Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε μην τσιμπάτε από την ποπαριά που γράφει ο καθένας. 29/11 ξεκινάει η διάθεση, έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.

λοιπον 29/11 ξεκινανε-30/11 παραλαμβανει η ελληνικη αντιπροσωπεια και 1/12 θα ειναι προς διαθεση απο τα nokia care. η ενημερωση που εχω ειναι απολυτα εγκυρη

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ουφ! μόλις μίλησα και εγώ με logicom στο 210 2883600 και είναι 30/11 το DARK GREY

edit: έγραψαν λάθος την ημερομηνία στο ενημερωτικό email που έστειλαν στα nοkiacare αν είναι δυνατόν ...

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

λοιπον 29/11 ξεκινανε-30/11 παραλαμβανει η ελληνικη αντιπροσωπεια και 1/12 θα ειναι προς διαθεση απο τα nokia care. η ενημερωση που εχω ειναι απολυτα εγκυρη

Δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά στα περί 31/12.

Δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά στα περί 31/12.

οχι ρε φιλε καταλαβα τι εννοεις. απλα επειδη ολοι εχουμε φαει τη φρικη μας τοσο καιρο που περιμενουμε προσπαθησα να βαλω τα πραγματα στη θεση τους. ασε με τις χαζομαρες που γραφουν ενα παλικαρι σε ενα νοκια της αθηνας το εχω ζαλισει στα τηλεφωνα. αλλα κι αυτος δεν μασαει γιατι εχει δεχτει απειλες οπως λεει χαριτολογοντας

Edited by katsaplian

Δηλαδή εμενα με ενδιαφέρει για το ασημι αυτό ποτε θα έρθει?

Αφου λεει NOKIA SMARTPHONE N8-00 SILVER WHITE ........ Παραλαβή τέλη Δεκέμβρη

εγώ πήρα σε 5 nokia care μόλις το είδα και μου είπαν θα βγει σε 3 χρώματα

spacer.png

Για σας θα ήθελα να μου πει κάποιος από τα άτομα που έχουν πάρει το κινητό αν δημιουργείται το εξής πρόβλημα όταν έχετε βάλει μια φωτογραφία σε κάποια επαφή για να εμφανίζεται όταν σας καλή κας σαν ήχο κλήσης έχετε κάποιο mp3 όταν σας καλή η συγκεκριμένη επαφή ξεκινα παίζει ο ήχος και με το που βγαίνει η φωτογραφία διακόπτεται ο ήχος περίπου για 1 δευτερόλεπτο και ξεκινα πάλι?

Όχι, κανένα πρόβλημα. Ξεκινάει αμέσως το mp3 και η φωτογραφία εμφανίζεται κατευθείαν χωρίς καθυστερήσεις ή κολλήματα. Απλά τις φωτο καλό είναι να τις κόβεις πριν τις βάλεις στις επαφές. Εγώ πάντοτε τις κόβω ώστε όχι μόνο να φορτώνουν πιο γρήγορα αλλά να φαίνεται μόνο το πορτραίτο και όχι τα υπόλοιπα της φωτογραφίας.

Πολύ θετικά αυτά. Για να δούμε τι θα ισχύει όμως όταν με το καλό κυκλοφορήσει αρκετά.Μια ερώτηση προς αυτούς που το έχουν ήδη. Στο βίντεο ο ήχος ακούγεται καλά? Στο Ν95 μου ακούγεται καλά ενώ στο Σάτιο είναι αδύναμος και δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω αυτό το πρόβλημα...

Καμία σχέση ο ήχος στην βιντεοσκόπηση με ότι ξέρεις. Ηχογραφεί στερεοφωνικά και η ποιότητα είναι απίστευτα καθαρή, θα έλεγα κρυστάλλινη.

Ρε παιδία τι μου λέτε!!Έγω μένω Παρίσι και περίμενω πως και πως να βγεί στην Ελλάδα για μου το στείλουν απο Nokia Care που το έχω παραγγείλει!!!Φάντουσου ειμαι απο τους πρώτους που το παρέγγειλε τον Απρίλιο!!!!Ελπίζω να βγεί πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλύτερο απο το Ν97 που είχα!Ιδιαίτερα αυτο το ρημαδεμενο το GPS!Λίγες ημέρες υπομονη παιδια!

Θα δεις μόλις το πάρεις ότι η συσκευή είναι έτη φωτός μπροστά από ότι έχει βγάλει μέχρι σήμερα η Nokia. ιδιαίτερα το gps του είναι εκπληκτικό. Πιάνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δηλαδή εμενα με ενδιαφέρει για το ασημι αυτό ποτε θα έρθει?

Αφου λεει NOKIA SMARTPHONE N8-00 SILVER WHITE ........ Παραλαβή τέλη Δεκέμβρη

εγώ πήρα σε 5 nokia care μόλις το είδα και μου είπαν θα βγει σε 3 χρώματα

Αν σε ενδιαφερει το silver white μπορεις να το παρεις και απο τα καταστηματα wind απο τις 3/12 στα 493 ευρω

Αν σε ενδιαφερει το silver white μπορεις και απο τα καταστηματα wind απο τις 3/12 στα 493 ετρω

το ασημι δηλαδή στα nokia care δεν θα έρθει τέλος αυτού του μηνα?

spacer.png

το ασημι δηλαδή στα nokia care δεν θα έρθει τέλος αυτού του μηνα?

λογικα θα ερθει μαζι με το μαυρο,τελη αυτου του μηνα αρχες του επομενου

τα τρια χρωματα μαυρο ασημι και λαχανι θα ειναι διαθεσιμα την αλλη τεταρτη στα μαγαζια νοκια. το 493 της wind δεν ειναι σιγουρο μαλλον θα παει προς 510

OUF τώρα ηρέμησα ευχαριστώ πολύ παιδιά γιατί δεν άντεχα να περιμένω ακόμα 1 μηνα ήδη δεν αντέχω άλλο να φανταστείτε έχω πάρει 3 θήκες γνήσιες έχω πάρει 16 micro sd έχω πάρει Bluetooth ακουστικό τις nokia

spacer.png

παιδια αυτα τα καινουρια λογισμικα εχουν τρελα προβληματα!!!!!! πααρααααα πολλα κοληματα..... εχει πεσει ενα c7 στα χερια μου και ενα Ν8.... τοσο γκαντεμια πια να εχουν προβληματα και τα 2 δεν νομιζω να ειναι τυχαιο... το c7 εκει που το δουλευεις ξαφνικα δεν παταει το κεντρικο πληκτρο επιλογης και θελει φορματ για να στρωσει.... μου το εχει κανει 3 φορες αυτο... και το Ν8 εχει θεμα με το ovi store και 5 φορες εχει μεινει παγωτο!!! και θελει και αυτο reset για να επανελθει...... αρχιζω και απογοητευομαι τρελα... ειναι και τα 2 γερμανιας αλλα με ελληνικα κανονικα.... που να ειχα και νυχια βαμενα μπλε.....

OUF τώρα ηρέμησα ευχαριστώ πολύ παιδιά γιατί δεν άντεχα να περιμένω ακόμα 1 μηνα ήδη δεν αντέχω άλλο να φανταστείτε έχω πάρει 3 θήκες γνήσιες έχω πάρει 16 micro sd έχω πάρει Bluetooth ακουστικό τις nokia

:lol: Το παράκανες και συ. Αν δεν έχεις, πάρε και ένα καλώδιο hdmi και θα σου λείπει πλέον μόνο η συσκευή. :)

παιδια αυτα τα καινουρια λογισμικα εχουν τρελα προβληματα!!!!!! πααρααααα πολλα κοληματα..... εχει πεσει ενα c7 στα χερια μου και ενα Ν8.... τοσο γκαντεμια πια να εχουν προβληματα και τα 2 δεν νομιζω να ειναι τυχαιο... το c7 εκει που το δουλευεις ξαφνικα δεν παταει το κεντρικο πληκτρο επιλογης και θελει φορματ για να στρωσει.... μου το εχει κανει 3 φορες αυτο... και το Ν8 εχει θεμα με το ovi store και 5 φορες εχει μεινει παγωτο!!! και θελει και αυτο reset για να επανελθει...... αρχιζω και απογοητευομαι τρελα... ειναι και τα 2 γερμανιας αλλα με ελληνικα κανονικα.... που να ειχα και νυχια βαμενα μπλε.....

Είσαι ο μόνος εδώ μέσα που έχει κολλήματα με το Ν8. Δοκίμασες να το φορμάρεις; Αν ναι, τι πέρασες μετά στην συσκευή; Reset δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ στην συσκευή μου τις 15 αυτές μέρες που το έχω.

Παιδιά, να ρωτήσω όσους έχουν το Ν8. Η εφαρμογή "Call" γυρνάει και σε landscape; Με ενδιαφέρει όταν θα έχω το Ν8 σε βάση στήριξης αυτοκινήτου (αυτή που στηρίζεται στο τζάμι με βεντούζα). Μπορώ να το έχω μονίμως σε landscape, ακόμα και όταν θέλω να σχηματίσω έναν αριθμό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή από τις εργοστασιακές, ή κάποια άλλη, που να μην γυρνάει σε landscape;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, να ρωτήσω όσους έχουν το Ν8. Η εφαρμογή "Call" γυρνάει και σε landscape; Με ενδιαφέρει όταν θα έχω το Ν8 σε βάση στήριξης αυτοκινήτου (αυτή που στηρίζεται στο τζάμι με βεντούζα). Μπορώ να το έχω μονίμως σε landscape, ακόμα και όταν θέλω να σχηματίσω έναν αριθμό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή από τις εργοστασιακές, ή κάποια άλλη, που να μην γυρνάει σε landscape;

Το Call δε γυρνάει σε landscape. Νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες εργοστασιακές εφαρμογές γυρνάνε.

Ίσως σου'τυχε. Εγώ το'χω 2 εβδομάδες και δε μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

παιδια αυτα τα καινουρια λογισμικα εχουν τρελα προβληματα!!!!!! ειναι και τα 2 γερμανιας

Μάλλον τους λείπει η γερμανία... :lol::lol:

Το περίεργο είναι που κολλάνε και τα δύο. Μήπως φταίει ή έχεις φορτώσει κάτι που δεν τους αρέσει...

Το Call δε γυρνάει σε landscape. Νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες εργοστασιακές εφαρμογές γυρνάνε.

Κρίμα, είναι ένα θέμα όταν θέλεις να το έχεις μονίμως σε landscape όπως επιδιώκω εγώ με τη βάση στήριξης στο αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, ίσως να έχουμε μια κάποια λύση σε αυτό το θέμα, είτε με αναβάθμιση, είτε με κάποια πρόσθετη εφαρμογή dialer.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επίσημη ενημέρωση Διαθεσιμότητας από Ligicom προς τα Nocia Cere

NOKIA SMARTPHONE N8-00 DARK GREY ..............Αναμένεται 30/12

NOKIA SMARTPHONE N8-00 GREEN .....................Παραλαβή τέλη Δεκέμβρη

NOKIA SMARTPHONE N8-00 SILVER WHITE ........ Παραλαβή τέλη Δεκέμβρη

ουφ! μόλις μίλησα και εγώ με logicom στο 210 2883600 και είναι 30/11 το DARK GREY

edit: έγραψαν λάθος την ημερομηνία στο ενημερωτικό email που έστειλαν στα nοkiacare αν είναι δυνατόν ...

Nαι και καλά ήταν λάθος το mail, ωραίες πλάκες κάνεις :ninja:

edit: το 30/12 με το τέλη Δεκέμβρη τη διαφορά έχει; :lol:

Edited by Spyr0s

φιλε και εγω δεν εχω κανενα προβλημα...με το ovi store...

εχω κατεβασει απειρες εφαρμογες και με wi fi και με κανονικο ιντερνετ και και και..ολα δουλευουν ρολοι.......

για δες το λιγο καλυτερα....βασικα οπως ειπα δεν εχω ουτε ενα restart μεχρι στιγμης....:)

Κρίμα, είναι ένα θέμα όταν θέλεις να το έχεις μονίμως σε landscape όπως επιδιώκω εγώ με τη βάση στήριξης στο αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, ίσως να έχουμε μια κάποια λύση σε αυτό το θέμα, είτε με αναβάθμιση, είτε με κάποια πρόσθετη εφαρμογή dialer.

ναι εχεις δικιο δεν γυρναει και ειναι λιγο σπαστικο αυτο οταν οδηγας και θελεις να το εχεις σε landscape οπως σπαστικο(εως πολυ σπαστικο) ειναι και το θεμα του FM transmitter(που δεν γυρναει ο ηχος στο bluetooth οταν σε παιρνουν τηλ χαος οταν οδηγας με το θεμα)...ελπιζω να τα διορθώσουν αυτα συντομα......

Edited by freddaras

Τα πάντα γυρνάνε σε landscape (και μάλιστα ταχύτατα) εκτός από την εφαρμογή της κλήσης. Δεν ξέρω γιατί επιλέξαν να μην γυρίζει αλλά μάλλον για να μην αλλάζει το πληκτρολόγιο σε qwerty. Όπως και νά'χει, ελπίζω να το φτιάξουν γιατί μου έχει τύχει μερικές φορές να το δουλεύω σε οριζόντια διάταξη και να αναγκάζομαινα το γυρίσω σε κάθετη. Δεν είναι τραγικό αλλά καλό είναι να προστεθεί σύντομα καθώς παίρνει μαζί του και την πραγματοποίηση συνομιλίας κατά την διάρκεια της οποίας βλέπεις τον συνομιλητή σου (φωτο και διάρκεια) μόνο σε portrait mode.

Τα πάντα γυρνάνε σε landscape (και μάλιστα ταχύτατα) εκτός από την εφαρμογή της κλήσης. Δεν ξέρω γιατί επιλέξαν να μην γυρίζει αλλά μάλλον για να μην αλλάζει το πληκτρολόγιο σε qwerty. Όπως και νά'χει, ελπίζω να το φτιάξουν γιατί μου έχει τύχει μερικές φορές να το δουλεύω σε οριζόντια διάταξη και να αναγκάζομαινα το γυρίσω σε κάθετη. Δεν είναι τραγικό αλλά καλό είναι να προστεθεί σύντομα καθώς παίρνει μαζί του και την πραγματοποίηση συνομιλίας κατά την διάρκεια της οποίας βλέπεις τον συνομιλητή σου (φωτο και διάρκεια) μόνο σε portrait mode.

Το SPB Mobile shell χρησιμοποιεί τον εργοστασιακό dialer ή έχει εναλλακτικό; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Μήπως εκεί υπάρξει καποια προσωρινή λύση, αν και εφόσον υπάρχει εναλλακτικός dialer που γυρνάει σε landscape...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...