Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Επειδη απειχα τους τελευταιους δυο μηνες θα εκτιμουσα αν μου εξηγουσε καποιος σχετικα με το cssu. Ειναι καποιο update απο την κοινοτητα; κι αν ναι πως θα το κανω; ευχαριστω.

CSSU : Community Seamless Software Update

ναι, ειναι της maemo κοινοτητας. εχουν κανει καλη δουλεια και στο μελλον περιμενουμε ακομα μεγαλυτερη εξελιξη.

http://wiki.maemo.org/Community_SSU

εδω θα δεις τι ακριβως παιζει. εχει και Link για το Install. Ειναι ακομα "testing".

H επιλογη "stable" θα δεις πως δεν ειναι επιλεξιμη.

Αξιζει ομως.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι, ειναι της maemo κοινοτητας. εχουν κανει καλη δουλεια και στο μελλον περιμενουμε ακομα μεγαλυτερη εξελιξη.

εδω θα δεις τι ακριβως παιζει. εχει και Link για το Install. Ειναι ακομα "testing".

Αξιζει ομως.

Σ ευχαριστω φιλε μου.οταν γινει stable θα ερθει ειδοποιηση οπως με τις official η μονο σε οσους εχουν την testing;

δεν θα ερθει ειδοποιηση αφου χρειαζεται να εχεις αγκατεστημενο το ειδικο reposιtory της cssu.

αλλα και απο εδω θα το μαθεις οταν γινει stable , και απο το site που σου εστειλα

άποψη μου, βαλε την απο τωρα. θα δεις ωραιες αλλαγες σε scrolling εδικα

edit: παιδια διορθωστε με αν δεν τα λεω σωστα

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

δεν θα ερθει ειδοποιηση αφου χρειαζεται να εχεις αγκατεστημενο το ειδικο reposιtory της cssu.

αλλα και απο εδω θα το μαθεις οταν γινει stable , και απο το site που σου εστειλα

άποψη μου, βαλε την απο τωρα. θα δεις ωραιες αλλαγες σε scrolling εδικα

edit: παιδια διορθωστε με αν δεν τα λεω σωστα

οπως τα λες ειναι....θα ερθει η ειδοποιηση μονο αμα εχεις κανει install την testing εκδοση....(αφου για να την κανεις εγκατασταση πρπει να εχεις κανει add και τον καταλογο)

Edited by alex12gods

Λοιπον θελω να πω οτι το κινητο εχει γινει αρκετα πιο γρηγορο και η αφη ειναι πολυ καλυτερη. Επισης το portrait mode ειναι μονο στο hildon bar. Δηλαδη εκει που ειναι το εικονιδιο της μπαταριας,το σημα,η ωρα,.... οταν παταμε ανοιγει ενα μενου. Τωρα ανοιγει αυτο το μενου και σε οποιαδηποτε εφαρμογη δουλευει σε portrait mode και στο indernet που πριν δεν ανοιγε..... περιμενουμε και τα καλυτερα....

παιδια χθες το βραδυ μου ηρθε και αλλο update αλλα δυστυχώς το προβλημα με τα mail δεν διορθώθηκε ακομη(δεν στελνει συνημμένα κτλ...)...

παρολααυτα το κινητο εχει γινει απιστευτα γρηγορο..το δε σερφαρισμα τα σπαει κανονικα τωρα......:)

οποτε περιμενουμε...

βρεεεε τι θα δουμε απο αυτο το κινητο ακομη βρεεεεε:lol:

Εβαλα και εγω το update της κοινοτητας. Παρατηρησε αλλος πχ στο skype οτι ενω τα κουμπια λειτουργουν τα γραφικα δεν ανταποκρινονται;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εβαλα και εγω το update της κοινοτητας. Παρατηρησε αλλος πχ στο skype οτι ενω τα κουμπια λειτουργουν τα γραφικα δεν ανταποκρινονται;

Για δοκιμασε να βαλεις την πιο προσφατη:

Moυ ηρθε η νεα ειδοποιηση πριν λιγα λεπτα.

CSSU: 20.2010.36.2maemo9 (απο maemo 8)

CSSU Enabler 0.6-5 (απο 0.6)

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=11844

Εδω ^ συζητειται το θεμα που εχει προκυψει με τα email.

Αν σκρολαρετε στο τελευταιο ποστ κατω κατω, ενα παιδι λεει πως το ελυσε και θα ζητησει απο τους developers να ενσωματωσουν την διορθωση στο επομενο Update.

Η κατι τετοιο τελος παντων!

Για δοκιμασε να βαλεις την πιο προσφατη:

Moυ ηρθε η νεα ειδοποιηση πριν λιγα λεπτα.

CSSU: 20.2010.36.2maemo9 (απο maemo 8)

CSSU Enabler 0.6-5 (απο 0.6)

Αυτες τις εκδοσεις εχω απο χτες το απογευμα εγω.

Τελικα το προβλημα ειναι στο θεμα black plastic. Το ιδιο προβλημα εχει σε ολα τα υπομενου. Με το βασικο της Nokia δεν υπαρχει θεμα.

Edited by songless_bird

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Παιδιά ξέρουμε αν πρόκειτε να γίνει stable σύντομα; Η θα αργήσει αρκετά;

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να πουλήσω την συσκευή μου το πήρα πριν μια βδομάδα και μου φαίνεται χοντρό για την τσέπη.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Λοιπον απο τον browser του Ν900 πατα ΕΔΩ

Μολις σου ζητηθει πατα ανοιγμα με app manager (ή κατι τετοιο δε θυμαμαι..2 επιλογες θα σου εμφανησει μολις το πατησεις)

Αν κανει κανονικα εγκατασταση ανοιξε το απο το μενου...αν οχι πες μας τι σου λεει..

θα το ψαξω λιγο κ θα σας πω αυριο παιδια.σας ευχαριστω

τελικα το εκανα εγκατασταση το f app manager βεβαια δεν εχω καποια ενημερωση αλλα βρε παιδια θα θελα να μαθω γιατι σταματησε να λειτουργει το app manager που ειχε το κινητο και αν συμβαινει κ σε αλλους αυτο.σας ευχαριστω.

Σ ευχαριστω φιλε μου.οταν γινει stable θα ερθει ειδοποιηση οπως με τις official η μονο σε οσους εχουν την testing;

προσπαθω να το κανω εγκατασταση αλλα απο την στιγμη που δε μου λειτουργει το app manager δε μπορω μου γραφει οτι δε μπορει να το βρει. αν μπορει ας μς βοηθησει καποιος.

Αξιζει ομως.

για αυτο το ποστ αναφερομαι

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλησπέρα φίλοι, έβαλα χθες το hen , τώρα απλά συνδέω μια εξωτερική usb sυσκεή και λειτουργεί ή πρέπει να ανοίγω το πρόγραμμα πρώτα? και αν πρέπει να το ανοίγω, τι επιλέγω μετά? θέλει και κάποιο άλλο έξτρα πρόγραμμα ή αυτό φτάνει?

ευχαριστώ πολύ!!! :)

http://www.LetsDate.gr

[Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!]

http://www.eMediaShop.gr

[Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...]

καλησπέρα φίλοι, έβαλα χθες το hen , τώρα απλά συνδέω μια εξωτερική usb sυσκεή και λειτουργεί ή πρέπει να ανοίγω το πρόγραμμα πρώτα? και αν πρέπει να το ανοίγω, τι επιλέγω μετά? θέλει και κάποιο άλλο έξτρα πρόγραμμα ή αυτό φτάνει?

ευχαριστώ πολύ!!! :)

Φίλε μου θέλω να σε ρωτήσω αν συνδέεις USB στο κινητό και τα αναγνωρίζει ή δεν έχει προσπαθήσει ακόμη γιατί σκέφτηκα και εγώ να το κατεβάσω να πάρω και απο την Nokia ειδικό micro-USB to female USB

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

δεν εχω προσπαθήσει ακόμα γιαυτό ρωτάω πώς ακρίβώς γίνεται. κατέβασα το hen μόνο κ ρωτάω αν χρειάζεται μόνο αυτό και τί αλλη διαδικασία, για να πάω να πάρω έναν αντάπτορα και να αρχίσω να συνδέω usbakia... :P

http://www.LetsDate.gr

[Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!]

http://www.eMediaShop.gr

[Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...]

