Spyr0s Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 κατι αλλο δεν βρισκω επιλογη για το που να αποθηκεύονται τα μηνύματα..... παιζει κατι ρε παιδια εδω.....? Mε τόση διαθέσιμη χωρητικότητα δε θα έπρεπε να σε απασχολεί καν το θέμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 κατι αλλο δεν βρισκω επιλογη για το που να αποθηκεύονται τα μηνύματα..... παιζει κατι ρε παιδια εδω.....? πρωτα απο ολα καλοριζικο, να σου ζησει να σε ευτυχησει κλπ κλπ :lol: αν και μπορει να ειχαμε παρει απαντηση τοτε που το ψαχναμε. δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχαμε πει. οποτε μπορεις να κοιταξεις που αποθηκευονται τα mms που δεχεσαι και τα εισερχομενα απο bluetooth εφοσον δεν υπαρχει πλεον η επιλογη της αποθηκευσης των μηνυματων στην καρτα? μπαινουν απευθειας στο mass storage? η στην μνημη του κινητου, στο C: δηλαδη και θελει μετα να τα κανεις μετακινηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 πρωτα απο ολα καλοριζικο, να σου ζησει να σε ευτυχησει κλπ κλπ :lol: αν και μπορει να ειχαμε παρει απαντηση τοτε που το ψαχναμε. δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχαμε πει. οποτε μπορεις να κοιταξεις που αποθηκευονται τα mms που δεχεσαι και τα εισερχομενα απο bluetooth εφοσον δεν υπαρχει πλεον η επιλογη της αποθηκευσης των μηνυματων στην καρτα? μπαινουν απευθειας στο mass storage? η στην μνημη του κινητου, στο C: δηλαδη και θελει μετα να τα κανεις μετακινηση? φιλε εχω την εντυπωση οτι τα αποθηκεύει στην μνημη του τηλεφωνου.....λιγο που εψαξα στην εσωτερικη μνημη και στην καρτα μνημης ενα mms που ειχα δεν το βρηκα..... θα το ψαξω ομως καλυτερα αυριο...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 ψαξτο και δοκιμασε και το bluetooth γιατι αν τα βαζει στην μνημη του τηλεφωνου ειναι μεγαλος περιορισμος. καθε τρεις και λιγο θα γεμιζει η μνημη και θα προκαλει προβληματα και εκτος απο αυτο δεν θα μπορεις να μεταφερεις αρχεια μεγαλυτερα σε μεγεθος απο την μνημη του κινητου. οποτε σε αυτην την πετιπτωση θα ηταν μεγαλη παραληψη απο την μερια της νοκια να μην σου δινει την δυνατοτητα να διαλεγεις τον χωρο αποθηκευσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 ψαξτο και δοκιμασε και το bluetooth γιατι αν τα βαζει στην μνημη του τηλεφωνου ειναι μεγαλος περιορισμος. καθε τρεις και λιγο θα γεμιζει η μνημη και θα προκαλει προβληματα και εκτος απο αυτο δεν θα μπορεις να μεταφερεις αρχεια μεγαλυτερα σε μεγεθος απο την μνημη του κινητου. οποτε σε αυτην την πετιπτωση θα ηταν μεγαλη παραληψη απο την μερια της νοκια να μην σου δινει την δυνατοτητα να διαλεγεις τον χωρο αποθηκευσης θα το ψαξω αυριο καλυτερα με xplore και θα σου πω.....δεν ειμαι ακομη σιγουρος....παντως αν ισχύει οντως αυτο τοτε μιλαμε για γκαφα.....που σιγουρα η νοκια θα το διορθώσει(θελω να το πιστεύω δηλαδη)......θα το δω ομως...αυριο καλυτερα.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ψαξτο και δοκιμασε και το bluetooth γιατι αν τα βαζει στην μνημη του τηλεφωνου ειναι μεγαλος περιορισμος. καθε τρεις και λιγο θα γεμιζει η μνημη και θα προκαλει προβληματα και εκτος απο αυτο δεν θα μπορεις να μεταφερεις αρχεια μεγαλυτερα σε μεγεθος απο την μνημη του κινητου. οποτε σε αυτην την πετιπτωση θα ηταν μεγαλη παραληψη απο την μερια της νοκια να μην σου δινει την δυνατοτητα να διαλεγεις τον χωρο αποθηκευσης Επειδη ειχα και εγω αυτη την απορια παλιοτερα διαβασα σε ενα nokiadiscussion οτι τα αρχεια που αποστελονται με bluetooth αποθηκευονται κατευθειαν στην μαζικη μνημη Ε.:) Το επιβεβαιωσε και ενας χρηστης εκει μεσα οποτε φανταζομαι ειναι αληθες. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Επειδη ειχα και εγω αυτη την απορια παλιοτερα διαβασα σε ενα nokiadiscussion οτι τα αρχεια που αποστελονται με bluetooth αποθηκευονται κατευθειαν στην μαζικη μνημη Ε.:) Το επιβεβαιωσε και ενας χρηστης εκει μεσα οποτε φανταζομαι ειναι αληθες. δεν ξερω αν το ειχες γραψει παλιοτερα αυτο το συμπερασμα, αλλα τωρα που το ειπες νομιζω οτι εκει ειχαμε καταληξει και εμεις εδω στο φορουμ, με βαση μαρτυριες αλλων παντα, ομως μας ειχε μεινει το ερωτημα για το που αποθηκευονται τα mms. @Freddaras η νοκια εχει απαντησει πως σκοπιμα εβγαλε την επιλογη αποθηκευσης των μηνυματων στην καρτα για να μην υπαρχουν προβληματα οταν συνδεεις το κινητο στο υπολογιστη σε λειτουργια mass storage. αν θυμασαι για να δουλεψει αυτη η λειτουργια επρεπε πρωτα να αλλαξεις την μνημη των μηνυματων στην μνημη της συσκευης και μετα μονο δουλευε, αλλιως ελεγε οτι η καρτα μνημης χρησιμοποιειται. (ητανε λιγο σπαστικο η αληθεια ειναι, ομως νομιζω πως θα μπορουσανε να βρουνε αλλο τροπο για να διορθωθει αυτο. οπως το να αλλαξουν την εφαρμογη των μηνυματων ετσι ωστε να κανει χρηση της καρτας μνημης μονο οταν το κινητο ετοιμαζετε να δεχτει καποιο μηνυμα. ολες σχεδον οι ηλεκτρονικες συσκευες "καταλαβαινουν" ποτε ενα κοντινο τους κινητο ετοιμαζεται να δεχτει κληση/μηνυμα. ενα εξυπνο προγραμμα αποστολης-ληψης μηνυματων γιατι να μην μπορει να καταλαβει και αυτο το ιδιο πραγμα πριν ερθει το μηνυμα, ετσι ωστε να χρησιμοποιησει μονο εκεινη την ωρα την καρτα?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ψαξτο και δοκιμασε και το bluetooth γιατι αν τα βαζει στην μνημη του τηλεφωνου ειναι μεγαλος περιορισμος. καθε τρεις και λιγο θα γεμιζει η μνημη και θα προκαλει προβληματα και εκτος απο αυτο δεν θα μπορεις να μεταφερεις αρχεια μεγαλυτερα σε μεγεθος απο την μνημη του κινητου. οποτε σε αυτην την πετιπτωση θα ηταν μεγαλη παραληψη απο την μερια της νοκια να μην σου δινει την δυνατοτητα να διαλεγεις τον χωρο αποθηκευσης Για τις 2 μέρες που είχα το Ν8 είδα πάντως πως τα αρχεία που έστελνα μέσω Bluetooth αποθηκεύονταν στο Ε(μαζική μνήμη)-Ε/Received files,μου θύμισε το Χ6 διότι και αυτό έτσι λειτουργεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Για τις 2 μέρες που είχα το Ν8 είδα πάντως πως τα αρχεία που έστελνα μέσω Bluetooth αποθηκεύονταν στο Ε(μαζική μνήμη)-Ε/Received files,μου θύμισε το Χ6 διότι και αυτό έτσι λειτουργεί. κι αυτο σου αρεσε? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 κι αυτο σου αρεσε? Γιατί να μην του αρέσει δηλαδή; εσύ που θα προτιμουσες να τα αποθηκεύει για να σου αρέσει; στην μνήμη του κινητού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 κι αυτο σου αρεσε? Φυσικα! Παντα εκει τα αποθηκευω, δεν με ενδιαφερει ποσο χωρο πιανουν και μπορω να τα κραταω οσο θελω... Σε ενδεχομενη αναβαθμιση κινητου, τραβαω την flash εξω και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασω το παραμικρο! Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 φιλαρακια ξεκινησα τη διαδικασια με το phoenix που μου ειπατε. στο navfirm ποια εκδοση πρεπει να χρεισημοποιησω?το κινητο μου ειναι χρωματος dark grey αν πεζει ρολο.εχω κατεβασει την BALKANS DG & και την balkans_dg , η πρωτη εχει μεγεθος 218 mb και η δευτερη 168 mb.ειναι καποια απο αυτες?επισης στο δευτερο βημα τι εννοει ακριβως?να φταιξω εγω ενα φακελο και να τον ονομασω RM-596? :):( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλύτερα να το πας σε nokia και να τους πεις να σου περάσουν τα ελληνικά. Θα σκάσεις 16Ε αλλά θα είσαι σίγουρος ότι δε θα του κάνεις ζημιά. Καλύτερα στην nokia και να σου περάσουν τα ελληνικά πιο καλα!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 φιλαρακια ξεκινησα τη διαδικασια με το phoenix που μου ειπατε. στο navfirm ποια εκδοση πρεπει να χρεισημοποιησω?το κινητο μου ειναι χρωματος dark grey αν πεζει ρολο.εχω κατεβασει την BALKANS DG & και την balkans_dg , η πρωτη εχει μεγεθος 218 mb και η δευτερη 168 mb.ειναι καποια απο αυτες?επισης στο δευτερο βημα τι εννοει ακριβως?να φταιξω εγω ενα φακελο και να τον ονομασω RM-596? :):( κατεβαζεις το αρχειο και το περνας στο φακελο (directory)του φοινικα(αν θυμαμαι καλα γιατι παει καιρος που....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα δεν βοηθηθηκα καθολου, εμενα μου τα καταβασε στην επιφανεια εργασιας τα αρχεια και τα εβαλα σε ενα φακελο που τον ονομασα RM-596. επισης κατεβασα οπως ειπα 2 firmware και δεν ξερω ποιο να βαλω. αν την κανω τη διαδικασια μεσω του nss γωριζεις αν θα πετυχει?ειναι και ποιο ευκολη απο οτι βλεπω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Για τις 2 μέρες που είχα το Ν8 είδα πάντως πως τα αρχεία που έστελνα μέσω Bluetooth αποθηκεύονταν στο Ε(μαζική μνήμη)-Ε/Received files,μου θύμισε το Χ6 διότι και αυτό έτσι λειτουργεί. Τα τηλεφώνα, μηνύματα, εγκατεστημένες εφαρμογές κτλ. στην ενσωματωμένη μνήμη τον 16GB δεν θα αποθηκεύονται όλα ? όταν δεν έχουμε κάρτα μνήμης ή θα υπάρχει και άλλη μνήμη τηλεφώνου για αυτά ? http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) κι αυτο σου αρεσε? Ηδη από το Χ6 γίνεται αυτό,δεν είναι το θέμα αν μου αρέσει αλλά πες ότι στέλνεις ένα αρχειο βίντεο 60-70 ΜΒ από το PC και αν στο βάλει στην C του Ν8 τότε σου μένουν σκάρτα 100 ΜΒ(η εσωτερική μνήμη του Ν8 είναι η χαμηλότερη από τα άλλα S^3,μόλις 170-180 ΜΒ όταν τα άλλα πχ. το C6-01 έχει 380 ΜΒ.Αλλη μια μ@μακία του Ν8). @antheod Η εσωτερική μνήμη C του κάθε Symbian υπάρχει α) για κάποιον που δεν έχει βάλει κάρτα μνήμης(αν υπάρχει κανείς) και στα τηλέφωνα χωρίς μαζική μνήμη όπως πχ. το 5800,5230.. β) για τις εφαρμογές λειτουργικού που συνήθως ενημερώνονται σε νέες εκδόσεις,πχ. Ovi Maps,Ovi Store,Browser κλπ.-σε επιμέρους ενημερώσεις λογισμικού εφαρμογών που γίνονται στα νέα Symbian με το σχετικό εικονίδιο Ενημέρωση Λογισμικού αυτές οι ενημερώσεις που εγκαθίστανται μια μια σε διαφορετικό χρονικό διάστημα μειώνουν τον πολύτιμο(αν είναι λίγος) εσωτερικό χώρο αποθήκευσης C.Λοιπές εφαρμογές τρίτων,java κλπ. εγκαθίστανται κατ΄επιλογήν του χρήστη στην μαζική μνήμη ή σε κάρτα μνήμης αν είναι διαθέσιμη. Edited November 9, 2010 by rostropol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Ηδη από το Χ6 γίνεται αυτό,δεν είναι το θέμα αν μου αρέσει αλλά πες ότι στέλνεις ένα αρχειο βίντεο 60-70 ΜΒ από το PC και αν στο βάλει στην C του Ν8 τότε σου μένουν σκάρτα 100 ΜΒ(η εσωτερική μνήμη του Ν8 είναι η χαμηλότερη από τα άλλα S^3,μόλις 170-180 ΜΒ όταν τα άλλα πχ. το C6-01 έχει 380 ΜΒ.Αλλη μια μ@μακία του Ν8). Ακομα και αν το εβαζε στο C μετα το μεταφερεις εσυ στον E. Μην ειμαστε υπερβολικοι ρε παιδια!!! Αλλωστε οπως και εσυ ειπες τα αρχεια μεσω bluetooth αποθηκευοναι κατευθειαν στον Ε. Παντως ειναι αληθεια οτι το n8 θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη αν και απο την εμπειρια μου απο τα προηγουμενα symbian μου λεει οτι δε θα υπαρξει ουσιαστικο προβλημα με τα 170-180 ελευθερα mb μνημης. Η εσωτερική μνήμη C του κάθε Symbian υπάρχει α) για κάποιον που δεν έχει βάλει κάρτα μνήμης(αν υπάρχει κανείς) και στα τηλέφωνα χωρίς μαζική μνήμη όπως πχ. το 5800,5230.. β) για τις εφαρμογές λειτουργικού που συνήθως ενημερώνονται σε νέες εκδόσεις,πχ. Ovi Maps,Ovi Store,Browser κλπ.-σε επιμέρους ενημερώσεις λογισμικού εφαρμογών που γίνονται στα νέα Symbian με το σχετικό εικονίδιο Ενημέρωση Λογισμικού αυτές οι ενημερώσεις που εγκαθίστανται μια μια σε διαφορετικό χρονικό διάστημα μειώνουν τον πολύτιμο(αν είναι λίγος) εσωτερικό χώρο αποθήκευσης C.Λοιπές εφαρμογές τρίτων,java κλπ. εγκαθίστανται κατ΄επιλογήν του χρήστη στην μαζική μνήμη ή σε κάρτα μνήμης αν είναι διαθέσιμη. Πολυ σωστα τα γραφεις! Απλα να προσθεσω οτι σε μερικες περιπτωσεις οι αναβαθμισεις που αφορουν εφαρμογες του λειτουργικου ενσωματωνονται σε γενικες αναβαθμισεις του λειτουργικου οποτε και δεν καταλαμβανουν επιπλεον χωρο στην οντως πολυτιμη εσωτερικη μνημη. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Επίσης, όταν θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον παραθέτοντας το μήνυμά του θα πρέπει να πατάς τη http://images.myphone.gr/buttons3/quote.gif. Σου το λέω αυτό διότι παρατηρώ πως συνέχεια τα μηνύματα που παραθέτεις είναι χωρίς το πρώτο tag "" με αποτέλεσμα να χαλάει όλη η παράθεση.. Edited November 9, 2010 by Itchrist86 Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 @Rayden1 Επίσης πολύ σωστά και ΄συ τα γράφεις(με πρόλαβες) και τελικά το πιο σωστό είναι να περιμένει κανείς την συγκεντρωτική ενημέρωση λογισμικού που περιλαμβάνει όλες τις επιμέρους αναβαθμίσεις των εφαρμογών λειτουργικού:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδιά, εσείς που έχετε ή είχατε το τηλέφωνο στα χέρια σας, είδατε να αναγράφεται πουθενά η MAC address για το WLAN; Στα υπόλοιπα τηλέφωνα αναγράφεται συνήθως κάτω από τη μπαταρία, μαζί με το IMEI και το product code. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 @Rayden1 Επίσης πολύ σωστά και ΄συ τα γράφεις(με πρόλαβες) και τελικά το πιο σωστό είναι να περιμένει κανείς την συγκεντρωτική ενημέρωση λογισμικού που περιλαμβάνει όλες τις επιμέρους αναβαθμίσεις των εφαρμογών λειτουργικού:) Πανω που ετοιμαζομουν να διορθωσω το post μου για να προσθεσω αυτο που εσυ προτεινεις.;) Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδιά, εσείς που έχετε ή είχατε το τηλέφωνο στα χέρια σας, είδατε να αναγράφεται πουθενά η MAC address για το WLAN; Στα υπόλοιπα τηλέφωνα αναγράφεται συνήθως κάτω από τη μπαταρία, μαζί με το IMEI και το product code. Και στο κουτί το γράφει δίπλα στα ΙΜΕΙ....πάνω στο κινητό δεν το είδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδιά, εσείς που έχετε ή είχατε το τηλέφωνο στα χέρια σας, είδατε να αναγράφεται πουθενά η MAC address για το WLAN; Στα υπόλοιπα τηλέφωνα αναγράφεται συνήθως κάτω από τη μπαταρία, μαζί με το IMEI και το product code. Εχει καποια ουσιαστικη χρησιμοτητα αυτη η address? Σε ρωταω γιατι δε το γνωριζω. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 στο ν8 και το συμπιαν3 γενικα εως τωρα τα sms,mms,emails (οχι attachments) αποθηκευονται ΜΟΝΟ στο c. Τα υπολοιπα που ερχονται σαν συνημμενα αποθηκευονται ΜΟΝΟ στο e. Ισως μεσω του καινουριου νοκια messaging να υπαρχει επιλογη να αποθηκευονται και τα μειλ στο e και οχι μονο τα συνημμενα τους,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειναι κατι που εχει συζητηθει παλιοτερα.Αν θελετε να αλλαξει αυτο, γιατι το ολο ζητημα το εχει η νοκια υπο παρακολουθηση, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να το ζητησετε και να το επισημανετε στο nokia discussions. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007256 αναμένετε νέα παραλαβή 3 Δεκεμβρίου έχουν λάθος για την έκδοση bluetooth http://www.guenstiger.de/Preisvergleich/Nokia/N8.html τιμές από Γερμανία Edited November 9, 2010 by harislg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts