Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 bugs ειναι τα εξης. οταν ανοιγω ενα internet shortcut ανοιγει και ενα δευτερο παραθυρο ...το web.

Eπισης εχουν θεμα τα emails. δεν στελνουν φωτος και καμια φορα και κειμενο.

στελνεις ενα email και ο παραληπτης παιρνει εναν περιεργο κωδικα.

σε λιγο ανεβασω Link με ολα τα bugs, διορθωμενα και μη!

edit: BUG LIST

Γενικος Σχολιασμος

θα διορθωθουν ολα συντομα ομως.

Edited by paidi_8auma

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτά τα 2 εμφανή είναι που έχουν βρεθεί μαζί με κάποια μικρά glitches αλλά με σημαντικότερο το ότι δεν μπορείς να στείλεις mail με attachments. Το πακέτο του update είναι αυτό.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Τί προτείνετε στους μέτριους χρήστες; να το κατεβάσουμε ή όχι;

βασικα αν θες περιμενε λιγο γιατι απο οτι λενε σε λιγες μερες θα τα διορθωσουν ολα:) εγω την εβαλα γιατι το n900 δεν ειναι το βασικο μου κινητο το εχω για να σερφαρω μονο οποτε ολη αυτη η ανανεωση στο θεμα της αφης μου ηρθε λουκουμι!!!!:)

Κι εγώ έτσι θα λεγα. Λίγες μέρες υπομονή ώστε να διορθωθούν τα bugs εκτός κι αν δεν ενοχλούν κάποιους.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Το Smartreflex είναι μεγάλη ιστορία γιατί μπορεί μεν σε κάποιους να δουλεύει και να "βοηθάει" στη διάρκεια της μπαταρίας και σε άλλους όπως και σε μένα να φέρνει τη συσκευή σε reboot loop.

Μηπως το εχεις πανω απο 750mhz;; προς το παρων εφαγα 2 reboot στο ideal profile..μεχρι τωρα μια χαρα με upteime αυτη τη στιγμη 3 ωρες και 37 λεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Μηπως το εχεις πανω απο 750mhz;; προς το παρων εφαγα 2 reboot στο ideal profile..μεχρι τωρα μια χαρα με upteime αυτη τη στιγμη 3 ωρες και 37 λεπτα.

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα και νομίζω ναι το είχα πάνω από 750mhz. Με το ideal και σε μένα κάνει reboots μόνο του.

Nα προσθεσω πως και η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι καλυτερη.

edit: https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=11829

εδω ποσταρεται η λυση με το διπλο ανοιγμα του browser.

ξερω αγγλικα αλλα ρε παιδια δεν εχω ιδεα τι εκανε ο τυπος... οποιος μπορει να βοηθησει,,,

Edited by paidi_8auma

Nα προσθεσω πως και η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι καλυτερη.

edit: https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=11829

εδω ποσταρεται η λυση με το διπλο ανοιγμα του browser.

ξερω αγγλικα αλλα ρε παιδια δεν εχω ιδεα τι εκανε ο τυπος... οποιος μπορει να βοηθησει,,,

ειναι όντως μεγαλη διαφορα....:) πολυ πιο ανετο το σερφαρισμα τωρα και γενικα η οθονη ανταποκρίνεται καλυτερα....

για τα αλλα οποιος μπορει να βοηθησει.....:p

Το status menu πώς δουλεύει σε portrait mode;

Ακυρο το Portrait mode, εκανα λαθος.

προς το παρον δεν ξερω...μπορει και να δημιουργει περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνει! Με βασικοτερο αυτο των email.

Oμως απο την αποκριση της συσκευης φαινεται πως ειμαστε στην σωστη κατευθυνση και μην ξεχναμε πως το Update βγηκε προχθες!

Θα κανω λιγη υπομονη και λογικα τις επομενες μερες (?) θα βγουν και τα bug fixes.

Aφου οπως λενε και τα παιδια , προοριζεται για ολους τους χρηστες "in the long term".

Ναι! 2-3 πραγματακια να διορθωθουν (που θα διορθωθουν σιγουρα) και το Ν900 θα ειναι ακομα πιο τελειο!

Εγώ είμαί χρήστης του Ν900 μόλις 4 μέρες θα ήθελα να ρωτήσω αν με αρκετή χρήση και WiFi browsing όλη την ώρα οι 4 με 5 ώρες που μου κρατάει η μπαταρία είναι λογικό. Είμαι όσο να ´ναι κακομαθημένος σε αυτό το θέμα γιατί το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Ε71 που με έβγαζε 1 με 2 μέρες. Επίσης αν με το maxcpu βάζοντας το στα 850 MHz η κατανάλωση της μπαταρίας του κινητού θα είναι μεγαλύτερη ή όχι. Ευχαριστώ πολύ.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εγώ είμαί χρήστης του Ν900 μόλις 4 μέρες θα ήθελα να ρωτήσω αν με αρκετή χρήση και WiFi browsing όλη την ώρα οι 4 με 5 ώρες που μου κρατάει η μπαταρία είναι λογικό. Είμαι όσο να ´ναι κακομαθημένος σε αυτό το θέμα γιατί το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Ε71 που με έβγαζε 1 με 2 μέρες. Επίσης αν με το maxcpu βάζοντας το στα 850 MHz η κατανάλωση της μπαταρίας του κινητού θα είναι μεγαλύτερη ή όχι. Ευχαριστώ πολύ.

Μην ασχολείσαι με την μπαταρία. Δώσε 30 ευρώ και πάρε μια δεύτερη.

Οπότε λειτουργεί κανονικά η μπαταρία μου, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά εντάξει, απ' όταν είδα την λειτουργία της αποφάσισα ότι θα έπερνα. Για να βάλω τα Updates από τo Commutiny υπάρχει κανένα θέμα σταθερότητας λειτουργικού;
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Οπότε λειτουργεί κανονικά η μπαταρία μου, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά εντάξει, απ' όταν είδα την λειτουργία της αποφάσισα ότι θα έπερνα. Για να βάλω τα Updates από τo Commutiny υπάρχει κανένα θέμα σταθερότητας λειτουργικού;

Ότι είναι χαρακτηρισμένο stable και βρίσκεται στον κατάλογο maemo.org βάλε άφοβα. Αλλά και άλλες εφαρμογές που έχουν καλά σχόλια συνήθως δεν παρουσιάζουν πρόβλημα.

Προσωπικά μετά από 8 μήνες συνεχίζω να βρίσκω εφαρμογές και να ανακαλύπτω δυνατότητες της συσκευής που με εκπλήσουν

Ότι είναι χαρακτηρισμένο stable και βρίσκεται στον κατάλογο maemo.org βάλε άφοβα. Αλλά και άλλες εφαρμογές που έχουν καλά σχόλια συνήθως δεν παρουσιάζουν πρόβλημα.

Προσωπικά μετά από 8 μήνες συνεχίζω να βρίσκω εφαρμογές και να ανακαλύπτω δυνατότητες της συσκευής που με εκπλήσουν

Σκοπεύω να βάλω τις αναβαθμίσεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Απλά το μόνο μου θέμα είναι ότι όταν ενεργοποιώ τα extras και τα extras-devels ο app manager καθυστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό να μου εμφανίσει τα Updates είτε την λίστα των προγραμμάτων και εκεί μπορώ να πω πως κολλάω κάπως στο να τα βάλω.

Πρέπει να είναι πεσμένος ο server του maemo.org

αρα σε ολλους συμβαινει

Είναι οκ τώρα, μόλις τσέκαρα.

ρε παιδια πως μπορω να ακουω ραδιοφωνο στην ελλαδα με το n900 κατω απο 87.5Mhz??

Για δες αυτό.

Edited by anapospastos

Aπό πότε υπάρχει ραδιόφωνο κάτω από 87.5Μhz στα FM?

τελικα εχεις δικαιο αλλα εβλεπα οτι ειχε κ συχνοτητες κατω απο 87.5 που δεν με αφηνε να παω κ μπερδευτηκα.σορρυ μεγαλη μου βλακεια.............