Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επισυναπτω μηνυμα που εχει γραφτει σε αυτο το τοπικ σχετικα με την τιμη απο wind.

επιβεβαιωνω και τα δυο αλλα απο wind (522 ευρω για το Ν8 και σιγουρα πανω απο 600 για το Ε7). μακαρι να ναι οπως φαινονται στα βιντεακια (ειδικα το Ε7) αλλα πολλα λεφτα ρε ****το...και δεν πεφτουν οι τιμες παρολο που σκληραινει ο ανταγωνισμος και οι εταιριες εχουν πολυ καλες λυσεις σ αυτη την κατηγορια.

επισης υπαρχει καποιος καταλογος με εφαρμογες που εχουν ανακοινωθει για symbian 3 μιας και αρχες οκτωβρη θα ειναι εδω;

ειχα γραψει και εγω καπου ενα μηνυμα για την τιμη 522 απο wind, συγκεκριμενα απο την wind στην μποτσαρη στην θεσσαλονικη που ειχα ρωτησει αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα, ισος το εγραψα σε καποιο αλλο thread...

γενικα το 522 ειχε αναφερθει πολυ.. επεζε... τωρα το ξανα αλλαξανε?

δεν ξερω...

ουτε αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται απο οτι φαινεται....

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή έχει ξαναγίνει, όταν δηλαδή μία πολυαναμενόμενη συσκευή έρχεται τελικά στην αγορά, κάποιοι χτυπούν τις τιμές μήπως και τσιμπήσει κανένας ανυπόμονος ή ανενημέρωτος, γι' αυτό κάντε πάντα έρευνα αγοράς πριν δώσετε τα χρήματά σας. Είναι η μόνη ασφαλής λύση. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε ΝΟΚΙΑ Care στο Μαρούσι που ρώτησα σήμερα μου έδωσαν τιμή 450 €......:)

No way... :X

Μήπως να τους πάρω εκεί στα κεντρικά και να "δώσω" στεγνά το Nokia shop Βόλου;... :rolleyes:

Edit:

Στο Nokia Care που πήρα πριν, παραπονούμενος για το 518€ που μου ξεφούρνισε ο τύπος στο Nokia shop στο Βόλο, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κοινή τιμολογιακή πολιτική για τα καταστήματα αυτά, μόνο κατώτατη επιτρεπόμενη, για τον απλούστατο λόγο ότι τα καταστήματα της Nokia ανά την Ελλάδα είναι franchise, που σημαίνει ότι ο καθένας πάει την τιμή όπου γουστάρει...

Απαράδεκτα πράγματα. Για ακόμα μία φορά, απογοήτευση... :X

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

αντε μεχρι τις 15 του μηνα να το εχουμε στα χερια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω αλλο ειμαι με ενα σαν κινητο εδω κ πολυ καιρο!!

πλαισιο???? πραγματικα το εννοεις αυτο η σου ξεφυγε???? :wacko:

φιλε δεν ξερω γιατι λες για το πλαισιο..εγω οταν πηγα να παρω το 5530 οταν δεν το ειχαν καλα καλα σε nokia shop.το βρηκα 10ευρω φθηνοτερο απο οτι στα nokia shop που μου ελεγαν κιολας οτι θα ερθει σε μια εβδομαδα απο την μερα που το πηρα κ θα ειναι κ πιο ακριβο..δεν ξερω αν ειμαι η εξαιρεση που πετυχα το "γνησιο"κ οχι παραεισαγωγης κινητο απο το πλαισιο..προσωπικα πιστευω οτι το n8 στο πλαισιο θα ερθει νωριτερα απο αλλα καταστηματα κ θα εχει κ καλυτερη τιμη..σε καταστημα του πειραια εδω κ 4 μηνες εχουν ζελατινες προστασιας για το n8.τωρα για ποιο λογο υπαρχουν αυτες οι ζελατινες δεν γνωριζω:p

Εγώ θα συμφωνήσω ότι μέχρι το κινητό να έρθει στην Ελλάδα ο κάθε ένας θα λέει ότι του κάτσει. Σίγουρα θα υπάρχουν και τύποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν. Εγώ που πήρα σε κατάστημα νοκια στην Κηφισιά μου είπαν 550 για προ-παραγγελία και άφιξη τέλος Οκτώβρη. Βέβαια η τιμή των € 450 είναι super!!!! καθώς 370*1,23 = 455,10. (Όπου € 370 ήταν η πρώτη λιανική τιμή που είχε ανακοινωθεί από την Νοκια). Θα δούμε....

Τα τηλέφωνα για τα καταστήματα που αναφέρονται είναι

+302106127112 Νοκια Μαρούσι

+302108082682 Νοκια Κηφισία

ΥΣ: Δεν έχω παρει τηλεφωνο να επιβεβαιώσω την τιμή στη Νοκια Αμαρουσιου.

Αν δεν τα δω απο κοντα, να δω ποιο χρωμα μου αρεσει δεν παιρνω τιποτα :)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Παιδιά καλησπέρα η τιμή που μας έχουν δώσει είναι 518 ευρώ .. Εγώ έχω Nokia Care και έχω από τον εισαγωγέα επίσημα αυτήν την τιμή.
Lumia 920

Παιδιά καλησπέρα η τιμή που μας έχουν δώσει είναι 518 ευρώ .. Εγώ έχω Nokia Care και έχω από τον εισαγωγέα επίσημα αυτήν την τιμή.

Δεν σας έχουν ενημερώσει επίσημα για το πότε θα είναι διαθέσιμο?

Αν ισχύει αυτό σε όλα τα Nokia shops σε όλη την Ελλάδα, μιλάμε για πραγματική ασιχροκέρδεια. Πόσο κέρδος θα βγάλει επιτέλους ο εισαγωγέας; Έλεος... :X

Δηλαδή εντάξει, είμαστε πρόθυμοι να αγοράσουμε μία νέα συσκευή από τη Nokia, που φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενη, αλλά φαίνεται σαν να μας τιμωρούν, σαν να λένε: "Nokia θες; Πλήρωνε..." :mad:

Αν αλλάξουν τιμή από τη Wind θα γίνει χαμός... Πραγματικά. 493Ε είπανε,493Ε θα κυκλοφορήσει,τέλος...Υποτίθεται ότι fixάρανε επιδότηση για να πάρω δωρεάν τη συσκευή :mad:

Τέλος πάντων,όπως και να'χει δείτε ένα video με μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί τα API's του QT για 3D Acceleration :

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν αλλάξουν τιμή από τη Wind θα γίνει χαμός... Πραγματικά. 493Ε είπανε,493Ε θα κυκλοφορήσει,τέλος...Υποτίθεται ότι fixάρανε επιδότηση για να πάρω δωρεάν τη συσκευή :mad:

Τέλος πάντων,όπως και να'χει δείτε ένα video με μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί τα API's του QT για 3D Acceleration :

Καλά.Μέρα με την νύχτα.Σφέρα πάει στο Ν8 (Υ)

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

No way... :X

Μήπως να τους πάρω εκεί στα κεντρικά και να "δώσω" στεγνά το Nokia shop Βόλου;... :rolleyes:

Edit:

Στο Nokia Care που πήρα πριν, παραπονούμενος για το 518€ που μου ξεφούρνισε ο τύπος στο Nokia shop στο Βόλο, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κοινή τιμολογιακή πολιτική για τα καταστήματα αυτά, μόνο κατώτατη επιτρεπόμενη, για τον απλούστατο λόγο ότι τα καταστήματα της Nokia ανά την Ελλάδα είναι franchise, που σημαίνει ότι ο καθένας πάει την τιμή όπου γουστάρει...

Απαράδεκτα πράγματα. Για ακόμα μία φορά, απογοήτευση... :X

Σε αυτο εχεις δικαιο...Προς το παρον καθε καταστημα εχει την δικια του τιμολογιακη πολιτικη σε οτι αφορα τα κινητα τηλεφωνα και τα αξεσουαρ ασχετα αν ολα τα ΝΟΚΙΑ Care αγοραζουν απο τους ιδιους προμηθευτες. Δεν ειναι απαραδεκτο. Ειναι ο τροπος που λειτουργει η αγορα. Σκοπος βεβαια απο τα εσω να σας πω πως ειναι να υπαρξει ενας κοινος τιμοκαταλογος για τα παντα. Πραγμα που θελει λιγο καιρο για να πραγματοποιηθει.

Οσο αφορα την τιμη...Βαση του ποσο θα το αγοραζουμε χοντρικη και προσθετοντας ΦΠΑ και το στανταρ κερδος που πρεπει να βγει απο κινητο η τιμη ειναι στα 507€ ακριβως. Τοσο θα το πουλιεται σε ενα ΝΟΚΙΑ Care που ειναι τυπικο σε αυτα. 450€ αποκλειετε να το δωσει κανεις γιατι τοσο δεν το αγοραζουμε καν. Εκτος κι αν εχει σκοπο να το αγορασει μεσω παραλληλης αγορας απο αλλον προμηθευτη περα τον προμηθευτη που μας διαθετει η ΝΟΚΙΑ Ελλας επισημα για κινητα σφραγιστα,με ελληνικο μενου,προορισμενα για την ελληνικη αγορα.

Στην Ελλάδα η ενημέρωσή μας για την κυκλοφορία του είναι τέλη Νοεμβρίου , φαντάζομαι θα διατεθούν κάποιες συσκευές αλλά ευρέος τέλη Νοεμβρίου.

Όσο αφορά την τιμή ανάλογα το καταστημα απο 500 μέχρι 520

Lumia 920

Στην Ελλάδα η ενημέρωσή μας για την κυκλοφορία του είναι τέλη Νοεμβρίου , φαντάζομαι θα διατεθούν κάποιες συσκευές αλλά ευρέος τέλη Νοεμβρίου.

Τέλη Νοεμβρίου?:shock::shock: Όχι τέλη Οκτωβρίου?:cry:

Μην ακούτε το κάθε ράδιο αρβύλα. Τις επόμενες μέρες, μέχρι μέσα Οκτωβρίου, θα έχουν παραλάβει όσοι το έχουν προπαραγγείλει. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου, μέσα Νοεμβρίου, θα έχει γεμίσει η αγορά και για τους υπόλοιπους υποψηφίους αγοραστές. :rolleyes:

Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση (αρνητική φυσικά) ότι στο Πλαίσιο της Λάρισας που πήρα, ο τύπος δεν ήξερε καν το Ν8. "Ποιο μου είπατε; Το Ν8; Μήπως εννοείτε το Ν80;;;"... :wacko:

Edited by panosz75

Παιδια δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα σκεφτειτε το ενδεχομενο της καθυστερησης στην ελληνικη αγορα λογω της απεργιας των μεταφορεων.Τα βλεπω να σαπιζουν στον Πειραια :confused::worry::chair:

Παιδια δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα σκεφτειτε το ενδεχομενο της καθυστερησης στην ελληνικη αγορα λογω της απεργιας των μεταφορεων.Τα βλεπω να σαπιζουν στον Πειραια :confused::worry::chair:

Με πρόλαβες.....βέβαια είναι και αυτό ένα θέμα αφού έχουν μαζευτεί χιλιάδες κοντεϊνερς.....:mad::confused::X

Επρεπε να το βαλουν διπλα σε ενα iphone να δουμε...

ΑΠο τα υπολοιπα Νοκια σιγουρα θα πηγαινει πιο γρηγορα! :)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Σε ποια καταστήματα αναφέρεσαι;:cry:

!@#$%^.... Έλεος,αυτό το είχα σκεπτεί κι εγώ μόλις είδα τα φορτηγά στην φωτογραφία του shipping από Κίνα... Πραγματικά,δεν είναι μόνο τα κινητά που θα καθυστερήσουν,είναι γενικότερα θέμα συζήτησης αυτό. Στην επαρχία σε χωριά επειδή παρουσιάστηκαν ελλείψεις πρέπει να δείτε τις τιμές των προϊόντων. Ασχοκέρδεια μέχρι αηδίας. Θα έλεγα καμιά κουβέντα για τους φορτηγατζήδες αλλά έχε χάρη που το forum έχει κάποιο επίπεδο (και οκ,δεν είναι όλοι οι φορτηγατζήδες @#%@#$)

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ποια καταστήματα αναφέρεσαι;:cry:

Στα Nokia shop.

!@#$%^.... Έλεος,αυτό το είχα σκεπτεί κι εγώ μόλις είδα τα φορτηγά στην φωτογραφία του shipping από Κίνα... Πραγματικά,δεν είναι μόνο τα κινητά που θα καθυστερήσουν,είναι γενικότερα θέμα συζήτησης αυτό. Στην επαρχία σε χωριά επειδή παρουσιάστηκαν ελλείψεις πρέπει να δείτε τις τιμές των προϊόντων. Ασχοκέρδεια μέχρι αηδίας. Θα έλεγα καμιά κουβέντα για τους φορτηγατζήδες αλλά έχε χάρη που το forum έχει κάποιο επίπεδο (και οκ,δεν είναι όλοι οι φορτηγατζήδες @#%@#$)

Ωχ, αυτό δεν το σκέφτηκα... Συμφορά μας. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος... :X

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...