patrickdrd Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Notes: You can get driving directions offline, but not transit, bicycling, or walking directions. You won't have traffic info, alternate routes, or lane guidance. You can't change routes, like avoiding tolls or ferries. https://support.google.com/maps/answer/6291838?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 καλησπερα σε ολους...εχω προσπαθησει να χρησιμοποιησω στο παρελθον χαρτες offline αφου τους κατεβασα και απο google maps και απο το here αλλα κατι μαλλον δεν εκανα σωστα...η διαδικασια ειναι κατεβαζουμε τους χαρτες...κλεινουμε δεδομενα,μπαινουμε στην εφαρμογη και παταμε που θελουμε να παμε και μας παει;;; Here : Kατεβαζεις χαρτες και ρυθμιζεις την εφαρμογη να δουλευει σε χρηση χωρις συνδεση!!.Υπαρχει ρυθμιση δεν κλεινεις το wifi απλα. Google maps : Kατεβαζεις την περιοχη που θες για offline χρηση.Αφου κατεβει την δινεις μια ονομασια και μπορει να την δουλευεις απλα χωρις wifi.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Σε πολύ πρόσφατο ταξίδι με χρήση του here, διαπίστωσα πως δεν σε προειδοποιεί για όλες τις κάμερες ταχύτητας. Πάντως όπου τους αναφέρει, ενημερώνεσαι κάνα χιλιόμετρο πριν με την φωνητική πλοήγηση, ενώ φυσικά στην αποτύπωση του χάρτη φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Σε πολύ πρόσφατο ταξίδι με χρήση του here, διαπίστωσα πως δεν σε προειδοποιεί για όλες τις κάμερες ταχύτητας. Πάντως όπου τους αναφέρει, ενημερώνεσαι κάνα χιλιόμετρο πριν με την φωνητική πλοήγηση, ενώ φυσικά στην αποτύπωση του χάρτη φαίνεται.Παντός εμένα στην Γερμανία δεν με ειδοποίησε σε καμία. Πρέπει μήπως να δουλέψει online? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παντός εμένα στην Γερμανία δεν με ειδοποίησε σε καμία. Πρέπει μήπως να δουλέψει online? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkOnline πλοήγηση είχα. Ίσως παίζει ρόλο, όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Από χθες παρατήρησα πως όταν πάω στο sygic στα δείγματα φωνής, κάποια μαλάκια έχουν κάνει και η φωνή έχει χειροτέρεψει σε σχέση με τον πρώτο καιρό που είχε ενεργοποιηθεί το ελληνικό TTS. Ασφαλώς και μιλάω για τη βελτιωμένη φωνή και όχι την απλή. Το δοκίμασα σε δύο συσκευές μάλιστα και από τη μέση της ηχογράφησης του δείγματος φωνής και μετά δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ενώ πριν λίγο καιρό ήταν κρύσταλλο. Δεν έχει χρειαστεί να το δουλέψω σε πορεία για να δω αν κάνει και εκεί "νερά". Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παντός εμένα στην Γερμανία δεν με ειδοποίησε σε καμία. Πρέπει μήπως να δουλέψει online? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάμερες, πάντα δουλεύω SYGIC, Igo, Navigon. Ποτέ δεν με έχουν απογοητεύσει. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Για τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάμερες, πάντα δουλεύω SYGIC, Igo, Navigon. Ποτέ δεν με έχουν απογοητεύσει. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Καλά κι εγώ το igo δουλεύω σε συνδιασμο με μια εφαρμογή που είναι online για κάμερες και ραντάρ. Απλά δοκίμαζα σε μερικές διαδρομές το here να δω τις κάμερες αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Από χθες παρατήρησα πως όταν πάω στο sygic στα δείγματα φωνής, κάποια μαλάκια έχουν κάνει και η φωνή έχει χειροτέρεψει σε σχέση με τον πρώτο καιρό που είχε ενεργοποιηθεί το ελληνικό TTS. Ασφαλώς και μιλάω για τη βελτιωμένη φωνή και όχι την απλή. Το δοκίμασα σε δύο συσκευές μάλιστα και από τη μέση της ηχογράφησης του δείγματος φωνής και μετά δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ενώ πριν λίγο καιρό ήταν κρύσταλλο. Δεν έχει χρειαστεί να το δουλέψω σε πορεία για να δω αν κάνει και εκεί "νερά". Στο Sygic μπορώ να προσθέσω μόνο TTS φωνή της Samsung (ελέω S9+). Γι'αυτό μιλάς ή για κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Στο Sygic μπορώ να προσθέσω μόνο TTS φωνή της Samsung (ελέω S9+). Γι'αυτό μιλάς ή για κάτι άλλο; Οχι, μιλαω για την TTS φωνη του android. Ολα τα android το εχουν. Απο την ωρα που ενεργοποιηθηκε το ελληνικο TTS μια χαρα επαιζε στο φωνητικο δειγμα του sygic μεχρι πριν λιγες μερες. Αυτες τις μερες το περασα και σε μια αλλη συσκευη μου και οταν πηγα να βαλω την προηγμενη ελληνικη φωνη επαθα πλακα ποσο χαλια ακουγοταν σε σχεση με λιγο καιρο πριν. Δεν το εχω δει αυτες τις μερες στην πορεια στην πραξη. Ελπιζω να μην εχει χειροτερεψει οπως στο δειγμα της προηγμενης. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παντός εμένα στην Γερμανία δεν με ειδοποίησε σε καμία. Πρέπει μήπως να δουλέψει online? Ησουν κοντα ή πανω απο το οριο; Γιατι λιγο που το δοκιμασα, ενω μου τις εδειχνε στον χαρτη κανονικα, αν πηγαινα πιο αργα δε μου μιλουσε για τις καμερες, μονο οταν ημουν στο οριο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ησουν κοντα ή πανω απο το οριο; Γιατι λιγο που το δοκιμασα, ενω μου τις εδειχνε στον χαρτη κανονικα, αν πηγαινα πιο αργα δε μου μιλουσε για τις καμερες, μονο οταν ημουν στο οριοΔεν την έβλεπα καν τις κάμερες. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Είναι σε προσφορά το genius maps στα 25€ όλη η Ευρώπη. Λέτε να έχει την κατάληξη του προηγούμενου; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Είναι σε προσφορά το genius maps στα 25€ όλη η Ευρώπη. Λέτε να έχει την κατάληξη του προηγούμενου; ρισκάρεις!!! πλέον από την μια στιγμή στην άλλη κλείνουν εφαρμογές στο android πάντως δουλεύει παρά πολύ καλά ! μέχρι και το sygic με έκανε να σουτάρω Edited March 30, 2018 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Βάλε και κάπου 15 ευρώ το live traffic θες 40 ευρώ για να έχεις σωστή πλοήγηση. Και όλα αυτά με προσφορά. Όταν το Waze τα κάνει όλα δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 ρισκάρεις!!! πλέον από την μια στιγμή στην άλλη κλείνουν εφαρμογές στο android πάντως δουλεύει παρά πολύ καλά ! μέχρι και το sygic με έκανε να σουτάρωΣτις δρομολογήσεις σε σχέση με το gmaps είναι δέκα σκαλιά ανώτερο.το άλλο ακόμα περνάει την υπόγεια γέφυρα στην Κηφισίας και με πηγαίνει 500μ πιο κάτω να κάνω επιτόπια.ασε που εκτός Αττικής(Μαρκόπουλο) αν δεν έχεις 4*4 δεν πας με αυτό.Βάλε και κάπου 15 ευρώ το live traffic θες 40 ευρώ για να έχεις σωστή πλοήγηση. Και όλα αυτά με προσφορά. Όταν το Waze τα κάνει όλα δωρεάν.Το είχα δοκιμάσει πέρσι.το waze όντως τα κάνει όλα εκτός όμως από το να σε πάει κάπου ,σήμερα. Και τα δύο προγράμματα όταν βλέπω ότι θέλω 2,2 χλμ και από εκεί που πηγαίνω εγώ βγάζει την μισή απόσταση από την πρώτη δρομολόγηση ,μόνο αστεία χαρακτηρίζονται. Τις προάλλες το gmaps,αφέθηκα να με πάει και με πέρασε δύο φορές από το ίδιο σημείο.δε με αυτό μην κάνεις κανένα λάθος και είσαι Αττική οδό με απενεργοποιημένα τα διόδια.με έβγαλε στην αγορά.παρασκευη και πήγαμε Μαρκόπουλο από το πλάι της Αττικής.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Οχι, μιλαω για την TTS φωνη του android. Ολα τα android το εχουν. Απο την ωρα που ενεργοποιηθηκε το ελληνικο TTS μια χαρα επαιζε στο φωνητικο δειγμα του sygic μεχρι πριν λιγες μερες. Αυτες τις μερες το περασα και σε μια αλλη συσκευη μου και οταν πηγα να βαλω την προηγμενη ελληνικη φωνη επαθα πλακα ποσο χαλια ακουγοταν σε σχεση με λιγο καιρο πριν. Δεν το εχω δει αυτες τις μερες στην πορεια στην πραξη. Ελπιζω να μην εχει χειροτερεψει οπως στο δειγμα της προηγμενης. Ναι θυμάμαι ότι είχε γίνει η αναβάθμιση πριν καιρό. Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δε μπορώ να τη βρω μέσα στο Sygic για να τη δοκιμάσω και να σου πω. Όταν πατάω τις 3 τελείες πάνω δεξιά με πάει στο Samsung store για να κατεβάσω από εκεί τη δικιά τους TTS. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πιο πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Βάλε και κάπου 15 ευρώ το live traffic θες 40 ευρώ για να έχεις σωστή πλοήγηση. Και όλα αυτά με προσφορά. Όταν το Waze τα κάνει όλα δωρεάν.Δεν έχει σχέση η πλοήγηση του Waze με πληρωμένα προγράμματα όπως SYGIC,.Navigon κλπ. Για αυτό ακριβώς είναι με πληρωμή. Έχουν έξτρα πληροφορίες. Αλλιώς δεν είναι χαζός ο κόσμος να δίνει λεφτά, που ουσιαστικά αυτό τους λες, όταν γράφεις "τα κάνει όλα". Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει, πώς βάζουμε διασταύρωσεις στο Sygic; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Δεν έχει σχέση η πλοήγηση του Waze με πληρωμένα προγράμματα όπως SYGIC,.Navigon κλπ. Για αυτό ακριβώς είναι με πληρωμή. Έχουν έξτρα πληροφορίες. Αλλιώς δεν είναι χαζός ο κόσμος να δίνει λεφτά, που ουσιαστικά αυτό τους λες, όταν γράφεις "τα κάνει όλα". Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Έξτρα πληροφοριες όταν λες μήπως θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Γενικά έχει σημασία τι ενδιαφέρει τον κάθε ένα. Εμένα πχ με ενδιαφέρει να έχει πληροφορίες κίνησης και να μπορούν οι χρήστες να καταχωρουν σε πραγματικό χρόνο μπλόκα τροχαίας και να μπορώ να τα πληροφορηθω με την σειρά μου άμεσα. Προσωπικά έχω 3 πληρωμένα προγράμματα στις συσκευές μου καποιο από αυτά είναι πολύ καλύτερο από τα σαιτζικ και ναβιγκον αλλά τα χρησιμοποιώ σπάνια πλέον Χαζό δεν χαρακτήρισα κανέναν. Έγραψα την άποψη μου και αν θελεί κάποιος το δοκιμάζει το πρόγραμμα. Αν όχι μπορεί να αγοράσει όποιο θελει Edited March 31, 2018 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Στις δρομολογήσεις σε σχέση με το gmaps είναι δέκα σκαλιά ανώτερο.το άλλο ακόμα περνάει την υπόγεια γέφυρα στην Κηφισίας και με πηγαίνει 500μ πιο κάτω να κάνω επιτόπια. Τις προάλλες το gmaps,αφέθηκα να με πάει και με πέρασε δύο φορές από το ίδιο σημείο.δε με αυτό μην κάνεις κανένα λάθος και είσαι Αττική οδό με απενεργοποιημένα τα διόδια.με έβγαλε στην αγορά.παρασκευη και πήγαμε Μαρκόπουλο από το πλάι της Αττικής.. Άντε τώρα εμείς της επαρχίας να βασιστούμε σε κάποιο πρόγραμμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Άντε τώρα εμείς της επαρχίας να βασιστούμε σε κάποιο πρόγραμμα . Επειδή και εγώ είμαι εντελώς άσχετος με την Αθήνα βάζω POI για να με περάσει ούτως ή άλλως από εκεί. Ορισμένες φορές με πάει στη Γούβα στο Παγκράτι μέσω Πειραιά. Δηλαδή ΠΑΘΕ => Λ. Ποσειδώνως => Λ. Συγγρού => Βουλιαγμένης. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο βάζω ένα POI στο Νεκροταφείο της Καισαριανής και με πάει μόνο του μέσω Αττικής Οδού. Ή την άλλη φορά ήθελα να πάω στους Αμπελόκηπους και μου έδινε την ίδια διαδρομή μέσω παραλίας. Έβαλα το Golden Hall στο Μαρούσι και μετά Ξενοδοχείο President και πήγα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Άντε τώρα εμείς της επαρχίας να βασιστούμε σε κάποιο πρόγραμμα . Τι προγράμμα;προσευχές χρειάζεσαι. Έχω καιρό να τα δουλέψω επαρχία,αλλά το dont panic ήταν μακρά με διάφορα καλύτερο σε πλοήγηση.τωρα δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω .το gmaps πάντως προσπαθώ να το ψυχολόγος,καθότι χρησιμοποιεί δικά του δεδομένα στην πλοήγηση,τα οποία δεν τα έχω συναντήσει σε κανένα πρόγραμμα. Επειδή και εγώ είμαι εντελώς άσχετος με την Αθήνα βάζω POI για να με περάσει ούτως ή άλλως από εκεί. Ορισμένες φορές με πάει στη Γούβα στο Παγκράτι μέσω Πειραιά. Δηλαδή ΠΑΘΕ => Λ. Ποσειδώνως => Λ. Συγγρού => Βουλιαγμένης. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο βάζω ένα POI στο Νεκροταφείο της Καισαριανής και με πάει μόνο του μέσω Αττικής Οδού. Ή την άλλη φορά ήθελα να πάω στους Αμπελόκηπους και μου έδινε την ίδια διαδρομή μέσω παραλίας. Έβαλα το Golden Hall στο Μαρούσι και μετά Ξενοδοχείο President και πήγα μια χαρά. Να σου γνωρίσει τα αξιοθέατα της Αθήνας θέλει.γιατι παραπονιέσαι Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Άντε τώρα εμείς της επαρχίας να βασιστούμε σε κάποιο πρόγραμμα . Από όσα έχω δοκιμάσει, στα επαρχιακά μέρη που γνωρίζω, λεπτομέρειες στον χάρτη έχει το Here με διαφορά (σε αυτά τα μέρη που έχω δοκιμάσει και ξέρω εννοείται) και μετά το Tomtom. Ανοίγοντας το genius γράφει για χάρτες here και πρέπει να έχει τους ίδιους χάρτες με μικρή διαφορά στην εμφάνιση (μάλλον προς το καλύτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Έξτρα πληροφοριες όταν λες μήπως θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Γενικά έχει σημασία τι ενδιαφέρει τον κάθε ένα. Εμένα πχ με ενδιαφέρει να έχει πληροφορίες κίνησης και να μπορούν οι χρήστες να καταχωρουν σε πραγματικό χρόνο μπλόκα τροχαίας και να μπορώ να τα πληροφορηθω με την σειρά μου άμεσα. Προσωπικά έχω 3 πληρωμένα προγράμματα στις συσκευές μου καποιο από αυτά είναι πολύ καλύτερο από τα σαιτζικ και ναβιγκον αλλά τα χρησιμοποιώ σπάνια πλέον Χαζό δεν χαρακτήρισα κανέναν. Έγραψα την άποψη μου και αν θελεί κάποιος το δοκιμάζει το πρόγραμμα. Αν όχι μπορεί να αγοράσει όποιο θελειΚίνηση όλα έχουν πλέον,.δεν το λες και μοναδικό προνόμιο. Αλλά ο τρόπος απεικόνισης γραφικών, κτιρίων, δρόμων,.οι πληροφορίες για στροφές, επικίνδυνα σημεία κλπ που υπάρχουν σε.Sygic, Igo,.Navigon δεν συγκρίνονται με κανένα Waze ή άλλο δωρεάν πρόγραμμα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts