MickWellington Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Όχι δεν λέω για RDS, ήταν μέσω ίντερνετ το έβρισκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Προτείνετε κάποια εφαρμογή από το store για κατέβασμα τραγουδιών; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Προτείνετε κάποια εφαρμογή από το store για κατέβασμα τραγουδιών; https://play.google.com/store/apps/details?id=org.goldennuggetapps.simpledl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm9yZy5nb2xkZW5udWdnZXRhcHBzLnNpbXBsZWRsIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.goldennuggetapps.simpledl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm9yZy5nb2xkZW5udWdnZXRhcHBzLnNpbXBsZWRsIl0. Τίποτα το σπουδαίο,κάποιο άλλο που να έχει κι ελληνικά νέα τραγούδια;μέχρι τώρα όσα έχω κατεβάσει μάπα είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 tubemate για κατεβασμα τραγουδιων απ' το youtube. δεν υπαρχει στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Τίποτα το σπουδαίο,κάποιο άλλο που να έχει κι ελληνικά νέα τραγούδια;μέχρι τώρα όσα έχω κατεβάσει μάπα είναι Εμένα βρίσκει και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Επίσης τραγούδια κομμένα που να κάνουν για ήχο κλήσης, μπορούμε να βρούμε με κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 tubemate για κατεβασμα τραγουδιων απ' το youtube. δεν υπαρχει στο store.το ξέρω το πρόγραμμα,όταν όμως πάω να το περάσω για κόψιμο από ringtone editor βγάζει error Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Επίσης τραγούδια κομμένα που να κάνουν για ήχο κλήσης, μπορούμε να βρούμε με κάποια εφαρμογή; Zedge έχει πολλά μεσα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Aν και έγραψα και αλλού δίχως να λάβω απάντηση, εδώ μοιάζει πιο σωστό το thread. Περιμένω ένα android tv box και ήθελα να μου προτείνετε προγράμματα που θα φανούν χρήσιμα για την δουλειά που κάνουν τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Πιο πολύ ελπίζω να βρώ κάτι σε stream για να βλέπω τους αγώνες ποδοσφαίρου πέρα των bs player-mx player που θα δουλέψω για έργα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλοδεχούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) παιδια δεν μπορω να αφαιρεσω με κανενα τροπο να αφιαρεσω ενα cover που μπαινει σε οσα τραγουδια ειναι unknown δοκιμασα ολα τα tag αλλα παραμενει εκει το cover το σβηνω επανερχεται τι να κανω? Τελικα μπηκε αλλ cover εχει γινει ανω κατω η συλλογη μου Edited April 10, 2013 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 εφαρμογή για resize σε πλαίσιο 1600 x 1200 με διατήρηση αναλογίας υπάρχει; πχ αν ειναι 3000 x 1500 θα την κάνει 1600 x 800. αν δεν υπάρχει, τότε κάποια που κάνει resize με διατήρηση αναλογίας. ευχαριστώ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Καταρχάς να ρωτήσω.. έχει κανείς πρόβλημα στο Samsung Galaxy S2 με την 4.1.2 της Vodafone με το Winamp; Από όταν έγινε η αναβάθμιση έχω παρατηρήσει ότι freez-αρουν τα mp3 και κάνουν κολληματάκια όταν παίζουν... Με τον default music player δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Είναι θέμα μόνο δικό μου; Θέλω να μου προτείνετε έναν δυνατό player για μουσική σε περίπτωση που αλλάξω το winamp. Βασική προυπόθεση να έχει επιλογή όπως και το Winamp που βρίσκει αυτόματα και προσθέτει tags στα mp3.. καθώς επίσης και όμορφα widgets με επιλογές.. Ζητάω πολλά; Έχω ακούσει καλά λόγια για τo poweramp αλλά νομίζω θέλει root, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Καταρχάς να ρωτήσω.. έχει κανείς πρόβλημα στο Samsung Galaxy S2 με την 4.1.2 της Vodafone με το Winamp; Από όταν έγινε η αναβάθμιση έχω παρατηρήσει ότι freez-αρουν τα mp3 και κάνουν κολληματάκια όταν παίζουν... Με τον default music player δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Είναι θέμα μόνο δικό μου; Θέλω να μου προτείνετε έναν δυνατό player για μουσική σε περίπτωση που αλλάξω το winamp. Βασική προυπόθεση να έχει επιλογή όπως και το Winamp που βρίσκει αυτόματα και προσθέτει tags στα mp3.. καθώς επίσης και όμορφα widgets με επιλογές.. Ζητάω πολλά; Έχω ακούσει καλά λόγια για τo poweramp αλλά νομίζω θέλει root, σωστά; Το power amp είναι πολύ καλό και δε χρειάζεται root. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Φοβερό το poweramp αλλά δεν έχει επιλογή για auto-tag... εκτός και αν δεν την βρήκα εγώ... Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Φοβερό το poweramp αλλά δεν έχει επιλογή για auto-tag... εκτός και αν δεν την βρήκα εγώ... Κάτι άλλο; καλα λογια εχω διαβασει και για το jetaudio. εχει δωρεαν, και επι πληρωμη εκδοση, αλλα δεν ξερω αν εχει αυτο που ζητας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 To Winamp έχει την επιλογή να τσεκάρει όλα τα mp3 που υπάρχουν μέσα σε ένα φάκελο ή album και να βρίσκει αυτόματα tags αν υπάρχουν για τα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να τα γράφεις με το χέρι ένα-ένα.. Κάτι αντίστοιχο ψάχνω σε κάποιον άλλο player. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλημερα στην παρεα. Εχω ενα galaxy S2 με CM10.1. Περασα το spiritfm για να εχω ραδιοφωνο αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τπτ. Λετε να φταιει οτι εχω περασει Dorimanx Kernel??? Καποιος καποια βοηθεια??? Σε εσας δουλευει το Spirti FM??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλημερα στην παρεα. Εχω ενα galaxy S2 με CM10.1. Περασα το spiritfm για να εχω ραδιοφωνο αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τπτ. Λετε να φταιει οτι εχω περασει Dorimanx Kernel??? Καποιος καποια βοηθεια??? Σε εσας δουλευει το Spirti FM??? Αν εννοείς αυτό θα δεις ότι λέει στην περιγραφή πως δεν υποστηρίζει πολλές συσκευές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=search_result Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αν εννοείς αυτό θα δεις ότι λέει στην περιγραφή πως δεν υποστηρίζει πολλές συσκευές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=search_result Αυτο λεω φιλε μου και μαλιστα στο play λεει "Digital supported on: rooted International Galaxy S/S2/S3/Note/Note2/Player, rooted HTC OneXL/OneS/Evo 4G LTE/Xperia T and most stock Sony 2012-2013 devices." και οτι δεν υποστηρίζει αρκετες απο τις συσκευες αμερικής. Παρόλα αυτα δεν καταφερα να το δουλεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 υπαρχει τροπος να περασω στον μανισιο player του note2 τα εξωφυλλα των albums? τα εχω αποθηκευμενα στο pc αλλα δεν μπορω να βρω σε πιο φακελο μπαινουν. για τον poweramp ξερω αλλα στον μανισιο και στον playerpro music δεν μπορεσα να τα καταφερω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Εγώ είχα περάσει εξώφυλλα στα άλμπουμ με το iTag - Music Tag Editor, νομίζω είναι ότι πρέπει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 application για κάμερα? η Stock εφαρμογή κάμερας και γκαλερί είναι αρκετά "βαρετή" :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 application για κάμερα? η Stock εφαρμογή κάμερας και γκαλερί είναι αρκετά "βαρετή" :P procapture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 procapture ευχαριστώ :) μόλις την έβαλα και δεν έχει video? O_o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts