SERS1612 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Κατέβασα κι εγώ την έκδοση που ανέβασε ο eftihiss και λίγο που το έτρεξα φαίνεται να παίζει καλά. Έτσι όπως το "ψαχούλεψα" για λίγο στα γρήγορα, δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση: 1. Ενώ στον χάρτη οι δρόμοι είναι γραμμένοι με ελληνικούς χαρακτήρες, η αναζήτηση των δρόμων γίνεται με λατινικούς; Γιατί αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν πρόσεξα; 2. Η καθοδήγηση στην πλοήγηση γίνεται μόνο με την αντρική φωνή; Γυναικεία δεν υπάρχει; 1. Κάνε αναζήτηση στα ελληνικά και θα σου βγάλει αποτέλεσμα κανονικά. 2. Η απλή φωνή είναι γυναικεία και η TTS αντρική. Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Έχεις δίκιο και στα δύο! :up: Μου έκανε εντύπωση που είχε τους δρόμους και με λατινικούς χαρακτήρες... Κατά τ' άλλα, φαίνεται πλήρες ως προς τα POIS και αρκετά καλό στην πλοήγηση. Το κακό είναι ότι είναι τεράστιο στο μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα και δεν ξέρω αν αξίζει να το κρατήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Έχεις δίκιο και στα δύο! :up: Μου έκανε εντύπωση που είχε τους δρόμους και με λατινικούς χαρακτήρες... Κατά τ' άλλα, φαίνεται πλήρες ως προς τα POIS και αρκετά καλό στην πλοήγηση. Το κακό είναι ότι είναι τεράστιο στο μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα και δεν ξέρω αν αξίζει να το κρατήσω... Αν εχει sd το κινητο σου το μεταφέρεις εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ναι, προς το παρόν το δοκίμασα στο tablet αλλά εκεί δεν έχω sd. Θα το περάσω στο κινητό και θα το μεταφέρω στην sd. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλά τζάμπα τα λεφτά για την αγορά της άδειας χρήσης του sygic.στην Αθήνα η κίνηση πάντα λέει ότι δεν έχει.έλεος.τζάμπα αγορά.Καλά το είχαμε σπασμένο τόσα χρόνια.απλά είπα να το αγοράσω για την κίνηση Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Τα λεφτα για οποιοδηποτε προγραμμα gps δεν ειναι τσαμπα. Ειναι οι μονες εφαρμογες με πραγματικα και μεγαλα κοστη αναπτυξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλά τζάμπα τα λεφτά για την αγορά της άδειας χρήσης του sygic.στην Αθήνα η κίνηση πάντα λέει ότι δεν έχει.έλεος.τζάμπα αγορά.Καλά το είχαμε σπασμένο τόσα χρόνια.απλά είπα να το αγοράσω για την κίνηση Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις για την κίνηση. Τα λεφτά του τα αξίζει για άλλους λόγους, που δεν σε καλύπτουν τα δωρεάν προγράμματα. Για την κίνηση, έχεις και το δωρεάν gmaps. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αν κάνει κάτι στην κίνηση είναι όχι στην προβολή αλλά αν βάλεις δρομολόγηση, και εκεί υπολογίζει τις καθυστερήσεις, και αν έχει κάπου πολύ κίνηση επιλέγει διαφορετικούς δρόμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλημέρα, ψάχνω ένα πρόγραμμα, να μου βγάζει στο Gmaps, τη διαδρομή που κάνω. Με λίγα λόγια αν ξεκινήσω από ένα σημείο Α, και περασω από κάποια σημεία να καταγράφονται με κάποιο τρόπο και να μου εμφανίζει τη γραμμή στο maps. Υπάρχει κάτι? Συγκεκριμένα, θέλω να βρω κάποια σύνορα σε χωράφια, και ο μόνος τρόπος να γίνει είναι περπατώντας στα σύνορα τους.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.stasta.mobiletopographer https://play.google.com/store/apps/details?id=kbk.maparea.measure.geo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaldpi.measuremaplite Δοκίμασε έχει πολλές του είδους στο play store. Edited March 7, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.stasta.mobiletopographer https://play.google.com/store/apps/details?id=kbk.maparea.measure.geo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaldpi.measuremaplite Δοκίμασε έχει πολλές του είδους στο play store. σε ευχαριστω, θα τα κοιταξω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 σε ευχαριστω, θα τα κοιταξω :) Επειδή ενδέχεται να χρειαστώ κάτι τέτοιο το καλοκαίρι, γράψε τις παρατηρήσεις σου όταν τα δοκιμάσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Έχει παρατηρήσει αλλος φιλος προβληματα ως προς την πλοηγηση με το HERE? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Προσωπικά που το χρησιμοποιώ είμαι ευχαριστημένος overall. Πολύ πιο ευχαριστημένος από ότι με το waze που το σύγκρινα πριν κανα δυο μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Οσοι εχετε (ακομα) το don't panic, μην το πεταξετε!! Λιγο μετα το Πασχα ερχεται αναβαθμιση! Μετα απ αυτο, πιστευω πλεον πως και το νοτε4 θα παρει την Ν. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μέχρι πριν 1,5 μήνα είχα στο κινητό μου το IGO Version 9.18.27.693527 το οποίο το είχα το αγοράσει τον Αύγουστο του 2016 . Το κινητό αυτό το είχα πουλήσει και σήμερα το εγκατέστησα σε ένα άλλο κινητό . Βλέπω όμως τώρα οτι μου το έχει trial version . Πηγαίνω στο μενού αγορασμένα στοιχεία μέσα απο την συσκευή μου αλλά μου έχει μόνο την trial version. Ti έγινε τώρα ? Θα ξαναδώσω πάλι άλλα 30ευρώ ?....... Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μέχρι πριν 1,5 μήνα είχα στο κινητό μου το IGO Version 9.18.27.693527 το οποίο το είχα το αγοράσει τον Αύγουστο του 2016 . Το κινητό αυτό το είχα πουλήσει και σήμερα το εγκατέστησα σε ένα άλλο κινητό . Βλέπω όμως τώρα οτι μου το έχει trial version . Πηγαίνω στο μενού αγορασμένα στοιχεία μέσα απο την συσκευή μου αλλά μου έχει μόνο την trial version. Ti έγινε τώρα ? Θα ξαναδώσω πάλι άλλα 30ευρώ ?....... Καλό βράδυ Πώς ακριβώς το είχες αγοράσει; Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μέχρι πριν 1,5 μήνα είχα στο κινητό μου το IGO Version 9.18.27.693527 το οποίο το είχα το αγοράσει τον Αύγουστο του 2016 . Το κινητό αυτό το είχα πουλήσει και σήμερα το εγκατέστησα σε ένα άλλο κινητό . Βλέπω όμως τώρα οτι μου το έχει trial version . Πηγαίνω στο μενού αγορασμένα στοιχεία μέσα απο την συσκευή μου αλλά μου έχει μόνο την trial version. Ti έγινε τώρα ? Θα ξαναδώσω πάλι άλλα 30ευρώ ?....... Καλό βράδυ Στείλε email στον προγραμματιστη, μου έχει τύχει σε άλλο πρόγραμμα το ίδιο και το έλυσα έτσι σε 48 ώρες Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πώς ακριβώς το είχες αγοράσει; Sent from mTalk Το έχω αγοράσει κανονικά απο το Googleplay . Μάλιστα είναι μέσα και στο ισορικό των παραγγελιων μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στείλε email στον προγραμματιστη, μου έχει τύχει σε άλλο πρόγραμμα το ίδιο και το έλυσα έτσι σε 48 ώρες Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω κάνει ήδη φίλε μου Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μέχρι πριν 1,5 μήνα είχα στο κινητό μου το IGO Version 9.18.27.693527 το οποίο το είχα το αγοράσει τον Αύγουστο του 2016 . Το κινητό αυτό το είχα πουλήσει και σήμερα το εγκατέστησα σε ένα άλλο κινητό . Βλέπω όμως τώρα οτι μου το έχει trial version . Πηγαίνω στο μενού αγορασμένα στοιχεία μέσα απο την συσκευή μου αλλά μου έχει μόνο την trial version. Ti έγινε τώρα ? Θα ξαναδώσω πάλι άλλα 30ευρώ ?....... Καλό βράδυ Εξετασε το ενεχομενο η αγορασμενη αδεια να μην μπορει να εγκατασταθει σε παραπανω απο ενα αριθμο συσκευων. Στην περιπτωση αυτη δες απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης να αποσυνδεσεις συσκευες απο την αγορασμενη αδεια. Αυτο που σου γραφω ειναι πολυ γενικο αλλα το εχω δει σε καποιες αγορασμενες εφαρμογες. π.χ. manga rock definitive, adguard...... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Το έχω αγοράσει κανονικά απο το Googleplay . Μάλιστα είναι μέσα και στο ισορικό των παραγγελιων μου. Εξετασε το ενεχομενο η αγορασμενη αδεια να μην μπορει να εγκατασταθει σε παραπανω απο ενα αριθμο συσκευων. Στην περιπτωση αυτη δες απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης να αποσυνδεσεις συσκευες απο την αγορασμενη αδεια. Αυτο που σου γραφω ειναι πολυ γενικο αλλα το εχω δει σε καποιες αγορασμενες εφαρμογες. π.χ. manga rock definitive, adguard...... λίγο που κοίταξα στην σελίδα τους στις οδηγίες γράφει αυτό : μετά την δοκιμαστική περίοδο τον 7 ημερών θα κανεις επαναφορά αγορών Edited March 26, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αν αγοράσω το Sygic θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε άλλη συσκευή αν αλλάξω; Η άδεια του δηλαδή είναι δεμένη με το Gmail account; Εχω ένα Asus Zenfone τώρα και ίσως αλλάξω κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αν αγοράσω το Sygic θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε άλλη συσκευή αν αλλάξω; Η άδεια του δηλαδή είναι δεμένη με το Gmail account; Εχω ένα Asus Zenfone τώρα και ίσως αλλάξω κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω και στο κινητό και στο τάμπλετ αν σε βοηθάει αυτό :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αν αγοράσω το Sygic θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε άλλη συσκευή αν αλλάξω; Η άδεια του δηλαδή είναι δεμένη με το Gmail account; Εχω ένα Asus Zenfone τώρα και ίσως αλλάξω κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, άλλαξα κινητό, και το εγκατέστησα στο καινούργιο, και ισχύουν όλα, ακόμα και το live trafic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts