freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 εγω δεν εχω σε κανενα προβλημα(επιτελους!!!!!!)..... για τις πρασινες γραμμες εχω διαβασει οτι εχουν εμφανιστει και σε αλλους..... φιλε update το προγραμμα το εκανες η εχεις την προηγουμενη εκδοση....? απο το firefox/opera δεν μπορεις να δεις γιατι δεν υποστηριζουν flash.....:) ποιο προγραμμα ? Tweak Flash Plugin :lol: βγηκε εκδοση συμβατη με το νεο φιρμ διαφορετικα δεν θα καταφερεις να δεις βιντεακια σωστα...στα sites που λες......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Tweak Flash Plugin :lol: βγηκε εκδοση συμβατη με το νεο φιρμ διαφορετικα δεν θα καταφερεις να δεις βιντεακια σωστα...στα sites που λες......... ναι το εχω κανει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 τι να σου πω τοτε ρε φιλε δεν ξερω....σε μενα ολα πανε ρολοι..... αν θες ξανανοιξε το προγραμμα γυρισε το φλας στην εκδοση 1.3 κλειστο ανοιξε το παλι και αλλαξε το σε 10 να δουμε μηπως δεις διαφορα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) τι να σου πω τοτε ρε φιλε δεν ξερω....σε μενα ολα πανε ρολοι..... αν θες ξανανοιξε το προγραμμα γυρισε το φλας στην εκδοση 1.3 κλειστο ανοιξε το παλι και αλλαξε το σε 10 να δουμε μηπως δεις διαφορα..... θα προσπαθησω και θα σου πω :confused: τπτ παπαλα οταν βλεπω live tv δεν τα βγαζει οταν βλεπω βιντεακια μ το βγαζει !? θα προσπαθησω και θα σου πω :confused: τπτ παπαλα οταν βλεπω live tv δεν τα βγαζει οταν βλεπω βιντεακια μ το βγαζει !?:cry: Edited October 29, 2010 by gianpithio Συνένωση Συνεχόμενων Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 τπτ παπαλα οταν βλεπω live tv δεν τα βγαζει οταν βλεπω βιντεακια μ το βγαζει !?:cry: φιλε απο οτι βλεπω εχει πολυ κοσμος το προβλημα που λες... http://i.imgur.com/5N02v.png ενας εδω λεει οτι δοκιμασε να επιλεξει το froyo flash και το προβλημα του λυθηκε...σε μερικα σαιτ http://talk.maemo.org/showthread.php?t=59336&page=18 εγω παλι πρασινες γραμμες δεν εχω...αλλα ειναι μερικα sites με βιντεο κτλ...που δεν τα σηκωνει το "σύστημα" και βγαινει συνεχως το μήνυμα "ο ιστος δεν ανταποκρίνεται θελεται να κλεισει το παραθυρο τωρα?" και μετα αν δεν τον κλεισεις κολλάει....o ιστος και γενικα επικρατει χαος..... βγαλε τελειως το προγραμμα και ξαναβαλτο να δουμε αν δουλεψει τοτε....(τουλάχιστον να μην εχεις πρασινες γραμμες....) με λιγα λογια αν δεν μας βαλουν επισημα flash 10 Θα εχουμε πολλα προβληματα σε πολλα sites....απο δω και περα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 φιλε απο οτι βλεπω εχει πολυ κοσμος το προβλημα που λες... http://i.imgur.com/5N02v.png ενας εδω λεει οτι δοκιμασε να επιλεξει το froyo flash και το προβλημα του λυθηκε...σε μερικα σαιτ http://talk.maemo.org/showthread.php?t=59336&page=18 εγω παλι πρασινες γραμμες δεν εχω...αλλα ειναι μερικα sites με βιντεο κτλ...που δεν τα σηκωνει το "σύστημα" και βγαινει συνεχως το μήνυμα "ο ιστος δεν ανταποκρίνεται θελεται να κλεισει το παραθυρο τωρα?" και μετα αν δεν τον κλεισεις κολλάει....o ιστος και γενικα επικρατει χαος..... βγαλε τελειως το προγραμμα και ξαναβαλτο να δουμε αν δουλεψει τοτε....(τουλάχιστον να μην εχεις πρασινες γραμμες....) με λιγα λογια αν δεν μας βαλουν επισημα flash 10 Θα εχουμε πολλα προβληματα σε πολλα sites....απο δω και περα.... Ευχαριστω φιλε που ασχοληθηκες !!! Διαβασα οτι ενας εκανε restore το παλιο του backup και δουλεψε ! θα προσπαθησω και θα σου πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 και εγω το διαβασα αυτο που λες...:) αν δεν πιασει και αυτο φορματ τα παντα και ολα παλι απο την αρχη...(καλο κουραγιο...:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) και εγω το διαβασα αυτο που λες...:) αν δεν πιασει και αυτο φορματ τα παντα και ολα παλι απο την αρχη...(καλο κουραγιο...:lol:) bb παω για format :luck: :wacko: παιδια ολα οκ :) εκανα ενα format και ολα ενταξει!!!Ταλαιπωρια βεβαια αλλα το αποτελεσμα μετραει :happy: Edited October 29, 2010 by artzas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια καλημερα εχτες πηρα το ν900 και εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω... τις αναφερω.. με το που το πηρα εκανα αναβαθμηση στο τελευταιο φιρμγεαρ και εχασα το εφεμ τρανσμιτερ απο το μενου μου.... πως μπορω να το επαναφερω... μπορω να κανω με καποιο τροπο εγκατασταση εφαρμογης μεσα απο τον υπολογιστη μοθ και με ποιο τροπο??? για ελληνικα τοσο στο μενου οσο και στο πληκτρολογιο μονο τιν επιλογη του χακινγ εχω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια καλημερα εχτες πηρα το ν900 και εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω... τις αναφερω.. με το που το πηρα εκανα αναβαθμηση στο τελευταιο φιρμγεαρ και εχασα το εφεμ τρανσμιτερ απο το μενου μου.... πως μπορω να το επαναφερω... μπορω να κανω με καποιο τροπο εγκατασταση εφαρμογης μεσα απο τον υπολογιστη μοθ και με ποιο τροπο??? για ελληνικα τοσο στο μενου οσο και στο πληκτρολογιο μονο τιν επιλογη του χακινγ εχω????? Γεια σου φιλε , για να επαναφερεις το transmitter θα πρεπει να κατεβασεις τν εφαρμογη (FMTX Faker) απο τν application manager και αν θες το WIDGET (simple FMTX desktop widget) το οποιο θα σε διευκολυνει !! Απο το pc δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση εφαρμογης γτ το τηλεφονο κατεβαζει τν εφαρμογη μεσα απο application manager.Για τν ελληνικη γλωσσα δεν χρειαζετε hack !! απλα κατεβασε τν εφαρμογη (n900-i18n-el_GR) για το μενου και για το πληκτρολογιο τν εφαρμογη (ukeyboard)μεσα απο τν app manager :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Γεια σου φιλε , για να επαναφερεις το transmitter θα πρεπει να κατεβασεις τν εφαρμογη (FMTX Faker) απο τν application manager και αν θες το WIDGET (simple FMTX desktop widget) το οποιο θα σε διευκολυνει !! Απο το pc δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση εφαρμογης γτ το τηλεφονο κατεβαζει τν εφαρμογη μεσα απο application manager.Για τν ελληνικη γλωσσα δεν χρειαζετε hack !! απλα κατεβασε τν εφαρμογη (n900-i18n-el_GR) για το μενου και για το πληκτρολογιο τν εφαρμογη (ukeyboard)μεσα απο τν app manager :):) Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, μπορείς όμως σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις γιατί είμαι καινούριος στο χώρο του μαέμο για το που μπορώ να βρώ το FMTX Faker (σε ποια repos είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, μπορείς όμως σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις γιατί είμαι καινούριος στο χώρο του μαέμο για το που μπορώ να βρώ το FMTX Faker (σε ποια repos είναι) επειδη δεν θυμαμαι πολυ καλα ειναι η στα Extra-Devel η Maemo Extra-Devel και αν οχι τοτε στο maemo.org :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα θεματάκι (μάλλον χοντρό είναι) με τη συσκευή μου Δοκίμασα σήμερα μετά από αρκετό καιρό να κάνω update το maemo. Είχα καιρό να δω νέα έκδοση και δεν πολυέδινα σημασία. Σήμερα λοιπόν ξεκίνησα με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω wifi αλλά η συσκευή ζήτησε να το κα΄νω μέσω pc suite. Το pc suite δεν μπορούσε να κάνει κάτι οπότε έβαλα το ovi suite για να κάνω τη δουλειά. Το κατέβασμα ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η εγκατάσταση. Στο τέλος της μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε. Ξεκινάω τώρα τη συσκευή και δεν υποστηρίζει καθόλου telephony services. Ανοίγει κανονικά στο περιβάλλον της, αλλά μου δείχνει ότι δεν έχει sim. Ευτυχώς δεν χάθηκε καμία επαφή, αλλά τι να το κάνω αφού δεν μπορώ να καλέσω κανέναν. Δοκίμασα να κάνω restore από ένα χτεσινό backup που έκανα, αλλά πάλι τα ίδια. Η συσκευή έχει πάψει να λειτουργεί σαν τηλέφωνο και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ότι ίσως θα πρέπει να κάνω reboot. Όσα reboot κι αν έκανα το ίδιο... Δοκίμασα να τραβήξω την μπαταρία, αλλά ούτε με αυτό έγινε κάτι. Απλά έχασε ρυθμίσεις ώρας κλπ. Any suggestions? Αν μπορούσα να αποφύγω το format θα το απέφευγα γιατί δεν έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς γίνεται. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες κατευθύνσεις για το τι να κάνω μόνος μου θα το εκτιμούσα πολύ. σαββατοκύριακο και χωρίς κινητό... η τρελότερη φάση ever! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Έτσι όπως τα περιγράφεις νομίζω οτι ήρθε η ώρα να κάνεις το πρώτο σου φλασάρισμα. Δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν αναλητικές οδηγίες στο FAQ. Δε χάνεις επαφές. Μόνο προγράμματα. Σ ένα 5λεπτο το flashing και κανα τέταρτο-εικοσάλεπτο μετά έχεις περάσει κ τα προγραμματάκια σου, κούκλος. Εχεις το τηλεφωνάκι σου "φρεσκαδούρα". Εκτός αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Με άλλη sim δοκίμασες; Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια ξερει κανεις αν αλλαζει η ωρα αυτοματα στο Ν900 (οπως στο Ν96 πχ) ή να την αλλαξω χειροκινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Άλλαξε αυτόματα η ώρα στο Ν900. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Με άλλη sim δοκίμασες; όχι, άλλη σιμ δε δοκίμασα να σου πω την αλήθεια αλλά αν όντως το φλασάρισμα είναι μόνο 5 λεπτά διαδικασία τότε θα του κάνω 5-6 και μαζί με αυτό θα πατήσω κι ένα φορμάτ το λάπτοπ με τα βίστα από όπου έγινε στραβά η δουλειά μετά το φλασάρισμα προγράμματα κλπ updates να περάσω μέσω wifi ή να δοκιμάσω μέσω suite; ευχαριστώ πολύ παίδες! πάω να δώσω ξύλο τη συσκευή :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 όχι, άλλη σιμ δε δοκίμασα να σου πω την αλήθεια αλλά αν όντως το φλασάρισμα είναι μόνο 5 λεπτά διαδικασία τότε θα του κάνω 5-6 και μαζί με αυτό θα πατήσω κι ένα φορμάτ το λάπτοπ με τα βίστα από όπου έγινε στραβά η δουλειά μετά το φλασάρισμα προγράμματα κλπ updates να περάσω μέσω wifi ή να δοκιμάσω μέσω suite; ευχαριστώ πολύ παίδες! πάω να δώσω ξύλο τη συσκευή :ninja: καλου κακου κρατα και ενα update απο το pc suite ποτε δεν ξερεις... αν παει κατι στραβα με το wifi(που δεν το νομιζω) θα εχεις μια εναλλακτική....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 χα! 2 υπολογιστές, διαφορετικά λειτουργικά και ούτε το ovi ούτε το pc suite δείχνει να συνεργάζεται... είδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Έχω την εντύπωση ότι φταίει η sim σου.. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Μα για ποιο λόγο να προκαλέσει στα καλά καθούμενα κάτι η σιμ; Βέβαια μου δείχνει μια σιμ με Χ πάνω στο desktop αλλά το όλο πρόβλημα ξεκίνησε κάνοντας update το maemo μέσω του ovi suite By the way... ακολουθώντας τις οδηγίες για φλασάρισμα βλέπω ότι τα links που αναγράφονται στα βήματα 2 και 3 δεν ανοίγουν. Το flasher το βρήκα σε άλλη σελίδα μετά από γκουγκλάρισμα ... πρόκειται για ένα αρχείο 3.5 ΜΒ περίπου, αλλά το firmware πουθενά. Πώς ακριβώς μπορώ να προχωρήσω από εδώ; Και επίσης, με κανένα pc suite να συνεργάζεται πώς αλλιώς μπορώ να σώσω επαφές από τη συσκευή; Είναι κάποιο αρχείο που μπορώ να τραβήξω και να το ξαναβάλω μετά το φλασάρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Στο είπα κ πριν. Επαφές δε χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Απ το να κάνεις ολόκληρο φλασάρισμα δοκίμασε μία άλλη sim ή αν δεν έχεις βάλε βγάλε αυτή που έχεις 2-3 φορές μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Δεν κάνουμε κατευθείαν format με το παραμικρό, είτε αυτό λέγεται Ν900 είτε pc. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Στο είπα κ πριν. Επαφές δε χάνεις. Σε άκουσα και την πρώτη φορά... :p Απλά αν κάτι πάει στραβά θέλω να μαι καλυμμένος. Δοκίμασα να βγάλω τη σιμ και να το ανοίξω, πάλι το ίδιο μήνυμα... no telephony services και τα ρέστα. Σκέφτηκα πως μήπως το update κατέστησε την παλιά σιμ μη συμβατή, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν το update είναι εγκατασταθεί επιτυχώς. Το τελευταίο μήνυμα που είδα ήταν update unsuccessful. Όσο για τα 2 links που δεν δουλεύουν, κάτι είδα online ότι κι άλλοι έχουν προβλήματα εδώ και κάμποσες ώρες με τη διαδικασία. Ίσως κάποιος σέρβερ της nokia είναι χάμω :wacko: Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να δω τα links να δουλεύουν ή αλλιώς, αύριο πρωί στο πλησιέστερο κατάστημα εδώ κοντά μου στη Θεσσαλονίκη. Αν φτάσει μέχρι εκεί το πράγμα ελπίζω να μην με γδάρουν για τον έλεγχο του προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts