one_tree_hill Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 To 9700 θα το τρέχει απροβλημάτιστα, έτσι; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Δεν είναι σίγουρο. edit: http://www.blackberrycool.com/2010/06/03/rumor-blackberry-9700-hardware-relaunched-as-9700a-for-os-6/ Edited June 4, 2010 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Έτσι και κάνουν κάτι τέτοιο θα είναι πολύ GTP. Αυτό δε το κάνει καν ο Jobs. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Δεν είναι σίγουρο. edit: http://www.blackberrycool.com/2010/06/03/rumor-blackberry-9700-hardware-relaunched-as-9700a-for-os-6/ Και με το Storm2? Ίδια μνήμη έχουν :confused: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Και με το Storm2? Ίδια μνήμη έχουν :confused: Οι πηγές του blackberry cool θέλουν μόνο τα μεταγενέστερα του bold 9650 συμβατά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Συσκευές 500 ευρώ να μην υποστηρίζονται; Ντροπή τους. Λογικό είναι να μην υποστηρίζονται τα 9000, 8900, 9500 κ.λ.π αλλά όχι και τα κινητά ενός χρόνου και λιγότερο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα υπάρξει αναβάθμιση σε έκδοση 6.0 για 9700, 9520 κ.α. Γενικά απ' ό,τι διαβάζω, το OS6 θα είναι κίνητρο για τις νέες συσκευές (αύξηση πωλήσεων), οπότε αυτό που πιθανόν να συμβεί είναι να πάρουν μεν αναβάθμιση οι παλαιότερες όπως αυτές που ανέφερα (δεν υπάρχει ελπίδα για 9000, 8900 κλπ), αλλά να γίνει αυτό κάποια χρονική στιγμή μετά το launch των νέων συσκευών. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 A tip that refers to the 9650 as a “Tour” lacks any credibility. Για να δούμε... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Για το 9650 αρχικά κυκλοφορούσε φήμη ότι θα είναι το Tour2, αλλά τελικά έγινε Bold. Γι'αυτό μάλλον και το "λάθος". Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Τέτοια "λαθη" υποβαθμίζουν την αξιοπιστία της φήμης, εννοώ. εδιτ: μην ποστάρεις άλλο,καλό φαινεται το 888. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πάρτε και το επίσημο βιντεάκι: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=plWOkI_Urwo&feature=player_embedded]YouTube- BlackBerry 6: Another Sneak Peek![/ame] Προσωπικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον σαν UI και με ουσιαστικές - επιτέλους - αλλαγές! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Καλό θα ήταν να είχαμε κάποιο feedback από κάποιον που το χρησιμοποίησε. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Καλό θα ήταν να είχαμε κάποιο feedback από κάποιον που το χρησιμοποίησε. Το έχω εγώ. Πέρα από το interface δεν αλλάζει κάτι. Όλα δουλεύουν όπως πριν στο 9700. ΡΟΛΟΙ! Ίδια χρήση μνήμης & μπαταρίας. Αρνητικό ότι πλέον δεν μπαίνει το appworld 2.0.0.36 παρά μόνο το 2.0.1 οπότε ΠΑΠΑΛΑ!! Εμένα πέρα από τις πρώτες εντυπώσεις του καινούριου δεν μου τα σκάει πλέον. Το συνήθισα πάρα πολύ γρήγορα γιατί κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Πώς ξεχωρίζει κανεις στον browser, αν χρησιμοποιεί BIS/WAP κτλ? Δεν υπάρχει πλέον η επιλογή. Επίσης, κάποιο καλό app για τη μέτρηση ΜΒ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jomich Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Hi egoeimai. Το BIS χρεώνεται. Για να αρχίσει να χρεώνεται το WAP πρέπει να έχεις εξαντλήσει την ογκοχρέωση του. Συν για να είσαι ήρεμος αφου δεν υπάρχει μετρητής πήγαινε στο options μετά στο brower και άλλαξε το απ` τον πάροχο στο hotspot. Επίσης η ένδειξη GPRS όταν είναι στο BIS έχει έντονο χρώμα, ένω όταν είναι στο WAP αχνό. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καλησπερα παιδια.εχω ενα bold 9700 και θελω να το κανω upgrade στην bb 6(να σημιωσω πως δεν εχω ουτε Bis ουτε bes).διαβασα λοιπον στο ιντερνετ πως για να κανω το upgrade πρεπει να κανω battery pull να το συνδεσω στο pc και μετα να ανοιξω το app loader(αφου εχω εγκαταστησει την bb 6 και διαγραψει το αρχειο vendor.xml).το app loader μου εμφανισε το upgrade αλλα αυτος ο τροπος ειναι σιγουρος; υπαρχει περιπτωση να brickαρει το κινητο και αν ναι μπορω να το επαναφερω?αν δεν μου αρεσει αυτην η εκδοση μπορω να κανω downgrade?οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!ευχαριστω εκ των προτερων! Υ.Γ. δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να ποσταρω sorry κιολας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Αυτός είναι ο τυπικός τρόπος για την αναβάθμιση ενός blackberry. Περίπτωση να brick-άρει υπάρχει όπως και σε κάθε αναβάθμιση (εξαιρετικά μικρή περίπτωση όμως), αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μπορείς να το επαναφέρεις στον υπολογιστή σου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 εγω που κανω τωρα την εγκατασταση και απο κεκτημενη ταχυτητα δεν εσβησα το vendor? θα επιρεασει σε κατι? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Το vendor δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα αν δε σβηστεί, απλά αποτρέπει την εγκατάσταση εκδόσεων λειτουργικού που δεν είναι διαθέσιμες από τον πάροχο που πήρες το τηλέφωνό σου. Αν έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση, τότε είσαι οκ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Ένα χρησιμότατο review για το os6 του 9700 http://*****berry.com/full-blackberry-6-bold-9700-6-0-0-344-leak-bugs-and-impressions-review Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Kαι νέα έκδοση leak gia to 9700: http://hotfile.com/dl/89231085/08c0870/9700M_PBr6.0.0_rel1676_PL6.6.0.105_A6.0.0.418.exe.html PS. Επέστρεψα για λίγο σε μια 5 version OS (για να κατεβάσω κάποια apps από το AppWorld :mad: ) και ομολογώ πως το κινητό μου φάνηκε πιο παλιό και πιο αργό. Ειδικά ο browser ήταν απελπισία. Σήμερα, θα μεταφερθώ στην .418 να δώ τί ψάρια πιάνει, αν και η .380 ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 πες λιγο τις εντυπωσεις σου απο την νεα ρομ κατι διαβασα οτι ειναι γρηγορη και σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Πρώτες εντυπώσεις είναι ότι είναι γρήγορη, έχουν διορθωθεί κάποια κολλήματα σε γενικές ρυθμίσεις όπως επίσης και στα μηνύματα, όπου γράφονται όλα με μικρά πλέον, απ' ότι παρατήρησα. Memory leak πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα με την .380 Το AppWorld που είναι οεο ? :blink: Edited December 19, 2010 by egoeimai Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Καλησπερα, εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα καποια βοηθεια για το θεμα μου. Εχω το 9780 και προφανως OS 6 και δεν εχω καταφερει ακομα να δω sms delivery report. Απο οτι διαβασα το ρεπορτ ερχεται με την μορφη ενος μικρου D διπλα στο τικ του σμσ αλλα παρολα αυτα δεν βλεπω κατι. Στα options των σμσ τι πρεπει να εχω τικαρισμενο για να δουλεψει? To "Allow Delivery Confirmation" η το "Confirm Delivery" η και τα 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts