Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Εχμμμμμ όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο :p

Θέλω όσο το δυνατόν περισσότερη οθόνη όταν σερφαρω.

Είναι ο μοναδικός λόγος που δεν τον κανω τον βασικό μου browser.

Τεσπα πιστεύω θα το διορθώσουν στο μέλλον και αυτό.

Sent from my note2

Το εχει πάντως ο στοκ αλλα δεν βολεύει

Θοδωρής

Παραδοξως εγω εχω κολληματα με φορτωση σελιδων και παγωνει το παραθυρο με τον next. Και με data και με wifi μεχρι στιγμης 3 φορες...

Πιο στυλατος δε λεω αλλα αν επιμεινουν το κολληματα, θα φαει παπουτσι

Αναρωτιεμαι ποιος "πυρηνικος φυσικος" εβγαλε το "desktop mode" απο τα μενου του opera mini..Υπαρχει τροπος και σωτηρια για τον opera mini για desktop mode?Η οτιδηποτε αλλο σε opera παντα αλλα να εχει desktop mode?

edit: Ακυρο...Ο opera mobile classic εχει desktop mode..

Ξερει καποιος ομως την διαφορα αναμεσα στον mini και στον mobile classic?

Edited by spermnator

Kαι εγώ dolphin έχω πλέον ως βασικό και opera ως δεύτερο γιατι ειναι ο μόνος που μου κατεβάζει σωστά αρχεία απο τα περισσότερα αν όχι όλα,upload sites

Kαι εγώ dolphin έχω πλέον ως βασικό και opera ως δεύτερο γιατι ειναι ο μόνος που μου κατεβάζει σωστά αρχεία απο τα περισσότερα αν όχι όλα,upload sites

Στο δεύτερο θα συμφωνήσω απόλυτα. 0 opera είναι o μόνος που κατεβάζει σωστά αρχεία. Αυτός και ίσως μετά o next.

Για το πρώτο είμαι μεταξύ boat και next. Θα κρατούσα next βασικό αλλά με χαλάει που δεν έχει επιλογή για full screen caller

sent from my note 2

Ποιος opera κατεβάζει σωστά από τα mirrors?

Όσα έχω δοκιμάσει όπως uploaded, turbobit και πόσα άλλα έχει θέμα και κατεβάζει μερικά kb μόνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όσα έχω δοκιμάσει όπως uploaded, turbobit και πόσα άλλα έχει θέμα και κατεβάζει μερικά kb μόνο.

με τον παλιο δεν ειχα προβλημα ποτε...

τωρα νομιζω θα τον βρεις σαν opera classic...η κατι τετοιο...

Εγώ με στοκ και opera classic δεν έχω προβλημα με κανένα file hosting site

γεια χαρα στη παρεα! οι επιλογες μου

1)Opera mobile classic>ειναι εγγυηση απλα στα παντα ταχυτητα,smooth,ζουμ σε ολα

2)UC ειναι καλος επισης αλλα λιγο βαρυς

3)firefox ο οποιος firefox εχει το καλυτερο ui εβερ! ειναι τοσο σμουθ αλλα κολλαει πολυ αμα τον βελτιωσουν λιγο δεν θα τον φτανει κανενας browser

edit:πολυ δυνατος και underated ειναι ο angel browser τσεκαρετε τον

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser.classic&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLm9wZXJhLmJyb3dzZXIuY2xhc3NpYyJd

:D

Ο Opera μετά τη σημερινή του αναβάθμιση μου φαίνεται αρκετά πιο σταθερός και λειτουργικός. Φαίνεται πως πλησιάζει τον Classic σιγά σιγά.

Υπάρχει τρόπος να οργανώσεις τα bookmarks; Γιατί εμένα μου τα μετέφερε σε έναν φάκελο καταργώντας όμως τους υποφακέλλους που είχα.

Στον νέο Opera εννοώ.

Edited by Cadfael

Ο Opera μετά τη σημερινή του αναβάθμιση μου φαίνεται αρκετά πιο σταθερός και λειτουργικός. Φαίνεται πως πλησιάζει τον Classic σιγά σιγά.

μα αυτος που εχουν βαλει ειναι ο classic φιλε μου! τον beta τον εχουνε βαλει σε αλλο app ειναι ο οπερα με το γκρι O

Yπάρχουν 3 opera στο play πέρα απο τους mini.Ο classic ο beta οpera με το γκρι εικονίδιο και ο νέος opera που αναβαθμίστηκε σήμερα και αυτον εννοούν οι 2 φιλοι πιο πάνω

Yπάρχουν 3 opera στο play πέρα απο τους mini.Ο classic ο beta οpera με το γκρι εικονίδιο και ο νέος opera που αναβαθμίστηκε σήμερα και αυτον εννοούν οι 2 φιλοι πιο πάνω

Σε αυτόν τον τελευταίο, όταν επιλέξεις off road mode, γιατί γυρνάει σε desktop από mobile version;

Ο τελευταίος με τι συσκευές είναι συμβατος; είμαι με jb και μου γράφει ότι δεν είναι.

Φιλικά, Κατερίνα

Παιδια εχω μια απορια! εχω τον UC Browser και μου την σπαει πολυ αυτο με την αλλαγη οθονης που κανει αμα το συρεις απο τα πλαγια..που πηγαινει ειτε μπροστα ειτε πισω! ξερετε πως μπορω να το βγαλω?

Εγω να κανω μια γενική ερώτηση γιατι δεν εχω καταλάβει. Οσοι έχουν note 2 και οσοι ξέρουν ποιον browser προτείνουν για γενική χρήση με υποστήριξη flash?

Ρωτάω γιατί και ο στοκ στο note μια χαρά μου φαίνεται

Θοδωρής

Εγω να κανω μια γενική ερώτηση γιατι δεν εχω καταλάβει. Οσοι έχουν note 2 και οσοι ξέρουν ποιον browser προτείνουν για γενική χρήση με υποστήριξη flash?

Ρωτάω γιατί και ο στοκ στο note μια χαρά μου φαίνεται

Εγω χρησιμοποιω τον στοκ παντως ο οποιος ειναι κ πολυ γρηγορος

Εγω χρησιμοποιω τον στοκ παντως ο οποιος ειναι κ πολυ γρηγορος

Και εγω και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, αλλα διαβάζοντας εδω απο εμπειρίες και δουλεύοντας για λίγο τον next λεω μήπως άλλαζα. Ισως ειναι και πιο όμορφοι οι άλλοι:p

Θοδωρής

Δοκιμάζω τον opera στο ασημί τετράγωνο. Δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα παρόλα τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω......
Φιλικά, Κατερίνα

Ο τελευταίος με τι συσκευές είναι συμβατος; είμαι με jb και μου γράφει ότι δεν είναι.

Δε γνωρίζω τι περιορισμοί υπάρχουν.Τον εγκατέστησα κανονικά και στο κινεζάκι μου με mtk6589 και 4.2.1 αλλά και στο hd2 με 4.2.2 aokp rom

Δε γνωρίζω τι περιορισμοί υπάρχουν.Τον εγκατέστησα κανονικά και στο κινεζάκι μου με mtk6589 και 4.2.1 αλλά και στο hd2 με 4.2.2 aokp rom

Τον δοκίμασα και εγώ. Αφενός δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σε ταχύτητα, αφετέρου οι μισές σελίδες προβάλλονται σε desktop.

Boat από μένα και όσο και αν φαίνεται παράξενο καμιά φορά γυρνάω σε chrome.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάποιο download.

Παιδιά στο android 4.2.1 πως μπορούμε να περάσουμε τα αγαπημένα μας από τον λογαριασμό του google στον stock internet στο κινητό?

Μια ταμπλετα και ένα άλλο κινητό με 4.0.4 που έχω το κάνουν αυτόματα.

Edited by trikalos

Είχα αναφέρει για τον Next Broswer ότι είχα προβεί σε μετάφραση στα Ελληνικά αλλά τελικά υπάρχει πρόβλημα με την γραμματοσειρά που δεν εμφανίζει σωστά τα Ελληνικά γράμματα. Περιμένω, όπως μου είπαν, να κάνουν κάτι γι αυτό. Μετάφρασα και τον Boat Broswer και Boat Broswer mini που εκεί δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με γραμματοσειρά. Ελπίζω αυτή τη φορά να ενσωματώσουν την μετάφραση σε επόμενη αναβάθμιση. Και για να μην ξεφύγω από το θέμα πάρα πολύ καλός και γρήγορος κι αυτός. Ειδικά σε tablet που τον χρησιμοποιώ είναι ποιο λειτουργικός όσον αφορά την πρόσβαση στις λειτουργίες του περιηγητή. Εκείνο που με χαλάει λίγο είναι που δεν κόβει καλά τις εικόνες των ιστοσελίδων στην ταχεία πρόσβαση.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο