aristotelhs2060 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Παιδιά, ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει καινούργιο αναλογικό καλώδιο AV, ή θα χρησιμοποιούμε το ήδη υπάρχον CA-75U; Υπάρχει κάποιος που να έχει αυτό το καλώδιο και να το χρησιμοποίησε στο Ν8; εγω το εχω αυτο το καλωδιο απο το n95 αλλα οχι το N8 ¨) Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 εγω το εχω αυτο το καλωδιο απο το n95 αλλα οχι το N8 ¨) Κι εγώ Αριστοτέλη το έχω ήδη από το Ν82. Αν είναι συμβατό και με το Ν8, γλιτώνουμε αρκετά χρήματα, γιατί κοστίζει κοντά στο 40άρι Ευρώ. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλησπερα ευχαριστα νεα για οσα παιδια εχουν παρει το n8 απο καποιο μαγαζι με παραεισαγωγη και για οσους το σκεφτονται αλλα δισταζουν :D!!!Σημερα μιλησα με nokia cere (περιστεριου) τους ειπα οτι εχω το n8 απο γερμανια τους εδωσα κιολας και τσεκαραν το IMEI της συσκευης και μου ειπαν οτι αφου ειναι απο ευρωπη εχει κανονικα 2 χρονια εγγυηση και για hardware και για software το μονο θεμα ειναι η τυχον απωλεια ελληνικων σε περιπτωση αναβαθμισης που κανει 16 ευρω αν στα ξανα βαλουν αυτοι πραγμα ευκολο και καθολου προβλημα αν κανεις αναβαθμιση μεσο ΟΤΑ (over the air) με wifi δηλαδη και οχι με το καλωδιο usb με τον υπολογιστη το εχω δοκιμασει πολλες φορες ποιο παλια με ενα nokia 5530 που ειχα παρει απο γερμανια αλλα to δοκιμασα και με το n8 τωρα και τα ελληνικα ΔΕΝ χανονται!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Όσον αφορά τα εξώφυλλα των αλμπουμ, που ρωτάει λίγα ποστ πιο πριν ο mirrorofsorrow, επειδή χρησιμοποιώ το itunes, έχω παρατηρήσει οτι τα τραγούδια τα οποία έχω αγοράσει και έχω περάσει στο N97 φαίνονται κανονικά τα εξώφυλλα, ενώ σε αυτά που έχω βάλει τα εξώφυλλα εγώ, σε μερικά φαίνονται και σε άλλα όχι. Ανακάλυψα λοιπόν οτι στα τραγούδια που έβαζα εικόνες ως εξώφυλλο με ανάλυση μεγαλύτερη από 300x300, το Ν97 δε μου τις εμφανίζε, ενώ τις υπολοιπες κανένα πρόβλημα. Δε γνωρίζω βέβαια μήπως αυτό έχει να κάνει μόνο με το itunes, ωστόσο σε μένα δούλεψε. Το δοκίμασα και αυτό και σε μερικά άλμπουμ που δεν μπορούσα με κανένα τρόπο να εμφανίσω εξώφυλλο, μου εμφανίστηκε αλλά σε μερικά ακόμα τίποτα. Σε αυτά που δεν εμφανίζεται το εξώφυλλο δοκίμασα να επεξεργαστώ τις ετικέτες με το Mp3tag αλλά και εκεί πάλι δεν φαίνεται παρά μόνο στα κομμάτια όταν αναπαράγονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Τώρα που το θυμήθηκα, να φανταστώ ότι στον Music Player μπορούμε να επεξεργαστούμε τα ID3 tags όπως παραδοσιακά σε όλα τα Nseries; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Προσπάθησε να το βάλεις λίγο μακριά και όχι κολλητά στο ραδιόφωνο γιατί στο δικό μου αμάξι έτσι δούλεψε(μάλλον ο πομπός του Ν8 είναι πολύ πιό δυνατός από πχ. του 5800 και-χωρίς πλάκα-μπουκώνει!) Λίγη σκέψη ρε παιδιά. Από που πιάνει το ραδιόφωνό μας; Από την κεραία. Που βρίσκεται η κεραία; Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Επομένως όταν το απομάκρυνες από το ραδιόφωνο, στην πραγματικότητα το έφερες πιο κοντά στην κεραία, γι' αυτό και έπιανε καλύτερα. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 βρε παιδια εχετε τετοιο προβλημα με τον fm transimitter? εμενα πιανει καμπανα σε οποιο σημειο και να το βαλω στο αμαξι ακομη και μεσα απο το τσαντακι μου......!!!!(βασικα εχω παθει πλακα με το θεμα....) η συχνότητα ειναι η 90 αυτη που προτεινει η νοκια δεν πειραξα τιποτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panemma Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Ναι, υπάρχει. Απ' ό,τι αναφέρει το manual, πατώντας και κρατώντας το δεξιό εικονικό soft-key (=Call), ενεργοποιείται η φωνητική κλήση και οι φωνητικές εντολές. Πώς όμως δημιουργούμε μία φωνητική κλήση σε αποθηκευμένη επαφή? Edited November 13, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Πώς όμως δημιουργούμε μία φωνητική κλήση σε αποθηκευμένη επαφή? Δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου, αλλά υποθέτω ότι γίνεται όπως σε όλες τις σχετικά πρόσφατες συσκευές Symbian, δηλαδή όλες οι φωνητικές κλήσεις και οι φωνητικές εντολές είναι ήδη δημιουργημένες από το σύστημα και δε χρειάζεται να ηχογραφήσεις τίποτα. Edited November 13, 2010 by Itchrist86 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) παιδια κατι αλλο που με εχει ψιλοσπασει τα νευρα....:p πως μπορει να απενεργοποιηθεί τελειως αυτο το μαμημενο το wifi....? Κανω αποσυνδεση απενεργοποίηση σαρωσης wifi και αυτο απο μονο του ψαχνει παλι wifi και συνδέεται αυτοματα.......ολη την ωρα....:mad::mad: εχω και τα widget σε εκτος συνδεσης επιλογη....... μιλαμε θα τρελαθω...με το θεμα... Πώς όμως δημιουργούμε μία φωνητική κλήση σε αποθηκευμένη επαφή? εγω απλα παταω το κουμπακι απο το blueetoth μου ακουστικο...μου βγαινει η επιλογη μιληστε τωρα λεω το ονομα και τελος...... δεν χρειάζεται να ηχογραφησεις τιποτα...... Edited November 13, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Τώρα που το θυμήθηκα, να φανταστώ ότι στον Music Player μπορούμε να επεξεργαστούμε τα ID3 tags όπως παραδοσιακά σε όλα τα Nseries; Όχι, δυστυχώς ο νέος music player στερείται βασικών δυνατοτήτων που είχαμε χρόνια τώρα όπως επεξεργασία του equalizer, αναζήτηση τραγουδιών και επεξεργασία ετικετών στα κομμάτια. Ακόμα και έτσι όμως είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Η ταχύτητα έχει γίνει δεκαπλάσια σε σχέση με τα 5th edition, η ποιότητα από τα ακουστικά είναι απίστευτη και η εμφάνισή του είναι όλα τα λεφτά. Πώς όμως δημιουργούμε μία φωνητική κλήση σε αποθηκευμένη επαφή? Απλά την εκφωνείς όπως ακριβώς την έχεις αποθηκευμένη και την βρίσκει. Δουλεύει άψογα. παιδια κατι αλλο που με εχει ψιλοσπασει τα νευρα....:p πως μπορει να απενεργοποιηθεί τελειως αυτο το μαμημενο το wifi....? Κανω αποσυνδεση απενεργοποίηση σαρωσης wifi και αυτο απο μονο του ψαχνει παλι wifi και συνδέεται αυτοματα.......ολη την ωρα....:mad::mad: εχω και τα widget σε εκτος συνδεσης επιλογη....... μιλαμε θα τρελαθω...με το θεμα. Στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό, συνδέεται μόνο όταν του το ζητήσω και όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι απενεργοποιημένο. Δοκίμασε να αλλάξεις την εξής ρύθμιση: ρυθμίσεις - συνδεσιμότητα - wlan - επιλογές - ρυθμίσεις - προβολή διαθέσιμων - ποτέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ρυθμίσεις - συνδεσιμότητα - wlan - επιλογές - ρυθμίσεις - προβολή διαθέσιμων - ποτέ mirrorofsorrow το δοκιμασα δεν γινεται τιποτα.... email ακομη δεν εχεις βαλει ετσι...? αρχιζω να υποψιαζομαι οτι εκει ειναι το προβλημα...... θα το ψαξω λιγο παραπανω και θα σου πω..σε μενα παντως σπιτι μου ψαχνει συνεχως το wifi μου το βρισκει και συνδέεται απο μονο του.....:rolleyes:ολη την ωρα με αποτελεσμα να μου θεριζει την μπαταρια.... για δες λιγο εδω τι γινεται.... http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Nokia-N8-how-to-turn-off-wifi/td-p/773434 βλεπω οτι πολυ κοσμος το εχει το προβληματακι αυτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Όχι, δυστυχώς ο νέος music player στερείται βασικών δυνατοτήτων που είχαμε χρόνια τώρα όπως επεξεργασία του equalizer, αναζήτηση τραγουδιών και επεξεργασία ετικετών στα κομμάτια. Ακόμα και έτσι όμως είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Η ταχύτητα έχει γίνει δεκαπλάσια σε σχέση με τα 5th edition, η ποιότητα από τα ακουστικά είναι απίστευτη και η εμφάνισή του είναι όλα τα λεφτά. What the f***! :X Σοβαρά μιλάς Γιώργο; Αυτό είναι σοβαρό πισωγύρισμα... :wacko: Καλά ο ισοσταθμιστής, καλά οι ετικέτες, και τα δύο είναι βέβαια σοβαρά, αλλά πώς στο καλό θα βρω ένα τραγούδι που θέλω, αν έχω αποθηκευμένα χιλιάδες μέσα στη συσκευή; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Εύκολα. Και στην οριζόντια και στην κάθετη διάταξη, υπάρχει μπάρα και όταν την σύρεις εμφανίζεται στην οθόνη το γράμμα που ψάχνεις. Μόλις το βρεις, σταματάς και το βρήκες. Είναι πολύ γρήγορο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) What the f***! :X Σοβαρά μιλάς Γιώργο; Αυτό είναι σοβαρό πισωγύρισμα... :wacko: Καλά ο ισοσταθμιστής, καλά οι ετικέτες, και τα δύο είναι βέβαια σοβαρά, αλλά πώς στο καλό θα βρω ένα τραγούδι που θέλω, αν έχω αποθηκευμένα χιλιάδες μέσα στη συσκευή; πανο πας επιλογες πατας καλλιτεχνες και αλμπουμ η τραγουδια και στα βγαζει ολα με αλφαβητική σειρα....... πιστεψε με ειναι τοσο γρηγορο (πατας μια με το δαχτυλο και παει σφαιρα) που θα βρεις το τραγουδι η τον καλλιτεχνη που θες σε δευτερόλεπτα.... πχ θες bon jovi-its my life πας μια στο b(με το δάχτυλο) ανοιγεις το αλμπουμ και μεσα ειναι το τραγουδι...... θα τα διορθωσουν ολα αυτα πιστευω στα επομενα updates αλλα και παλι δεν ειναι σοβαρο προβλημα...για μενα... Παιδια το προβλημα με το wifi...ηταν απο το email προγραμμα....:rolleyes: ηταν η επιλογη συχνότητα ανάκτησης......το εβαλα καθε 12 ωρες και σταματησε να ψαχνει για wifi....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......:confused: Edited November 13, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Ε ρε παιδιά με κοψοχολιάσατε γμτ! :p Λέω κι εγώ δεν έχει αναζήτηση... Απλά δεν είναι text-based η αναζήτηση. Αν είναι γρηγόρη και ακριβής, μας κάνει. Όσο για τα άλλα δύο (ετικέτες και επεξεργασία ισοσταθμιστή), πρέπει να μπουν όπως και δήποτε με αναβάθμιση. Άντε και υπόσχομαι ότι αν ενεργοποιήσουν την επεξεργασία του ισοσταθμιστή, θα ποστάρω user καμπύλες, όπως και με το Ν82. :D Edited November 13, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Συμφωνώ. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να προσθέσουν. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν την επεξεργασία του ισοσταθμιστή. Πάντως, η ποιότητα του ήχου είναι απίστευτη και δυνατή και με τις προεπιλεγμένες επιλογές κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Συμφωνώ. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να προσθέσουν. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν την επεξεργασία του ισοσταθμιστή. Πάντως, η ποιότητα του ήχου είναι απίστευτη και δυνατή και με τις προεπιλεγμένες επιλογές κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. για μενα ειναι πιο σοβαρο το θεμα του fm transmitter και του bluetooth ακουστικου παρα το θεμα της αναζήτησης.....:p εδω πραγματικα πρεπει να κανουν κατι και μαλιστα συντομα.......γιατι ουσιαστικα η λειτουργια fm transmitter οπως ειπα και πιο πανω αν δεν γυρναει στο ακουστικο οταν σε παιρνουν τηλ ειναι αχρηστη......:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ε ρε παιδιά με κοψοχολιάσατε γμτ! :p Λέω κι εγώ δεν έχει αναζήτηση... Απλά δεν είναι text-based η αναζήτηση. Αν είναι γρηγόρη και ακριβής, μας κάνει. Όσο για τα άλλα δύο (ετικέτες και επεξεργασία ισοσταθμιστή), πρέπει να μπουν όπως και δήποτε με αναβάθμιση. Άντε και υπόσχομαι ότι αν ενεργοποιήσουν την επεξεργασία του ισοσταθμιστή, θα ποστάρω user καμπύλες, όπως και με το Ν82. :D Επειδη δε καταλαβα ακριβως οταν λετε δεν εχει δυνατοτητα επεξεργασιας των ετικετων εννοειτε οτι δε μπορουμε να αλλαζουμε τον τιτλο του τραγουδιου τον καλλιτεχνη το ονομα του αλμπουμ κλπ; Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ναι, δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ναι, δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Τοτε μαλλον θα εχουμε μεγαλο θεμα με τα ελληνικα τραγουδια κυριως, κριμα...:( Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Λογικά αν περνάς την μουσική σου με συγχρονισμό μέσω του windows media player, θα αναγνωρίζει κανονικά τους ελληνικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Λογικά αν περνάς την μουσική σου με συγχρονισμό μέσω του windows media player, θα αναγνωρίζει κανονικά τους ελληνικούς χαρακτήρες. Οντως. Αλλα και παλι ειναι μεγαλη ελειψη που ελπιζω να προσθεσουνε σε επομενο Update. Αν σου στειλουν μεσω bluetooth ενα mp3 με ελληνικους χρακτηρες στον τιτλο η και σε αλλα στοιχεια η συσκευη παιζει να τα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα και θα μπορεις να τα διορθωσεις μονο μεσω pc. Ωρες ωρες ειναι εντελως αδυνατο να καταλαβω την λογικη τους να αφαιρουν μια στοιχειωδη δυνατοτητα (και οχι μονο μια) που υπηρχε σε ολους τους προηγουμενους music players των s60. Οι συγκεκριμενοι μαλιστα αν και κρινονταν ως αντι-θεαματικοι σε σχεση με αλλα λειτουργικα μπορω να πω οτι ηταν απο τους πιο πληρεις.:worry: Edited November 13, 2010 by Rayden1 Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Οντως. Αλλα και παλι ειναι μεγαλη ελειψη που ελπιζω να προσθεσουνε σε επομενο Update. Αν σου στειλουν μεσω bluetooth ενα mp3 με ελληνικους χρακτηρες στον τιτλο η και σε αλλα στοιχεια η συσκευη παιζει να τα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα και θα μπορεις να τα διορθωσεις μονο μεσω pc. Γι' αυτό το λόγο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα προστεθεί έτσι κι αλλιώς στην πορεία. Ειδάλλως, έχουμε άλλον music player που να έχει αυτή τη δυνατότητα; :worry: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) ο πομπός του Ν8 είναι πολύ πιό δυνατός από πχ. του 5800 ) Εχει το 5800 fm transmitter και δεν το ειχα ανακαλυψει 1 χρονο που το ειχα?:cry: Ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ του Flash Lite 4 και του Flash Player 10.1? Θεωρητικα αν χρειαστει να μπει αργοτερα flash Line 5 αυτο θα μπορει να γινει με μια απλη αναβαθμιση ή θα κλαιμε τα λεφτα μας? Γιατι ενας σημαντικoς λογος που θελω να παω στο symbian 3^ ειναι το flash. Edited November 13, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts