Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

παιδια ξερει κανενας να μου απαντηση στην ερωτηση που εκανα παραπανω; σας ευχαριστω

Ανοίγεις τον browser και γράφεις στη μπάρα αναζήτησης about:debug.

Έπειτα πηγαίνεις δεξιά επάνω στις τελείες μενού, ρυθμίσεις, θα σου εμφανιστεί το κρυφό μενού Εντοπισμός Σφαλμάτων. Μαζί με ένα κάρο επιλογές θα βρεις και το UAString το οποίο μάλλον είναι και αυτό που ψάχνεις (αν θυμάμαι καλά εγώ χρησιμοποιούσα τη τελευταία επιλογή για τον ίδιο λόγο).

Edited by Sofos_5

Ανοίγεις τον browser και γράφεις στη μπάρα αναζήτησης about:debug.

Έπειτα πηγαίνεις δεξιά επάνω στις τελείες μενού, ρυθμίσεις, θα σου εμφανιστεί το κρυφό μενού Εντοπισμός Σφαλμάτων. Μαζί με ένα κάρο επιλογές θα βρεις και το UAString το οποίο μάλλον είναι και αυτό που ψάχνεις (αν θυμάμαι καλά εγώ χρησιμοποιούσα τη τελευταία επιλογή για τον ίδιο λόγο).

εισαι ωραιος μεχρι εδω! τι τικαρω ομως η τι ξετικαρω για να εχω τον broswer σε επιφανεια εργασιας μονιμος και οχι σε προβολη κινητου που ειναι τωρα;

εισαι ωραιος μεχρι εδω! τι τικαρω ομως η τι ξετικαρω για να εχω τον broswer σε επιφανεια εργασιας μονιμος και οχι σε προβολη κινητου που ειναι τωρα;

Τον έχω βγάλει τον προεπιλεγμένο browser οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω αλλά όπως σου έγραψα παραπάνω πατώντας UAString και επιλέγοντας την τελευταία επιλογή (που μάλλον είναι Safari) το είχα καταφέρει. Αν όχι δοκίμασε μια μια τις επιλογές μέχρι να βρεις την desktop εμφάνιση.

Ρε παιδιά σαν πολυ ενεργοβόρος δεν είναι ο opera..?? Εχω την τελευταία (?) έκδοση 30.0.1856.92967

Έχω τον dolphin. Προσπάθησα από το site του ΣΚΑΪ να δω live τηλεόραση, ξεκίνησε να παίζει για πολύ λίγο και μετά σταμάτησε. Έχω εγκαταστήσει flash player και γενικά στην ανάγνωση σελίδων δεν είχα πρόβλημα. Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

Εμενα παντως με αυτη τη ρυθμιση τοσο σε 5.0.2 στοκ οσο και σε καστομ 4.4.2 παιζει κανονικα ο σκαι. Οχι οτι μπορω να αντεξω να το βλεπω για πολλη ωρα βεβαια.

[ATTACH]62562[/ATTACH]

Edited by fioravanti90

έπεσε στα χέρια μου μια συσκευή με Lolipop 5.1, καθώς κατέβασα τον chrome, ο οποίος είναι και ο βασικός broswer μου.

παρατήρησα δεν υπάρχει η εναλλαγή των καρτελών όπως υπάρχει στον chrome που έχω σε άλλη android 4.4 συσκευή, με "σούρσιμο", δεξιά ή αριστερά αντίστοιχα, με chrome version 43.0.2357.93

ενώ στο android 5.1 μου πέρασε τον 44.0.2403.63 για την beta έκδοση και 43.0.2357.93 για την κανονική.

Άρα αφού το κάνει και μεταξύ ίδιων εκδόσεων νομίζω ότι πρέπει να ρίξω το φταίξιμο στην συσκευή και στο Android 5.1.

τι λέτε παιδιά?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, συγχώνευση καρτελων, απενεργοποίησε

ok!

έφτιαξε κατά το ήμισυ. Δεν κάνει εναλλαγή καρτελών με το "σούρσιμο"

Παιδια ο opera mini ειναι απιστευτος...τωρα που εβαλε notifications για το facebook εγινε τελειος! Ο Chrome ακομα δουλευει σφαιρα σε συσκευες με λιγη ram ή κολλαει;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια ο opera mini ειναι απιστευτος...τωρα που εβαλε notifications για το facebook εγινε τελειος! Ο Chrome ακομα δουλευει σφαιρα σε συσκευες με λιγη ram ή κολλαει;

Που να δεις και τον naked.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Που να δεις και τον naked.

Καινουργιος browser;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καινουργιος browser;

Όχι είναι από τους παλιούς. Τον έχω σε μια παλιά ταμπλέτα και πάει σφαίρα. Δεν έχει καθόλου "φρου-φρου" αλλά κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει πάρα πολύ γρήγορα. Για συσκευές με χαμηλές ταχύτητες είναι ό,τι πρέπει.

Απο που αλλάζω στον chrome οταν ανοίγει να πηγαίνει σε μια συγκεκριμένη σελίδα ;

Πατάς πάνω δεξιά στις τρεις κάθετες τελείες, μετά ρυθμίσεις και Αρχική σελίδα και γράφεις εκεί την σελίδα που θες να την κάνει Αρχική

Edited by lek88

Πατάς πάνω δεξιά στις τρεις κάθετες τελείες, μετά ρυθμίσεις και Αρχική σελίδα και γράφεις εκεί την σελίδα που θες να την κάνει Αρχική

Σε ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Κρασαρει και σε εσάς ο dolphin ή το κάνει μόνο σε εμένα;

Καλησπέρα. Κρασαρει και σε εσάς ο dolphin ή το κάνει μόνο σε εμένα;

Αρκετά συχνά δυστυχώς. Ακόμα και μετά την τελευταία αναβάθμιση...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο