telmusic Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Νομίζω πως δεν θα βρεις κάτι άλλο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή DJ εφάμιλλη της https://itunes.apple.com/us/app/djay-for-iphone/id424492403?mt=8&ign-mpt=uo%3D2 στο iOS? Ευχαριστώ. Πονεμένη ιστορία :cry: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωτογραφίες με widget σαν το pendant του TSF launcher; Που βάζεις μια φωτογραφία και την βγάζει στο desktop σαν να είναι μια Polaroid καρφιτσωμένη στον τοίχο και μπορείς να την κουνάς πέρα δώθε αν θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARIKA Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ΓΕΙΑ σας υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδια , video , απο το youtube ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ΓΕΙΑ σας υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδια , video , απο το youtube ? Ευχαριστω ! Για τρισεκατομυριοστή φορά:) tubemate αλλά όχι στο μαρκετ αλλά στο tubemate.net Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Στον bs player όταν δεν επιλέγω hw mode μου εμφανίζεται στην μέση της εικόνας μια κυματιστη πράσινη γραμμή. Πως μπορώ να την βγάλω..; Και για να σας προλαβω οταν βάζω hw mode φεύγει η γραμμή αλλά δεν έχω υπότιτλους μέσω hdmi στην tv. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARIKA Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Για τρισεκατομυριοστή φορά:) tubemate αλλά όχι στο μαρκετ αλλά στο tubemate.net Ευχαριστω το εψαχνα πολυ καιρο. δουλεψε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καμια καλη εφαρμογη για camera kai video player εχω το S advance Samsung Ευχαριστω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 DicePlayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Kana καλο spy cam υπαρχει να τραβαει βιντεο κρυφα οση ωρα θελω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Kana καλο spy cam υπαρχει να τραβαει βιντεο κρυφα οση ωρα θελω........ Νομίζω μόνο με rooted κινητό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Στους ενσωματωμένους player με σύνδεση WiFi μπορω να δωσω εικόνα σε άλλες συσκευές. Πχ με το S3 ότι βίντεο έχω στο κινητό μου μπορώ ασύρματα να το παιξω στην tv μου. Υπάρχει κάποιος άλλος player που να έχει την ίδια δυνατότητα με τον μαμισιο player; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TITOS3 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα και απο μενα. μια ενδιαφερουσα εφαρμογη απο το market: mp3 music download και αλλη μια market : veggos[/Q φίλε μιλάμε για πολύ μούφα εφαρμογή..........ότι νάνε ακόμα δεν έχω βρει κάποια που να αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ψαχνω για μια λειτουργια που να μπορει καποια εφαρμογη φωτογραφιας να κανει, η οποια ειναι η εξης: Να παιρνουμε ενα ατομο φωτογραφιες, με σταθερη τη θεση του κινητου, αλλα να αλλαζει το ατομο διαφορες θεσεις πχ να καθεται ορθιο, στην καρεκλα, στην αλλη ακρη του δωματιου, και στο τελος να εμφανιζει το ατομο σε ολες αυτες τις θεσεις,σε μια φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ψαχνω για μια λειτουργια που να μπορει καποια εφαρμογη φωτογραφιας να κανει, η οποια ειναι η εξης: Να παιρνουμε ενα ατομο φωτογραφιες, με σταθερη τη θεση του κινητου, αλλα να αλλαζει το ατομο διαφορες θεσεις πχ να καθεται ορθιο, στην καρεκλα, στην αλλη ακρη του δωματιου, και στο τελος να εμφανιζει το ατομο σε ολες αυτες τις θεσεις,σε μια φωτο. photoshop :p ωραια θα ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Μου έδειξε μια παρόμοια εφαρμογή ένας φίλος με iPhone.. και λέω δεν γίνεται,θα υπάρχει κάποια! Πάντως δεν νομίζω να είναι δύσκολο να φτιαχτεί , και ας μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα με Photoshop βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 υπαρχει καποιο λινκ για google music apk το οποιο να ειναι εμπιστο και χωρις ιους? εχει κατεβασει κανεις? θενκς. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τι ιούς βρε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Με ποια εφαρμογή (Στο PC) μετατρέπετε τα mp3 σε mp4; Δοκίμασα με το dbPower AMP αλλά δεν μου παίζουν σε CM10 Rom Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδες στο Sg2 Που εχω με 4.0.4 η Εφαρμογη "Μουσικη" o mp3 player δλδ μπορει να παιξει τα τραγουδια ανα φακελο που του εχω τοποθετησει μεσα στην καρτα που σημενει οτι δεν ασχολουμαι με playlists και τετοια...στο ταblet Asus Transformer με 4.0.3 η αντιστοιχη εφαρμογη δεν μου δινει τετοια δυνατοτητα....υπαρχει καποιο προγραμα που να μπορω να μου εμφανιζει τους φακελους και να τους αναπαραγω χωρις να πρεπει να κανω playlists?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδες στο Sg2 Που εχω με 4.0.4 η Εφαρμογη "Μουσικη" o mp3 player δλδ μπορει να παιξει τα τραγουδια ανα φακελο που του εχω τοποθετησει μεσα στην καρτα που σημενει οτι δεν ασχολουμαι με playlists και τετοια...στο ταblet Asus Transformer με 4.0.3 η αντιστοιχη εφαρμογη δεν μου δινει τετοια δυνατοτητα....υπαρχει καποιο προγραμα που να μπορω να μου εμφανιζει τους φακελους και να τους αναπαραγω χωρις να πρεπει να κανω playlists?? Poweramp Μπορεί και ο καλύτερος player Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 υπαρχει καποιο λινκ για google music apk το οποιο να ειναι εμπιστο και χωρις ιους? εχει κατεβασει κανεις? θενκς. google is your best friend. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.music&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εκτός τόπου και χώρου η ερώτηση... αλλά όποιος ξέρει ας απαντηση..!!! πως κατεβάζω (κάποιο πρόγραμμα προφανώς) στο PC από YOU TUBE..????;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εκτός τόπου και χώρου η ερώτηση... αλλά όποιος ξέρει ας απαντηση..!!! πως κατεβάζω (κάποιο πρόγραμμα προφανώς) στο PC από YOU TUBE..????;) βιντεο ή mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εκτός τόπου και χώρου η ερώτηση... αλλά όποιος ξέρει ας απαντηση..!!! πως κατεβάζω (κάποιο πρόγραμμα προφανώς) στο PC από YOU TUBE..????;) Για mp3 μπαινω στο listentoyoutube.com :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts