Nognir Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πάω να παίξω ένα βίντεο τραβηγμένο με την κάμερα του κινητού, και στον mplayer μου λέει 1000.0 fps (!), άλλη φορά που πήγα να κάνω μετατροπή βίντεο για να στείλω επειδή το αρχικό ήταν πολύ μεγάλο, το τελικό ήταν σαν να είχε 2 fps. Υπάρχει κάτι να ψάξω/πειράξω για να φτιάξει αυτό; Αν τα δείξω με το κινητό μια χαρά είναι τα βίντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Καινούργιο πρόβλημα: Ξεκόλλησε τελείως το usb σήμερα... Να κάνω μια απόπειρα πάλι να το ανοίξω και να το συγκολλήσω πάνω; Ή να το στείλω σε κανέναν μιας και δεν περισσεύει χρόνος; Στην Nokia δεν το πάω γιατί θα'χουμε ιστορίες πάλι Edited December 21, 2011 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 στειλε το Νοκια θα σου γυρισουν λογικα ενα Ν8 ή Ε7 πισω. το πουλας και παιρνεις παλι Ν900 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το δικό μου ξεκόλλησε 3 φορές.. Το κολλήσαμε και μετά από μερικές φορτίσεις ξεκολλούσε παρόλο που το προσέχα αρκετά! Σήμερα το απόγευμα θα το ξαναπάρω αλλά αυτή την φορά θα τραβήξει 2 καλώδια από την πλακέτα στο βύσμα (όταν κλείσει η πρόσοψη δεν θα φαίνεται κάτι εξωτερικά και η συσκευή θα φορτίζει όπως πριν) μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα ποτέ ξανά αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ 100% γιατί ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει. Τι να σου πω κόλλησε το και εάν έχεις τα ίδια προβλήματα με εμένα ρώτησε να σου πω εάν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
on3st4b Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 στειλε το Νοκια θα σου γυρισουν λογικα ενα Ν8 ή Ε7 πισω. το πουλας και παιρνεις παλι Ν900 Διάβασε αν θες την ιστορία μου με το Ν900 εδω post 880 Ήμουν από τους πρώτους που το πήραν όταν κυκλοφόρησε και τώρα τρέχω σαν τον μλκ . Όσο για το πούλημα το Ε7 το έχουν 480 στα Νοκια careless το Ν8 είναι ακόμα πιο φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλημερα παιδια. Ανοιξα σημερα το κινητο και οταν μπηκα media player δεν ειχα μεσα τις μουσικες μου και τα βιντεος μου και αμεσως μπηκα στο file manager και εκτος απο τη memory card ειχε και αυτο bcm2048b0 initialization configuration. γνωριζεται κατι? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλημερα παιδια. Ανοιξα σημερα το κινητο και οταν μπηκα media player δεν ειχα μεσα τις μουσικες μου και τα βιντεος μου και αμεσως μπηκα στο file manager και εκτος απο τη memory card ειχε και αυτο bcm2048b0 initialization configuration. γνωριζεται κατι? Μάλλον είναι κάποιο bug που σχετίζεται με το bluetooth. http://talk.maemo.org/showthread.php?t=36556 https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=8563 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση σου ηδη το ειχα κανει google και αλλαξα και το ονομα του bluetooth αλλα παλι τιποτε δεν αλλαξε και εξακολουθο να μην βλεπω τες μουσικες αλλα και οι φωτογραφιες δεν ειναι στο Photos Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση σου ηδη το ειχα κανει google και αλλαξα και το ονομα του bluetooth αλλα παλι τιποτε δεν αλλαξε και εξακολουθο να μην βλεπω τες μουσικες αλλα και οι φωτογραφιες δεν ειναι στο Photos Δεν βλέπεις τις φωτογραφίες και τις μουσικές που είναι στην κάρτα μνήμης, στην εσωτερική μνήμη ή δεν βλέπεις τίποτα; Μπορείς να ανανεώσεις την βιβλιοθήκη για όλα τα media δίνοντας τις ακόλουθες εντολές tracker-processes --hard-reset /etc/osso-af-init/tracker.sh start Θα χρειαστούν κάποια λεπτά για την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 φωτογραφιες ,μουσικες και βιντεος τα εχω ολα στην καρτα μνημης οπως παντα και τα εβλεπα κανονικα απο βιβλιοθηκη τωρα ομως δεν τα βλεπω απο βιβλιοθηκη και πρεπει να μπω file manager-memory card για να τα δω. δηλαδη απο x-terminal ως root τα εκτελω αυτα? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 φωτογραφιες ,μουσικες και βιντεος τα εχω ολα στην καρτα μνημης οπως παντα και τα εβλεπα κανονικα απο βιβλιοθηκη τωρα ομως δεν τα βλεπω απο βιβλιοθηκη και πρεπει να μπω file manager-memory card για να τα δω. δηλαδη απο x-terminal ως root τα εκτελω αυτα? Αυτές τις εντολές τις τρέχεις από το x-terminal. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι απαραίτητο να είσαι root. Μπορείς να δοκιμάσεις ως απλός χρήστης και αν δεν γίνουν αποδεκτές ως root δίνοντας την εντολή sudo gainroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ευχαριστω syd77 και καλα χριστουγεννα σε ολους και καλο νεο ετος. Γνωριζει καποιος γιατι δεν μπορω να κανω sychronize απο το mail for exchange to gmail μου??? οταν δοκιμαζω μου βγαζει αυτο το μυνημα error in communication with Exchange server και ακολουθησα απο εδω τις οδηγιες http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=147951 . Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Σε μένα με δύο gmail δουλεύει μια χαρά. Στις ρυθμίσεις από τι θυμάμαι δεν έκανα τπτ άλλο απλά εδωσα το email και τον κωδικό μου και σεταρίστικε μόνο του αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εννοουσα αυτο. οταν πας settings-mail for exchange εκε ειναι οταν θες να κανεις syncchronize και δεν τα καταφερα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Και εγώ sorry δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρώταγες :) αλλά όταν λες για τον συγχρονισμό τι κάνει ακριβώς γιατί τα imap email έχουν την δυνατότητα άμεσου συγχρονισμού και απομακρυσμένη αποθύκευση σε αντίθεση με τα pop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Βασικα αυτο που καταλαβα και αν κανω λαθος καποιος να μας το πει ειναι το με το Mail for Exchange ( mfe) κανεις συγχρονισμο του κινητου με του gmail Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ρε παιδιά να ρωτήσω . Επειδή αυτό τον navigator για το κινητό το χρησιμοποιώ αρκετά και με έχει βολέψει υπάρχει και φωνιτική καθοδήγηση στα Ελληνικά και πως την ενεργοποιούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Πόσο κανει μια μπαταριά; Υπάρχουν μεγαλύτερες; Παντα απο Ελλάδα.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Πόσο κανει μια μπαταριά; Υπάρχουν μεγαλύτερες; Παντα απο Ελλάδα.. Δεν ξέρω τιμή. Αυτό που ξέρω σίγουρα (και έχει αναφερθεί στο myphone) είναι πως υπήρξε «σιωπηρή αναβάθμιση των μπαταριών της Nokia. Η δική μας, από 1320mA πωλείται τώρα (με τον ίδιο κωδικό BL-5J) στα 1430mA Οπότε θα είναι φρόνιμο να επιλέξεις τις φρέσκες με τα περισσότερα mA ;) Βέβαια, ακόμα έχω την απορία αν το κινητό θα την φορτίσει πλήρως μέσω του φορτιστή του. Έχω την ελπίδα πως θα το κάνει ή θα φορτίζεται πλήρως με συνδυασμό φορτιστή και όταν σταματήσει ο φορτιστής να δώσουμε μερικά mA ακόμα μέσω USB στο pc!! Πάτα αριστερό κλικ και σύρε πάνω στις μαύρες μπάρες :rolleyes: Nick, σε τσίμπησα :p Είμαι ο Giovanni από το avsite ;) Edited January 4, 2012 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 δεν φορτιζει πληρως! την παει μεχρι το 80κατι τοις εκατο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το έχεις δοκιμάσει; ναι , ειχα αγορασει το Χ1-01 εβλεπα απο το Conky πως η φορτιση σταματαγε καπου στο 80 και κατι. δεν δοκιμασα αλλους τροπους ομως. ισως εκανα βλακεια που φορτισα την μπαταρια στο Ν900 και οχι αρχικά στο Χ1 (ισως και να μην ειχε σημασια βεβαια) δεν ξερω αν το φορτισε οντως στο 100% αλλα το Ν900 μπορουσε να διαχειριστει μονο το 88% Ή αν το φορτισε μεχρι το 88% *πως παει το φανταριλικι? :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 δεν ξερω αν το φορτισε οντως στο 100% αλλα το Ν900 μπορουσε να διαχειριστει μονο το 88% Ή αν το φορτισε μεχρι το 88% *πως παει το φανταριλικι? :) Λογικά τη φόρτισε μέχρι τέρμα αλλά επειδή η αντίσταση μέτρησης που έχει το Ν900 λειτουργεί μέχρι ορισμένα mah, 12xx δεν θυμάμαι ακριβώς, δεν μπορούσε να δει τα περισσότερα της μπαταρίας. Την άφησες καθόλου μέσα να δεις την αυτονομία ή τις άλλαξες κατευθείαν; *όλα εντάξει:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 αυτην χρησιμοποιω! μια χαρα ειναι η αυτονομια, πολυ καλη! *ωραιος!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 *όλα εντάξει:D Πότε θα σου πούμε «καλός πολίτης»? Πρέπει να κοντεύεις,ε? Καλή συνέχεια και καλή χρονιά να έχεις :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts