Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δωρεάν είναι καθώς χρησιμοποιεί τους χάρτες του κοινοτικού openstreetmap

Και τότε τι αγόρασε ο φίλος που αναφέρει την pro σε προηγούμενο ποστ και τι διαφορά έχει η απλή από την pro έκδοση?

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δωρεάν είναι καθώς χρησιμοποιεί τους χάρτες του κοινοτικού openstreetmap

Μη χρησιμο ποστ. Δωρεαν ειναι το Magic Earth, που οντως χρησιμοποιει openstreet maps και προσφερει δωρεαν πλοηγηση για παντα. Το Magic Earth Pro οχι.

αγορές εντός εφαρμογής

λογικά trial είναι και σου λέει να αγοράσεις το χάρτη μετά

Χρησιμο ποστ. Το Pro δινει δωρεαν το χαρτη (τον καλο της route66) για παντα αλλα η πλοηγηση και το traffic ειναι trial για ενα μηνα.

Το MAPS.ME το έχει δουλέψει κάνεις ;

Το έχω δοκιμάσει εξωτερικό. Μόνο για Poi άξιζε. Φωνητική πλοήγηση δεν είχε.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το Route66 έγινε Magic Earth Pro για αυτό τον λόγο το έχω και η πλοήγηση και χάρτης είναι για πάντα. Πληρώνεις μόνο εάν θέλεις κίνηση.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα διορθωσαν το bug με τις λατινικες ονομασιες στον ελληνικο χαρτη του magic earth pro? Γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο παιδια ειχαν αναφερει οτι δεν μπορουσαν να κανουν Αναζητηση με ελληνικους χαρακτηρες.

Ναι διορθώθηκαν.

Το Route66 έγινε Magic Earth Pro για αυτό τον λόγο το έχω και η πλοήγηση και χάρτης είναι για πάντα. Πληρώνεις μόνο εάν θέλεις κίνηση.

Η πλοηγηση ειναι δωρεαν για 1 μηνα μονο, ως trial. Μετα πρεπει να την αγορασεις, οπως και το traffic. Μονο ο χαρτης ειναι δωρεαν για παντα.

Ας ειμαστε ακριβεις σε οτι ποσταρουμε.

Μη χρησιμο ποστ. Δωρεαν ειναι το Magic Earth, που οντως χρησιμοποιει openstreet maps και προσφερει δωρεαν πλοηγηση για παντα. Το Magic Earth Pro οχι.

Χρησιμο ποστ. Το Pro δινει δωρεαν το χαρτη (τον καλο της route66) για παντα αλλα η πλοηγηση και το traffic ειναι trial για ενα μηνα.

Η πλοηγηση ειναι δωρεαν για 1 μηνα μονο, ως trial. Μετα πρεπει να την αγορασεις, οπως και το traffic. Μονο ο χαρτης ειναι δωρεαν για παντα.

Ας ειμαστε ακριβεις σε οτι ποσταρουμε.

σχεδόν όλα τα gps πλην του navigon europe που τα σκας από την αρχή έτσι είναι . σου δίνουν το χάρτη αλλά για πλοήγηση πληρώνεις

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ τώρα άρχισα να ασχολούμαι και δεν έχω εμπειρία από παρόμοιες εφαρμογές.

Κατέβασα πάντως το OsmAnd και διαπίστωσα ότι έχει πλοήγηση, φωνητική ενημέρωση και στα ελληνικά και τρέχει και με offline χάρτη που κατεβάζεις και μάλιστα δωρεάν. Επίσης έχει POI, αποθήκευση των σημείων της διαδρομής που έκανες (GPX route νομίζω ότι λέγεται), δημιουργία διαδρομής με πολλαπλές στάσεις και άλλα τα οποία δεν τα ξέρω ακόμα.

Αυτό που δεν μπόρεσα να βρω είναι αν έχει δυνατότητα να δημιουργείς διαδρομές με πολλαπλές στάσεις και να τις αποθηκεύεις, ώστε να μπορείς κάποιες στιγμή να ανακαλέσεις κάποιες διαδρομές, χωρίς να χρειάζεται κα καταχωρείς όλες τις στάσεις ξανά.

Το HERE WeGo που κατέβασα έτρεξε μια δύο φορές και μετά σκάει στο άνοιγμα.

Αν γνωρίζει κάποιος καμία καλλίτερη εφαρμογή ας με ενημερώσει

Εγώ τώρα άρχισα να ασχολούμαι και δεν έχω εμπειρία από παρόμοιες εφαρμογές.

Κατέβασα πάντως το OsmAnd και διαπίστωσα ότι έχει πλοήγηση, φωνητική ενημέρωση και στα ελληνικά ...

Το HERE WeGo που κατέβασα έτρεξε μια δύο φορές και μετά σκάει στο άνοιγμα.

Αν γνωρίζει κάποιος καμία καλλίτερη εφαρμογή ας με ενημερώσει

Έχει πλοήγηση στα ελληνικά το Osm;

Το έχω απεγκαταστήσει από καιρό γιατί έπιανε χώρο, αλλά αν έβαλε ελληνική πλοήγηση να το εγκαταστήσω ξανά.

Βέβαια από ό,τι ξέρω δεν έχει αριθμούς οδών, και ενώ έχει πολλές λεπτομέρειες στις πόλεις, υστερεί ακόμα στην επαρχία.

Για δωρεάν το HERE WeGo είναι το καλύτερο, για δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και τα το εγκαταστήσεις ξανά.

Ναι, το Osm έχει πλοήγηση και στα ελληνικά.

Πράγματι το διαπίστωσα και εγώ, δεν βρίσκει κάποιους αριθμούς οδών.

Πάντως το Osm όταν είναι offline σου βρίσκει διαδρομή και για πεζό, ενώ το google maps που δοκίμασα σου βρίσκει διαδρομή για πεζό μόνο όταν είναι online.

Για το HERe WeGo θα το επανεγκαταστήσω και θα το δοκιμάσω ξανά.

Καλησπέρα,

τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα road trip (με αυτοκίνητο) στην Ιταλία και θα επιστρέψω από Σλοβενία,Κροατία και Σερβία στην Ελλάδα.

Το ταξίδι θα διαρκέσει 5-6 ημέρες.

Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο δωρεάν offline gps?

Δοκιμάζω το here αλλά όταν το βάζω να λειτουργεί χωρίς internet κάποιες διαδρομές δεν τις βρίσκει (έβαλα πχ κάποιες διευθύνσεις στη Λιουμπλιάνα)

Κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα road trip (με αυτοκίνητο) στην Ιταλία και θα επιστρέψω από Σλοβενία,Κροατία και Σερβία στην Ελλάδα.

Δοκιμάζω το here αλλά όταν το βάζω να λειτουργεί χωρίς internet κάποιες διαδρομές δεν τις βρίσκει (έβαλα πχ κάποιες διευθύνσεις στη Λιουμπλιάνα)

Κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ.

Είχες κατεβάσεις κανονικά τους χάρτες; Μπορείς πάντα να αποθηκεύσεις τα σημεία που σε ενδιαφέρουν από τώρα, για να τα έχει έτοιμα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ναι έχω κατεβάσει τους χάρτες από όλες τις χώρες που θα περάσω.

Αποθηκεύω τις διευθύνσεις των hostel στη ΄΄συλλογή'' ,κλείνω το wifi για να το δοκιμάσω και αφού πατήσω πλόηγηση για να εμφανίσει τη διαδρομή μου βγάζει ότι ''δεν βρέθηκαν αποτελέσματα εκτός σύνδεσης....''........

Και σε εμένα το κάνει αυτό το here. Βάζω την διεύθυνση του σπιτιού μου και δεν την βρίσκει όταν έχω χάρτη Ελλάδας. Αλλά αν κάνω zoom στην περιοχή μου και κάνω εκ νέου Αναζήτηση ως δια μαγείας την βρίσκει. Πάντα offline

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ποία είναι η τελευταία version προγράμματος/χάρτη του sygic?

Δοκιμάστε το Magic Earth είναι offline και είναι απίστευτο. Με 3D, ελληνικά, POIS, κίνηση, κάμερες κλπ και είναι δωρεάν.

Εγώ έχω το Magic Earth Pro το οποίο έχω αγοράσει. Δοκιμάζοντας άλλα νομίζω είναι το καλύτερα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generalmagic.magicearth&hl=el

Το pro ως συνεχιστής του route66 είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης.

Το απλό Magic Earth όμως δεν είναι όπως παλιά. Στην αναζήτηση διεύθυνσης δεν βρίσκει στη πόλη το Παλαιό Φάληρο!

Αν αναζητήσω όμως κατευθείαν την οδό μου τη βρίσκει και στο Παλαιό Φάληρο. Χωρίς αριθμό και διασταυρώσεις όμως οταν αναζητάς κατευθείαν την οδό. Οπότε υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στο Παλαιό Φάληρο με τους πολύ μακριούς καθετους δρόμους του.

Παλιά δεν είχε τέτοια προβλήματα.. Αλλα αν δεν υπήρχαν προβλήματα ποιος θα αγόραζε το pro;

Το pro ως συνεχιστής του route66 είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης.

Το απλό Magic Earth όμως δεν είναι όπως παλιά. Στην αναζήτηση διεύθυνσης δεν βρίσκει στη πόλη το Παλαιό Φάληρο!

Αν αναζητήσω όμως κατευθείαν την οδό μου τη βρίσκει και στο Παλαιό Φάληρο. Χωρίς αριθμό και διασταυρώσεις όμως οταν αναζητάς κατευθείαν την οδό. Οπότε υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στο Παλαιό Φάληρο με τους πολύ μακριούς καθετους δρόμους του.

Παλιά δεν είχε τέτοια προβλήματα.. Αλλα αν δεν υπήρχαν προβλήματα ποιος θα αγόραζε το pro;

Το magic earth (που είναι free) χρησιμοποιεί χάρτες OSM... γιαυτό και δεν έχει βρίσκει όλες τις οδούς ενώ το magic earth pro (πρώην route 66) χρησιμοποιεί ολοκληρωμένους χάρτες tomtom.

Edited by memostrikas

Το magic earth (που είναι free) χρησιμοποιεί χάρτες OSM... γιαυτό και δεν έχει βρίσκει όλες τις οδούς ενώ το magic earth pro (πρώην route 66) χρησιμοποιεί ολοκληρωμένους χάρτες tomtom.
Δεν μιλάμε για μια οδό αλλά για ολόκληρη πόλη. Την οποία εδώ και χρόνια περιλαμβάνουν αναλυτικά και σωστά οι χάρτες osm. Και με την οποία παλιότερα το ίδιο πρόγραμμα δεν είχε πρόβλημα.

Πιστεύω ότι είναι καραμπινάτη περίπτωση υποβάθμισης των δυνατοτήτων του δωρεάν προγράμματος προς όφελος του αγοραστού.

Edited by PANKAN

Δεν μιλάμε για μια οδό αλλά για ολόκληρη πόλη. Την οποία περιλαμβάνουν αναλυτικά οι χάρτες osm. Και με την οποία παλιότερα το ίδιο πρόγραμμα δεν είχε πρόβλημα.

Πιστεύω ότι είναι καραμπινάτη περίπτωση υποβάθμισης των δυνατοτήτων του δωρεάν προγράμματος προς όφελος του αγοραστού.

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, διότι σε πολλές των περιπτώσεων μου έχει κάνει και μένα νερά... και το έστειλα...! Τώρα χρησιμοποιώ το pro αν και με ξενίζει λίγο που του εχουν αφαιρέσει κάποια ωραία πράγματα που είχε το πρωην route 66.

Καλησπέρα,

Κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ.

Υπάρχουν μερικά με δωρεάν δοκιμή π.χ Route66 για ένα μήνα, μια ιδέα ρίχνω.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση