mpapad Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Review: Nokia N8: part 2 - camera and camcorder http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/12162_Nokia_N8_part_2-camera_and_cam.php Αυτό το review τα λέει όλα. Διάφορες συνθήκες φωτισμού και λεπτομέρειες με zoom, και εικόνες από διαφορετικά κινητά. Και πριν πίστευα ότι το N8 έχει φοβερή κάμερα αλλά μετά από αυτό, είναι πλέον σίγουρο ότι θα το πάρω. Πιστεύω ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει βγει το μπλε.... Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα γράφω στο εικονικό πληκτρολόγιο χωρίς γραφίδα.... Με το 5800 χωρίς γραφίδα, κάνω όλο λάθη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εδώ η οθόνη είναι αρκετά μεγαλύτερη με το πληκτρολόγιο να καλύπτει σημαντικά μεγαλύτερη επιφάνεια. Το σημαντικότερο όμως είναι η capacitive οθόνη που προσφέρει ασύγκριτα καλύτερη απόκριση σε σχέση με τις resistive (όπως αυτή του 5800). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Google Translator for Nokia N8 by Pico Brothers Symbian^1 & 3 http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=31607.msg369474#msg369474 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 απο οτι βλεπω στο φορουμ της νοκια μαλλον η επιλογη για την αποθηκευση των μυνηματων στην καρτα μνημης η στο mass storage λειπει απο το N8 στην εκδοση 011.012 του firmware αντιγραφω το μηνυμα απο το φορουμ το οποιο αναφερθηκε απο εναν χρηστη και επιβεβαιωθηκε απο εναν αλλον. It is not possible the switch the message storage from internal memory to SD-Card. All messages and emails will be stored in the small internal memory (SD-Card and internal 16GB are not available for messages) Also there is no option to change the default message storage. I advise that you contact nokia if you would like this in future upgrades παντως μου φαινεται πολυ περιεργο να λειπει αυτη η επιλογη εαν δεν εχει αλλαξει ο τροπος που τα νοκια δεχοντε αρχεια με bluetooth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) απο οτι βλεπω στο φορουμ της νοκια μαλλον η επιλογη για την αποθηκευση των μυνηματων στην καρτα μνημης η στο mass storage λειπει απο το N8 στην εκδοση 011.012 του firmware[...] [...]παντως μου φαινεται πολυ περιεργο να λειπει αυτη η επιλογη εαν δεν εχει αλλαξει ο τροπος που τα νοκια δεχοντε αρχεια με bluetooth... Αυτό έλειπε και πολύ παλιά από ορισμένες 2nd edition συσκευές (π.χ. 3230), και πάλι λύθηκε με ειδική εφαρμογή (θυμάται κανένας παλιός το "Msv DriveE"; :rolleyes:). Πάντως είναι ανόητο να μην υπάρχει ως επιλογή. Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα φάνε κράξιμο και θα την επαναφέρουν κανονικά. ;) Edited October 7, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 απο οτι βλεπω στο φορουμ της νοκια μαλλον η επιλογη για την αποθηκευση των μυνηματων στην καρτα μνημης η στο mass storage λειπει απο το N8 στην εκδοση 011.012 του firmware αντιγραφω το μηνυμα απο το φορουμ το οποιο αναφερθηκε απο εναν χρηστη και επιβεβαιωθηκε απο εναν αλλον. παντως μου φαινεται πολυ περιεργο να λειπει αυτη η επιλογη εαν δεν εχει αλλαξει ο τροπος που τα νοκια δεχοντε αρχεια με bluetooth... Πλάκα μου κάνετε έτσι; Όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτοί που το επιβεβαιώνουν έχουν το τελικό firmware; Αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο τι να πει κανείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί ξανά. Με βάση το παρακάτω sceenshot φαίνεται πως το "Device Updates - *#0000#" παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή. Το product code θα το βρίσκουμε και εδώ πλέον. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17285&stc=1&d=1286452538 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Σιγουρα δεν ειμαι ο καλυτερος να κρινω ενα Νοκια smartphone, αλλα επειδη τυγχανει να παιζω μαζι του εδω και αρκετη ωρα, το πιο ευγενικο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι <<unpolished>> σαν λειτουργικο Εχω την εντυπωση οτι βιαστηκαν να το βγαλουνε. Η εκδοση που εχει ειναι αυτη που αναφερετε παραπανω 011.012 με ημερομηνια 18/9/2010 Ακομα και το vibration feedback απο τα πληκτρα σου αφηνει μια παραξενη αισθηση. Τελος παντων, πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα ειναι ενα <<αλλο τηλεφωνο>> με τις καταλληλες παρεμβασεις. Πολυ καλη κατασκευη , χωρις τριξιματα, σκληρο πλαστικο που ομως γλιστραει ευκολα. Φυσικα ειναι μεταλο. οχι πλαστικο αλλα στο λαχανι χρωμα το μπερδεψα :) Για τους φαν Nseries πιστευω θα ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο. Και προς θεου μη το παρει καποιος σε λαχανι :) Δεν ειμαι καλος στα review. Sorry guys αλλα δεν ξερω τι να γραψω Edited October 7, 2010 by ringo7213 λαθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Σιγουρα δεν ειμαι ο καλυτερος να κρινω ενα Νοκια smartphone, αλλα επειδη τυγχανει να παιζω μαζι του εδω και αρκετη ωρα, το πιο ευγενικο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι <<unpolished>> σαν λειτουργικο Εχω την εντυπωση οτι βιαστηκαν να το βγαλουνε. Η εκδοση που εχει ειναι αυτη που αναφερετε παραπανω 011.012 με ημερομηνια 18/9/2010 Ακομα και το vibration feedback απο τα πληκτρα σου αφηνει μια παραξενη αισθηση. Τελος παντων, πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα ειναι ενα <<αλλο τηλεφωνο>> με τις καταλληλες παρεμβασεις. Πολυ καλη κατασκευη , χωρις τριξιματα, σκληρο πλαστικο που ομως γλιστραει ευκολα. Φυσικα ειναι μεταλο. οχι πλαστικο αλλα στο λαχανι χρωμα το μπερδεψα :) Για τους φαν Nseries πιστευω θα ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο. Και προς θεου μη το παρει καποιος σε λαχανι :) Δεν ειμαι καλος στα review. Sorry guys αλλα δεν ξερω τι να γραψω Εννοείς ότι έχεις στα χέρια σου το Ν8; Και το λες έτσι απλά; :wacko: :confused: Προς θεού αδερφέ, περιμένουμε εντυπώσεις το συντομότερο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω. Μάλλον ξέρω: Από πού το πήρες; :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αυτό έλειπε και πολύ παλιά από ορισμένες 2nd edition συσκευές (π.χ. 3230), και πάλι λύθηκε με ειδική εφαρμογή (θυμάται κανένας παλιός το "Msv DriveE"; :rolleyes:). Πάντως είναι ανόητο να μην υπάρχει ως επιλογή. Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα φάνε κράξιμο και θα την επαναφέρουν κανονικά. ;) σε αυτές της συσκευές δεν εντάχθηκε ποτέ στο μενού με τα updates? το προγραμματακι έλυσε τα χέρια στους κατόχους του? Πλάκα μου κάνετε έτσι; Όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτοί που το επιβεβαιώνουν έχουν το τελικό firmware; Αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο τι να πει κανείς... ειναι χρηστες που αγορασανε την συσκευη, αρα ναι εχουν το τελικο firmware Εχω την εντυπωση οτι βιαστηκαν να το βγαλουνε. Η εκδοση που εχει ειναι αυτη που αναφερετε παραπανω 011.012 με ημερομηνια 18/9/2010 Ακομα και το vibration feedback απο τα πληκτρα σου αφηνει μια παραξενη αισθηση. αυτο καποου διαβαζα οτι απο τα προφιλ καπως αλλαζει... αλλα επειδη δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο και δεν εχει αλλη συσκευη κατι τετοιο δεν καταλαβα τι και πως. μαλλον αλλαζει η διαρκεια της δονησης? δεν ξερω. τεσπα. σε πρωτη φαση γιατι δεν μας επιβεβαιωνεις αυτο που γραφτηκε για τα μηνυματα. πηγαινε μηνυματα-->επιλογες-->ρυθμισεις-->αλλο και δες αν εχει επιλογη για το που θα αποθηκευσεις τα μηνυματα. φανταζομαι καπως ετσι ειναι το μενου του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Σιγουρα δεν ειμαι ο καλυτερος να κρινω ενα Νοκια smartphone, αλλα επειδη τυγχανει να παιζω μαζι του εδω και αρκετη ωρα, το πιο ευγενικο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι <<unpolished>> σαν λειτουργικο... Δεν ειμαι καλος στα review. Sorry guys αλλα δεν ξερω τι να γραψω Αν δε σου κάνει μεγάλο κόπο θα μπορούσες να ποστάρεις μια φωτό σε full ανάλυση (12mpx) από εσωτερικό χώρο με λίγο φωτισμό? Edited October 7, 2010 by mpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το otg ρε παιδια τι ειναι ; Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) usb on the go σημαινει, usb host ειναι στην ουσια. συνδεεις δηλαδη usb stick, σκληρους δισκους, κινητα τηλεφωνα, mp3 και τα αναγνωριζει το κινητο σαν mass storage με αποτελεσμα να μπορεις να κανεις μεταφορες αρχειων χωρις να χρειαζεσαι υπολογιστη Edited October 7, 2010 by jimacid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το μόνο κρίμα είναι ότι το Ν8 δεν θα μπορεί να κατεβεί μέχρι τα 5mp για να συγκρίνω τις φωτογραφίες και το φλας του, σε σύγκριση με το Ν82 μου, το καλύτερο φωτογραφικό της Nokia εδώ και τρία χρόνια (χωρίς να υπολογίζω την ενδιάμεση στάση του Ν86, λόγω μη ύπαρξης φλας ξένου). Αν δεν απατώμαι, από τα 3mp πάει κατευθείαν στα 9, και μετά στα 12. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Πλάκα μου κάνετε έτσι; Όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτοί που το επιβεβαιώνουν έχουν το τελικό firmware; Αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο τι να πει κανείς... Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μην προβλέπεται η αποθήκευση μηνυμάτων σε αλλη μνήμη πλην της εσωτερικής λόγω της ιδιαιτερότητας του Ν8 να διαβάζει καί εξωτερικές μνήμες.Για σκεφτείτε το λίγο παιδιά!Πρόσεξα επίσης πώς το Χ6 αποθηκεύει τα εισερχομένα αρχεία κατευθείαν στην διαχείριση αρχείων οπότε αν ισχύει αυτό καί στο Ν8 τότε δεν υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Κανεις πλακα τωρα ετσι ; Μαλιστα μολις κερδισε ενα ποιντ ... Ελπιζω μονο το wifi να το εχουν βελτιωσει διοτι απο το Ε75 που εχω για να συνδεθεις σε ασυρματο δικτυο σου βγαινει η πιστη . Αν και απο τα βιντεακια το μενιυ δεν με ενθουσιασε θα ελεγα οποτε για πρωτη φορα θα περιμενω να το παρουν αλλοι και μετα εγω :P Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μην προβλέπεται η αποθήκευση μηνυμάτων σε αλλη μνήμη πλην της εσωτερικής λόγω της ιδιαιτερότητας του Ν8 να διαβάζει καί εξωτερικές μνήμες.Για σκεφτείτε το λίγο παιδιά!Πρόσεξα επίσης πώς το Χ6 αποθηκεύει τα εισερχομένα αρχεία κατευθείαν στην διαχείριση αρχείων οπότε αν ισχύει αυτό καί στο Ν8 τότε δεν υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας! αν ιχυει κατι τετοιο, τοτε για εμενα σχεδον κανενα προβλημα που λειπει αυτη η επιλογη. λεω ομως σχεδον γιατι υπαρχουν και τα συνημενα των μηνυματων... βλεπε mms φωτογραφιες, βιντεο, τα οποια δεν λεει να σου γεμιζουν την μνημη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δε νομίζω να είναι σοβαρό το θέμα. Κάποια λύση θα έχει σκεφτεί γι' αυτό η Nokia. Πάντως το γεγονός ότι δέχεται τόσο κάρτες μνήμης όσο και συσκευές USB, δεν δικαιολογεί την αποθήκευση των μηνυμάτων αποκλειστικά στην εσωτερική μνήμη. Θα μπορούσε να υπάρχει η επιλογή μόνο για εσωτερική και μαζικής αποθήκευσης, όχι κάρτα μνήμης και εξωτερικό USB. Τέλος πάντων, θα δείξει. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δουλευω στη διαφημιστικη της Νοκια και μου το φερανε να το δω. Για να πω την αληθεια δεν ηξερα οτι γινεται τοσο μεγαλος χαμος και το ειχα στο συρταρι μου 5 ημερες :) Λοιπον με φωτο μη με μπλεκετε. Ακομα απορω για ποιο λογο βγαζουνε φωτο τα κινητα Οπως ειπα ειναι ενα symbian που σου δινει την εντυπωση οτι ξεκινησαν καπου απο τη μεση και βαλανε καποια widgets. Οι 3 οθονες ειναι ευκολα παραμετροποησιμες. Μπορεις να βαλεις οτιδηποτε με μεγαλη ευκολια. Ο επεξεργαστης σε κοιταει στα ματια και σου λεει <<ναι φιλε μου χρειαζομαι ακομα 200mhz minimum>> Πληρες μενου Νοκια. Εκει που νομιζεις τα εχεις ψαξει ολα ανακαλυπτεις οτι κατι ξεχασες να δεις. O browser οταν περασει την εφηβεια θα ηθελε να γινει safari. Θα τον ψαξω καλυτερα αυριο στο wifi της δουλειας ΑΨΟΓΟ wifi. Βρισκει τα παντα, συνδεεται πανευκολα, γρηγορα και γενικα μου εκανε εντυπωση. Να ενα μικρο παραπονο. Οταν πηγαινεις να γραψεις σε ενα πεδιο, στο εμφανιζει κανονικα με τον cursora να αναβοσβηνει και να περιμενει αλλα δεν εμφανιζει αυτοματα το πληκτολογιο να γραψεις. Πρεπει να ακουμπησεις πανω στο πεδιο για να σου εμφανισει keyboard. Anyway Αυριο θα γραψω κατι παραπανω απο τη δουλεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Δουλευω στη διαφημιστικη της Νοκια και μου το φερανε να το δω. Για να πω την αληθεια δεν ηξερα οτι γινεται τοσο μεγαλος χαμος και το ειχα στο συρταρι μου 5 ημερες :) Λοιπον με φωτο μη με μπλεκετε. Ακομα απορω για ποιο λογο βγαζουνε φωτο τα κινητα Οπως ειπα ειναι ενα symbian που σου δινει την εντυπωση οτι ξεκινησαν καπου απο τη μεση και βαλανε καποια widgets. Οι 3 οθονες ειναι ευκολα παραμετροποησιμες. Μπορεις να βαλεις οτιδηποτε με μεγαλη ευκολια. Ο επεξεργαστης σε κοιταει στα ματια και σου λεει <<ναι φιλε μου χρειαζομαι ακομα 200mhz minimum>> Πληρες μενου Νοκια. Εκει που νομιζεις τα εχεις ψαξει ολα ανακαλυπτεις οτι κατι ξεχασες να δεις. O browser οταν περασει την εφηβεια θα ηθελε να γινει safari. Θα τον ψαξω καλυτερα αυριο στο wifi της δουλειας ΑΨΟΓΟ wifi. Βρισκει τα παντα, συνδεεται πανευκολα, γρηγορα και γενικα μου εκανε εντυπωση. Να ενα μικρο παραπονο. Οταν πηγαινεις να γραψεις σε ενα πεδιο, στο εμφανιζει κανονικα με τον cursora να αναβοσβηνει και να περιμενει αλλα δεν εμφανιζει αυτοματα το πληκτολογιο να γραψεις. Πρεπει να ακουμπησεις πανω στο πεδιο για να σου εμφανισει keyboard. Anyway Αυριο θα γραψω κατι παραπανω απο τη δουλεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να τσεκάρεις και το GPS της συσκευής. Πόσο εύκολα κλειδώνει δορυφόρους σε κλειστό και σε ανοιχτό χώρο. :) Επίσης, πάτα *#0000# στην οθόνη αναμονής και δες το Product Code της συσκευής σου. Αν είναι ελληνική, έχουμε το ελληνικό Product Code. ;) Τέλος, δες αυτό με τα μηνύματα. Πήγαινε Μηνύματα->Ρυθμίσεις μηνυμάτων->Άλλο, και δες αν υπάρχει επιλογή μνήμης αποθήκευσης των μηνυμάτων. Edited October 7, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) product code 0599000 Δεν υπαρχει επιλογη αποθηκευσης σε διάφορα μερη Στο μενου <<Αλλο>> εχει αποθηκευση σταλθεντων μηνυματων με επιλογη απλως ναι/οχι αριθμος αποκευμενων μηνυματων προβολη μηνυματων κατα ομαδες Gps και browser aυριο θα γραψω περισσοτερα. Εδω που ειμαι τωρα εχω σχεδον μηδενικο σημα Παντως η μπαταρια μου φαινεται οτι κατι apple και κατι android τα εχει για πρωινο Edited October 7, 2010 by ringo7213 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Θα ήθελα κάποια στιγμή να τσεκάρεις και το GPS της συσκευής. Πόσο εύκολα κλειδώνει δορυφόρους σε κλειστό και σε ανοιχτό χώρο. :) Επίσης, πάτα *#0000# στην οθόνη αναμονής και δες το Product Code της συσκευής σου. Αν είναι ελληνική, έχουμε το ελληνικό Product Code. ;) Τέλος, δες αυτό με τα μηνύματα. Πήγαινε Μηνύματα->Ρυθμίσεις μηνυμάτων->Άλλο, και δες αν υπάρχει επιλογή μνήμης αποθήκευσης των μηνυμάτων. Είπαμε με το *#0000# δεν θα δει ποτέ το product code γιατί απλούστατα ο αριθμός αυτός είναι κάτω από την μπαταρία στην ετικέττα και στο Ν8 χλωμότατο να το δει....:lol:;),θα δει την έκδοση λογισμικού και το RM και την language variant......;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Είπαμε με το *#0000# δεν θα δει ποτέ το product code γιατί απλούστατα ο αριθμός αυτός είναι κάτω από την μπαταρία στην ετικέττα και στο Ν8 χλωμότατο να το δει....:lol:;),θα δει την έκδοση λογισμικού και το RM και την language variant......;) Δες το μήνυμα #1782 του Itchrist86 πιο πάνω με το screenshot. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ο επεξεργαστης σε κοιταει στα ματια και σου λεει <<ναι φιλε μου χρειαζομαι ακομα 200mhz minimum>> Μπορεις να μας πεις τι ακριβως σου δεινει αυτη την εντυπωση? ειναι αργο το μενου? καθυστερει στην φορτωση της εκθεσης? ανοιξες πολλες εφαρμογες και το ζορισες? γιατι απο τα βιντεο στο ιντερνετ δεν φαινεται τιποτα τετοιο, ισα ισα το αντιθετο. εγω προσωπικα θα ηθελα να μαθω αν στην εκθεση υπαρχει λειτουργια που πριν σου βγαλει χυμαριο ολες τις φωτογραφιες βιντεο, σε βαζει να διαλεξεις ποιον φακελο θελεις να ανοιξεις. ετσι ωστε να εχεις το υλικο σου αρχειοθετημενο σωστα μεσα σε φακελους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 εγω προσωπικα θα ηθελα να μαθω αν στην εκθεση υπαρχει λειτουργια που πριν σου βγαλει χυμαριο ολες τις φωτογραφιες βιντεο, σε βαζει να διαλεξεις ποιον φακελο θελεις να ανοιξεις. ετσι ωστε να εχεις το υλικο σου αρχειοθετημενο σωστα μεσα σε φακελους Δεν γινόταν ποτέ στο Symbian αυτό, ούτε τώρα γίνεται. Η μόνη επιλογή που έχεις είναι να τις δεις όλες, ή τα άλμπουμ. Δε μπορείς να δεις σε ποιο φάκελο είναι η κάθε φωτογραφία ή βίντεο. Ακριβώς έτσι είναι και με τη μουσική. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts