Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν,η ΝΟΚΙΑ με κατέστρεψε σήμερα :p Ήταν να κατέβω Βόλο για δουλειές σήμερα πιο αργά και φεύγω από τώρα για να κάνω και την προπαραγγελία :lol:

Βολιώτες,ψήνεστε για unboxing του κινητού σε κανένα flocafe στην παραλία; :) Με το καλό να μου έρθει βέβαια γιατί το περίμενα από αρχές Σεπτέμβρη και ακόμη περιμένω...

Προπαραγγελία που θα κάνεις?

Πήγα το σάββατο σε Nokia Shop για προ-παραγγελία και εγώ, αλλα δεν έκανα επειδή μου είπε εκεί ότι δεν ξέρει πότε θα το έχουν..."μπορεί τέλος Οκτωβρίου ή ακόμα και Χριστούγεννα"...ήταν τα λόγια του. Πάντως μου είπε ότι σίγουρα θα ξέρει μετα την παρασκευή που έχουν συνάντηση και ενημέρωση από την αντιπροσωπεία!!!

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Aν είναι δυνατόν δηλαδή έχει το n95 το n97 στερεοφωνικά ηχεία και δεν έχει το n8 έλεος ρε nokia τι κανεις?βάζει 2 μικρόφωνα για εγγραφη και μετά η ίδια συσκευή δεν μπορεί να αναπαράγει τον ήχο

Ίσως έχει ένα ηχείο.Αλλά απ'ότι μου είπαν σε Nokia Care που το χρησιμοποίησαν είναι πολύ δυνατό και καθαρό το ηχείο του.Πιο πολύ κι απο τα κλασικά 2 ηχεία.Αν δεν το δούμε και οι ίδιοι δεν μπορούμε να κρίνουμε.Θα δίξει

ελπιζω ολα αυτα που διαβαζω να ειναι απλα ιστοριες για να λεμε.....:)

ειναι η τελευταια ευκαιρία της νοκια για μενα αυτη....

ελπιζω να μην τα διαβάσουν ολα αυτα οσοι εχουν το n97 στα χερια τους....

και ειδικα αν ειναι μεσα στους προβληματικούς.....που τραβηξανε τα πάνδεινα για να στρωσει το κινητο τους...(προβλημα με το σημα καπακια καμερας gps ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ Μ Η Ν Ε Σ για να παρουν πισω το κινητο τους και ολα αυτα για ενα ΚΑΠΑΚΙ κτλ άσχετο εγω ειμαι ενας απο αυτους....)...

ο αδερφος μου και ο κολλητός μου και οι 2 με n97 και μαλιστα πρόσφατα κομματια(ο πρωτος δεν εχει ουτε 3μηνο που το πηρε) ακομη τρεχουν για καπακια καμερας και ολα τα σχετικα....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ με τα 97αρια ειναι πολυ περισσοτερος απο οτι νομιζουμε.....!!!!!!!!!!!!

αντε πειτε σε ολους αυτους εστω και για πλακα οτι "κατι δεν παει καλα" αλλα "ισως και να ειναι και φημες τελικα " με το n8...........

αν γινει κατι τετοιο η νοκια θα εχει χοντρο προβλημα........πιστεψτε με...ελπιζω πως οχι...αλλα ακομη και αυτες οι φήμες κανουν ζημια........

Μην ξεχνάς φίλε ότι κι εγώ είμουν στο Club Ν97 Κι Ο Θεός Βοηθός :D Ας ελπίσουμε να μην δούμε κάτι τέτοιο στο Ν8.Αυτό έλεγα σε προηγούμενα post για την αξιοπιστία

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Aν είναι δυνατόν δηλαδή έχει το n95 το n97 στερεοφωνικά ηχεία και δεν έχει το n8 έλεος ρε nokia τι κανεις?βάζει 2 μικρόφωνα για εγγραφη και μετά η ίδια συσκευή δεν μπορεί να αναπαράγει τον ήχο

δεν γράφει στερεοφωνικό ήχο στο βίντεο αυτή η συσκευή.

Άλλωστε θα ήταν πολύ άκυρο αντί για αριστερό και δεξί κανάλι να ακούγετε από το αριστερό ο ήχος που ερχετέ από μπροστά και από το δεξί ο ήχος που ερχετέ από δεξιά.

Στην νοκια αν θυμάμαι καλά λέγανε πως είναι για καλύτερο περιφερειακό ήχο οπότε ίσος η έξοδος και των δύο μικροφώνων γράφετε σε ένα κανάλι μόνο ή το δεύτερο μικρόφωνο όπως είπε και ο mixtri χρησιμοποιείται για noise cancelling

Επειδή δεν πολύ κατάλαβα το κινητό έχει ένα ηχείο και 2 μικρόφωνα εγώ πιστεύω τα 2 μικρόφωνα τα έχει για την εγγραφη video για αυτό έχει και το digital plus.Aπό την άλλη κατέβασα ένα video από το youtube τραβηγμένο από το N8

και όντως έχει στερεοφωνικό ήχο όταν κοίταξα στις ιδιότητες του αρχείου.Aρα στερεοφωνικά γραφή το θέμα είναι το ηχείο να ακούγεται καλά καθαρά και να μην μπουκώνει.Πάντως έπρεπε να βάλει 2 ηχεία εκτος αν είναι τόσο καλο το ηχείο του όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω.

Ορίστε και 1 video που ακούγεται ο ήχος που βγάζει αλλα και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά αναμονή μέχρι να βγει

spacer.png

Προπαραγγελία που θα κάνεις?

Πήγα το σάββατο σε Nokia Shop για προ-παραγγελία και εγώ, αλλα δεν έκανα επειδή μου είπε εκεί ότι δεν ξέρει πότε θα το έχουν..."μπορεί τέλος Οκτωβρίου ή ακόμα και Χριστούγεννα"...ήταν τα λόγια του. Πάντως μου είπε ότι σίγουρα θα ξέρει μετα την παρασκευή που έχουν συνάντηση και ενημέρωση από την αντιπροσωπεία!!!

Λοιπόν,πριν καμία ώρα πήγα στη Wind και μου κλείδωσαν την επιδότηση στα 500Ε (θέλω τα 7Ε ρέστα :lol::lol::lol:) και μου είπαν ως τέλος του μήνος θα το έχω το κινητό λογικά...Αυτοί,μόλις γίνει διαθέσιμο θα το το κλείσουν από την αποθήκη.

Βέβαια επειδή κλειδώσαμε την επιδότηση μου είπαν ότι έχω δύο μήνες περιθώριο... Έτσι λοιπόν,2 μήνες δίνω στη ΝΟΚΙΑ :lol: Αν δε το πάρω ως τα γεννέθλια μου θα τους βρίσω...:mad::mad::mad:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

εμεις εδω μεσα δεν εχουμε κανενα και καποιοι αλλοι εχουν 8

Αυτο ειναι αδικο!!!!!!!

:D:D

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/09/all-nokia-n8-colors.jpg:D:D

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Ναι αλλα δεν εχουν το ομορφο το μπλε:p

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Κι εγω αγαπώ μπλε... Ειναι γαματο χρωματακι...

Παρεμπιπτοντως, γνωριζει κανεις αν εν τελει στα προγενεστερα μοντελα οπως n97 και καποια αλλα επαιζε καλά μεσα σε πολη ο fm transmitter??? Ειχα παρει απο το γερμανο μια τετοια συσκευουλα κ το αποτελεσμα ήταν απογοητευτικο γιατι εμπαιναν οι αλλοι σταθμοι μεσα...

Απο ποιοτητα δεν το συζηταμε...μπουρδες...θα μου πεις εδω δεν επιανα καλα καλα το σημα....

Τελος παντων, οποιος χρηστης ν97 γνωριζει ας απαντησει να ενημερωθουμε...οσον αφορα το ν8 παντα...εννοειται!

Παρεμπιπτοντως, γνωριζει κανεις αν εν τελει στα προγενεστερα μοντελα οπως n97 και καποια αλλα επαιζε καλά μεσα σε πολη ο fm transmitter???

μιας και ειχα το Ν97 και επισης εχω και fm transmitter

μπορω να σου πω οτι το transmitter ειναι σαφως καλυτερο

το Ν97 επρεπε να το βαζω σχεδον πανω στο ραδιοφωνο που χρησιμοποιουσα καθε φορα (δηλαδη οσο ποιο κοντα στη κεραια του)

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

μιας και ειχα το Ν97 και επισης εχω και fm transmitter

μπορω να σου πω οτι το transmitter ειναι σαφως καλυτερο

το Ν97 επρεπε να το βαζω σχεδον πανω στο ραδιοφωνο που χρησιμοποιουσα καθε φορα (δηλαδη οσο ποιο κοντα στη κεραια του)

Ωχχχχ..... Ας ελπισω λοιπον πως η συσκευουλα που ειχα παρει τοτε ηταν μαλλον για τα μπαζα....

Ενα με μπλε οθονη ηταν που το ειχε ο γερμανος...τωρα αν εχουν βγει αλλα καλυτερα.... δεν ξερω!

Τουλαχιστον, με το ν8 δεν θα χρειαζεται να συνδεω κ να αποσυνδεω καθε φορα... Τελος παντων...

Αντε ρε ****το να'ρθει....

Αναμενουμε ποσο καιρο... Ημαρτον ρε νοκια... Το ξεφτιλισες....

Κ η apple εκανε οτι εκανε αλλα ογαν ανακοινωσε διαθεσιμοτητα ηταν στην ωρα της κ εις γνωσιν του προβληματος της κεραιας...

Πήρα μερικά τηλέφωνα και παραθέτω τα αποτελέσματα:

-Wind (σε 4 διαφορετικές) Ο πρώτος μου είπε μεσα Οκτώβρη, ο άλλος από την άλλη εβδομάδα, και οι άλλοι οι οτι δεν έχουν καποια ενημέρωση

-Oteshop Δεν ξέρουν...να καλέσω από Οκτώβρη

-Vodafone Δεν ξέρουν!

-Nokia Shop (σε 2 διαφορετικά) Θα ξέρει από δευτέρα ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ενημέρωση

-Nokia Care, θα είναι διαθέσιμο μετα τις 30 Σεπτέμβρη. Αλλά το πότε θα έρθει Ελλάδα δεν το γνωρίσουν. Μπορεί λέει να έρθει σε μια εβδομάδα αλλα μπορεί και σε ενα μήνα

-Γερμανός (σε 2 διαφορετικά) Ο πρώτος δεν ξέρει και ο δεύτερος μου είπε για Οκτώβρη.

Γενικώς απότι κατάλαβα η ΝΟΚΙΑ δεν εχει ενημερώσει σχετικα με το πότε θα διατεθεί στην αγορά το Ν8... :mad: Τα νευρα μου!!!!! και ο καθένας λέει ότι θέλει!

Ο πιο λογικός μου φάνηκε ενας σε Nokia Shop που μου είπε ότι θα ξέρει από δευτέρα, μιας και την παρασκευη έχουν συνάντηση για ενημέρωση!!!

Από αυτόν θα το πάρω...εαν φυσικά έρθει μέσα στον Οκτώβρη...αλλίως πρέπει να ψάξω για άλλο κινητό!!!!! :mad:

Παιδιά, ελπίζω πολύ σύντομα να έρθει το τηλέφωνο στην αγορά, για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε πλέον με ουσιαστικά πράγματα.

