Teo010 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη αντιστοιχη με το Horizon που υπαρχει για ios ? Δηλαδη να μπορεις να τραβας βιντεο παντα οριζοντια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Υπάρχει εφαρμογή η οποία μπορεί να βρει σβησμενες φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Υπάρχει εφαρμογή η οποία μπορεί να βρει σβησμενες φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης ? ναι αλλα θελει ρουτ . υπάρχει και σε free έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 ναι αλλα θελει ρουτ . υπάρχει και σε free έκδοση. Free έκδοση θα ήταν καλύτερα. Με root δεν έχω ασχοληθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ποιο θεωρείται σαν καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας video σε Android εφαρμογή; AndroVid Video Editor ή VidTrim - Video Trimmer ή κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ποιο θεωρείται σαν καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας video σε Android εφαρμογή; AndroVid Video Editor ή VidTrim - Video Trimmer ή κάποιο άλλο; Κανένα :) ψάξε να βρεις το apk του editor της Asus. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κανένα :) ψάξε να βρεις το apk του editor της Asus. Για πια εφαρμογή μιλάς ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Παρακαλώ την βοήθειά σας, Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό για μια εφαρμογή αλλά δεν έχω καταφέρει να την βρω. Μπαίνω στο ψητό. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το WinAmp για αναπαραγωγή μουσικής. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που είχε και με βόλευε απίστευτα ήταν το album washer που είχε. Κοινώς, έκανε online αυτόματο tagging στα albums μουσικής που είχα μέσω του Gracenote ή κάπως έτσι (λογικά αυτό θα ήταν κάποια online βάση δεδομένων μουσικής η κάτι τέτοιο). Προσοχή, τονίζω ότι το tagging γινόταν τόσο στο album όσο και στα mp3 αυτόματα. Πρόσφατα το WinAmp αποσύρθηκε από το Play Store και οι σπασμένες του εκδόσεις δεν πραγματοποιούν αυτή την λειτουργία.. Στο Play Store είδα ότι υπάρχουν μεν πολλές εφαρμογές αλλά έχουν manual tagging το οποίο τρώει πολύ χρόνο (ειδικά αν έχεις πολλά albums). Σημειώνω ότι κάνω δουλειά με albums και όχι με χύμα mp3s.. Θα ήθελα λοιπόν εφόσον γνωρίζετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή μουσικής ή μη, που να κάνει αυτή τη δουλειά που έκανε και το album washer του WinAmp.. Τα φώτα σας παρακαλώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Παρακαλώ την βοήθειά σας, Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό για μια εφαρμογή αλλά δεν έχω καταφέρει να την βρω. Μπαίνω στο ψητό. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το WinAmp για αναπαραγωγή μουσικής. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που είχε και με βόλευε απίστευτα ήταν το album washer που είχε. Κοινώς, έκανε online αυτόματο tagging στα albums μουσικής που είχα μέσω του Gracenote ή κάπως έτσι (λογικά αυτό θα ήταν κάποια online βάση δεδομένων μουσικής η κάτι τέτοιο). Προσοχή, τονίζω ότι το tagging γινόταν τόσο στο album όσο και στα mp3 αυτόματα. Πρόσφατα το WinAmp αποσύρθηκε από το Play Store και οι σπασμένες του εκδόσεις δεν πραγματοποιούν αυτή την λειτουργία.. Στο Play Store είδα ότι υπάρχουν μεν πολλές εφαρμογές αλλά έχουν manual tagging το οποίο τρώει πολύ χρόνο (ειδικά αν έχεις πολλά albums). Σημειώνω ότι κάνω δουλειά με albums και όχι με χύμα mp3s.. Θα ήθελα λοιπόν εφόσον γνωρίζετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή μουσικής ή μη, που να κάνει αυτή τη δουλειά που έκανε και το album washer του WinAmp.. Τα φώτα σας παρακαλώ! :D Σαν το PowerAmp δεν έχει. Απλά είναι επί πληρωμή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κάνει αυτή τη δουλειά το PowerAmp; Θυμάμαι το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν το έκανε. Σημειώνω ξανά ότι δεν θέλω να κάνω manual tagging (δηλαδή edit τα tags χειροκίνητα, δηλαδή να τα γράφω εγώ). Θέλω ουσιαστικά να το κάνει αυτόματα από κάποια online database. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σαν το PowerAmp δεν έχει. Απλά είναι επί πληρωμή. :rolleyes: Εε... Ο Apollo του cyanogenmod. Απλά φοβερός. Μαζί με viper4android.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Τίποτα ρε παιδιά;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Κάνει αυτή τη δουλειά το PowerAmp; Θυμάμαι το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν το έκανε. Σημειώνω ξανά ότι δεν θέλω να κάνω manual tagging (δηλαδή edit τα tags χειροκίνητα, δηλαδή να τα γράφω εγώ). Θέλω ουσιαστικά να το κάνει αυτόματα από κάποια online database. Αυτόματα, ποιο πιθανό είναι να βρεις εφαρμογή να τα taggάρει από το ίντερνετ. Αλλιώς από PC... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μια πολυ καλη εφαρμογη για φωτογραφια ειναι το camera HD ULTRA,δεν εχει καποια σουπερ λειτουργεια αλλα μειωνει πολυ τον θορυβο σε σχεση με την custom εφαρμογη της alcatel καθως και σε σχεση με τις camera MX,camera FV-5 (pro) που το δοκιμασα κατω απο διαφορες συνθηκες ληψεων και νομιζω κανει το αυτονοητο :φωτογραφειες χωρις περιττο θορυβο που βλεπονται σε pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Για δείτε τι έχουμε εδώ από τις καλύτερες εφαρμογές παγκοσμίως και από Έλληνες δημιουργούς. Horizon τώρα και σε Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Την κατέβασα και δουλεύει άψογα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για δείτε τι έχουμε εδώ από τις καλύτερες εφαρμογές παγκοσμίως και από Έλληνες δημιουργούς. Horizon τώρα και σε Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon στο 1+1 δουλεύει κανονικα ,το μονο μείον στην καθετη λήψη έχεις μικρό καδρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Χαζό αλλά ποια η τόσο σημαντική χρησιμότητα του; Δεν έχω καταλάβει βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Χαζό αλλά ποια η τόσο σημαντική χρησιμότητα του; Δεν έχω καταλάβει βασικά. Τόσο σημαντική δεν είναι αλλά είναι χρήσιμο να την έχεις. Εσύ δλδ έχεις μόνο σούπερ χρήσιμες εφαρμογές στο κινητό σου,; Πχ αν δώσεις να τραβήξει βίντεο ένα παιδάκι που δεν ξέρει το βίντεο θα είναι σωστό και όχι γύρο γύρο όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Γεμίσαμε από "χρήσιμες" εφαρμογές στο android! Ποιός την χάρη μας... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οι εφαρμογές είναι υποκειμενικες, δεν είναι αντικειμενικες...;) για κάποιων είναι απαραίτητες και για κάποιων όχι...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οι εφαρμογές είναι υποκειμενικες, δεν είναι αντικειμενικες...;) για κάποιων είναι απαραίτητες και για κάποιων όχι...! ;) +1000;););) Έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Παιδια, για μουσικη , πανεμορφος player ala Windows Phone ειναι o ΖPlayer. Aρνητικα, beta εκδοση, που σημαινει , οτι, δεν εχει ελληνικα (αλλα ενταξει music , album, genre και η κουτση Μαρια τα ξερει), και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει επιλογη για να στελνεις τραγουδι μεσω bluetooth και το web search δεν βγαζει κατι οταν τον πατας στις επιλογες συν οτι εικονες αλμπουμ βαζει αυτο οτι κατεβασει και δεν μπορεις να βαλεις εσυ(αλλα χρησιμοποιει gracenote και last fm). Eιναι παρα πολυ smooth (βεβαια εγω δεν τον αγορασα :p) πολυ ωραια οργανωμενος και ελαφρυς, νομιζω , αν βαλουν και αυτα τα χαρακτηριστικα σε μελλοντικες εκδοσεις, (για μενα) θα ειναι απο τους κορυφαιους! https://play.google.com/store/apps/details?id=app.odesanmi.and.wpmusic&hl=el Edited September 20, 2014 by mikekap Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Τόσο σημαντική δεν είναι αλλά είναι χρήσιμο να την έχεις. Εσύ δλδ έχεις μόνο σούπερ χρήσιμες εφαρμογές στο κινητό σου,; Πχ αν δώσεις να τραβήξει βίντεο ένα παιδάκι που δεν ξέρει το βίντεο θα είναι σωστό και όχι γύρο γύρο όλοι. Ναι βρε συ δεν είπα τίποτα, απλά όντως εμένα δε μου χρειάζεται..:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 καμια εφαρμογή μπας και μειώσουμε τον θόρυβο στις φωτό ξέρουμε? ειδικά σε κλειστό χώρο χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts