Jump to content

panos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos80

  1. Μιλάμε για υπερδύναμη, τόσο σε «λαό» όσο και σε οικονομία, τεχνολογία. Αν κλείσει τα εργοστάσιά της μια μέρα, θα έχει κραχ η παγκόσμια αγορά.
  2. καλησπέρα και καλή εβδομάδα σ όλα τα παιδιά
  3. 154Ε που το βρήκες να πάρω 2-3? Με καμια επιδότηση μήπως;
  4. Στην κάμερα μην είσαι απόλυτος, τα αντίστοιχα της Sony (xperia) σε αυτή την τιμή είναι λίγο καλύτερα νομίζω.:O
  5. Τίμιο κινητό!! Καλή επιτυχία σε όλους!
  6. Έχει πέσει αρκετά το LG G3 16GB. Δεν είναι κακή επιλογή πλέον. ;)
  7. Mόνο 1200 επαφές; :p Μα αν δεν έχει συνδεσιμότητα πως θα τις περάσεις αδερφέ; Τουλάχιστον WiFi να τις τραβήξει από Gmail?
  8. To είδα το πρώτο, καλό ήταν ΑΝ και ο τύπος δείχνει... «φλούφλης» δεν ξέρω αν ο Φλας ήταν τόσο «παιδάκι». Είχε όμως ένα ενδιαφέρον, αν και δεν ξέρω πόσο βασίζεται στην ιστορία. Π.χ. δεν θυμάμαι να υπήρχε η σχέση με τους γονείς του κλπ.
  9. Ελάτε, μην τρελλαθώ οι χριστουγεννιάτικες του Jumbo είναι θεικές οι περισσότερες. ;)
  10. Για αρχή θα σου έλεγα να έχεις το μυαλό στο κεφάλι, να φοράς κράνος ΠΑΝΤΑ και να είσαι προσεκτικός γιατί η στραβή δεν αργεί να γίνει.
  11. Διάλεξε το πρώτο 80$ για να έχεις σίγουρα μια σαφή αξία του τι πλήρωσες για το αντικείμενο. Γενικά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Με PayPal πάντως θα τα πάρεις τα λεφτά ότι και να γίνει.
  12. Καλά είσαι απόλυτος όπως σου λένε. Κάποια συγκεκριμένα έχουν, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις λύνονται τα προβλήματα με hot fixes κλπ. Μην υπερβάλλεις.
  13. Σαν το PowerAmp δεν έχει. Απλά είναι επί πληρωμή. :rolleyes:
  14. Όχι δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα.
  15. Τα αγόρασα πριν 5 μέρες και πραγματικά μπορώ να πω μονο τα καλύτερα. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ήχος ακόμα και μπάσα από ακουστικά τόσο δα! Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και από εμφάνιση άλλο τίποτα. :)
  16. Σιγά μην ξέρουν οι λοχίες για την κάμερα :p Σε κανένα χρόνο και βλέπουμε :p
×
×
  • Create New...