panosz75 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Εχει καποια ουσιαστικη χρησιμοτητα αυτη η address? Σε ρωταω γιατι δε το γνωριζω. Ναι, χρησιμοποιώ MAC filtering στο router μου, για να επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένες ασύρματες συσκευές να συνδέονται μέσω WLAN. Ευχαριστώ για την απάντηση μέσω pm αγαπητέ @abcdefg. :) Απάντηση: πληκτρολογούμε *#62209526# στην οθόνη αναμονής. ;) Λογικά πρέπει να είναι το ίδιο όπως στα υπόλοιπα κινητά, στο Ν82 δουλεύει. Edited November 9, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007256 αναμένετε νέα παραλαβή 3 Δεκεμβρίου έχουν λάθος για την έκδοση bluetooth http://www.guenstiger.de/Preisvergleich/Nokia/N8.html τιμές από Γερμανία Φαρμακειο ειμαστε στο ελλαντα...κριμα μια ζωη τα ιδια:cry: Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Ναι, χρησιμοποιώ MAC filtering στο router μου, για να επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένες ασύρματες συσκευές να συνδέονται μέσω WLAN. Ευχαριστώ για την απάντηση μέσω pm αγαπητέ @abcdefg. :) Απάντηση: πληκτρολογούμε *#62209526# στην οθόνη αναμονής. ;) Λογικά πρέπει να είναι το ίδιο όπως στα υπόλοιπα κινητά, στο Ν82 δουλεύει. Πάνο αναφέρεται και στο S^3 FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349372#post3349372 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 φανταζομαι θα εχει χιλιοειπωθει, αλλα γιατι μια συσκεη η οποια προοριζοταν να βγει τον Απριλιο, δεν εχει ακομη επισημη ημ/νια κυκλοφοριας??? οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Φυσικα! Παντα εκει τα αποθηκευω, δεν με ενδιαφερει ποσο χωρο πιανουν και μπορω να τα κραταω οσο θελω... Σε ενδεχομενη αναβαθμιση κινητου, τραβαω την flash εξω και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασω το παραμικρο! Μονο που το mass storage που λεμε, δεν ειναι η καρτα μνημης αλλα η εσωτερικη μνημη των 16gb οποτε εαν τυχει μια στραβη και παθει κατι η συσκευη τοτε ακομα και αν βγαλεις την καρτα μνημης δεν θα υπαρχουν αυτα τα αρχεια μεσα. και εγω την ιδια στρατηγικη με την δικια σου ακολουθω και για αυτον ακριβως τον λογο μου φαινεται μεγαλο μειων μια συσκευη να μην υποστηριζει καρτα μνημης. Ακομα και αν το εβαζε στο C μετα το μεταφερεις εσυ στον E. Μην ειμαστε υπερβολικοι ρε παιδια!!! Αν τα αρχεια bluetooth τα εβαζε στο C και οχι στο E οπως ειπαμε, τοτε δεν θα ημασταν καθολου υπερβολικοι που θα κραζαμε, και αυτο οχι γιατι μας πεφτει δυσκολο το να κανουμε μια μετακινηση αρχειου αλλα γιατι αν θελαμε να λαβουμε απο καποιο αλλο κινητο ενα απλο hd video, το μεγεθος του βιντεο αυτου θα ηταν κατα πασα πιθανοτητα μεγαλυτερο απο 200mb οποτε στην ουσια η συσκευη μας δεν θα μπορουσε να δεχτει αυτο το αρχειο επειδη δεν θα υπηρχε χωρος στο C για την αποθηκευση του. εφοσον δεν ισχυει ομως κατι τετοιο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ναι, χρησιμοποιώ MAC filtering στο router μου, για να επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένες ασύρματες συσκευές να συνδέονται μέσω WLAN. Πανο αν μπεις στην σελιδα του ρουτερ σου και συγκεκριμενα στις ρυθμισεις η το info του wifi, σιγουρα θα σου λεει την mac adress των client που ειναι συνδεμενοι ή προσπαθουν να συνδεθουν. οποτε ακομα και αν δεν υπηρχε η δυνατοτητα να δεις καπως την mac adress του κινητου μεσα απο το μενου του η απο τα χαρτια, παλι δεν θα υπηρχε προβλημα να ενεργοποιησεις το mac filtering. εγω το χρησιμοποιω κανονικα χωρις να εχω ψαξει την mac απο καμια συσκευη απο οσες εχω δηλωσει στο web interface. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 φανταζομαι θα εχει χιλιοειπωθει, αλλα γιατι μια συσκεη η οποια προοριζοταν να βγει τον Απριλιο, δεν εχει ακομη επισημη ημ/νια κυκλοφοριας??? Σε ποια συσκευή ακριβώς αναφέρεσαι; Γιατί το το N8 ποτέ δεν προοριζόταν να βγει τον Απρίλιο, για το τέλος του 3ου τριμήνου προοριζόταν όπως κι έγινε. Θέλεις ημερομηνία κυκλοφορίας; 30/9. Ναι, κυκλοφορεί ήδη πάνω από ένα μήνα στον υπόλοιπο κόσμο. Το γιατί δεν έχει ακόμη έρθει στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα. Μήπως να ρωτούσαμε και τα δίκτυα (πχ Cosmote), που έσπευσαν να διαφημίσουν και να φέρουν από την 1η μέρα το iPhone4 (η Cosmote μάλιστα έφτιαξε twitter account μόνο και μόνο γι' αυτό, ενώ στο site της το έχει ξεχωριστά από τα υπόλοιπα τηλέφωνα) ενώ δεν φαίνονται να δίνουν δεκάρα για το N8; Ε Cosmote; Μήπως είναι καιρός να την κάνω για Wind; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Σε ποια συσκευή ακριβώς αναφέρεσαι; Γιατί το το N8 ποτέ δεν προοριζόταν να βγει τον Απρίλιο, για το τέλος του 3ου τριμήνου προοριζόταν όπως κι έγινε. Θέλεις ημερομηνία κυκλοφορίας; 30/9. Ναι, κυκλοφορεί ήδη πάνω από ένα μήνα στον υπόλοιπο κόσμο. Το γιατί δεν έχει ακόμη έρθει στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα. Μήπως να ρωτούσαμε και τα δίκτυα (πχ Cosmote), που έσπευσαν να διαφημίσουν και να φέρουν από την 1η μέρα το iPhone4 (η Cosmote μάλιστα έφτιαξε twitter account μόνο και μόνο γι' αυτό, ενώ στο site της το έχει ξεχωριστά από τα υπόλοιπα τηλέφωνα) ενώ δεν φαίνονται να δίνουν δεκάρα για το N8; Ε Cosmote; Μήπως είναι καιρός να την κάνω για Wind; διαβασε τον επιλογο... http://www.engadget.com/2010/10/14/nokia-n8-review/ νομιζω το εχω διαβασει και καπου αλλου, οτι το κινητο ηταν ετοιμο για κυκλοφορια πολυ πριν απο τελη Σεπτεμβρη αυτα που αναφερεις για cosmote κτλ, για ποιο λογο να κανει η cosmote κατι τετοιο? εχει κανενα συμφερον απο την αναβολη της κυκλοφοριας του??? το εχουν ξεφτιλισει το θεμα με την ημ/νια κυκλοφοριας, και εγω προσωπικα που δεν το εβλεπα με ασχημο τροπο το κινητακι κατεληξα τελικα στο galaxy, πστευω χασαν σημαντικο εδαφος οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007256 αναμένετε νέα παραλαβή 3 Δεκεμβρίου έχουν λάθος για την έκδοση bluetooth Ολοι το διαφημιζουν και κανεις δεν το εχει.......αν ειναι δυνατον πια...:mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) μια μερα μετα με το n8...... οθονη αν και μικρη αναλυση απιστευτη....τα χρωματα ειναι τρομερα...και κατω απο ηλιο κτλ...απιστευτη...χαιρεσαι να την βλεπεις..... οπερα....απλα μαματος.....:):) gps ΚΑΜΠΑΝΑ........το δοκιμασα καθως πηγαινα στην δουλεια μου..δεν εχασε δορυφορο ουτε δευτερόλεπτο...... επισης η νεα εκδοση του ovi maps εχει μια επιλογη να στελνεις με sms η mail την θεση που εισαι εκεινη την στιγμη..δεν θυμαμαι αν υπηρχε αυτο παλιοτερα.... ουτε μια φορα δεν μου βγηκε το μυν ανεπαρκης μνημη...παρολο που το τσακιζω κανονικοτατα.....βλεπω τι τραβαει ο κολλητος μου με το n97 και μου σηκωνεται η τριχα....:p:p σημερα η αυριο θα δοκιμασω και το πατς με τις photos.... μετέφερα αρχεια απο το κινητο σε στικακια σε συναδελφους ολα μια χαρα....με κοιτουσαν και δεν πιστευαν αυτο που εβλεπαν..!!!:lol: wifi εχω την εντυπωση οτι το n900 ειναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ....θα το δω ομως αυτο.....καλυτερα.... πολλες εφαρμογες απο το n97 Κτλ τρεχουν και στο n8 χωρις κανενα προβλημα.... βιντεο παιζει σχεδον τα παντα...με προβληματιζει ομως αυτο με τους υποτιτλους........στο n900 υπηρχε εφαρμογη που διαβαζε υποτιτλους κανονικα......ελπιζω να γινει και εδω το ιδιο...... αυτονομία μετα την πρωτη φορτιση απο χθες στις 7 το απογευμα μου εσβησε πριν απο λιγο...αλλα μιλαμε το λιωσα...ειναι νωρις ακομη για συμπερασματα περιμενω να στρωσει η μπαταρια...... ααα και σας ειπα το ηχειο τα σπαει......:lol: φιλαρακια ξεκινησα τη διαδικασια με το phoenix που μου ειπατε. στο navfirm ποια εκδοση πρεπει να χρεισημοποιησω?το κινητο μου ειναι χρωματος dark grey αν πεζει ρολο.εχω κατεβασει την BALKANS DG & και την balkans_dg , η πρωτη εχει μεγεθος 218 mb και η δευτερη 168 mb.ειναι καποια απο αυτες?επισης στο δευτερο βημα τι εννοει ακριβως?να φταιξω εγω ενα φακελο και να τον ονομασω RM-596? :):( φιλε τα πραγματα ειναι πολυ απλα...αν δεν καταλαβαινεις ομως η δεν ξερεις τι κανεις..καλυτερα αστο γιατι μπορει να κανεις ΧΟΝΤΡΗ ζημια στο κινητο.... ασε να το δω λιγο μολις βρω ελευθερο χρονο θα σου στειλω pm..... Edited November 9, 2010 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt79 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 freddaras, νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξεις εικονίδιο στο προφίλ σου! :lol: Πες μας, τίποτα αρνητικό βλέπεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Μετα τις 3/12 που θεωρητικα ερχεται στην Ελλαδα, η WIND θα το φερνει παλι παραεισαγωγη ή κανονικα!? Ειναι γενικα πολιτικη της εταιρειας να τα φερνει μονη της για καλυτερες τιμες ή τα τα κανει πααρεισαγωγη για να τα φερνει πρωτη?! Αξιζει τα 20Ε η παραεισαγωγη! Αν χρειασθουμε την εγγυηση , θα τρεχω στην Nokia ή στην Wind? Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 freddaras, νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξεις εικονίδιο στο προφίλ σου! :lol: Πες μας, τίποτα αρνητικό βλέπεις; αρνητικό χμμμμ ασε με λιγες μερες να μου φυγει ο ενθουσιασμός και θα σου πω:lol: το πρωτο αρνητικό για μενα ειναι το σερφαρισμα...... αν και ο μανισιος browser ανοιγει σχεδον τα παντα(και τα βιντεακια απο το facebook...εδω επαθα πλακα ΚΑΙ ΤΟ Ν900 ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....) σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει σύγκριση(με το n900) σε αυτο το θεμα.....μπορουν να κανουν πολλα εδω εχουμε ενα browser που εχει ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ αλλα δεν ειναι "χτισμένος" σωστα...περιμενουμε για να δουμε..... υπαρχει βεβαια και ο οπερα......αλλα και παλι αμα εισαι καλομαθημένος θελεις και αλλα...... κατα τα αλλα...και μονο που εχω sms στα ελληνικα mms φωνητικες κλησεις γενικα εχω ενα τηλέφωνο και μαζι με ολα αυτα ολα τα αλλα τι αλλο θελεις....?:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Σε ποια συσκευή ακριβώς αναφέρεσαι; Γιατί το το N8 ποτέ δεν προοριζόταν να βγει τον Απρίλιο, για το τέλος του 3ου τριμήνου προοριζόταν όπως κι έγινε. Θέλεις ημερομηνία κυκλοφορίας; 30/9. Ναι, κυκλοφορεί ήδη πάνω από ένα μήνα στον υπόλοιπο κόσμο. Το γιατί δεν έχει ακόμη έρθει στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα. Μήπως να ρωτούσαμε και τα δίκτυα (πχ Cosmote), που έσπευσαν να διαφημίσουν και να φέρουν από την 1η μέρα το iPhone4 (η Cosmote μάλιστα έφτιαξε twitter account μόνο και μόνο γι' αυτό, ενώ στο site της το έχει ξεχωριστά από τα υπόλοιπα τηλέφωνα) ενώ δεν φαίνονται να δίνουν δεκάρα για το N8; Ε Cosmote; Μήπως είναι καιρός να την κάνω για Wind; Αν μπεις στο site του 'πλαισιο' θα δεις οτι και εκει τα iphone τα εχει σε ξεχωριστη κατηγορια λες και αυτα δεν ειναι smartphones αλλα...ξερω γω τοστιερες:cool:! Και μενα δε μου καθεται καλα αλλα τι να κανουμε; Οσον αφορα ομως τον θεμα της καθυστερησης της συσκευης δε νομιζω οτι φταιει καμια cosmote η wind ή οποιοσδηποτε αλλος περαν της ιδιας της νοκια. Αλλωτε ουτε στα nokiacare δε ξερουνε καλα καλα τι τους γινεται με τιμες και κυριως την ημερομηνια κυκλοφοριας. Προφανως και στο εξωτερικο εχει κυκλοφορισει σε μερικες χωρες που θεωρουνται σημαντικες αγορες, ενω εδω μας εχουνε...:X. Τωρα το γιατι η cosmote προμοταρει τοσο πολυ το iphone ειναι καθαρα δικο της θεμα μας αρεσει δε μας αρεσει. Α ξεχασα να προσθεσω οτι αυτο που ελεγα πριν λιες μερες οτι δηλαδη η νοκια θα χασει υποψηφιους αγοραστες του n8 απο ολοαυτο το μπερδεμα επιβεβαιωθηκε και με τον φιλο που πηρε το galaxy γιατι βαρεθηκε να περιμενει. Και δε θα ειναι ο μονος. Edited November 9, 2010 by Rayden1 Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Μετα τις 3/12 που θεωρητικα ερχεται στην Ελλαδα, η WIND θα το φερνει παλι παραεισαγωγη ή κανονικα!? Ειναι γενικα πολιτικη της εταιρειας να τα φερνει μονη της για καλυτερες τιμες ή τα τα κανει πααρεισαγωγη για να τα φερνει πρωτη?! Αξιζει τα 20Ε η παραεισαγωγη! Αν χρειασθουμε την εγγυηση , θα τρεχω στην Nokia ή στην Wind? Καλα κατσε να το φερει πρωτα και η wind....γτ δεν βλεπω και καμια κινηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 παιδια υπαρχουν πολλα sites που το εχουν και μαλιστα με δοσεις.......(αν θελετε....) γιατι δεν το παίρνετε απο εκει οσοι δεν μπορειτε να περιμενετε.....? το φλασαρετε το παίρνατε ελληνικα και τελειωσε το θεμα(αν προσεξεις ειναι πολυ απλη διαδικασια......)... εμενα ειναι γερμανικο το δικο μου το εβαλα ελληνικά(με τον φοινικα) το αναγνωρίζει η νοκια αν παθει κατι και ολα μια χαρα.....:p ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο απο τωρα θα αλλαζουμε και το product code ανετα.....οπως και με τα προηγουμενα symbian...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 παιδια υπαρχουν πολλα sites που το εχουν και μαλιστα με δοσεις.......(αν θελετε....) γιατι δεν το παίρνετε απο εκει οσοι δεν μπορειτε να περιμενετε.....? το φλασαρετε το παίρνατε ελληνικα και τελειωσε το θεμα(αν προσεξεις ειναι πολυ απλη διαδικασια......)... εμενα ειναι γερμανικο το δικο μου το εβαλα ελληνικά(με τον φοινικα) το αναγνωρίζει η νοκια αν παθει κατι και ολα μια χαρα.....:p ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο απο τωρα θα αλλαζουμε και το product code ανετα.....οπως και με τα προηγουμενα symbian...... ρε συ ξερω γω.....ειναι ο φοβος για την εγγυηση..αλλο να λες ειναι ελληνικο. επισης εμενα με φοβιζει αλλο, πες πως παω να το παρω απο ενα μαγαζακι απο το skroutz και σπαει ο διαολος και παθει κατι αυτα εχουν DOA? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ρε συ ξερω γω.....ειναι ο φοβος για την εγγυηση..αλλο να λες ειναι ελληνικο. επισης εμενα με φοβιζει αλλο, πες πως παω να το παρω απο ενα μαγαζακι απο το skroutz και σπαει ο διαολος και παθει κατι αυτα εχουν DOA? εχεις δικιο που φοβασαι..αλλα (ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ)...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΟΚΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ειτε ειναι ελληνικο ειτε γερμανικο... ακου λιγο τι επαθα εγω..ειχα αγορασει μερικους μηνες ενα ν97 απο μεγαλο σαιτ....το οποιο ειχε προβλημα με το σημα........χοντρό...ομως... το πηγα σε νοκια κλαμπ δεχτηκαν να το πανε κατω να το δουν κτλ κτλ αλλα τελικα μου το στειλανε πισω γιατι ηταν made in asia:cry::wacko: και φυσικα δεν το αναγνώριζαν ουτε για πλακα...το εστειλα πισω(απο εκει που το πηρα) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και μου το αλλάξανε κανονικα.... που θελω να καταλήξω? ενω τους ειπα οτι το πηρα απεξω(μιλαω για τα νοκια κλαμπ) μου ειπαν ΤΟΤΕ οτι απο την στιγμη που ειναι "made in europe" το αναγνωρίζουμε κανονικα οτι και αν παθει...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 εχεις δικιο που φοβασαι..αλλα (ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ)...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΟΚΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ειτε ειναι ελληνικο ειτε γερμανικο... ακου λιγο τι επαθα εγω..ειχα αγορασει μερικους μηνες ενα ν97 απο μεγαλο σαιτ....το οποιο ειχε προβλημα με το σημα........χοντρό...ομως... το πηγα σε νοκια κλαμπ δεχτηκαν να το πανε κατω να το δουν κτλ κτλ αλλα τελικα μου το στειλανε πισω γιατι ηταν made in asia:cry::wacko: και φυσικα δεν το αναγνώριζαν ουτε για πλακα...το εστειλα πισω(απο εκει που το πηρα) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και μου το αλλάξανε κανονικα.... που θελω να καταλήξω? ενω τους ειπα οτι το πηρα απεξω μου ειπαν ΤΟΤΕ οτι απο την στιγμη που ειναι "made in europe" το αναγνωρίζουμε κανονικα οτι και αν παθει...... Hσουν απο τους τυχερους λοιπον εσυ. οπως και να εχει φοβαμαι να πεταξω τα λεφτα μου....δεν ξερω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 New Symbian^3 browser delayed to Feb next year Αρχίσανε πάλι τα ίδια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 New Symbian^3 browser delayed to Feb next year Αρχίσανε πάλι τα ίδια; εδω λεει τα εξης.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Επίσημες ημερομηνίες για Cosmote/Γερμανό: 22-30/11 το Dark Grey 1-8/12 το Silver White 99% θα είναι και customized. Για τα υπόλοιπα χρώματα δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Τιμή στο φυλλάδιο του Νοεμβρίου στο Γερανό 519.90 Πέρασα πριν λίγο. Το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν. Εγώ μήνες τους απάντησα. Καλό..... Edited November 9, 2010 by fikast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ξερει κανεις αν παιζει παραεισαγωγη στο eshop? οχι τπτ αλλο εχω αρκετα μεγαλη πιστωση λογω ενος χαλασμενου sold state. Επισης επειδη το εχω προ-παραγγειλει απο acn stores ξερει κανεις αν το ακυρωσω αν επιστρεφουν την προκαταβολη ή οχι? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ξερει κανεις αν παιζει παραεισαγωγη στο eshop? οχι τπτ αλλο εχω αρκετα μεγαλη πιστωση λογω ενος χαλασμενου sold state. Επισης επειδη το εχω προ-παραγγειλει απο acn stores ξερει κανεις αν το ακυρωσω αν επιστρεφουν την προκαταβολη ή οχι? πριν μερικους μηνες παντως το ξαδερφακι μου πηρε απο εκει ενα n97 mini και ηταν αυτο που λες...:) παντως δεν παιζονται τα ατομα....ακομη και ετσι... το κινητο ηταν προβληματικο(δεν δουλευε η οθονη αφης) και σε 7 μερες μεσα του το αλλάξανε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Αν μπεις στο site του 'πλαισιο' θα δεις οτι και εκει τα iphone τα εχει σε ξεχωριστη κατηγορια λες και αυτα δεν ειναι smartphones αλλα...ξερω γω τοστιερες:cool:! Και μενα δε μου καθεται καλα αλλα τι να κανουμε; Οσον αφορα ομως τον θεμα της καθυστερησης της συσκευης δε νομιζω οτι φταιει καμια cosmote η wind ή οποιοσδηποτε αλλος περαν της ιδιας της νοκια. Αλλωτε ουτε στα nokiacare δε ξερουνε καλα καλα τι τους γινεται με τιμες και κυριως την ημερομηνια κυκλοφοριας. Προφανως και στο εξωτερικο εχει κυκλοφορισει σε μερικες χωρες που θεωρουνται σημαντικες αγορες, ενω εδω μας εχουνε...:X. Τωρα το γιατι η cosmote προμοταρει τοσο πολυ το iphone ειναι καθαρα δικο της θεμα μας αρεσει δε μας αρεσει. Α ξεχασα να προσθεσω οτι αυτο που ελεγα πριν λιες μερες οτι δηλαδη η νοκια θα χασει υποψηφιους αγοραστες του n8 απο ολοαυτο το μπερδεμα επιβεβαιωθηκε και με τον φιλο που πηρε το galaxy γιατι βαρεθηκε να περιμενει. Και δε θα ειναι ο μονος. Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει για το Πλαίσιο. Εντάξει, σίγουρα φταίει κι η Nokia, που για να καλύψει τη ζήτηση στις μεγάλες αγορές έβαλε σε δεύτερη μοίρα κάποιες άλλες. Όπως και να το δεις, είναι προτιμότερο να χάσεις αγοραστές στην Ελλάδα παρά στη Γερμανία ή τη Βρετανία. Επίσημες ημερομηνίες για Cosmote/Γερμανό: 22-30/11 το Dark Grey 1-8/12 το Silver White 99% θα είναι και customized. Για τα υπόλοιπα χρώματα δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση. Τι εννοείς customised; Άρχισε κι η Cosmote τα νταβατζηλίκια της Vodafone; Edited November 9, 2010 by terrestial Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts