Jump to content

vdouros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vdouros

  • Ημ. Γέννησης 22/11/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vdouros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συμφωνώ απόλυτα!!! Κρατάω την επιδότηση μου για αυτήν την συσκευή! Όταν έρθει! Είμαι κάτοχος ενός Bold 9000 τώρα!
  2. Για όσους έχουν πρόβλημα με το πρώτο link που είχα δημοσιεύσει, υπάρχει και αυτό. http://www.bit.ly/GB-AppWorld Πρέπει να πληκτρολογηθεί ακριβώς όμως βλέπετε στο browser του BB σας!
  3. Και μόλις πηγα να σε ρωτήσω ποιο λογισμικό έχεις στο κινητό σου το link που είχα δημοσιεύσει είναι για 5.0.
  4. δεν νομίζω πως χρειάζεται να βάλεις το πρόγραμμα paypal... μόνο account να έχεις. Εγώ δεν είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα Paypal. Πάντως έχεις δίκιο για το app paypal…memory monster!
  5. Το GreekBerry.com δημοσίευσε χθες ένα άρθρο το πώς μπορούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα να αγοράσουμε προγράμματα από το Appworld. Το δοκίμασα και εγώ με το BlackBerry Bold 9000 που έχω και δούλεψε! Φοβερή ανακάλυψη! Διαβάστε εδώ το άρθρο! Από ότι φαίνεται λειτουργεί μόνο με συσκευές με WIFI.
  6. Επειδή δεν βρήκα στο forum αναφορά στο keynote του Μιχάλη Λαζαρίδη, επισυνάπτω ένα link που βρήκα στo GreekBerry. Είναι βέβαια 20 λεπτά, αλλά αξίζει σίγουρα να το παρακολουθήσει κάποιος! Mike Lazaridis Keynote
  7. τι να πω μακάρι να είναι μονο φήμες..... Δείτε εδώ τα post που βρήκα στο GreekBerry και στο BBleaks για όσους ενδιαφέρονται: GreekBerry post BBleaks post
  8. Το whatsapp δυστιχώς δεν υπαρχει στο AppWorld άλλο - μόνο στο WhatsApp.com
  9. Απο post στο GreekBerry.com "Οι bbleaks από έγκυρες πηγές δημοσίευσαν ποιες από τις λεγόμενες «παλιές» συσκευές θα υποστηρίξουν το νέο αυτό λογισμικό. Η συσκευές που θα υποστηρίζουν το 6.0 είναι: • Bold 9650 • Pearl 9100 and 9105 • Bold 9700 • Storm2 9520 and 9550" Δυστιχώς δεν βλέπω εδώ τιποτα εδώ για το storm 1, bold 9000 and curve 8900... :(
  10. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε αυτό!
  11. στο σημείο 0:37 δείχνει πως έχει ένα νέο youtube app - οπότε πιστεύω πως θα υπάρχει διαφορά, όπως επίσης στο 1:40 δείχνει το browser και με tabbed browsing. Αν θεωρήσουμε πως το 6.0 θα έχει και το νέο WebKit - νομίζω πως υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Πάντως, σίγουρα πρέπει να περιμένουμε το οfficial release η κανένα leak.
  12. 1) Το App World δουλεύει για free προγράμματα - κατέβασετο απο εδώ: http://bit.ly/9eYHJD 2) Στης επιλογές μέσα στο Facebook app Options > BlackBerry Calender Application - μπορείς επίσης να ξανά τρέξεις το "Setup Wizard" 3) Δεν κατάλαβα την ερώτηση
  13. Παιδία βγηκε το νεο βιντεο για το BlackBerry 6! Οτι και να πω λιγα ειναι. Δείτε το εδώ Περιμένω σχολιά σας. Εγώ παντως εχω πάθει πλάκα!
  14. Βρήκα ένα link για το AppWorld εδώ: http://bit.ly/9eYHJD - πάντα OTA Το βρήκα από ένα site που λέγετε GreekBerry.com στην ενότητα BlackBerry FAQ's http://greekberry.com/?page_id=70 Πρέπει να είναι καινούργιο site δεν το έχω ξανά δει - Γράφει πως είναι και σε BETA - το ξέρεται?? Έχει και forum.
×
×
  • Create New...