καλησπερα! κ εγω εχει μερικες μερες που αρχισα να κανω τα Updates που μου ερχονται! καποιοι στη κοινωνια του maemo select λεγαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να πεθαινει πιο γρηγορα η μπαταρια. ευτυχως δ το επαθα αυτο αλλα μολις τωρα διαπιστωσα οτι δεν συνδεεται στο ασυρματο του σπιτιου μου! εχεις κανεις κατι παρομοιο? Edited by sealine

καλησπερα! κ εγω εχει μερικες μερες που αρχισα να κανω τα Updates που μου ερχονται! καποιοι στη κοινωνια του maemo select λεγαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να πεθαινει πιο γρηγορα η μπαταρια. ευτυχως δ το επαθα αυτο αλλα μολις τωρα διαπιστωσα οτι δεν συνδεεται στο ασυρματο του σπιτιου μου! εχεις κανεις κατι παρομοιο?

δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο και δεν αναφερεται και απο αλλους χρηστες , ουτε ειναι στη λιστα με τα bugs.

Παρ'ολα αυτα με την μπαταρια μαλλον ετσι ειναι τα πραγματα. Πεφτει πιο γρηγορα οντως.

Παιδιά ξέρουμε αν πρόκειτε να γίνει stable σύντομα; Η θα αργήσει αρκετά;

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να πουλήσω την συσκευή μου το πήρα πριν μια βδομάδα και μου φαίνεται χοντρό για την τσέπη.

Αν ειναι να πουλησεις το Ν900 επειδη "σου φαινεται χοντρο για την τσεπη" τοτε χωρις ιχνος ειρωνιας σου λεω πως το Ν900 δεν ειναι για εσενα.

Παρε κατι αλλο.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

το ελυσα προσωρινα! απλα εβγαλα το wpa, και μπηκε! αμα καταφερουν να κανουν κατι κ για την μπαταρια αξιζουν επαινο!

Αυτο για την μπαταρια το παρατηρησα και εγω. Το battery eye μου δειχνει οντως πιο γρηγορη καταναλωση. Αυτο που με παραξενευει ειναι στο conky οτι πριν το Update η cpu ειχε stock τιμες 250/600 τωρα εχει 500/600. Κανω λαθος; Ποτε δεν πειραξα το χρονισμο ουτε εβαλα custom kernel.

Αυτο για την μπαταρια το παρατηρησα και εγω. Το battery eye μου δειχνει οντως πιο γρηγορη καταναλωση. Αυτο που με παραξενευει ειναι στο conky οτι πριν το Update η cpu ειχε stock τιμες 250/600 τωρα εχει 500/600. Κανω λαθος; Ποτε δεν πειραξα το χρονισμο ουτε εβαλα custom kernel.

Αχ ρε γμτ δεν μπορω να απαντησω πανω σε αυτο γιατι εγω οντως το εχω πλεον στα 500/600:lol:

Αλλα αποκλειεται* να σου υπερχρονιστηκε ετσι, λογω του CSSU. Kαπου θα το ειχαμε διαβασει και απο αλλους χρηστες στο maemo.org.

Για περιμενε λιγο στο Conky, καποια δευτερολεπτα παραπανω χωρις ανοιχτες εφαρμογες...δεν γινεται, θα πεσει στα 250 σε καποια φαση.

*το "αποκλειεται" τωρα απλα το ειπα ετσι....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αξιζει ομως.

Σ ευχαριστω φιλε μου. Χαρη στις οδηγιες σου το κατεβασα κι εγω πανευκολα. Ολα γιναν αυτοματα με 2-3κλικ. Ανοιξε ο app manager μετα ο xterm κι ολα καλα..

Σ ευχαριστω φιλε μου. Χαρη στις οδηγιες σου το κατεβασα κι εγω πανευκολα. Ολα γιναν αυτοματα με 2-3κλικ. Ανοιξε ο app manager μετα ο xterm κι ολα καλα..

Παρακαλω!:)

Ναι ειναι ευκολη σχετικα διαδικασια και απο ο,τι φαινεται (αν εξαιρεσεις 2-3 προσψρινα bugs) ειμαστε στον σωστο δρομο.

Φανταζομαι με το που γινει "stable" το firmware, το Ν900 θα ειναι ΘΕΟΣ.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

με ελαχιστa widget και με μια επιφανεια εργασιας εμενα μου εχει 250. εσυ τι τρεχεις?

Μαλλον τα κερατα μου:p

Ανεβαζω μια φωτο με το conky και μετα με τα desktop μου.

Edited by songless_bird

Μαλλον τα κερατα μου:p

Ανεβαζω μια φωτο με το conky και μετα με τα desktop μου.

CPU στο 42%?

ε γι'αυτο ειναι στα 500mhz

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