filippos_04 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Το θελω τώρααααα!!!!!!!!υπομονη λιγες μερες εμειναν..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Εσυ εδωσες ολοκληρο πενηνταρικο εγω ειχα πανω μου δεκα ευρω και τους εδωσα πεντε :lol: :lol: Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Καλησπερα!!!Αυτο που ηθελα να γραψω και το ξεχασα δεν ξερω αν θα βοηθησει σε κατι βεβαια ειναι οτι το συνδεσα με το ovi store-suite και συνεργαστηκε κανονικα και επισης εκανα μια ενημερωση λογισμικου με wifi εγραφε οτι υπαρχει μια μικρη ενημερωση με καποιες ρυθμισεις και ειχε κιολας αν ηθελες να κατεβασεις μαζι και ενα εξτρα θεμα για το κινητο και με τα ελληνικα δεν ειχα κανενα προβλημα!!!;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Μα το περιεργο θα ηταν να ειχες προβλημα με τα ελληνικα . Αλλωστε ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι οταν κανει ota τις αναβαθμισεις δεν επηρεαζονται αλλα οταν το συνδεσεις με το pc τοτε ειναι το θεμα που μας καιει ολους Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Επιτέλους κάντε ένα θέμα για τις τιμές του τηλεφώνου και κάθε τηλεφώνου που θα κυκλοφορεί... Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε να δούμε κάτι σοβαρό σχετικό με τη συσκευή και να βλέπουμε συνέχεια. "Πότε έρχετε? Πόσο κάνει? Πόσο θα κάνει..? Εκεί μου είπαν τόσο, εκεί τόσο, οι άλλοι λένε τόσο..." Ήμαρτον... Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 ειστε τελικα οσοι το πηρατε τοσο ευχαριστημένοι απο το browser.....??? μπραβοοοοο....?:lol: δεν διαβασα ουτε ενα παραπονο.....:p το προγραμμα για τα μαιλ ειναι καλο ρε παιδια....? διαβαζεις mail κτλ ανετα και με ευκολία.....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Φιλε μου το οτι ειναι ο browser χαλια μαυρα ειναι δεδομενο πιστευω , δεν θα τον δοκιμασαν καν ολοι τον οπερα θα βαλανε :lol: :P Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Φιλε μου το οτι ειναι ο browser χαλια μαυρα ειναι δεδομενο πιστευω , δεν θα τον δοκιμασαν καν ολοι τον οπερα θα βαλανε :lol: :P :lol::lol: φαντάζομαι....:lol::lol: τεσπα αν ολα πανε καλα θα το εχω το σαββατο στα χερια μου(μεσω του αδερφου μου εχει μεγαλα κονε:p:p) και θα σας πω λεπτομερειες......:) (για μενα παντως στο θεμα browser μετα το n900 το χαος...να δουμε αν με τον οπερα θα εχουμε διαφορα....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Επιτέλους κάντε ένα θέμα για τις τιμές του τηλεφώνου και κάθε τηλεφώνου που θα κυκλοφορεί... Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε να δούμε κάτι σοβαρό σχετικό με τη συσκευή και να βλέπουμε συνέχεια. "Πότε έρχετε? Πόσο κάνει? Πόσο θα κάνει..? Εκεί μου είπαν τόσο, εκεί τόσο, οι άλλοι λένε τόσο..." Ήμαρτον... Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι κάποια στιγμή που θα έρθει επίσημα στην αγορά, το παρόν θέμα θα κλειδωθεί, και θα ανοίξει άλλο, στο οποίο πλέον δε θα χωρούν μηνύματα που θα αναφέρονται στην άφιξη του Ν8. Λίγη υπομονή ακόμα. ;) :lol::lol: φαντάζομαι....:lol: τεσπα αν ολα πανε καλα θα το εχω το σαββατο στα χερια μου(μεσω του αδερφου μου εχει μεγαλα κονε:p:p) και θα σας πω λεπτομερειες......:) (για μενα παντως στο θεμα browser μετα το n900 το χαος...να δουμε αν με τον οπερα θα εχουμε διαφορα....) Άντε καλώς να ορίσεις κι εσύ στο club. Να πληθαίνουμε σιγά-σιγά. Σιγά να μην αντιστεκόσουν... :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 εγω θα περιμενω μια και εχω επιδοτηση τον δεκεμβριο στη wind. να γλυτωσω και κατι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Το Ν8 το πήρα από EBW στα 489 χθες,το 6710 είναι άλλη υπόθεση του πρόσφατου παρελθόντος που απλώς ανέφερα σε σχέση με εγγύηση/service από ΝΟΚΙΑ Care. Δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση του firmware μέσω Ovi Suite,δες αν χάνονται τα ελληνικά και μου λές.......:D:confused:;)....(πλάκα). Πάντως σε τελική ανάλυση οι αναβαθμίσεις μέσω Wifi είναι πολύ πιο γρήγορες,βολικές και ακίνδυνες(μια στις χίλιες αν κοπεί το ρεύμα με desktop τό ΄ψησες το κινητάκι,τούβλο για οικοδομή....;) φιλε μπορεις να μου πεις αν εχει ελληνικο εγχειριδιο στο manual? επισης δε πιστευω να ειναι σε μορφη φωτοτυπιας ετσι? σε παρακαλω απαντησε μου γιατι το περιμενω σημερα. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 ρε παιδια πως να βαλω ελληνικο μενου στο νοκια n8, το πηρα απο το λιβανο και δεν εχει.. ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) ρε παιδια πως να βαλω ελληνικο μενου στο νοκια n8, το πηρα απο το λιβανο και δεν εχει.. ευχαριστω!!! ο μονος τροπος για την ωρα ειναι αυτος hχtp://www.nokiausers.net/forum/nokia-n8/37898-changing-product-code-installing-other-languages.html οπου hχtp βαλε http Edited November 5, 2010 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 φιλε μπορεις να μου πεις αν εχει ελληνικο εγχειριδιο στο manual? επισης δε πιστευω να ειναι σε μορφη φωτοτυπιας ετσι? σε παρακαλω απαντησε μου γιατι το περιμενω σημερα. Γερμανικό εγχειρίδιο και όχι φωτοτυπία,νόμιζα ότι το είχες ήδη παραλάβει,αν το πάρεις κάνε την δοκιμή με το Ovi Suite/firmware update..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) Τελικα πηγα στο acn stores εδω κοντα να το παραγγειλω. εδωσα 20 ευρω πρκαταβολη και περιμενω οπως εσεις. Καλη υπομονη να χουμε. Δε ξέρω αν μπορω να επιβεβαιωσω το ποτε θα έρθει αλλα επιβεβαιωνω τη τιμη 520 ευρω. Edited November 5, 2010 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_pant Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κατ αρχήν να ζητήσω συγνώμη για τα κεφαλαία που χρησιμοποίησα σε προηγούμενο ποστ που έκανα . Ούτε καν το είχα προσέξει . Όσο για την τιμή στο Ντουμπάι , ανέφερα αυτό που μου μεταφέρανε . Άσχετα με όλα τα άλλα πάντως , έχω κουραστεί να περιμένω . Θεωρώ απαράδεκτη πλέον την Νόκια για αυτού του είδους την καθυστέρηση . Δέν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί στον Λίβανο που είιπε ο φίλος και εμάς να μη μας έχουν μείνει νύχια απο το περίμενε .:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Αγαπητοί χρήστες του Ν8. Έχω ικανοποιηθεί αρκετά από την συζήτηση σας, εδωμέσα και μου λύθηκαν όλες σχεδόν οι απορίες. Σκέπτομαι λοιπόν να πάρω το Ν8 και μου έμεινε μια απορία. Μου είναι πολύ χρήσιμη η ειδοποίηση SMS και αναπάντητων κλήσεων με κάποιο τρόπο οπτικό, εκτός από ήχο και δόνηση! (να αναβοσβήνει η οθόνη ή κάποιο κουμπί) . έχει αυτήν την λειτουργία; Και αν ναι παραμετροποιείται; Για πόση ώρα ειδοποιεί; So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Αγαπητοί χρήστες του Ν8. Έχω ικανοποιηθεί αρκετά από την συζήτηση σας, εδωμέσα και μου λύθηκαν όλες σχεδόν οι απορίες. Σκέπτομαι λοιπόν να πάρω το Ν8 και μου έμεινε μια απορία. Μου είναι πολύ χρήσιμη η ειδοποίηση SMS και αναπάντητων κλήσεων με κάποιο τρόπο οπτικό, εκτός από ήχο και δόνηση! (να αναβοσβήνει η οθόνη ή κάποιο κουμπί) . έχει αυτήν την λειτουργία; Και αν ναι παραμετροποιείται; Για πόση ώρα ειδοποιεί; Αναβοσβήνει το περίγραμμα του μπροστινού κουμπιού σε περίπτωση μηνύματος η αναπάντητης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Άντε καλώς να ορίσεις κι εσύ στο club. Να πληθαίνουμε σιγά-σιγά. Σιγά να μην αντιστεκόσουν... :p φιλε πανος δεν αφηνω το nokia 900 ετσι εύκολα....:p απλα σκεφτομαι να κρατησω το 900αρι σαν μινι λαπτοπ(σερφαρισμα skype και ολα τα σχετικα) και το n8 σαν τηλέφωνο(καμερα κτλ κτλ κτλ...).... κακα τα ψεμματα παιδια αν δεν μπορεις να γραψεις ενα sms στα ελληνικα αν δεν μπορεις να στειλεις/παρεις ενα mms αν δεν υπαρχουν φωνητικες κλησεις κτλ κτλ τοτε δεν μιλαμε για τηλέφωνο...εμενα ολα αυτα μου λείψανε οσο και αν γουσταρω το n900:) το n8 τα εχει ολα αυτα(ΑΘΑΝΑΤΟ symbian ) και ποσα αλλα ακομη....:D αν ολα πανε καλα αυριο θα σας πω εντυπώσεις...... ο μονος τροπος για την ωρα ειναι αυτος hχtp://www.nokiausers.net/forum/nokia-n8/37898-changing-product-code-installing-other-languages.html οπου hχtp βαλε http φιλε aristotelhs2060 thanks για το link...μια ερωτηση μονο ... αυτην την διαδικασια θα πρεπει να την κανεις καθε φορα που θα βγαινει νεο φιρμ....για να κρατησεις τα ελληνικα σου....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 αυτην την διαδικασια θα πρεπει να την κανεις καθε φορα που θα βγαινει νεο φιρμ....για να κρατησεις τα ελληνικα σου....? Κανονικά δεν θα χρειαστεί να την κάνεις ποτέ. Αναβάθμιση μέσω OTA (over the air) και αναβαθμίζει κανονικά. Το 5800 μόνο έτσι το αναβάθμιζα. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Αναβοσβήνει το περίγραμμα του μπροστινού κουμπιού σε περίπτωση μηνύματος η αναπάντητης Για πόση ώρα; μπορεί να ανάβει όλη η οθόνη; So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κανονικά δεν θα χρειαστεί να την κάνεις ποτέ. Αναβάθμιση μέσω OTA (over the air) και αναβαθμίζει κανονικά. Το 5800 μόνο έτσι το αναβάθμιζα. :D αυτο ισχυει για την περιπτωση που εχει μεσα ελληνικα εστω και με ξενο product code. Αν δεν εχει οπως συμβαινει εμ τον φιλο παραπανω τοτε πρεπει να κανει αυτη τη διαδικασια μια φορα και μετα μπορει να κανει αναβαθμισεις μεσω wifi. Παρολαυτα επειδη δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση μεσω wifi πως βλεπεις την εξελιξη της αναβαθμισης? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κανονικά δεν θα χρειαστεί να την κάνεις ποτέ. Αναβάθμιση μέσω OTA (over the air) και αναβαθμίζει κανονικά. Το 5800 μόνο έτσι το αναβάθμιζα. :D ναι αλλα ερχεται καποτε η στιγμη που θα πρεπει να κανεις και ολικο φορματ.....:) (πολλες εφαρμογες κολλήματα κτλ......) για αυτην την περιπτωση μιλαω εγω......:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Για πόση ώρα; μπορεί να ανάβει όλη η οθόνη; Και στην οθόνη φαίνονται οι αναπάντητες και τα μηνύματα και είναι πάντοτε φωτεινές οι ενδείξεις (λόγω τεχνολογίας amoled) ενώ και στο πλήκτρο μπορείς να του ορίσεις για πόση ώρα θα φωτίζεται. Με μια ματιά στο κινητό, χωρίς να το ακουμπήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις αν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα. ναι αλλα ερχεται καποτε η στιγμη που θα πρεπει να κανεις και ολικο φορματ.....:) (πολλες εφαρμογες κολλήματα κτλ......) για αυτην την περιπτωση μιλαω εγω......:) Και με φορμάτ δεν χάνονται τα ελληνικά. Ο μόνος τρόπος να χαθούν, είναι αν κάνεις αναβάθμιση μέσω του Ovi Suite, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχει η συσκευή σου ελληνικό product code (τα πέντε που αναγράφονται στο πρώτο ποστ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 αυτο ισχυει για την περιπτωση που εχει μεσα ελληνικα εστω και με ξενο product code. Αν δεν εχει οπως συμβαινει εμ τον φιλο παραπανω τοτε πρεπει να κανει αυτη τη διαδικασια μια φορα και μετα μπορει να κανει αναβαθμισεις μεσω wifi. Παρολαυτα επειδη δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση μεσω wifi πως βλεπεις την εξελιξη της αναβαθμισης? Σβήνει η συσκευή και στην μέση εμφανίζεται μια μπάρα προόδου και γράφει "Ενημέρωση"...5-8 λεπτά αργότερα ανοίγει το κινητό μόνο του και αυτό ήταν(το έχω κάνει σε 5800,Ν97Μινι,Ν86.....κ.α. χωρίς κανένα πρόβλημα ποτε)...αφού η ΝΟΚΙΑ εδώ και λίγα χρόνια μας δίνει την δυνατότητα αυτή γιατί να παιδευόμαστε με καλώδια κλπ.(ανεξάρτητα του θέματος άλλου product code κλπ.)....:);) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts