Jump to content

zer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

zer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους! Απλοικη ερωτηση: Θα ηθελα να μεταφερω τον τηλεφωνικο μου καταλογο απο το Nokia N8 (Symbian) στο Samsung S3 Neo (Android). Εμεις οι παλιοτεροι θυμομαστε τις εποχες οπου τα αντιγραφαμε με το ...χερι, φανταζομαι ομως οτι κατι καλυτερο θα υπαρχει τωρα. Ευχαριστω εκ των προτερων και Καλες Γιορτες!:)
  2. Ευχαριστω! vfm σημαινει?
  3. Eγω απο root και custom rom δεν ξερω:)Δεν νομιζω οτι θα θελησω-μπορεσω να βαλω ποτε. Καταλαβαινω ομως οτι το να μην αναμενεται αναβαθμιση σε android L ειναι κακο και καταχωρειται στα μειον... Για το Moto G me τρομαζει λιγο και το sar. Kati διαβασα για 1,5 δηλ οριακα. Επειδη μιλαω χωρις bluetooth το θεωρω προβλημα. Εσεις?
  4. Xμμμ...Και το Moto G δεν ειναι 4G... Bλεπω οτι μαλλον δεν "αξιζει" να δινουμε πολυ βαρυτητα σ' αυτο...Το MotoG το προτιμαμε δηλ απο το S3 neo?
  5. Καλημερα σε ολες και ολους! Ηρθε η ωρα μετα απο πολλα χρονια να αλλαξω το Νοκια Ν8, την παλια "ναυαρχιδα" της Nokia. Ειμαι μεταξυ των δυο ανωτερω. Βλεπω οτι το S3 neo ΔΕΝ ειναι 4g. Ποση ΠΡΑΚΤΙΚΑ σημασια εχει αυτο? Ειμαι στο δικτυο της Voda (αν εχει σημασια) Κατι αλλο που θα προτινατε? Πχ Moto G? Budget περιπου 180-190 ευροπουλα... Ευχαριστω εκ των προτερων!!!:)
  6. Καλημερα! Το Gps του Satio λειτουργει κανονικα (και κλειδωνει γρηγορα!) αλλα αφου κλεισω το Ndrive παραμενει πανω αριστερα (διπλα στο σημα του παροχου)το εικονιδιο του Gps. Αυτο στη συνεχεια δεν φευγει με τιποτα, παρα μονο αν κλεισω τελειως το τηλεφωνο (και το ξαναανοιξω!) Ειναι φυσιολογικο αυτο? Το κανει και σε εσας? Αν μενει ανοιχτο πειραζει? Τρωει μπαταρια? Το "χαλαει"? Πολλα ευχαριστω και καλες γιορτες να εχουμε!:)
  7. Ευχαριστω! Το nodata εχω σκοπο να το βαλω σχετικα αμεσα. Αλλα δεν ειναι παραξενο που οταν δεν εχει σημα γραφει 3Gκαι οταν βρισκει 2-3 γραμμες το γυρναει σε G? Δεν θα επρεπε να ειναι αντιθετα? Παντως, επειδη δεν καταλαβα, οταν γραφει πανω πανω G αλλα ΔΕΝ εχω ανοιξει τον Opera ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ετσι δεν ειναι? Πληρωνω μονο οταν τον ανοιξω ?
  8. Καλησπερα και απο εμενα! Πηρα το Omnia προχθες και προσπαθω να το μαθω λιγο... 2 αποριες Πανω πανω, διπλα στο σημα, ποτε γραφει G και ποτε 3G. Παρατηρησα οτι οταν εχει γραμες το σημα γραφει G και το γυρναει σε 3g οταν δεν εχει σημα. Ελπιζω οτι αυτο δεν σημαινει οτι με συνδεει στο Internet!!??Μην παθω καμμια ανακοπη μολις δω το λογαριασμο (και ειμαι και πατημενα 40, δηλ επικινδυνη ηλικια..:lol:) Και μια δευτερη.Τα προγραμματα που ανοιξα και εκλεισα τα βρισκω ανοιχτα στον Task Manager και τα κλεινω ενα ενα εγω. Δεν θα επρεπε να κλεινουν μονα τους αφου τελειωσα τη χρηση τους? Ευχαριστω εκ των προτερων και καλο Σαββατο Κυριακο να εχουμε!
×
×
  • Create New...