Δεν είναι κατάσταση αυτή με το πότε έρχεται, σήμερα έρχεται, όχι αύριο έρχεται, όχι σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο... :wacko:

Κάπου πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση και να κάνουμε υπομονή και να μη γεμίζουμε το thread με ανούσια posts. :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λοιπόν,η ΝΟΚΙΑ με κατέστρεψε σήμερα :p Ήταν να κατέβω Βόλο για δουλειές σήμερα πιο αργά και φεύγω από τώρα για να κάνω και την προπαραγγελία :lol:

Βολιώτες,ψήνεστε για unboxing του κινητού σε κανένα flocafe στην παραλία; :) Με το καλό να μου έρθει βέβαια γιατί το περίμενα από αρχές Σεπτέμβρη και ακόμη περιμένω...

παρε το με το καλο φιλε, κι εγω ειμαι μεσα.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

εμεις εδω μεσα δεν εχουμε κανενα και καποιοι αλλοι εχουν 8

Αυτο ειναι αδικο!!!!!!!

:D:D

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/09/all-nokia-n8-colors.jpg:D:D

ναι αλλα δεν εχουν το bronze...που θελω εγω.

http://www.techgear.gr/nokia-n8-demonstration-of-nokia-messaging-quickpanorama-junaio-9577

το τελευταίο βίντεο πραγματικά δεν υπάρχει!!!!δε γίνεται να βάλω το χέρι μου μέσα στην οθόνη και να αρπάξω το κινητό??? :( :lol:

Παιδιά, ελπίζω πολύ σύντομα να έρθει το τηλέφωνο στην αγορά, για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε πλέον με ουσιαστικά πράγματα.

Δεν είναι κατάσταση αυτή με το πότε έρχεται, σήμερα έρχεται, όχι αύριο έρχεται, όχι σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο... :wacko:

Κάπου πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση και να κάνουμε υπομονή και να μη γεμίζουμε το thread με ανούσια posts. :rolleyes:

Βλέπω Πάνο οτι το άλλαξες το avatar σου.

Μάλλον κατέληξες και εσυ. :D :lol:

ναι αλλα δεν εχουν το bronze...που θελω εγω.

επισης, λειπει το πορτοκαλι

Το τερμα αριστερα γιατι δειχνει λιγο πιο μεγαλο?!

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=nokia+n8+unlocked&_sacat=0&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=nokia+n8&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 -και μια απαντηση απο καποιο πωλητη:-Yes an original from Nokia... no fakes,no replicas,no chinese version!!! If you're interested send me your email address & I will send you a PayPal invoice otherwise you will not be able to bid since the country restriction. εσεις τι λετε ρε παιδια?

Edited by vounisios7

επισης, λειπει το πορτοκαλι

Το τερμα αριστερα γιατι δειχνει λιγο πιο μεγαλο?!

Το προσεξα και εγω, αλλα απλως εχουν πιο χαμηλα το απο πανω Ν8:p

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

http://www.techgear.gr/nokia-n8-demonstration-of-nokia-messaging-quickpanorama-junaio-9577

το τελευταίο βίντεο πραγματικά δεν υπάρχει!!!!δε γίνεται να βάλω το χέρι μου μέσα στην οθόνη και να αρπάξω το κινητό??? :( :lol:

Καλά, μιλάμε απίστευτο!!!

Πωπω σε τι εποχές μπαίνουμε ε?

Και τι προκειται να δουν τα ματια μας ακόμα!!!!

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=nokia+n8+unlocked&_sacat=0&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=nokia+n8&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 -και μια απαντηση απο καποιο πωλητη:-Yes an original from Nokia... no fakes,no replicas,no chinese version!!! If you're interested send me your email address & I will send you a PayPal invoice otherwise you will not be able to bid since the country restriction. εσεις τι λετε ρε παιδια?

το σκεφτεσαι κιολας?

μακρυα!!!!!!!!!!

να κυκλοφορησει πρωτα επισημα και μετα ψαχνεσαι για διαθεσιμοτητα και καλυτερη τιμη

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...