PANKAN Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Υπάρχουν μερικά με δωρεάν δοκιμή π.χ Route66 για ένα μήνα, μια ιδέα ρίχνω. Είναι καλή ιδέα μόνο που το route66 μετονομάστηκε σε magic earth pro. Και δεν θυμάμαι αν στη δοκιμαστική περίοδο δουλεύει με χάρτες από περισσότερες από μία χώρες. Αλλιώς είναι εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ποία είναι η τελευταία version προγράμματος/χάρτη του sygic? 16.3.9 Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 16.3.9 Sent from my i15-TCL using Tapatalk Γιατι στο play store εχει την 16.2.15; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Γιατι στο play store εχει την 16.2.15; Μάλλον είναι ΒΕΤΑ οι 16.3.χ Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Τελικα δεν υπαρχει δυνατοτητες οργανωσης/ομαδοποιησης favorites σε φακελους στο sygic? Ολα χυμα κι ας ειναι και εκατονταδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Στο Google Maps μπορούμε να βάλουμε ως default επιλογή να προτείνει διαδρομή με αποφυγή διοδίων(avoid tolls) και όταν θες να το αποεπιλέγεις; με ποια λογική προτείνει πάντα να σε βγάλει Αττική οδό ακόμα και στην περίπτωση που είναι περισσότερα χλμ και περισσότερος χρόνος; γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 (edited) CUBOT S222 ANDROID 4.2 HERE MAPS (WE GO) προβλημα παω να βαλω το σχετικο προγραμμα και δεν καθεται με τιποτα. Τι να φταιει? Edited October 23, 2016 by ELTASSOS διακοπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΝΑΙ μου λεει οτι η εγκατασταση απετυχε και βγαζει ενα νουμερο σφαλματοσ 103 σε μια απο τις προσπαθειες μου εβγαλε οτι το apk file is not properly signed ενω καθε φορα μπου προσπαθουσα απο το στορ μου εβγαζε διαφορετικο μεγεθος απο 15 εως 39 mb και διαφορα ενδιαμεσα. Το παρατησα και εβαλα sygic 16.2. ελπιζω να το διορθωσουν Edited October 24, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 CUBOT S222 ANDROID 4.2 HERE MAPS (WE GO) προβλημα παω να βαλω το σχετικο προγραμμα και δεν καθεται με τιποτα. Τι να φταιει? Μήπως φταίει η έκδοση του Android, που έχεις εγκατεστημένη; Γιατί, έχω εγκατεστημένο το εν λόγω πρόγραμμα, αλλά σε Cubot Note S, που πριν είχε την 5.1 και τώρα την 6. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπέρα, τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα road trip (με αυτοκίνητο) στην Ιταλία και θα επιστρέψω από Σλοβενία,Κροατία και Σερβία στην Ελλάδα. Το ταξίδι θα διαρκέσει 5-6 ημέρες. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο δωρεάν offline gps? Δοκιμάζω το here αλλά όταν το βάζω να λειτουργεί χωρίς internet κάποιες διαδρομές δεν τις βρίσκει (έβαλα πχ κάποιες διευθύνσεις στη Λιουμπλιάνα) Κάποια πρόταση? Ευχαριστώ. Δοκίμασα το magic earth.Απο δυτική Μακεδονία για Πρίντεζι και με την συντομότερη και με την ταχύτερη διαδρομή με πηγαίνει μέσω Αλβανιας και οχι από Εγνατία και Ηγουμενιτσα... Το ξηλωσα... Καμία άλλη ιδέα;;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ποια η γνώμη σας για το CoPilot GPS? Χάνει το σήμα κατα τα την πλοήγηση? Βρίσκει εύκολα τους προορισμούς? Τραβάει πολλά data? Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το gmaps και εννοείται πως θα το κρατήσω αλλά βλέπω πως και το pilot έχει πολύ καλές αξιολογήσεις στο playstore Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ποια η γνώμη σας για το CoPilot GPS? Χάνει το σήμα κατα τα την πλοήγηση? Βρίσκει εύκολα τους προορισμούς? Τραβάει πολλά data? Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το gmaps και εννοείται πως θα το κρατήσω αλλά βλέπω πως και το pilot έχει πολύ καλές αξιολογήσεις στο playstore Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Δεν υπάρχει πρόγραμμα να χάνει το σήμα. Αυτά είναι προβλήματα των συσκευών. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ποια η γνώμη σας για το CoPilot GPS? Το είχα γράψει και στο παρελθόν ότι το βρίσκω από τα καλύτερα, η μόνη σκέψη μου τώρα τελευταία που δεν έχει κάνει ενημέρωση από πέρσι και φοβάμαι μήπως το εγκαταλείψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μήπως φταίει η έκδοση του Android, που έχεις εγκατεστημένη; Γιατί, έχω εγκατεστημένο το εν λόγω πρόγραμμα, αλλά σε Cubot Note S, που πριν είχε την 5.1 και τώρα την 6. εχω το μαμα λειτουργικο 4.2.2 στο τηλ S222 kai ρουτ. Ακου το κουφο tora βαζω κανονικα bνονικα τους HEREχαρτες στο ταμπλετ lenovo ανδρ 5.1. Παιρνω μπακαπ.κανω ρεστορ σto S222 αντρ 4.2.2 και παιζει κανονικοτατα ta παντα ολα. Ξανακανω το ιδιο δηλ βαζω χαρτες σε κουμποτ S308 με 4.2.2 του παιρνω μπακαπ και το ριχνω στο S222. Παλι παιζει κανονικα. Μονο απ ευθειας το s222 δεν δεχεται τους νεους HERE ενω παλαιοτερα επαιζε οσο ηταν ΝΟΚΙΑ ΗΕΡΕ.... Αβυσσος η ψυχη των κινεζων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 εχω το μαμα λειτουργικο 4.2.2 στο τηλ S222 kai ρουτ. Ακου το κουφο tora βαζω κανονικα bνονικα τους HEREχαρτες στο ταμπλετ lenovo ανδρ 5.1. Παιρνω μπακαπ.κανω ρεστορ σto S222 αντρ 4.2.2 και παιζει κανονικοτατα ta παντα ολα. Ξανακανω το ιδιο δηλ βαζω χαρτες σε κουμποτ S308 με 4.2.2 του παιρνω μπακαπ και το ριχνω στο S222. Παλι παιζει κανονικα. Μονο απ ευθειας το s222 δεν δεχεται τους νεους HERE ενω παλαιοτερα επαιζε οσο ηταν ΝΟΚΙΑ ΗΕΡΕ.... Αβυσσος η ψυχη των κινεζων Έπεσες στην περίπτωση. Το κύριο smartphone μου Lenovo είναι, με 5.1! :lol: Πάντως, γενικά και με εγκατάσταση μέσω apk έχω δει παρόμοιες καταστάσεις. Δε φταίει το cubot σ' αυτό. Μάλλον η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία (αυτή έχει τους χάρτες here πλέον) δε θέλει να εγκαθιστούμε τους here maps σε "full κινέζικες" συσκευές... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Δοκίμασα το magic earth.Απο δυτική Μακεδονία για Πρίντεζι και με την συντομότερη και με την ταχύτερη διαδρομή με πηγαίνει μέσω Αλβανιας και οχι από Εγνατία και Ηγουμενιτσα... Το ξηλωσα... Καμία άλλη ιδέα;;;; Ευχαριστώ Δοκιμάζω το maps.me Ξέρει κανείς πως επιλέγω διαδρομή; Δεν εννοώ πως επιλέγω προορισμό αλλά πως επιλέγω πχ συντομότερη, ταχύτερη, αποφυγή διοδίων κτλ. Δεν μπορώ να βρω τις επιλογές αυτές. Δεν έχει άραγε;;; Επίσης γνωρίζει κανείς πως εγκαθιστω ελληνική γλώσσα στο TTS έτσι ώστε να έχω πλοήγηση στα ελληνικά;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδες παιζει κανα καλο gps για φορτηγα? Βρηκα το trucker path αλλα απο οτι βλεπω μονο για αμερικη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 H "οικογένεια" των navngo λογισμικών (primo,nextgen) έχουν επιλογή για πλοήγηση φορτηγού όπου ορίζεις εσύ τις διαστάσεις του οχήματος αλλά δε ξέρω κατά πόσο οι χάρτες που έχουμε,αν το υποστηρίζουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδες παιζει κανα καλο gps για φορτηγα? Βρηκα το trucker path αλλα απο οτι βλεπω μονο για αμερικη ειναι. Υπάρχει και το Sygic Truck. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 H "οικογένεια" των navngo λογισμικών (primo,nextgen) έχουν επιλογή για πλοήγηση φορτηγού όπου ορίζεις εσύ τις διαστάσεις του οχήματος αλλά δε ξέρω κατά πόσο οι χάρτες που έχουμε,αν το υποστηρίζουν Υπάρχει και το Sygic Truck. Θα κοιταξω για χαρτες σε αυτα που λες αλλιως μαλλον για sygic με βλεπω. Ευχαριστω μαγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 εχω το μαμα λειτουργικο 4.2.2 στο τηλ S222 kai ρουτ. Ακου το κουφο tora βαζω κανονικα bνονικα τους HEREχαρτες στο ταμπλετ lenovo ανδρ 5.1. Παιρνω μπακαπ.κανω ρεστορ σto S222 αντρ 4.2.2 και παιζει κανονικοτατα ta παντα ολα. Ξανακανω το ιδιο δηλ βαζω χαρτες σε κουμποτ S308 με 4.2.2 του παιρνω μπακαπ και το ριχνω στο S222. Παλι παιζει κανονικα. Μονο απ ευθειας το s222 δεν δεχεται τους νεους HERE ενω παλαιοτερα επαιζε οσο ηταν ΝΟΚΙΑ ΗΕΡΕ.... Αβυσσος η ψυχη των κινεζων τελικα μετα από 3 μερες ξαναπροσπαθησα και οι χαρτες κατεβαινουν στο cubot s222 μια χαρα σαν να μην υπηρχε θεμα κανενα. Μαλλον κανουν προσαρμογες για διαφορες υπο-εκδοσεισ του κινεζο αντροιντ oi γερμανοι...go home madame merkel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Δοκιμάζω το maps.me Ξέρει κανείς πως επιλέγω διαδρομή; Δεν εννοώ πως επιλέγω προορισμό αλλά πως επιλέγω πχ συντομότερη, ταχύτερη, αποφυγή διοδίων κτλ. Δεν μπορώ να βρω τις επιλογές αυτές. Δεν έχει άραγε;;; Ευχαριστώ Δεν έχει. Σου βγάζει όλες τις διαθέσιμες διαδρομές και επιλέγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Δεν έχει. Σου βγάζει όλες τις διαθέσιμες διαδρομές και επιλέγεις Όλες τις διαθέσιμες;;; Κάθε φορά μου βγάζει μία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Όλες τις διαθέσιμες;;; Κάθε φορά μου βγάζει μία... ΔΕΝ μπορει να σου βγάζει μια μονο διαδρομή...... βαλε ενα παραδηγμα πχ να πας καπου πχ. στην τριπολη ή καπου βορεια Καλαμπάκα, κλπ... τι θα σου βγαλει;;;; στην εσχατη περιπτωση, επεγκαταστασε το και ξανα βγαλο απο την αρχη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts