Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτείνετε κάποια εφαρμογή από το store για κατέβασμα τραγουδιών;

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.goldennuggetapps.simpledl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm9yZy5nb2xkZW5udWdnZXRhcHBzLnNpbXBsZWRsIl0.

Τίποτα το σπουδαίο,κάποιο άλλο που να έχει κι ελληνικά νέα τραγούδια;μέχρι τώρα όσα έχω κατεβάσει μάπα είναι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τίποτα το σπουδαίο,κάποιο άλλο που να έχει κι ελληνικά νέα τραγούδια;μέχρι τώρα όσα έχω κατεβάσει μάπα είναι

Εμένα βρίσκει και ελληνικά

Επίσης τραγούδια κομμένα που να κάνουν για ήχο κλήσης, μπορούμε να βρούμε με κάποια εφαρμογή;

tubemate για κατεβασμα τραγουδιων απ' το youtube. δεν υπαρχει στο store.
το ξέρω το πρόγραμμα,όταν όμως πάω να το περάσω για κόψιμο από ringtone editor βγάζει error

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επίσης τραγούδια κομμένα που να κάνουν για ήχο κλήσης, μπορούμε να βρούμε με κάποια εφαρμογή;

Zedge έχει πολλά μεσα

1+7 Pro

Aν και έγραψα και αλλού δίχως να λάβω απάντηση, εδώ μοιάζει πιο σωστό το thread. Περιμένω ένα android tv box και ήθελα να μου προτείνετε προγράμματα που θα φανούν χρήσιμα για την δουλειά που κάνουν τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Πιο πολύ ελπίζω να βρώ κάτι σε stream για να βλέπω τους αγώνες ποδοσφαίρου πέρα των bs player-mx player που θα δουλέψω για έργα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλοδεχούμενο.

παιδια δεν μπορω να αφαιρεσω με κανενα τροπο να αφιαρεσω ενα cover που μπαινει σε οσα τραγουδια ειναι unknown δοκιμασα ολα τα tag αλλα παραμενει εκει το cover το σβηνω επανερχεται τι να κανω? Τελικα μπηκε αλλ cover εχει γινει ανω κατω η συλλογη μου Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων

εφαρμογή για

resize

σε πλαίσιο 1600 x 1200

με διατήρηση αναλογίας υπάρχει;

πχ αν ειναι 3000 x 1500

θα την κάνει 1600 x 800.

αν δεν υπάρχει,

τότε κάποια που κάνει resize

με διατήρηση αναλογίας.

ευχαριστώ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπέρα παιδιά.

Καταρχάς να ρωτήσω.. έχει κανείς πρόβλημα στο Samsung Galaxy S2 με την 4.1.2 της Vodafone με το Winamp; Από όταν έγινε η αναβάθμιση έχω παρατηρήσει ότι freez-αρουν τα mp3 και κάνουν κολληματάκια όταν παίζουν... Με τον default music player δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Είναι θέμα μόνο δικό μου;

Θέλω να μου προτείνετε έναν δυνατό player για μουσική σε περίπτωση που αλλάξω το winamp. Βασική προυπόθεση να έχει επιλογή όπως και το Winamp που βρίσκει αυτόματα και προσθέτει tags στα mp3.. καθώς επίσης και όμορφα widgets με επιλογές.. Ζητάω πολλά;

Έχω ακούσει καλά λόγια για τo poweramp αλλά νομίζω θέλει root, σωστά;

Καλησπέρα παιδιά.

Καταρχάς να ρωτήσω.. έχει κανείς πρόβλημα στο Samsung Galaxy S2 με την 4.1.2 της Vodafone με το Winamp; Από όταν έγινε η αναβάθμιση έχω παρατηρήσει ότι freez-αρουν τα mp3 και κάνουν κολληματάκια όταν παίζουν... Με τον default music player δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Είναι θέμα μόνο δικό μου;

Θέλω να μου προτείνετε έναν δυνατό player για μουσική σε περίπτωση που αλλάξω το winamp. Βασική προυπόθεση να έχει επιλογή όπως και το Winamp που βρίσκει αυτόματα και προσθέτει tags στα mp3.. καθώς επίσης και όμορφα widgets με επιλογές.. Ζητάω πολλά;

Έχω ακούσει καλά λόγια για τo poweramp αλλά νομίζω θέλει root, σωστά;

Το power amp είναι πολύ καλό και δε χρειάζεται root.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Φοβερό το poweramp αλλά δεν έχει επιλογή για auto-tag... εκτός και αν δεν την βρήκα εγώ...

Κάτι άλλο;

καλα λογια εχω διαβασει και για το jetaudio. εχει δωρεαν, και επι πληρωμη εκδοση, αλλα δεν ξερω αν εχει αυτο που ζητας.:)

To Winamp έχει την επιλογή να τσεκάρει όλα τα mp3 που υπάρχουν μέσα σε ένα φάκελο ή album και να βρίσκει αυτόματα tags αν υπάρχουν για τα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να τα γράφεις με το χέρι ένα-ένα..

Κάτι αντίστοιχο ψάχνω σε κάποιον άλλο player. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ρε παιδιά...

Καλημερα στην παρεα. Εχω ενα galaxy S2 με CM10.1. Περασα το spiritfm για να εχω ραδιοφωνο αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τπτ. Λετε να φταιει οτι εχω περασει Dorimanx Kernel??? Καποιος καποια βοηθεια??? Σε εσας δουλευει το Spirti FM???

Καλημερα στην παρεα. Εχω ενα galaxy S2 με CM10.1. Περασα το spiritfm για να εχω ραδιοφωνο αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τπτ. Λετε να φταιει οτι εχω περασει Dorimanx Kernel??? Καποιος καποια βοηθεια??? Σε εσας δουλευει το Spirti FM???

Αν εννοείς αυτό θα δεις ότι λέει στην περιγραφή πως δεν υποστηρίζει πολλές συσκευές.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=search_result

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν εννοείς αυτό θα δεις ότι λέει στην περιγραφή πως δεν υποστηρίζει πολλές συσκευές.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=search_result

Αυτο λεω φιλε μου και μαλιστα στο play λεει "Digital supported on: rooted International Galaxy S/S2/S3/Note/Note2/Player, rooted HTC OneXL/OneS/Evo 4G LTE/Xperia T and most stock Sony 2012-2013 devices." και οτι δεν υποστηρίζει αρκετες απο τις συσκευες αμερικής.

Παρόλα αυτα δεν καταφερα να το δουλεψω.

υπαρχει τροπος να περασω στον μανισιο player του note2 τα εξωφυλλα των albums?

τα εχω αποθηκευμενα στο pc αλλα δεν μπορω να βρω σε πιο φακελο μπαινουν.

για τον poweramp ξερω αλλα στον μανισιο και στον playerpro music δεν μπορεσα να τα καταφερω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update