Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποια εφαρμογη αντιστοιχη με το Horizon που υπαρχει για ios ? Δηλαδη να μπορεις να τραβας βιντεο παντα οριζοντια?

Υπάρχει εφαρμογή η οποία μπορεί να βρει σβησμενες φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης ?

Υπάρχει εφαρμογή η οποία μπορεί να βρει σβησμενες φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης ?

ναι αλλα θελει ρουτ .

υπάρχει και σε free έκδοση.

ναι αλλα θελει ρουτ .

υπάρχει και σε free έκδοση.

Free έκδοση θα ήταν καλύτερα. Με root δεν έχω ασχοληθεί

Ποιο θεωρείται σαν καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας video σε Android εφαρμογή; AndroVid Video Editor ή VidTrim - Video Trimmer ή κάποιο άλλο;

Ποιο θεωρείται σαν καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας video σε Android εφαρμογή; AndroVid Video Editor ή VidTrim - Video Trimmer ή κάποιο άλλο;

Κανένα :) ψάξε να βρεις το apk του editor της Asus.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπέρα παιδιά!

Παρακαλώ την βοήθειά σας,

Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό για μια εφαρμογή αλλά δεν έχω καταφέρει να την βρω. Μπαίνω στο ψητό.

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το WinAmp για αναπαραγωγή μουσικής. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που είχε και με βόλευε απίστευτα ήταν το album washer που είχε. Κοινώς, έκανε online αυτόματο tagging στα albums μουσικής που είχα μέσω του Gracenote ή κάπως έτσι (λογικά αυτό θα ήταν κάποια online βάση δεδομένων μουσικής η κάτι τέτοιο). Προσοχή, τονίζω ότι το tagging γινόταν τόσο στο album όσο και στα mp3 αυτόματα.

Πρόσφατα το WinAmp αποσύρθηκε από το Play Store και οι σπασμένες του εκδόσεις δεν πραγματοποιούν αυτή την λειτουργία.. Στο Play Store είδα ότι υπάρχουν μεν πολλές εφαρμογές αλλά έχουν manual tagging το οποίο τρώει πολύ χρόνο (ειδικά αν έχεις πολλά albums).

Σημειώνω ότι κάνω δουλειά με albums και όχι με χύμα mp3s..

Θα ήθελα λοιπόν εφόσον γνωρίζετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή μουσικής ή μη, που να κάνει αυτή τη δουλειά που έκανε και το album washer του WinAmp..

Τα φώτα σας παρακαλώ! :D

Καλησπέρα παιδιά!

Παρακαλώ την βοήθειά σας,

Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό για μια εφαρμογή αλλά δεν έχω καταφέρει να την βρω. Μπαίνω στο ψητό.

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το WinAmp για αναπαραγωγή μουσικής. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που είχε και με βόλευε απίστευτα ήταν το album washer που είχε. Κοινώς, έκανε online αυτόματο tagging στα albums μουσικής που είχα μέσω του Gracenote ή κάπως έτσι (λογικά αυτό θα ήταν κάποια online βάση δεδομένων μουσικής η κάτι τέτοιο). Προσοχή, τονίζω ότι το tagging γινόταν τόσο στο album όσο και στα mp3 αυτόματα.

Πρόσφατα το WinAmp αποσύρθηκε από το Play Store και οι σπασμένες του εκδόσεις δεν πραγματοποιούν αυτή την λειτουργία.. Στο Play Store είδα ότι υπάρχουν μεν πολλές εφαρμογές αλλά έχουν manual tagging το οποίο τρώει πολύ χρόνο (ειδικά αν έχεις πολλά albums).

Σημειώνω ότι κάνω δουλειά με albums και όχι με χύμα mp3s..

Θα ήθελα λοιπόν εφόσον γνωρίζετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή μουσικής ή μη, που να κάνει αυτή τη δουλειά που έκανε και το album washer του WinAmp..

Τα φώτα σας παρακαλώ! :D

Σαν το PowerAmp δεν έχει. Απλά είναι επί πληρωμή. :rolleyes:

Κάνει αυτή τη δουλειά το PowerAmp; Θυμάμαι το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν το έκανε. Σημειώνω ξανά ότι δεν θέλω να κάνω manual tagging (δηλαδή edit τα tags χειροκίνητα, δηλαδή να τα γράφω εγώ). Θέλω ουσιαστικά να το κάνει αυτόματα από κάποια online database.

Σαν το PowerAmp δεν έχει. Απλά είναι επί πληρωμή. :rolleyes:

Εε... Ο Apollo του cyanogenmod. Απλά φοβερός. Μαζί με viper4android....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κάνει αυτή τη δουλειά το PowerAmp; Θυμάμαι το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν το έκανε. Σημειώνω ξανά ότι δεν θέλω να κάνω manual tagging (δηλαδή edit τα tags χειροκίνητα, δηλαδή να τα γράφω εγώ). Θέλω ουσιαστικά να το κάνει αυτόματα από κάποια online database.

Αυτόματα, ποιο πιθανό είναι να βρεις εφαρμογή να τα taggάρει από το ίντερνετ. Αλλιώς από PC...

Μια πολυ καλη εφαρμογη για φωτογραφια ειναι το camera HD ULTRA,δεν εχει καποια σουπερ λειτουργεια αλλα μειωνει πολυ τον θορυβο σε σχεση με την custom εφαρμογη της alcatel καθως και σε σχεση με τις camera MX,camera FV-5 (pro) που το δοκιμασα κατω απο διαφορες συνθηκες ληψεων και νομιζω κανει το αυτονοητο :φωτογραφειες χωρις περιττο θορυβο που βλεπονται σε pc!

Για δείτε τι έχουμε εδώ από τις καλύτερες εφαρμογές παγκοσμίως και από Έλληνες δημιουργούς.

Horizon τώρα και σε Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon

Την κατέβασα και δουλεύει άψογα.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Για δείτε τι έχουμε εδώ από τις καλύτερες εφαρμογές παγκοσμίως και από Έλληνες δημιουργούς.

Horizon τώρα και σε Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon

στο 1+1 δουλεύει κανονικα ,το μονο μείον στην καθετη λήψη έχεις μικρό καδρο

Χαζό αλλά ποια η τόσο σημαντική χρησιμότητα του;

Δεν έχω καταλάβει βασικά.

Χαζό αλλά ποια η τόσο σημαντική χρησιμότητα του;

Δεν έχω καταλάβει βασικά.

Τόσο σημαντική δεν είναι αλλά είναι χρήσιμο να την έχεις.

Εσύ δλδ έχεις μόνο σούπερ χρήσιμες εφαρμογές στο κινητό σου,;

Πχ αν δώσεις να τραβήξει βίντεο ένα παιδάκι που δεν ξέρει το βίντεο θα είναι σωστό και όχι γύρο γύρο όλοι.

Οι εφαρμογές είναι υποκειμενικες, δεν είναι αντικειμενικες...;) για κάποιων είναι απαραίτητες και για κάποιων όχι...! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Οι εφαρμογές είναι υποκειμενικες, δεν είναι αντικειμενικες...;) για κάποιων είναι απαραίτητες και για κάποιων όχι...! ;)

+1000;););)

Έτσι ακριβώς

Παιδια, για μουσικη , πανεμορφος player ala Windows Phone ειναι o ΖPlayer. Aρνητικα, beta εκδοση, που σημαινει , οτι, δεν εχει ελληνικα (αλλα ενταξει music , album, genre και η κουτση Μαρια τα ξερει), και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει επιλογη για να στελνεις τραγουδι μεσω bluetooth και το web search δεν βγαζει κατι οταν τον πατας στις επιλογες συν οτι εικονες αλμπουμ βαζει αυτο οτι κατεβασει και δεν μπορεις να βαλεις εσυ(αλλα χρησιμοποιει gracenote και last fm). Eιναι παρα πολυ smooth (βεβαια εγω δεν τον αγορασα :p) πολυ ωραια οργανωμενος και ελαφρυς, νομιζω , αν βαλουν και αυτα τα χαρακτηριστικα σε μελλοντικες εκδοσεις, (για μενα) θα ειναι απο τους κορυφαιους! https://play.google.com/store/apps/details?id=app.odesanmi.and.wpmusic&hl=el Edited by mikekap
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Τόσο σημαντική δεν είναι αλλά είναι χρήσιμο να την έχεις.

Εσύ δλδ έχεις μόνο σούπερ χρήσιμες εφαρμογές στο κινητό σου,;

Πχ αν δώσεις να τραβήξει βίντεο ένα παιδάκι που δεν ξέρει το βίντεο θα είναι σωστό και όχι γύρο γύρο όλοι.

Ναι βρε συ δεν είπα τίποτα, απλά όντως εμένα δε μου χρειάζεται..:-)

καμια εφαρμογή μπας και μειώσουμε τον θόρυβο στις φωτό ξέρουμε? ειδικά σε κλειστό χώρο χρειάζεται...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update