karlesg Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) Απο τα review που έχω διαβάσει και τα Nokia discussions δεν υποστηρίζει ξεχωριστούς υπότιτλους. Είναι μέσα στα πράγματα που ζητάνε κάποιοι. Edited November 1, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Απο τα review που έχω διαβάσει και τα Nokia discussions δεν υποστηρίζει ξεχωριστούς υπότιτλους. Είναι μέσα στα πράγματα που ζητάνε κάποιοι. Ε και να μη το κανουν σε καποια αναβαθμιση, αυτο με ενα προγραμματακι γινεται σε 10 λεπτα η ενσωματωση υποτιτλων με αυτη την αναλυση οθονης.. (Μην τα θελουμε και ολα:D) Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Ε και να μη το κανουν σε καποια αναβαθμιση, αυτο με ενα προγραμματακι γινεται σε 10 λεπτα η ενσωματωση υποτιτλων με αυτη την αναλυση οθονης.. (Μην τα θελουμε και ολα:D) αν θελεις να δεις το βιντεο/ταινία στην tv.....? τι κανεις...? αυτο ρωταω οχι για το κινητο......:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 ωραιοτατα νεα απο τον γνωστα μαγειρα του i8910 και του Ν8 Since “swype” is becoming very famouse want the firmware to be 100 % compatible with it. But as you know, swype is not available for every language. Now there are more versions out for Android, and i had some half-success to port the language files from Android to Symbian (german) now i need YOUR help to have FULL success ! Please E-mail me if you know more about it, and help me porting other language files so we can provide a package for every knowing language ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Thank you for all informations ! Now it´s clear that we can port all Android dictionary for swype to have all languages, the only issue will be, that there is ONLY a QWERTY keyboard, not e.g. QWERTZ (German) .......cheers and HAPPY HALLOWEEN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Ελληνικη γλωσσα πως βαζουμε ρε παιδια.Ευχαριστω.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Ελληνικη γλωσσα πως βαζουμε ρε παιδια.Ευχαριστω.......... Απο οτι εχουν πει αλλα παιδια εδω πας σε ενα nokia shop και με καποιοα μικρη χρεωση στα βαζουν αυτοι!!!Αλλο τροπο δεν ξερω!!!;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Απο οτι εχουν πει αλλα παιδια εδω πας σε ενα nokia shop και με καποιοα μικρη χρεωση στα βαζουν αυτοι!!!Αλλο τροπο δεν ξερω!!!;) Για οσους δεν το ειδαν το n8 ειναι αμμεσα διαθεσιμο στο play247. Αυτο για αυτους που δε τους πειραζει να δωσουν 60 ευρω παραπανω. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Απο οτι εχουν πει αλλα παιδια εδω πας σε ενα nokia shop και με καποιοα μικρη χρεωση στα βαζουν αυτοι!!!Αλλο τροπο δεν ξερω!!!;) Θα βαλουν ή θα γινει ιστορια για να βαλουν!? Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Θα βαλουν ή θα γινει ιστορια για να βαλουν!? Έστω πληρώνοντας ένα μικρό σχετικά αντίτιμο, μπορείς να έχεις ελληνικά. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Έστω πληρώνοντας ένα μικρό σχετικά αντίτιμο, μπορείς να έχεις ελληνικά. Ναι, οκ... Το θεμα ειναι αν θα σου πουν δεν ειναι ελληνικο, δεν κανουμε τιποτα :-) Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δεν μπορούν να σου πουν τέτοιο πράγμα. Άλλωστε γι αυτό καλείσαι να πληρώσεις ~16€ και δε τα περνάνε δωρεάν. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Η διαδικασια για να βαλεις ελληνικα (μεσω phoenix ) παιρνει 5 λεπτα. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ψαξει να δει πως γινεται. Eγω και αυτα τα λεφτα τα θεωρω κοροιδια για 5 λεπτα δουλεια. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Η διαδικασια για να βαλεις ελληνικα (μεσω phoenix ) παιρνει 5 λεπτα. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ψαξει να δει πως γινεται. Eγω και αυτα τα λεφτα τα θεωρω κοροιδια για 5 λεπτα δουλεια. Έχεις δίκιο. Αν δεν έχει αλλάξει η διαδικασία αλλαγής του firmware όπως την ξέραμε μέχρι τώρα, σαφέστατα και είναι ο πιο γήγορος, εύκολος και προπαντός ανέξοδος τρόπος να περάσεις ελληνικά για πάντα στο τηλέφωνό σου. Και δε βλέπω το λόγο να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα 5th Edition. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το play τους εστειλα μαιλ κανοντας τους καποιες ερωτησεις και πρατουμε αναλογως . Οι υπολοιποι θα το εχουν απο 25 Νοεμβρη ; Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Οι υπολοιποι θα το εχουν απο 25 Νοεμβρη ; Λογικά ναι. Εννοαίται ότι αυτό ισχύει βασικά για όσους έχουν κάνει προπαραγγελία, αν και μερικά καταστήματα ίσως να έχουν προμηθευτεί και επιπλέον κομμάτια. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου πιστεύω ότι θα έχει κατακλύσει την αγορά και θα μπορούν να το προμηθευτούν και οι υπόλοιποι. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το play τους εστειλα μαιλ κανοντας τους καποιες ερωτησεις και πρατουμε αναλογως . Οι υπολοιποι θα το εχουν απο 25 Νοεμβρη ; εγω παντως θα περιμενω...γτ ρε συ να τους δωσεις 60 παρπανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Εχω ηδη κανει προκρατηση αλλα ειμαι ανυπομονος βασικα και δευτερον θα δω αναλογως τι θα μου απαντησουν Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Και το e-click.gr το εχει ετοιμοπαραδοτο στα 530 ευρω. Εστω και με λαθος φωτογραφια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Εχω ηδη κανει προκρατηση αλλα ειμαι ανυπομονος βασικα και δευτερον θα δω αναλογως τι θα μου απαντησουν εγω το ειχα προπαραγγειλει απο εκει μεχρι που ειδα τι τιμες παιζουν κα το ακυρωσα. Εκτος απο την υψηλη τιμη ( το τιμημα του να το παρεις δυο βδομαδες νωριτερα?) δινουν και καλα και ποντους. Oι ποντοι που δινουν για αλλη παραγγελια αργοτερα δεν εξαργυρωνουν ουτε τα μεταφορικα (7 ευρω απο Αθηνα για Μακεδονια οτι και αν παρεις!). Πολυ ακριβες οι υπηρεσιες τους. Α ξεχασα τωρα λεει το Νοεμβριο μεχρι τελος αποθεματων με καθε παραγγελια δωρο ενα onevoip usb αξιας 3 ευρω παρακαλω αυτο και αν ειναι δωρο:lol:. Και το e-click.gr το εχει ετοιμοπαραδοτο στα 530 ευρω. Εστω και με λαθος φωτογραφια :p εκτος απο λαθος φωτογραφια δεν αναφερει και χρωμα. Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν το ετοιμοπαραδοτα αναφερεται σε αμεση διαθεσιμοτητα ή απλα διαθεσιμοτητα. Edited November 2, 2010 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 28 και σημερα ;) Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Οπα λαθος λεγοντας προκρατηση εννοουσα στο nokia shop οχι στο play . Χαχα αυτο με τους ποντους καλη πατεντιτσα αλλα για να πιασει πρεπει να παρεις πραγματα αξιας αρκετα μεγαλης . Ε οσο να το κανουμε αν ο αλλος ειναι ανυπομονος ψαχνει καθε εναλακτικη αφου πρωτα ομως μου απαντησουν στις ερωτησεις που τους εστειλα μεσω μαιλ Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Οπα λαθος λεγοντας προκρατηση εννοουσα στο nokia shop οχι στο play . Χαχα αυτο με τους ποντους καλη πατεντιτσα αλλα για να πιασει πρεπει να παρεις πραγματα αξιας αρκετα μεγαλης . Ε οσο να το κανουμε αν ο αλλος ειναι ανυπομονος ψαχνει καθε εναλακτικη αφου πρωτα ομως μου απαντησουν στις ερωτησεις που τους εστειλα μεσω μαιλ οι οποιες αφορουν?(αν θες μας λες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Όλες και όλες οι φορές που εχω ψωνίσει απο κει ηταν 2 νομίζω . Η πρώτη ήταν ενα htc desire το οποιο το πήρα τότε 528 αν θυμάμαι καλα μετα απο κανα δυο μήνες παράγγειλα κάτι μικρης αξιας και το τελικό ποσό ηταν γύρω στα 25 ευρώ νομίζω μαζι με μεταφορικά και αντικαταβολή και εξαιτίας των πόντων μειώθηκαν γυρω στα 14 . Περεταιρω πληροφορίες δεν ξέρω μιας και δεν είμαι τακτικός πελάτης τους . Κριμα , τα νοκια που δίνουν εχουν μεσα την αγγλική γλωσσά μέχρι λέει να κυκλοφορήσει το πρώτο ελληνικό update ελα ? :S Όποτε περιμένουμε την καλή νοκια να το κυκλοφορήσει πφ Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) ενα βιντεακι που δειχνει την ταχυτητα του UI και ενα πρωτοτυπο προγραμματακι για unlock Edited November 2, 2010 by goldeneye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Τα Ν8 που φέρνει το play247 είναι παραεισαγωγής από ευρωπαϊκή χώρα(Γερμανία,Ισπανία ή......),πρέπει να είναι "πειραγμένα" εδώ(δηλαδή Phoenix) και έτσι έχουν ελληνικό μενού αλλά μάλλον αν γίνει αναβάθμιση μεταγενέστερα από τον κάτοχο, χάνουν τα ελληνικά και επανέρχονται σε Γερμανικά,Αγγλικά κλπ. Το να δώσει κανεις 50-60 € παραπάνω και να έχει τέτοια θέματα δεν αξίζει με τίποτα + το ότι μάλλον στο "μαγαζί" αυτό δεν πολυισχύει το DOA,οπότε αν χαλάσει το κινητό στις πρώτες 10 μέρες μάλλον δεν παίζει αντικατάσταση,σε παραπέμπουν στην ΝΟΚΙΑ(Arvato μάλλον ή δε ξέρω και ΄γω που....:wacko:;)). Για μένα προσωπικά η πρώτη επιλογή είναι τα Mediamarkt,η μοναδική που σου γράφει φαρδιά πλατιά στην πίσω πλευρά της απόδειξης πως έχεις το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντως μέσα σε 14 μέρες....(φυσικά και DOA μου έχει τύχει εμένα και μου άλλαξαν 2 κινητά άμεσα),μάλλον θα περιμένω μέχρι να το φέρει και θα το πάρω από ΄κει;) http://img813.imageshack.us/img813/6881/0029e.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts