gaiosgf Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 κι εγω δεν εχω προβλημα με την testing.το κινητο δουλευει αψογα (φτου να μην το ματιαξω).απλα βαριεμαι να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη στην περιπτωση φλασαρισματος οποτε μενω με testing και βλεπουμε.σ ευχαριστω Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ναι μωρε οντως... να σου πω την αληθεια , εμενα μαλλον με ετρωγε ο αποτετοιος μου για "μανουρα". *ξεχασα να πω πριν πως επρεπε να κανω το φλασαρισμα σε 32bitα Windows. Στα δικα μου τα Win7 64bit δεν γινοταν δουλεια. Επρεπε να παω σε φιλο μου και να το κανουμε με τα Vista τα 32αρια του. πλακα πλακα, και πιο παλια , παλι στον ιδιο το ειχα κανει το φλασαρισμα (σε XP 32bit τοτε) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλημερα σας. Theprodigy πως κανεις φλασαρισμα σε vista??? εχω vista και δεν τα καταφερνω διοτι μου λεει suittable device not found κατι τετοιο και ετσι αναγκαστηκα και εβαλα ubuntu που μου τρωει γυρο στα 8gb για να το φλασαρω. Δεν με χαλαει φυσικα αλλα αν υπαρχει τροπος να το κανω στα vista καλο θα ηταν. Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 καλημερα αγορι μου, μηπως εχεις Vista 64bitα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 οχι ειναι 32bit αυτο με προβλιματιζε Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 δεν ξερω τι μπορει να παιζει : ( εγω παντως και τις 2 φορες που εχω κανει hard reset στο Ν900 , το εκανα με αυτον τον οδηγο. για πηγαινε το βημα βημα.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 παλια το εκανα μια χαρα χωρις κανενα προβλημα,δεν ξερω τι αλλαξε και αναγκαστηκα και εβαλα ubuntu. Σε ευχαριστω θα δοκιμασω και αυτο τον οδηγο και βλεπουμε Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα...εχω καποιες αποριες...εχω βαλει την εφαρμογη cleven και δεν μου δουλευει γιατι μαλλον δεν ειναι συμβατη με τον kernel που εχω ...εχει βαλει κανενας κανενα αλλο κερνελ? οταν αλλαζεις κερνελ ειναι οταν θελεις να κανεις overclock και τετοια? επηρεαζει καθολου το κινητό? εχει καποια σχεση με το update της κοινοτητας ή και αυτο δουλευει πανω στον default kernel του κινητου? οταν αλλαζεις kernel κανεις flash στο κινητο? κουρασα λιγακι αλλα θελω να καταλαβω τι παιζει γιατι τ σκέφτομαι..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα...εχω καποιες αποριες...εχω βαλει την εφαρμογη cleven και δεν μου δουλευει γιατι μαλλον δεν ειναι συμβατη με τον kernel που εχω ...εχει βαλει κανενας κανενα αλλο κερνελ? οταν αλλαζεις κερνελ ειναι οταν θελεις να κανεις overclock και τετοια? επηρεαζει καθολου το κινητό? εχει καποια σχεση με το update της κοινοτητας ή και αυτο δουλευει πανω στον default kernel του κινητου? οταν αλλαζεις kernel κανεις flash στο κινητο? κουρασα λιγακι αλλα θελω να καταλαβω τι παιζει γιατι τ σκέφτομαι..ευχαριστω καλο ειναι να μην παιζεις με τα κερνελ αμα δεν γνωριζεις τι κανουν.αυτο που πρεπει να προσεχεις εγκαθιστωντας νεο κερνελ ειναι οτι απαγορευεται δια νομου να το διαγραψεις απο τον app manager γιατι θα πεις bye-bye στο κινητο [βλ. τουβλο].τωρα αν θες να <παιξεις> με τετοιες εφαρμογες τοτε εχεις pm.ειναι πιο ασφαλες. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα...εχω καποιες αποριες...εχω βαλει την εφαρμογη cleven και δεν μου δουλευει γιατι μαλλον δεν ειναι συμβατη με τον kernel που εχω ...εχει βαλει κανενας κανενα αλλο κερνελ? οταν αλλαζεις κερνελ ειναι οταν θελεις να κανεις overclock και τετοια? επηρεαζει καθολου το κινητό? εχει καποια σχεση με το update της κοινοτητας ή και αυτο δουλευει πανω στον default kernel του κινητου? οταν αλλαζεις kernel κανεις flash στο κινητο? κουρασα λιγακι αλλα θελω να καταλαβω τι παιζει γιατι τ σκέφτομαι..ευχαριστω Για να αλλάξεις kernel δεν χρειάζεται να φλασάρεις και δεν επηρεάζει ή επηρεάζεται από τα updates της κοινότητας. Αλλάζοντας kenrel μπορείς να κάνεις overclocking αλλά και άλλα πράγματα, πχ usb-hostmode. Γενικά είναι ασφαλές αλλά φυσικά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί. Ένας πολύ καλός οδηγός είναι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Γνωριζετε εαν υπαρχει για το Ν900 (ή ακομα και το Ν9) προγραμμα τυπου Shazam; ή δεν εχουμε κατι τετοιο καθολου; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Γνωριζετε εαν υπαρχει για το Ν900 (ή ακομα και το Ν9) προγραμμα τυπου Shazam; ή δεν εχουμε κατι τετοιο καθολου; Instictiv, πρέπει να υπάρχει και στο ovi store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Instictiv, πρέπει να υπάρχει και στο ovi store. Kαι ομως.... ειμουν βεβαιος πως κατι τετοιο δεν υπηρχε στο Maemo5. Παλι καλα που ρωτησα εδω! Χιλια ευχαριστω syd77! Eιναι και συμπαθητικος player εκτος των αλλων! for the record, πρωτο identify ever που εκανα μολις τον εγκατεστησα: Chemical Brothers -- Under the Influence. *απο ο,τι βλεπω , στο Ν9 θα εχει και αλλα τετοια προγραμματα. καποιο soundtracker, καποιο soundhound... ολο και κατι θα εχει βγει. Παω να δω τωρα. edit: και ομως στο Ν9 δεν εχει τιποτα (i think) Edited March 16, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 πάντως εγω που κανω search για το "Instictiv" δεν με βγαζει αποτελεσματα....... Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 instinctiv : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 instinctiv : ) Λεω και γω 3 φορες εκανα κοπι πειστ....:p Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christiana Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Γεια σας. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο n900 (εαν θυμόσαστε μου είχε χαλάσει το προηγούμενο n900 που είχα) και προσπαθώ να το συνδέσω με το ασύρματο ιντερνετ (το οποίο δεν ειναι κλειδωμένο) στο σπίτι αλλά δεν μπορώ. Το προηγούμενο που είχα, είχε συνδεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω βήμα βήμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Γεια σας. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο n900 (εαν θυμόσαστε μου είχε χαλάσει το προηγούμενο n900 που είχα) και προσπαθώ να το συνδέσω με το ασύρματο ιντερνετ (το οποίο δεν ειναι κλειδωμένο) στο σπίτι αλλά δεν μπορώ. Το προηγούμενο που είχα, είχε συνδεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω βήμα βήμα? Ευχαριστώ Κανονικά θα έπρεπε να συνδέεσαι χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση και του n900 και του ρούτερ Αν συνεχίσει το πρόβλημα έλεγξε αν μπορείς να συνδέσεις ασύρματα κάποια άλλη συσκευή στο δίκτυο και αν μπορείς να συνδέσεις το n900 σε κάποιο άλλο δίκτυο. Εφόσον καταλήξεις ότι το πρόβλημα οφείλεται στο n900 ενδεχομένως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το έχει σκαλίσει. Ένα φλασάρισμα θα το επαναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christiana Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Τα δοκίμασα όλα αυτά που ανέφερες αλλά δεν έγινε τιποτα. Να σημειώσω ότι μέσω vodafone μπαίνει χωρίς πρόβλημα αλλά δεν θέλω να μπαίνω από εκεί γιατί κοστίζει. Εσβησα και τις συνδέσεις που είχε ο προηγούμενος μήπως δημιουργούσαν αυτές πρόβλημα γιατί ήταν αρκετές αλλά πάλι τίποτα. Δεν θέλω να το φλασάρω. Έχω περάσει ήδη αρκετά πράγματα και δεν θέλω το κάνω ξανά από την αρχή. Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Παρομοιο προβλημα ειχε αναφερθει με το wifi switcher app, οπως μια περιπτωση βρηκε λυση με απλο restart στο router... Αν εχεις την εφαρμογη βγαλε την , κανε restart και δοκιμασε παλι. Επισης μπορεις να δοκιμασεις αν εχεις το tetsing repo τους bleeding edge wifi drivers μηπως αυτοι σου δουλεψουν, οποτε να περιορισεις το προβλημα στο software. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christiana Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Δεν εχω το wifi switcher app. Έψαξα για το bleeding edge wifi drivers που είπες αλλά φοβάμαι πως θα κάνω κατι λάθος και θα χρειαστεί format μετά :). Κάτι άλλο υπαρχει ή δεν το γλυτώνω το format? Απορώ όμως πώς γίνεται ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μην είχε κανένα πρόβλημα και εγώ τώρα να μην μπορώ να το συνδέσω. Για αυτό και ζήτησα να μου πεί κάποιος την διαδικασία μήπως κάνω κάτι λάθος ή ξεχνάω κάτι. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Θα μπορουσες να περιορισεις το προβλημα στο router σου. Δοκιμασε να μπεις χωρις προστασια στο router ή με ενα αλλο router. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Αυτό που κάνω εγώ είναι να μεταφέρω όλα τα αρχεία των επαφών στο pc μέσω wifi και μετά τις συγχωνεύω σε ένα αρχείο με ένα προγραμματάκι που έγραψε ο αδερφός μου. Έτσι είναι πιο εύκολο να μεταφέρω τις επαφές σε άλλα προγράμματα (πχ thunderbird). Αν σε ενδιαφέρει να στο στείλω. Τελικά μετονόμασα όλες τις επαφές σε greeklish τις συμπίεσα και έστειλα το νέο αρχειό με τις επαφές στο pc μέσω bluetooth μετά αποσυμπίεση και paste σε άλλο nokia. Είχα καιρό να κρατήσω backup τις επαφές μου δεν θυμόμουν τις αλλαγές που είχα κάνει και ήθελα να ήμουν σίγουρος ότι έχουν περαστεί όλα σωστά χωρίς να χαθεί το παραμικρό. Αρχαία η μέθοδος μεταφοράς αλλά έτσι με βόλεψε.. :O :O Ρώτησα και ένα φίλο μου που έχει Ν900 και μου είπε το ίδιο εκτός εάν κάνει και αυτός λάθος! Παλιότερα όταν κρατούσαμε backup οι επαφές αντιγραφόταν κανονικά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Τώρα από πότε άρχισε να συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω ίσως να ευθύνεται κάποιο update αλλά δεν το ψάχνω καλά είναι το Ν900 στο συρτάρι.. Για το προγραμματάκι δεν μου χρειάζεται μπορώ να δώσω στο pc μου (linux) κάτι σαν : cat *.vcf > all.vcf έτσι θα έχω ένα .vcf με όλες τις επαφές που έχω στο συγκεκριμένο φάκελο λογικά θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το δικό σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου :) Edited March 30, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Τελικά μετονόμασα όλες τις επαφές σε greeklish τις συμπίεσα και έστειλα το νέο αρχειό με τις επαφές στο pc μέσω bluetooth μετά αποσυμπίεση και paste σε άλλο nokia. Είχα καιρό να κρατήσω backup τις επαφές μου δεν θυμόμουν τις αλλαγές που είχα κάνει και ήθελα να ήμουν σίγουρος ότι έχουν περαστεί όλα σωστά χωρίς να χαθεί το παραμικρό. Αρχαία η μέθοδος μεταφοράς αλλά έτσι με βόλεψε.. :O :O Ρώτησα και ένα φίλο μου που έχει Ν900 και μου είπε το ίδιο εκτός εάν κάνει και αυτός λάθος! Παλιότερα όταν κρατούσαμε backup οι επαφές αντιγραφόταν κανονικά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Τώρα από πότε άρχισε να συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω ίσως να ευθύνεται κάποιο update αλλά δεν το ψάχνω καλά είναι το Ν900 στο συρτάρι.. Τα ονόματα των αρχείων .vcf έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά, το περιεχόμενο όμως πρέπει να είναι εντάξει. Προσωπικά όταν μεταφέρω τις επαφές από το Ν900 στο thunderbird και στο evolution δεν έχω πρόβλημα με τα ελληνικά όπως μεταφέρονται στο pc. Για το προγραμματάκι δεν μου χρειάζεται μπορώ να δώσω στο pc μου (linux) κάτι σαν : cat *.vcf > all.vcf έτσι θα έχω ένα .vcf με όλες τις επαφές που έχω στο συγκεκριμένο φάκελο λογικά θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το δικό σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου :) Ο τρόπος που λες εσύ είναι πιο σωστός και απλός, θα έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα τις εντολές του λίνουξ. Άρα εγώ σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 κ σε εμενα τα ιδια με το n900.δεν μου διαβαζει καθολου τις μνημες.εχασα φωτο,αρχεια,μουσικη κτλ.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts