννοώ έχει δοκιμάσει κανείς άλλος για να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς ???:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Θα σας απογοητεύσω αλλά σε εμένα δουλεύει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Αντωνη μπορεις να δεις ποια εκδοση εχεις ακριβως ? εγω εχω την v1.0.0.11 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ναι αυτό εννοώ έχει δοκιμάσει κανείς άλλος για να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς ???:cool: Το δοκίμασα και το κάνει και σε μένα, δεν ξέρω όμως γιατί. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts