Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακριβως...για τις μερες που ζουμε ειναι παρα πολλα.και μην ξεχνατε οτι το κινητο ξεκινησε με χαμηλοτερη τιμη...η φημη δηλαδη...τωρα φτασαμε στα 500.ειναι πληρες κινητο και το καταλαβαινω χωρις τις παραξενιες του μηλου.αν ηταν 450 ισως γινοταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναρπαστο.και μην βιαστειτε να πειτε οτι 50ε δεν ειναι κ πολλα...οταν μεγαλωνεις αρχιζεις να σκεφτεσαι τα προιοντα σαν value for money.το ν8 ειναι ακριβως αυτο..συμφωνω και σας προλαβαινω.αλλα το money... εινια πολλα...γνωμη μου..

πάντως μέχρις στιγμής την μόνη επίσημη τιμή την έχουμε από wind και είναι στα 493 αν θυμάμαι καλά, ας κυκλοφορήσει λοιπόν πρώτα και τότε θα δουμε σε ποια ακριβώς κόστος θα είναι, υπομονή λοιπόν !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οποιος δει αυτες τις φωτογραφιες θα πει...θελω και γω την καμερα του Ν8!

Ωραίες οι φωτογραφίες!Βλέπεις πράγματι την διαφορά των 12mpixles

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά να ρωτήσω κάτι από τι υλικό θα είναι το κινητό θα είναι από αλουμίνιο όπως το e7 η θα είναι πλαστικό?

spacer.png

Παιδιά να ρωτήσω κάτι από τι υλικό θα είναι το κινητό θα είναι από αλουμίνιο όπως το e7 η θα είναι πλαστικό?

απο αλουμινιο θα ειναι.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

δεν ηταν φημη η τιμη του φιλε μου. 370ευρω προ φορων...

370+23%=455ευρω

στην wind λενε πως θα το δινουν 493 δηλαδη 38 ευρω πανω απο την κανονικη τιμη του.

αν σκεφτεις πως αυτο κατα πασα πιθανοτητα ειναι το κερδος του μαγαζιου απο την πωληση της συσκευης τοτε αλλου θα το βρεις λιγο φθηνοτερο αλλου λιγο ακριβοτερο αλλα αυτη ειναι η τιμη του και δεν ηταν ποτε φημη.

απλα εμεις θελαμε να το δουμε με τελικη τιμη στα 450-460 ευρω (μαλλον ειχαμε ξεχασει να υπολογισουμε το κερδος του καθε μαγαζιου που το πουλαει :O )

Το clue της υπόθεσης είναι η εγγραφή video 720p. Αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα παιδιά. Και είναι καλό που έχουν βάλει τη δυνατότητα αυτή και στα Ε7-00 και C7-00, κι έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη συσκευή με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Αυτό που είναι λίγο μείον είναι ότι τα άλλα δύο μπορούν να τραβήξουν υψηλής ανάλυσης βίντεο με προβολάκι (με τη βοήθεια του διπλού LED), ενώ το Ν8 βιντεοσκοπεί στα σκοτεινά.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το clue της υπόθεσης είναι η εγγραφή video 720p. Αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα παιδιά. Και είναι καλό που έχουν βάλει τη δυνατότητα αυτή και στα Ε7-00 και C7-00, κι έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη συσκευή με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Αυτό που είναι λίγο μείον είναι ότι τα άλλα δύο μπορούν να τραβήξουν υψηλής ανάλυσης βίντεο με προβολάκι (με τη βοήθεια του διπλού LED), ενώ το Ν8 βιντεοσκοπεί στα σκοτεινά.

Πάντως, πιστεύω πως καλύτερα σουπερ φωτο το βραδυ με τον ξενον παρα βιντεοσκοπηση με λεντ....

Αλλωστε το να βιντεοσκοπεις με λεντ ειναι σπαστικο για τους αλλους...

Βγαινουν στο βιντεο καπως ετσι....:mad:

Πάντως, πιστεύω πως καλύτερα σουπερ φωτο το βραδυ με τον ξενον παρα βιντεοσκοπηση με λεντ....

Αλλωστε το να βιντεοσκοπεις με λεντ ειναι σπαστικο για τους αλλους...

Βγαινουν στο βιντεο καπως ετσι....:mad:

Δεν έχεις καθόλου άδικο. Σίγουρα αν ψάξεις, δύσκολα θα βρεις ακόμα και ψηφιακή φωτογραφική που να έχει προβολάκι για το βίντεο. Ενώ το φλας ξένου είναι απολύτως απαραίτητο για άψογα φωτισμένες νυχτερινές φωτογραφίες. Ίσως η απόφαση μου να καταλήξω τελικά σε κάποιο μοντέλο Symbian^3 διευκολυνθεί περισσότερο από το γεγονός ότι έχω κακομάθει με το Ν82 τόσα χρόνια, να ξέρω ότι με το που γυρίσω το κάλυμμα του φακού και πατήσω το πλήκτρο κλείστρου, θα έχω άψογα φωτισμένη φωτογραφία, όσο σκοτάδι κι αν επικρατεί.

Ίσως τελικά ξεπεράσω το προσωπικό μου κόλλημα με τον περίεργο τρόπο αφαίρεσης της μπαταρίας και ενδώσω τελικά στο Ν8! :p

Πάντως όσον αφορά την τιμή του, αν συγκρίνει κανείς πόση ήταν η τιμή συνήθως κάποιου από τα κορυφαία κινητά της Nokia, ιδίως όταν ήταν πολυαναμενόμενα, και ανήκαν και στη σειρά Ν, να πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ κορυφαίο Νseries με κάτω από 500 Ευρώπουλα ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν έχεις καθόλου άδικο. Σίγουρα αν ψάξεις, δύσκολα θα βρεις ακόμα και ψηφιακή φωτογραφική που να έχει προβολάκι για το βίντεο. Ενώ το φλας ξένου είναι απολύτως απαραίτητο για άψογα φωτισμένες νυχτερινές φωτογραφίες. Ίσως η απόφαση μου να καταλήξω τελικά σε κάποιο μοντέλο Symbian^3 διευκολυνθεί περισσότερο από το γεγονός ότι έχω κακομάθει με το Ν82 τόσα χρόνια, να ξέρω ότι με το που γυρίσω το κάλυμμα του φακού και πατήσω το πλήκτρο κλείστρου, θα έχω άψογα φωτισμένη φωτογραφία, όσο σκοτάδι κι αν επικρατεί.

Ίσως τελικά ξεπεράσω το προσωπικό μου κόλλημα με τον περίεργο τρόπο αφαίρεσης της μπαταρίας και ενδώσω τελικά στο Ν8! :p

Πάντως όσον αφορά την τιμή του, αν συγκρίνει κανείς πόση ήταν η τιμή συνήθως κάποιου από τα κορυφαία κινητά της Nokia, ιδίως όταν ήταν πολυαναμενόμενα, και ανήκαν και στη σειρά Ν, να πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ κορυφαίο Νseries με κάτω από 500 Ευρώπουλα ;)

πιστεψε με υπαρχει παρα πολυ κοσμος που θα αγορασει το ν8 για αυτο το λογο και μονο....:)

και ειναι αυτο που ελεγα μερικα posts πολυ πιο πανω.......:)

δεν παει να συνδέεται με usb "στικακια" δεν πα να βγαζει 5.1 ηχο δεν παει να ειναι ταχύτατο...κτλ κτλ κτλ ας βγαζει σουπερ photos και ολα τα αλλα τα βρισκουμε και ανακαλύπτουμε στην πορεια(αν τα ανακαλυψουμε και ποτε...)....

παιδια το βλεπω και απο το περιβάλλον μου...η καμερα παιζει μεγαλο ρολο σε ενα κινητο...εχω πολλους γνωστους που δεν αποχωρίζονται το 82 για αυτο το λογο και μονο....βρε garmin τους βαζεις βρε το ενα βρε το αλλο....photos να βγαζει...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....παταει πολυ το ν8 εδω...θα το δειτε....:)

υγ: o κολλητός μου μετα το 82 πηγε στο 97 !!! ναι μεν τρελάθηκε με τον FM Transmitter αλλα πιο πολυ τον πειραξε που το βραδυ βγαζει θολες photos....ακομη εχει να το λεει ......:)

πιστεψε με υπαρχει παρα πολυ κοσμος που θα αγορασει το ν8 για αυτο το λογο και μονο....:)

και ειναι αυτο που ελεγα μερικα posts πολυ πιο πανω.......:)

δεν παει να συνδέεται με usb "στικακια" δεν πα να βγαζει 5.1 ηχο δεν παει να ειναι ταχύτατο...κτλ κτλ κτλ ας βγαζει σουπερ photos και ολα τα αλλα τα βρισκουμε και ανακαλύπτουμε στην πορεια(αν τα ανακαλυψουμε και ποτε...)....

παιδια το βλεπω και απο το περιβάλλον μου...η καμερα παιζει μεγαλο ρολο σε ενα κινητο...εχω πολλους γνωστους που δεν αποχωρίζονται το 82 για αυτο το λογο και μονο....βρε garmin τους βαζεις βρε το ενα βρε το αλλο....photos να βγαζει...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....παταει πολυ το ν8 εδω...θα το δειτε....:)

υγ: o κολλητός μου μετα το 82 πηγε στο 97 !!! ναι μεν τρελάθηκε με τον FM Transmitter αλλα πιο πολυ τον πειραξε που το βραδυ βγαζει θολες photos....ακομη εχει να το λεει ......:)

Είναι το επόμενο κορυφαίο φωτογραφικό κινητό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Κακά τα ψέμματα, κορυφαίο φωτογραφικό κινητό χωρίς φλας ξένου, δεν γίνεται, όσο καλό φακό κι αν έχει.

Είναι το επόμενο κορυφαίο φωτογραφικό κινητό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Κακά τα ψέμματα, κορυφαίο φωτογραφικό κινητό χωρίς φλας ξένου, δεν γίνεται, όσο καλό φακό κι αν έχει.

συμφωνω...ειναι αυτο που περιμεναμε τοσο καιρο απο το 82 και μετα.......:):)

(μιλαω παντα για το θεμα της ΚΑΜΕΡΑΣ....)....

κανενα κινητο της νοκια στο θεμα αυτο δεν μπορεσε να βαλει το ν82 κατω....:)

Εγώ έχω μια μεγάλη απορία σε τόσα video που έχω δει πουθενά δεν έχω δει να υπάρχει κάποιο κουμπί να του κανεις reset κάτι κάποια τρυπούλα να βάλεις κάτι να γίνει reset όπως έχουν τα ppc?γιατί αν σου κολλήσει και είσαι για καφέ στον δρόμο πως να το ξεκολλήσεις που η μπαταρία δεν βγαίνει μονο με ξεβίδωμα και άντε να είναι και καμια βιδα κανονική όπως ίσια η με στραβοκατσαβιδο αν είναι περίεργη άστα

spacer.png

Είναι το επόμενο κορυφαίο φωτογραφικό κινητό που περιμέναμε τόσα χρόνια.

Εσείς δεν είχατε C905, Pixon 12 ή Satio.... Τι N82 μου λέτε...

Πιστεύω το θέμα του reset να λύνεται με παρατεταμένη πίεση του κουμπιού on-off...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Πιστεύω το θέμα του reset να λύνεται με παρατεταμένη πίεση του κουμπιού on-off...

8 δευτερόλεπτα , για την ακρίβεια. Το γράφει στο manual:)

Xiaomi Mi 9T 128GB

Εσείς δεν είχατε C905, Pixon 12 ή Satio.... Τι N82 μου λέτε...

...

μιλαμε παντα για νοκια!!!προσωπικα δεν νομιζω κανενα νοκια να βαζει κατω το n82 στο θεμα της καμερας!! ουσιαστικα ο αντικαταστατης του ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ(ξενον φλας κτλ) ειναι το n8

ξενέρωσα λίγο που δεν είναι η οθόνη του clearblack amoled όπως των C6/7 και Ε7 να πω την αλήθεια... Αλλά και οι Amoled έχουν απίστευτα χρώματα για όποιους είχαν στο παρελθόν.

Άρχισα να ψήνομαι για Ε7 αλλά καμία σχέση η camera... επιπλέον δε παίρνει κάρτα μνήμης. Το Ν8 μόνο σε οθόνη στερείται των άλλων μοντέλων. Πφφφ!!! Α ρε ΝΟΚΙΑ,χάθηκε να κάνεις κανένα hw revision για N8 με clearblack display; :X

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τόσο μεγάλη διαφορά θα έχει η clearblack AMOLED των Ε7/C7 με την "απλή" AMOLED του Ν8; Σε τι συνίστανται ουσιαστικά αυτές οι διάφορες;

Τόσο μεγάλη διαφορά θα έχει η clearblack AMOLED των Ε7/C7 με την "απλή" AMOLED του Ν8; Σε τι συνίστανται ουσιαστικά αυτές οι διάφορες;

Λογικα θα εχουν μεγαλυτερο contrast , αποδιδοντας καλυτερα το μαυρο.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αν προσφέρει καλύτερη απεικόνιση κάτω από έντονο φως, πρόβλημα που υπάρχει κλασικά με τις "κανονικές" AMOLED, τότε θα μιλάμε για συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι όσων έχουμε τώρα.

Αν προσφέρει καλύτερη απεικόνιση κάτω από έντονο φως, πρόβλημα που υπάρχει κλασικά με τις "κανονικές" AMOLED, τότε θα μιλάμε για συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι όσων έχουμε τώρα.

Σύμφωνα με αυτό το video... φαίνεται ότι απεικονίζουν εξίσου τέλεια τα χρώματα αλλά το Ν8 όταν πέφτει πάνω φως αντανακλά περισσότερο... Φοβερά χρώματα και οι 2 οθόνες αλλά μάλλον αυτό στον εξωτερικό χώρο ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό,δηλαδή ότι η CBD αποδίδει καλύτερα :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως η καμεράρα του Ν8 δεν υπάρχει πραγματικά. Μόνο να φανταστώ μπορώ το τι ποιότητα θα πρέπει να έχει, και το φλας ξένου θα κάνει τη νύχτα μέρα. Έχω αρχίσει και ψήνομαι πολύ για αυτό. Αρχίζω να κόβω μικροέξοδα και δαπάνες από παντού για να κάνω οικονομία! :p

Τελικά είναι εξακριβωμένο αν και το τζάμι του φακού της κάμερας είναι από το ίδιο υλικό όπως και της οθόνης, δηλαδή gorilla glass; :blink:

Εγώ έχω μια μεγάλη απορία σε τόσα video που έχω δει πουθενά δεν έχω δει να υπάρχει κάποιο κουμπί να του κανεις reset κάτι κάποια τρυπούλα να βάλεις κάτι να γίνει reset όπως έχουν τα ppc?γιατί αν σου κολλήσει και είσαι για καφέ στον δρόμο πως να το ξεκολλήσεις που η μπαταρία δεν βγαίνει μονο με ξεβίδωμα και άντε να είναι και καμια βιδα κανονική όπως ίσια η με στραβοκατσαβιδο αν είναι περίεργη άστα

απολυτο δικαιο ο φιλος, ξερει κανεις κατι γι αυτο?

Απ'ότι ξέρω παιδιά αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο power για 30-40 δευτερόλεπτα το κινητό σβήνει.Όπως κάνουμε με τους υπολογιστές με τα 5 δευτερόλεπτα του πλήκτρου power

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...