Billys_RR Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Μου έδειξε μια παρόμοια εφαρμογή ένας φίλος με iPhone.. και λέω δεν γίνεται,θα υπάρχει κάποια! Πάντως δεν νομίζω να είναι δύσκολο να φτιαχτεί , και ας μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα με Photoshop βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 υπαρχει καποιο λινκ για google music apk το οποιο να ειναι εμπιστο και χωρις ιους? εχει κατεβασει κανεις? θενκς. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τι ιούς βρε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Με ποια εφαρμογή (Στο PC) μετατρέπετε τα mp3 σε mp4; Δοκίμασα με το dbPower AMP αλλά δεν μου παίζουν σε CM10 Rom Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδες στο Sg2 Που εχω με 4.0.4 η Εφαρμογη "Μουσικη" o mp3 player δλδ μπορει να παιξει τα τραγουδια ανα φακελο που του εχω τοποθετησει μεσα στην καρτα που σημενει οτι δεν ασχολουμαι με playlists και τετοια...στο ταblet Asus Transformer με 4.0.3 η αντιστοιχη εφαρμογη δεν μου δινει τετοια δυνατοτητα....υπαρχει καποιο προγραμα που να μπορω να μου εμφανιζει τους φακελους και να τους αναπαραγω χωρις να πρεπει να κανω playlists?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδες στο Sg2 Που εχω με 4.0.4 η Εφαρμογη "Μουσικη" o mp3 player δλδ μπορει να παιξει τα τραγουδια ανα φακελο που του εχω τοποθετησει μεσα στην καρτα που σημενει οτι δεν ασχολουμαι με playlists και τετοια...στο ταblet Asus Transformer με 4.0.3 η αντιστοιχη εφαρμογη δεν μου δινει τετοια δυνατοτητα....υπαρχει καποιο προγραμα που να μπορω να μου εμφανιζει τους φακελους και να τους αναπαραγω χωρις να πρεπει να κανω playlists?? Poweramp Μπορεί και ο καλύτερος player Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 υπαρχει καποιο λινκ για google music apk το οποιο να ειναι εμπιστο και χωρις ιους? εχει κατεβασει κανεις? θενκς. google is your best friend. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.music&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εκτός τόπου και χώρου η ερώτηση... αλλά όποιος ξέρει ας απαντηση..!!! πως κατεβάζω (κάποιο πρόγραμμα προφανώς) στο PC από YOU TUBE..????;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εκτός τόπου και χώρου η ερώτηση... αλλά όποιος ξέρει ας απαντηση..!!! πως κατεβάζω (κάποιο πρόγραμμα προφανώς) στο PC από YOU TUBE..????;) βιντεο ή mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εκτός τόπου και χώρου η ερώτηση... αλλά όποιος ξέρει ας απαντηση..!!! πως κατεβάζω (κάποιο πρόγραμμα προφανώς) στο PC από YOU TUBE..????;) Για mp3 μπαινω στο listentoyoutube.com :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Poweramp Μπορεί και ο καλύτερος player ειναι σιγουρο οτι παιζει απευθειας ανα φακελο και δεν θελει playlists? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Για mp3 μπαινω στο listentoyoutube.com :) Google it.. Dvdvideosoft free edition. Κατεβασε ολη τη σουιτα και θα μεινεις κατι παραπανω απο ικανοποιημενος. ειναι σιγουρο οτι παιζει απευθειας ανα φακελο και δεν θελει playlists? Poweramp. Καλύτερο music player δεν πιστεύω πως θα βρεις, παίζει τα πάντα από format μουσικών αρχείων και κάνει τα πάντα γενικότερα. Όρεξη να έχεις να τον στήσεις. Εννοείται πως παίζει και από τους φακελους αν θες ξεχωριστά τα κομμάτια σαν να είναι λίστες, αν και αυτό μάλλον το κάνουν πλέον όλοι οι players, αρκεί να βρεις τη ρύθμιση. Όπως και να χει την εν λόγω εφαρμογή στη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχει κάποιος το musicjunk αλλά να παίζει; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχει κάποιος το musicjunk αλλά να παίζει; Το θελω και γω!! Τι επαθε αυτη η εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το θελω και γω!! Τι επαθε αυτη η εφαρμογη? Καλή εφαρμογή αλλά δεν δούλεψε και ποτέ σωστά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλή εφαρμογή αλλά δεν δούλεψε και ποτέ σωστά Μια περιοδο πριν κολλησει την ειχα καψει. Κατεβαζα τα παντα. Για ολοκληρους μηνες. Υπαρχουν και αλλες στο μαρκετ αλλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μια περιοδο πριν κολλησει την ειχα καψει. Κατεβαζα τα παντα. Για ολοκληρους μηνες. Υπαρχουν και αλλες στο μαρκετ αλλα... Καμία σχέση τα υπόλοιπα,εκτός κι αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι εξίσου καλό με το junk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καμία σχέση τα υπόλοιπα,εκτός κι αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι εξίσου καλό με το junk Τίποτα :p Το usound μόνο αλλά είναι χιλιόμετρα πίσω και πάλι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 google is your best friend. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.music&hl=en δεν μπορω να την κατεβασω απο το ελληνικο play store. θεωρητικα δεν υπαρχει google music για ελλαδα, μονο για συγκεκριμενες χωρες. :) η ερωτηση μου ηταν για καποιο apk, που να το χει δοκιμασει καποιος και να μην εχει θεματα. αλλα ενιγουει, βρηκα ενα, problem solved.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 δεν μπορω να την κατεβασω απο το ελληνικο play store. θεωρητικα δεν υπαρχει google music για ελλαδα, μονο για συγκεκριμενες χωρες. :) η ερωτηση μου ηταν για καποιο apk, που να το χει δοκιμασει καποιος και να μην εχει θεματα. αλλα ενιγουει, βρηκα ενα, problem solved.. Ουτε εγω μπορω με αναζητηση αλλα αν πατησω πανω σε ετοιμο λινκ, τοτε ανοιγει κανονικα..γι αυτο στο εστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πάντως αν ενδιαφέρεσαι έχω ενεργοποιήσει το Google Music με αυτό τον τρόπο: http://www.doctorandroid.gr/2011/11/google-music.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Υπαρχει τροπος να ανεβαζω φωτογραφιες στο Instagram και να μην ειμαι υποχρεωμενος να τις κανω crop ??:(:( p.s χωρις να χρησιμοποιω την καμερα του instagram... Edited November 7, 2012 by ducati_46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ουτε εγω μπορω με αναζητηση αλλα αν πατησω πανω σε ετοιμο λινκ, τοτε ανοιγει κανονικα..γι αυτο στο εστειλα. γεαπ, το ξερω το λινκ, απλα ειναι incompatible για το κινητο μου. υποθετω λογω χωρας. το βρηκα απο αλλου τελικα, εχω ενεργοποιησει και το google music με καποιον απο τους τροπους που κυκλοφορουν, ολα καλα. θενκς ενιγουει! :) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 γεαπ, το ξερω το λινκ, απλα ειναι incompatible για το κινητο μου. υποθετω λογω χωρας. το βρηκα απο αλλου τελικα, εχω ενεργοποιησει και το google music με καποιον απο τους τροπους που κυκλοφορουν, ολα καλα. θενκς ενιγουει! :) Γιατι ομως; στην ιδια χωρα ειμαστε. :p Κι εγω το εχω ενεργοποιησει αλλα εχω καιρο να το χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μήπως ξέρει κανείς widget όπως το Photo Gallery που έχει η JB (και η ICS νομίζω) που σου δείχνει τις φωτογραφίες; Μπορούσες να κάνεις και scroll και να βλέπεις ένα folder με φωτογραφίες στο widget. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στο 2.3, τον Holo Launcher έχω. Είχε και η Sony ένα παρόμοιο (Photos and Videos) αλλά δεν βρίσκω κάτι στο market... Το widget μπορεί να γίνει port για Gingerbread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts