Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)


Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω φιλε θα συμφωνησω μαζι σου στο να μην πει καποιος κατι ενω δεν το εχει στα χερια του.επισης δεν θα διαφωνησω μαζι σου και ειναι σεβαστη η γνωμη σου απο τη στιγμη που εχεις το κινητο.Αλλα δεν μπορω να μην λαβω υποψη μου και ολο το μεγαλυτερο μερος του ιντερνετ που μιλαει για την καμερα του για τον λιγο θορυβο και και και (παντα στα πλαισια κινητων τηλεφωνων) απο την αλλη ο χαρακτηρισμος δεν εχω δει χειροτερο μου φαινεται παντελως τραβηγμενος ομως αλλα οπως ειπα εσυ το εχεις στα χερια σου λες την γνωμη σου φυσικα οποτε μενει να το παρουμε στα χερια μας και εμεις.

 

Η πρωτη φωτογραφια ειναι τραβηγμενη Μαρουσι, κεντρο, στην πλατεια Ηρωων , διπλα απο το ποδηλαταδικο :)

Που εισαι ρε ανθρωπε να το δουμε απο κοντα αυτο το εργαλειο!!! :cry::cry:

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, τότε σου προτείνω να διαβάσεις ΟΛΟ το προηγούμενο μήνυμά μου. Αν το διαβάσεις προσεκτικά, θα καταλάβεις ποια ακριβώς είναι η ένστασή μου. ;)

Οχι φιλε μου,και συγνωμη αν εδωσα αυτη εντυπωση,μιλησα γενικα απο σχολια που εχω δει ειδικα το τελευταιο καιρο απο παιδια που βλεποντας καποιο σχολιο που δεν τους αρεσει εχουν μια ταση προς επιθεση.δεν χρειαζεται παιδια,αλλη μια συσκευη ειναι δεν χρειαζεται να παθιαζομαστε.

Link to comment
Share on other sites

οταν βγηκε το n86 το πηρα εγω, κ η κοπελα μου μετα απο 1 εβδομαδα απο διαφορετικο μαγαζι, ηταν σαν να ειχαμε 2 διαφορετικα κινητα οσο αναφορα την camera του. Εμενα τραβαγε τρομερες φωτογραφειες !!! πλουσια χρωματα σε αντιθεση φυσικα με της κοπελας μου που τραβαγε πολυ ξεπλημενες ασπρες κ δεν ηταν η οθονη..τις συγκριναμε σε pc .Θελω να πω πηπως εχεις πεσει κ εσυ στην περιπτωση αν κ οι φωτο που ειδα ειναι αρκετα καλες.Θα ηταν καλο αν κ οι αλλοι φιλοι μπορουσαν να ποσταρουν κ αυτοι με τη σειρα τους καποια φωτο απο το n8 τους τι να πω .παντα φιλικα.
Link to comment
Share on other sites

Απο τα λινκ που εδωσες βλεπω καποιοι λενε και για fake n8s?

 

Δοκιμασες το Mod για την καμερα?

 

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει γκρίνια ειδικά για την κάμερα, από τη στιγμή που υπάρχει

διόρθωση που βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα της φωτογραφίας,ακυρώνοντας ουσιαστικά τη συμπίεση, αλλά και επίσης ανεβάζοντας το framerate του βίντεο στα 30fps. Πραγματικά δε βρίσκω λογικό να δείχνει κάποιος τόσο απογοητευμένος από την κάμερα.

 

Επίσης θεωρώ εντελώς άκυρο και ανεδαφικό το να πετάμε μπηχτές για όσους δεν έχουν αγοράσει 8539478104 κινητά μέχρι σήμερα, για όσους δεν έχουν χόμπυ να δίνουν κάθε τόσο ένα σκασμό χρήματα για να αγοράσουν όποιο κινητό σκάει μύτη στην αγορά, δημιουργώντας ένα κλίμα ότι κατά κάποιον τρόπο όσοι έχουμε κάποιο 3rd Edition ή γενικά κάποιο παλιότερο Nokia, ζούμε πίσω από τον ήλιο, είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, και γενικά δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε.

 

Όποιου δεν του αρέσει το Ν8, μπορεί να ακολουθήσει κάλλιστα την προσφιλή τακτική ορισμένων εδώ μέσα, που έχουν καταντήσει μόνιμοι θαμώνες του Buy & Sell (για την ακρίβεια σχεδόν αποκλειστικά του Sell). Αυτά για να μπουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. :rolleyes:

Το θεωρείτε λογικό να δώσετε 500+€υρουλάκια και να ψάχνετε για το patch(mod1.1.sis-για την ακρίβεια,ναι το έβαλα αφού το έκανα sign πρώτα και δεν γινόταν εγκατάσταση διότι έβγαζε αρχείο κατεστραμμένο..δηλαδή τι φουντούκια συζητάτε τώρα για patch..έλεος...)

Δεν νοείται το Ν8 μετά από τόσες καθυστερήσεις και αναβολές να μην είναι έτοιμο out of the box και να βγαζει τέτοιες φωτό,τελεία και παύλα.

Ολες οι γνωμες σεβαστές όπως και τα 500 που θα δώσετε για να τα ανακαλύψετε μόνοι σας σύντομα και να ψάχνετε για patch.....:lol::lol:

Κάτα τα άλλα υπάρχουν και άλλες αδυναμίες(πχ. μπαταρία...),σε γενικές γραμμές μου άρεσε αλλά όχι με επίκεντρο την κάμερα,πιστεύω είναι θέμα αναβαθμίσεων το θέμα αλλά η πρώτη εντύπωση για μένα είναι το 70% της ολικής άποψης.

Υπομονή η http://www.lgcom.net/nqcontent.cfm?a_id=2441&tt=graphic&lang=l1 κάποια στιγμή θα το φέρει το ρημάδι και θα τα δείτε.....:lol::lol:

Η πρωτη φωτογραφια ειναι τραβηγμενη Μαρουσι, κεντρο, στην πλατεια Ηρωων , διπλα απο το ποδηλαταδικο :)

Που εισαι ρε ανθρωπε να το δουμε απο κοντα αυτο το εργαλειο!!! :cry::cry:

ΕΠΩΛΗΘΗ.

Edited by rostropol
Link to comment
Share on other sites

Υπομονη παιδια σας καταλαβαινω οποιος δεν μπορει να περιμενει υπαρχουν μαγαζια που το εχουν φερει ;)!!Θελω να πω 2 πραγματα.Εχω βαλει στο κινητο 2 opera mobile το ενα ειναι το v10 με 5MB και το αλλο το v10.1 Beta (το beta σημαινει demo??) με 6MB!!!Και τα 2 εχουν παρομοια γραφικα και ελληνικο μενου και πανε αρκετα γρηγορα και τα 2.Ξερει καποιος πληζ να μου πει ποιες διαφορες εχουν και ποιο ειναι καλυτερο για να δω ποιο να κρατησω??Παντως ο browser του κινητου μαμας nokia παει πολυ καλα και πολυ γρηγορα πραγματικα και εχει και multitouch zoom in zoom out στης σελιδες οταν εισαι online (ο opera δεν το εχει) και στην οθονη που πληκτρολογεις τα σαιτ απο κατω εχει εξτρα μπαρα για το google ετοιμη στανταρ για αναζητηση στο google οπως εχει και ο opera!!!Και αν βγει που ακουγεται με της αναβαθμισεις και νεος ποιος γρηγορος θα πεταει!!!Οποτε οποιος δεν το εχει δοκιμασει στα χερια του μην βιαζεται να βγαζει συμπερασματα γιατι απο τα βιντεο του internet δεν βγαζεις ακρη!!!Απο εφαρμογες και παιχνιδια τοσο οι νεες για symbian^3 οσο και απο symbian v5 που τρεχουν κανονικα φουλ και με 3d γραφικα!!!Το κινητο για οσους το σκεφτονται αξιζει πραγματικα!!!:):):)

Beta σημαίνει beta, δηλαδή... beta. :lol:

Σοβαρά τώρα, στον κόσμο του software, beta είναι μια έκδοση ενός προγράμματος που δεν είναι ακόμη έτοιμο για κυκλοφορία. Περιέχει κάποια bugs (σφάλματα), και δίνεται για δοκιμή σε όσους επιθυμούν να το εγκαταστήσουν, με δική τους ευθύνη πάντα. Όταν βάζεις ένα beta software, αποδέχεσαι κάποιον (μικρό συνήθως) κίνδυνο, με αντάλλαγμα την χρήση νέων χαρακτηριστικών (που η προηγούμενη release έκδοση δεν έχει). Στην περίπτωση του Opera δεν έχεις να χάσεις τίποτα, το πολύ πολύ να σου κρασάρει κάποια στιγμή. Δεν πρόκειται να βλάψει τη συσκευή σου και μπορείς να το έχεις παράλληλα με την προηγούμενη release έκδοση (10.0). Η διαφορά του 10.1 από το 10.0 είναι κυρίως στο πολύ καλύτερο kinetic scrolling, κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου. Πάντως εγώ χρησιμοποιώ εδώ και μήνες το 10.1 beta χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αυτή τη στιγμή σου γράφω από το Firefox 4 beta, που τρέχει στον υπολογιστή μου πολύ καλύτερα από το 3.6.

 

Μετά από 2 μέρες κατάλαβα πως το Ν8 δεν.......,όσοι το περιμένετε πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείτε αρκετά.....(ειδικά στην κάμερα....δεν.....),για μένα που ασχολούμαι χρόνια με όλα τα Symbian(touch και μη touch) είναι σαφές πως κάτι πάει στραβά(και δεν είμαι ο μόνος.......http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Is-my-n8-camera-defective/td-p/790989

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/nokia-n8-is-not-really-12mpixel-or-I-m-wrong/td-p/790513

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-camera-problems/td-p/789842

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/n8-battery-life/td-p/774962

κ.α.),12 ΜΡ κάμερα και 1,8 ΜΒ αρχείο εικόνας γίνεται? ναι γίνεται με το Ν8 και τρελλή συμπίεση και κάργα θόρυβο....(ρυθμιση στα 12 ΜΡ πριν βγεί κανείς να πει μήπως δεν έκανα σωστά τις ρυθμίσεις,τόσα χρόνια έχω δουλέψει όλα τα ΝSeries με Carl Zeiss φακό-τέτοιο χάλι πρώτη φορά,μήπως να το καθυστερούσαν άλλους 6 μήνες.....)

Ο αντίλογος φυσικά θα υπάρξει σε αυτά που γράφω από άτομα που δεν το έχουν καν δουλέψει αλλά και άτομα που δεν είχαν ποτε 60άρι touch αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτά που γράφω θα επιβεβαιωθούν από αρκετούς όταν το αγοράσουν......δυστυχώς ανάμεσα τους και΄γω που το περιμενα απογοητεύτηκα αλλά διατηρώ την αντικειμενικότητα και συγκρίνω με προηγούμενα(πχ. Χ6,Ν97 Μινι ακόμα και το C6..)και είναι πολύ κρίμα.

Α και η μπαταρία δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του...

http://img831.imageshack.us/img831/4050/24092010b.th.jpg http://img2.imageshack.us/img2/5583/05112010067.th.jpg http://img99.imageshack.us/img99/476/04112010027.th.jpg

Οι φωτογραφίες που έβαλες, όπως τις βλέπω, είναι άψογες. Σε καμία περίπτωση το N95 και το N97 μου δεν φτάνουν σ' αυτό το επίπεδο. Και έχω βγάλει άπειρες φωτογραφίες και με τα δύο. Το μικρό μέγεθος του αρχείου αποδεικνύει πόσο αποδοτικοί είναι οι αλγόριθμοι συμπίεσης του N8. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο artifact, που θα ήταν απόδειξη υπερβολικής συμπίεσης. Ούτε θόρυβος υπάρχει φυσικά (θόρυβος δεν δημιουργείται με τη συμπίεση, μόνο artifacts, αντίθετα η συμπίεση τείνει να εξαφανίζει το θόρυβο). Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις που βλέπεις το πρόβλημα;

Edited by terrestial
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, 500€ έχει δεν είναι απο τα πιο ακριβά κινητά για να είσαι απογοητευμένος και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακομα και τα iphone που έχουν γύρω στο 650άρι είχα προβλήματα μόλις πρωτοβγήκαν και οχι μονο software αλλα κατασκευαστικά. Πάντως εγω μια χαρά βλέπω τις φώτο.
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα μπήκα στο Κιλκίς σε cosmote, το είχε βιτρίνα και ρώτησα για τιμή.

"Φίλε, μου λέει, δεν το μπορώ να στο φέρω αν το θες, αλλά δεν το έχω φέρει ακόμα γιατί μου φάνηκε πολύ ακριβό. 660 ευρώ"

Τρελάθηκα!

Μπαίνω μετά στη wind, 100 μέτρα πιο πέρα, και μου το δείχνει στον κατάλογο 497 ευρώ (δεν ήταν διαθέσημο, τα λίγα που είχαν εξαφανίστηκαν, το περιμένουν...).

Τι γίνεται με τις τιμές; θα μας τρελάνουν; είναι δυνατόν να περιμένει ότι θα το πουλήσει κανείς με 660 όταν το βρίσκεις με 497;

Ξέρει να μου εξηγήσει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

Μετά από 2 μέρες κατάλαβα πως το Ν8 δεν.......,όσοι το περιμένετε πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείτε αρκετά.....;)(ειδικά στην κάμερα....δεν.....),για μένα που ασχολούμαι χρόνια με όλα τα Symbian(touch και μη touch) είναι σαφές πως κάτι πάει στραβά(και δεν είμαι ο μόνος.......http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Is-my-n8-camera-defective/td-p/790989

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/nokia-n8-is-not-really-12mpixel-or-I-m-wrong/td-p/790513

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-camera-problems/td-p/789842

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/n8-battery-life/td-p/774962

κ.α.),12 ΜΡ κάμερα και 1,8 ΜΒ αρχείο εικόνας γίνεται? ναι γίνεται με το Ν8 και τρελλή συμπίεση και κάργα θόρυβο....(ρυθμιση στα 12 ΜΡ πριν βγεί κανείς να πει μήπως δεν έκανα σωστά τις ρυθμίσεις,τόσα χρόνια έχω δουλέψει όλα τα ΝSeries με Carl Zeiss φακό-τέτοιο χάλι πρώτη φορά,μήπως να το καθυστερούσαν άλλους 6 μήνες.....)

Ο αντίλογος φυσικά θα υπάρξει σε αυτά που γράφω από άτομα που δεν το έχουν καν δουλέψει αλλά και άτομα που δεν είχαν ποτε 60άρι touch(:lol::lol:) αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτά που γράφω θα επιβεβαιωθούν από αρκετούς όταν το αγοράσουν......δυστυχώς ανάμεσα τους και΄γω που το περιμενα απογοητεύτηκα αλλά διατηρώ την αντικειμενικότητα και συγκρίνω με προηγούμενα(πχ. Χ6,Ν97 Μινι ακόμα και το C6..)και είναι πολύ κρίμα.

Α και η μπαταρία δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του...;)

http://img831.imageshack.us/img831/4050/24092010b.th.jpg http://img2.imageshack.us/img2/5583/05112010067.th.jpg http://img99.imageshack.us/img99/476/04112010027.th.jpg

Ειναι φανερο οτι χρησιμοποιουν μεγαλη συμπιεση.Το ιδιο συμβει θυμαμαι και στην αρχη κυκλοφοριας του Ν95.Μετα καταλαβανε το λαθος τους και βαλανε λιγοτερο επιθετικους αλγοριθμους συμπιεσης σε επομενα firmware.Kατι παρομοιο θα γινει και τωρα πιστευω.Παντως εχω ακουσει οτι υπαρχει δυνατοτητα να τραβας ασυμπιεστες τις φωτογραφιες με καποιο προγραμμα η οτι δε νομιζω.Δοκιμασε το και αυτο και ξανα δειξα μας παλι τις φωτογραφιες.Παντως δεδομενης της συμπιεσης ο θορυβος και η αποκοπη λεπτομερειων σε δεντρα,γρασιδι κλπ δεν ειναι σε τοσο υψηλα επιπεδα οσο θα περιμενε κανεις
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Στις φωτογραφίες όντως υπάρχει πρόβλημα και μεγάλο.Πχ, στη μία φωτογραφία έχει κάνει clip όλη τη λεπτομέρεια στα highlights (πάνω στο VW στη μέση έχει μια άσπρη τρύπα εκεί που αντανακλά ο ήλιος)

Μοιάζει σαν στην προσπάθεια να κρατήσουν την αντίθεση για "εντυπωσιακές" φωτογραφίες να θυσιάσανε το δυναμικό εύρος κατά πολλά ev. Πιθανότατα να οφείλεται στον αλγόριθμο συμπίεσης που είναι πολύ επιθετικός και όχι στον αισθητήρα.

 

Σε ένα "απλό" smartphone αυτό δεν θα ήταν θέμα αφού θεωρείτε ότι αντικαθιστούν μαι ΨΦΜ. Αλλά για το Ν8 που διαφημίζεται για την κάμερα οι απαιτήσεις είμαι μεγάλες.

Από την άλλη, καθώς είναι απλά και μόνο θέμα software περιμένω το επόμενο διάστημα, πιθανότατα σε μια από τις μεγάλες αναβαθμίσεις, να βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση.

 

Υ.Γ. ο θόρυβος δεν έχει να κάνει με την συμπίεση (ιδιαίτερα) αλλά με την ευαισθησία (ISO). Με την συμπίεση έχουν να κάνουν τα τεχνουργήματα (artifacts).

 

(τα πιο πάνω τα γράφω με την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει από την ερασιτεχνική μου απασχόληση με τη φωτογραφία)

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Link to comment
Share on other sites

Αν και ειναι νωρις ακομα:

Αν καποιος εχει περασει εφαρμογες στο n8 , γινει update το firmware, οι εφαρμογες ξαναπερνανε αυτοματα?! Τα data των εφαρμογων χανονται ή παραμενουν?

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

Τον rostropol τον ξέρω και ξέρω πολύ καλά οτι έχει πάρει ότι κινητό έχει βγει και τα ποιο πολλά είναι NOKIA.O άνθρωπος δεν έχει παρωπίδες όπως κάποιοι άλλοι εδώ μέσα και ότι λάθος υπάρχει το βλέπει το λέει.Το κατέχει το πράγμα και ξέρει πάρα πολλά πράγματα πάνω στα κινητά.Οι φωτογραφίες δεν είναι ότι καλύτερο για κινητό 12 megapixel.Pano μην δώσεις το n82 όταν πάρεις το n8 σίγουρα το n82 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το n8:)
Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ αδιανόητο να κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα με τη φωτογραφική μηχανή του Ν8. Εφόσον διορθώνεται και μάλιστα πανεύκολα, γιατί δεν ασχολείστε με τα πραγματικά θέματα/προβλήματα που αφορούν το τηλέφωνο. Φοβάμαι ότι κάποιοι επικεντρώνονται σε λάθος κατεύθυνση.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

μαλλον πρεπει να ξαναρωτησω αν καποιος που πηρε το κινητο εχει δοκιμασει το mod της καμερας να συγκρινει τις φωτο. Aπο οτι ξερω το mod αυτο μειωνει στο ελαχιστο τον βαθμο συμπιεσης. Τα mods για τις μα.. της Nokia βγαινουν που υπαρχουν παντα.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, 500€ έχει δεν είναι απο τα πιο ακριβά κινητά για να είσαι απογοητευμένος και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακομα και τα iphone που έχουν γύρω στο 650άρι είχα προβλήματα μόλις πρωτοβγήκαν και οχι μονο software αλλα κατασκευαστικά. Πάντως εγω μια χαρά βλέπω τις φώτο.

Πλέον δεν είμαι απογοητευμένος γιατί το πούλησα και ούτε πρόκειται να το ξαναπάρω.

Ειναι φανερο οτι χρησιμοποιουν μεγαλη συμπιεση.Το ιδιο συμβει θυμαμαι και στην αρχη κυκλοφοριας του Ν95.Μετα καταλαβανε το λαθος τους και βαλανε λιγοτερο επιθετικους αλγοριθμους συμπιεσης σε επομενα firmware.Kατι παρομοιο θα γινει και τωρα πιστευω.Παντως εχω ακουσει οτι υπαρχει δυνατοτητα να τραβας ασυμπιεστες τις φωτογραφιες με καποιο προγραμμα η οτι δε νομιζω.Δοκιμασε το και αυτο και ξανα δειξα μας παλι τις φωτογραφιες.Παντως δεδομενης της συμπιεσης ο θορυβος και η αποκοπη λεπτομερειων σε δεντρα,γρασιδι κλπ δεν ειναι σε τοσο υψηλα επιπεδα οσο θα περιμενε κανεις

Αλλη δουλειά δεν είχα....:lol:

 

Θεωρώ αδιανόητο να κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα με τη φωτογραφική μηχανή του Ν8. Εφόσον διορθώνεται και μάλιστα πανεύκολα, γιατί δεν ασχολείστε με τα πραγματικά θέματα/προβλήματα που αφορούν το τηλέφωνο. Φοβάμαι ότι κάποιοι επικεντρώνονται σε λάθος κατεύθυνση.

Αν διάβασες καλά τα γραφόμενα μου θα έβλεπες ότι ΔΕΝ διορθώνεται γιατί το patch ήταν corrupt,με το Signtool έκανα sign άλλες εφαρμογές(πχ.Gameloft Avatar HD v1.02_Signed-127 MB παιχνίδι οπότε δεν έχει πρόβλημα το cert μου)....δηλαδή εσύ αν το πάρεις θα ψάξεις για το patch αμέσως....έχεις πλάκα εσύ....:lol:.

Δεν είναι λάθος κατεύθηνση το θέμα της κάμερας γιατί το Ν8 σε σχέση με τα άλλα 3(C7,C6-01,E7) έχει αυτή την υπεροχή(που λέει ο λόγος,κάποια στιγμή θα γίνει σωστό με τις αναβαθμίσεις-θα τις προλάβεις όλες αφού θα το κρατήσεις 3-4 χρόνια...),αν εσύ θες να ασχολείσαι με τον browser και άλλα τι να σου πω.....

Link to comment
Share on other sites

Αν και ειναι νωρις ακομα:

Αν καποιος εχει περασει εφαρμογες στο n8 , γινει update το firmware, οι εφαρμογες ξαναπερνανε αυτοματα?! Τα data των εφαρμογων χανονται ή παραμενουν?

 

Δεν έχει βγει ακόμα κάποια νέα έκδοση και κανένας δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό με απόλυτη βεβαιότητα αλλά, απ'ότι γνωρίζουμε, δεν χάνεται απολύτως τίποτα ούτε από ρυθμίσεις εφαρμογών ούτε από δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Πωω , οι φωτογραφίες του rostropol , σκέτη απογοήτευση... :(

Πάνω που το ξανασκεφτόμουνα το κινητό....

Φτου και από την αρχή τώρα...

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:
Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ αδιανόητο να κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα με τη φωτογραφική μηχανή του Ν8..

 

+10

ποσο μαλλον οταν ανθρωποι που ζουν απο την φωτο λενε οτι απλα ειναι

οτι καυλητεροτερο εχει υπαρξει ever

τα παπαγαλακια μπορουν να λενε οτι θελουν

 

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!!!

για να το παρουμε εμεις γρηγοροτερα:lol::lol::lol:

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

Πωω , οι φωτογραφίες του rostropol , σκέτη απογοήτευση... :(

Πάνω που το ξανασκεφτόμουνα το κινητό....

Φτου και από την αρχή τώρα...

 

Σιγα ρε φιλε που ειναι και απογοητευση....αν ειναι δυνατον πως κανετε ετσι κινητο ειναι....

 

αλλα οπως ειπε και ο απο πανω που συμφωνω απολυτα καλυτερα μην το παρετε...

Link to comment
Share on other sites

Πωω , οι φωτογραφίες του rostropol , σκέτη απογοήτευση... :(

Πάνω που το ξανασκεφτόμουνα το κινητό....

Φτου και από την αρχή τώρα...

 

Τελικά, εως οτου διορθωθουν ολα τα προβλήματα και φανει εν τελει η αξία του Ν8, αν υπαρχει...τοτε μονο θα κανω καποια κινηση αγορας...

Απογοητευτηκα εντελως...

Οι φωτο δεν ειναι καλυτερες απο το omnia HD που εχω...

Ηθελα ενα κινητό που να γνωρίζω πως εχει πανω μια πραγματι σουπερ καμερα, προκειμενου να αντικαταστησω την ψηφιακή μου αλλα απογοητεύτηκα η αληθεια ειναι.... Τωρα οτιδηποτε αλλο ειχε πανω, ηταν καλοδεχούμενο κι αν μη τι αλλο θελκτικο προς αποκτηση αλλα...αστο καλύτερα...προς το παρον τουλαχιστον...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

αλλα οπως ειπε και ο απο πανω που συμφωνω απολυτα καλυτερα μην το παρετε...

 

οπα οπα!!!!

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

με λενε

και οχι

απο πανω:D:rolleyes:;):wacko::confused::ninja:

ετσι να το ριξουμε λιγο στο χαβαλε γιατι πολυ αsχeτoσiνi εχει πεσει εδω μεσα!!!

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

Αν διάβασες καλά τα γραφόμενα μου θα έβλεπες ότι ΔΕΝ διορθώνεται γιατί το patch ήταν corrupt,με το Signtool έκανα sign άλλες εφαρμογές(πχ.Gameloft Avatar HD v1.02_Signed-127 MB παιχνίδι οπότε δεν έχει πρόβλημα το cert μου)....δηλαδή εσύ αν το πάρεις θα ψάξεις για το patch αμέσως....έχεις πλάκα εσύ....:lol:.

 

Δηλαδή τόσα άτομα που χρησιμοποίησαν το mod και δούλευε μια χαρά, έλεγαν ψέμματα ή ήταν παπαγαλάκια της Nokia; Απ' ό,τι ξέρω, υπάρχουν 2-3 site που βγάζουν πιστοποιητικά για εφαρμογές Symbian. Μάλλον θα έπρεπε να ήσουν πιο υπομονετικός για να βγάλεις ένα πιστοποιητικό της προκοπής. Όσο για το αν θα το ξαναπάρεις ή όχι, ελπίζω μετά από λίγο καιρό να βρω το ποστ σου και να το κάνω quote όταν θα ξαναπάρεις τη συσκευή. :tease: :whistle:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Όσο για το αν θα το ξαναπάρεις ή όχι, ελπίζω μετά από λίγο καιρό να βρω το ποστ σου και να το κάνω quote όταν θα ξαναπάρεις τη συσκευή.

 

+1

ειναι αυτο που λεμε μεγαλη μπουκια φαε

μεγαλη ........ μην λες

νομιζω οτι ολοι καταλαβατε:p

 

τι τα θες πανο μερικοι απλα ειναι ενταταλμενοι!!!

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή τόσα άτομα που χρησιμοποίησαν το mod και δούλευε μια χαρά, έλεγαν ψέμματα ή ήταν παπαγαλάκια της Nokia; Απ' ό,τι ξέρω, υπάρχουν 2-3 site που βγάζουν πιστοποιητικά για εφαρμογές Symbian. Μάλλον θα έπρεπε να ήσουν πιο υπομονετικός για να βγάλεις ένα πιστοποιητικό της προκοπής. Όσο για το αν θα το ξαναπάρεις ή όχι, ελπίζω μετά από λίγο καιρό να βρω το ποστ σου και να το κάνω quote όταν θα ξαναπάρεις τη συσκευή. :tease: :whistle:

Οταν για μια συσκευή δημιουργούνται τόσες προσδοκίες μετά από τόση αναμονή αρνούμαι να καταφύγω σε λύσεις τρίτων,θεωρώ αυτονόητο ότι θα έπρεπε να αποδίδει πολύυυυυ καλύτερα out of the box,άλλωστε και άλλοι στην Ευρώπη το αναφέρουν ως απορία...("είναι δυνατόν....?,και όμως είναι...."),λίγοι ή πολλοί κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας μετά από τόσες αναβολές κλπ.!

Σκέφτομαι ότι έκανα λάθος που έγραψα αυτά που είδα τα θετικά σαν αρχή που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης σε σχέση με τα S60v5(και είναι αρκετά) αλλά πραγματικά η κάμερα και η αντοχή της μπαταρίας είναι τα μεγάλα αρνητικά του για αρχή που είδα σε 2 μέρες βέβαια μόνο,ΔΕΝ θα το ξαναπάρω ΣΙΓΟΥΡΑ.

Το post θα το ξαναβρείς αλλά εμένα δεν θα με δεις να κατέχω το Ν8,σιγουρα.

+1

ειναι αυτο που λεμε μεγαλη μπουκια φαε

μεγαλη ........ μην λες

νομιζω οτι ολοι καταλαβατε:p

 

τι τα θες πανο μερικοι απλα ειναι ενταταλμενοι!!!

Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα και για σας,αλλά εντεταλμένοι χωρίς να έχουν γνώση του συγκεκριμμένου θέματος ακόμα,μην ανησυχείς αυτοί που δεν το θέλουν θα αυξηθούν και έτσι θα το πάρετε εσείς.....για να βρείτε τα patch και λοιπές φουντουκιές.....:lol:

Το λάθος μου σταματάει εδώ γιατί βγαίνουμε off topic με τις ανοησίες αυτές,όσοι πρόλαβαν να διαβάσουν,κατάλαβαν,όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν δικό τους θέμα,ζητούμενο μου η ενημέρωση και όχι η στοχευμένη δυσφήμιση του αναμενόμενου Ν8,ελπίζω γρήγορα να διαψευστώ.:!:

I rest my case.

Link to comment
Share on other sites

Δυο τρία ψύχραιμα, πιστεύω, πραγματάκια για όσα είπε ο rostropol. Καταρχάς η ταχύτητα που το αγόρασε, το έκρινε, το καταδίκασε και το πούλησε μου φαίνεται αδιανόητη. Δεύτερον, ότι χρησιμοποίησε ως μέτρο σύγκρισης το Ν97 και θεώρησε το Ν8 χειρότερο δεν στέκει. Απλούστατα, δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερο τηλέφωνο από το Ν97!! (Δείτε το avatar μου...). Τρίτον, ανέφερε την μπαταρία ως πρόβλημα 2-3 φορές. Εγώ ξέρω ότι μέχρι και οι πιο φανατικοί (αμερικανοί) εχθροί της Νόκια που έθαψαν το κινητό, επαίνεσαν την μπαταρία. Από 2 ώς και 5 μέρες διάρκεια! Όταν iPhone και android σε αφήνουν στα μισά της μέρας. Άλλωστε για να κρίνεις την μπαταρία χρειάζεται να ολοκληρωθεί ένας πρώτος κύκλος φορτίσεων. Πότε πρόλαβε να την κρίνει; Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο καθόλου, ακόμα κι αν είναι ο μεγαλύτερος γνώστης, για τους παραπάνω λόγους δεν μπορώ να δώσω μεγάλη σημασία στην κριτική του. Edited by yannis28
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια καποιος αλλος χριστιανος που να πηρε κ αυτος το τηλ να μας πει την δικη του αποψη?να ακουσουμε κ μια 2τερη γνωμη...ρε αδερφε.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...