fuorigioco1981 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Και τα 3 αυτα ειναι χωρις δεδομένα..; εννοείται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 εχω το sygic... ετσι για αλλαγη εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλα που να δουλευει χωρις δεδομενα? Igo για εναλλακτικό οπως σου ειπαν και τα παιδια.Αυτα τα δυο εχω κι εγω στο δικο μου (sygic-igo).Το navigon με το ui του στο λαιμο μου κάθεται... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 εχω το sygic... ετσι για αλλαγη εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλα που να δουλευει χωρις δεδομενα? Ψάξε για το Navfree δωρεάν στο play store. Το Navfree δεν δουλεύει offline. Η αναζήτηση διευθύνσεων δεν σου βρίσκει ούτε την Αθήνα. Το μόνο δωρεάν πρόγραμμα που κάνει (περιορισμένη) αναζήτηση διευθύνσεων offline, είναι το be-on-road. Και έχει και καλούτσική δρομολόγηση. Αλλιώς ένα καλό αγοραστό είναι το routes66 και μετά το navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 έχει δοκιμάσει κανεις το Nokia HERE Maps να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 έχει δοκιμάσει κανεις το Nokia HERE Maps να μας πει εντυπώσεις ? Ούτε να το δοκιμάσεις...είναι :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 έχει δοκιμάσει κανεις το Nokia HERE Maps να μας πει εντυπώσεις ? Έκανες καθόλου αναζήτηση; Προηγούμενη σελίδα έχω γράψει σχετικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια κατεβασα προχτες το here beta και σημερα που ειπα να δοκιμασω γη πλοηγηση μου βγαζει πως η εκδοση έληξε. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια κατεβασα προχτες το here beta και σημερα που ειπα να δοκιμασω γη πλοηγηση μου βγαζει πως η εκδοση έληξε. Ξερει κανεις κατι? σε όλους αυτό έβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια κατεβασα προχτες το here beta και σημερα που ειπα να δοκιμασω γη πλοηγηση μου βγαζει πως η εκδοση έληξε. Ξερει κανεις κατι? Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει xposed ας κάνει τα εξής: 1. Install 'Per App Hacking' on from xposed 2. Activate it from the xposed app 3. Restart 4. Search for "HERE beta" 5. in 'Time Machine' menu enter '2014-09-30 23:59' 6. Restart your phone again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το νέο update του sygic θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία, όσο αναφορά το περιβάλλον χρήσης.. Νομίζω χρειαζόταν μια τέτοια αναβάθμιση.. Coming soon λεει... :-) http://www.sygic.com/static/nui-android/?utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_Sygic_GPS_Navigation_26_9_14_Android%20(25)&utm_content=&spMailingID=21525388&spUserID=ODQ3MjgzNTY1MjAS1&spJobID=420111279&spReportId=NDIwMTExMjc5S0#features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το νέο update του sygic θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία, όσο αναφορά το περιβάλλον χρήσης.. Νομίζω χρειαζόταν μια τέτοια αναβάθμιση.. Coming soon λεει... :-) http://www.sygic.com/static/nui-android/?utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_Sygic_GPS_Navigation_26_9_14_Android%20(25)&utm_content=&spMailingID=21525388&spUserID=ODQ3MjgzNTY1MjAS1&spJobID=420111279&spReportId=NDIwMTExMjc5S0#features Ειδικά το θέμα της αναζήτησης προσωπικά με είχε κουράσει, φαίνεται το νέο χαρακτηριστικό να απλοποιεί πολύ τα πράγματα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Η 14.6 στο sygic, ειναι final εκδοση, ή beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Η 14.6 στο sygic, ειναι final εκδοση, ή beta? Δεν ξέρω που το είδες : αλλά final είναι αυτή στο play 14.3.4 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Kαλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω πως τα πανε με το gps τα κινητα με ΜΤΚ6592/95. Ρωταω διοτι μου δινουν ενα κινητο που εχει μαλλον εναν απο τους δυο αυτους επεξεργαστες και επειδη χρησιμοποιω πολυ το gps θα ηθελα να μαθω αν ειναι ακριβες, αν κλειδωνει γρηγορα, αν το στιγμα παει μονο του αλλου για αλλου κ.α! Τα ρωταω αυτα διοτι μου ειχαν τυχει στο παρελθον σε αλλη συσκευη και απογοητευτικα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Kαλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω πως τα πανε με το gps τα κινητα με ΜΤΚ6592/95. Ρωταω διοτι μου δινουν ενα κινητο που εχει μαλλον εναν απο τους δυο αυτους επεξεργαστες και επειδη χρησιμοποιω πολυ το gps θα ηθελα να μαθω αν ειναι ακριβες, αν κλειδωνει γρηγορα, αν το στιγμα παει μονο του αλλου για αλλου κ.α! Τα ρωταω αυτα διοτι μου ειχαν τυχει στο παρελθον σε αλλη συσκευη και απογοητευτικα πολυ! Δευτέρα-Τρίτη περιμένω να παραλάβω ένα με ΜΤΚ6592 . Αν δουλεύει και δεν είναι μούφα , στο στήσιμο περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση κάποιων πλοηγών . Οψόμεθα και ρεπορτάρουμε αναλόγως . Πάντως κάποιοι σκίζουνε τα ιμάτιά τους (γιά τον ΜΤΚ6592) ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μου ήρθε η αναβάθμιση στο sygic (Moto G 2nd Gen) Δεν έκανα κάποια διαδρομή αλλά το νέο UI πολύ καλύτερο, όπως και η αναζήτηση φαίνεται να είναι αρκετά πιο "φυσιολογικη" και απλή πλέον :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μου ήρθε η αναβάθμιση στο sygic (Moto G 2nd Gen) Δεν έκανα κάποια διαδρομή αλλά το νέο UI πολύ καλύτερο, όπως και η αναζήτηση φαίνεται να είναι αρκετά πιο "φυσιολογικη" και απλή πλέον :-) Ποια έκδοση λες; Αν είναι η αναζήτηση που υπάρχει στην beta 14.5.Χ, εμένα μου φαίνεται πιο δύσκολη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το Nokia Here που δοκιμασα κι εγω ειναι αρκετα καλο. 3 πραγματικα διαφορετικες δριμολογησεις για καποιο προορισμο, λιτο και σχετικα μη ενεργοβορο. Μειονεκτημα ο τεραστιος ελληνικος χαρτης (πανω απο 300μβ) και η μη υπαρξη ακομα ελληνικης φωνης πλοηγησης (η αγγλικη ειναι δυσνοητη στην εκφωνηση ελληνικων οδων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ποια έκδοση λες; Αν είναι η αναζήτηση που υπάρχει στην beta 14.5.Χ, εμένα μου φαίνεται πιο δύσκολη. 14.6.2 :-) απλά γράφεις την διεύθυνση όπως στο google maps και σου βγάζει αποτελέσματα πχ Διονύσου 54 Νέα Μάκρη Αν δεις λίγα ποστ πίσω είχα δώσει ένα λινκ από το newsletter που περιγράφει τις αλλαγές, συμπτωματικα σήμερα ήρθε το mail και η αναβάθμιση :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 14.6.2 :-) απλά γράφεις την διεύθυνση όπως στο google maps και σου βγάζει αποτελέσματα πχ Διονύσου 54 Νέα Μάκρη Αν δεις λίγα ποστ πίσω είχα δώσει ένα λινκ από το newsletter που περιγράφει τις αλλαγές, συμπτωματικα σήμερα ήρθε το mail και η αναβάθμιση :-P Εκτος του google maps τετοιυ ειδους αναζητηση εχει και το r66 και το nokia here. Αντε με το καλο να το βαλουν και στο igo και στο ναβιγκον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σε kitkat 4.4.4 ήρθε το νέο sygic, σε 4.4.2 δεν φαίνεται ακομα Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σε kitkat 4.4.4 ήρθε το νέο sygic, σε 4.4.2 δεν φαίνεται ακομα Στην 4.4 η 14.6.2 ειναι η τελευταια εκδοση sygic? --------------------- Μου ξεκαθαριζει κανεις, τι ισχυει τελωσπαντων με τους χαρτες του sygic γιατι εχω μπερδευτει; Αλλου διαβαζω ειναι της teleatlas, αλλου της navteq, αλλου tomtom. Αλλες εκδοσεις για trucks. Μπερδεμα. Πχ βαζω ενα apk, και δεν ξερω αν θα παιζει με τους χαρτες που εχω, γιατι αν και προσφατοι(παντα επικαιροποιω), συχνα-πυκνα εχω προβληματακια γιατι γινεται ενας μυλος και με τις ονομασιες των χαρτών, αναλογα ποιας εταιριας ειναι(προελευση) και για ποια εκδοση προκειται! Δεν εχω καταφερει να τα ξεκαθαρισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Στην 4.4 η 14.6.2 ειναι η τελευταια εκδοση sygic? --------------------- Μου ξεκαθαριζει κανεις, τι ισχυει τελωσπαντων με τους χαρτες του sygic γιατι εχω μπερδευτει; Αλλου διαβαζω ειναι της teleatlas, αλλου της navteq, αλλου tomtom. Αλλες εκδοσεις για trucks. Μπερδεμα. Πχ βαζω ενα apk, και δεν ξερω αν θα παιζει με τους χαρτες που εχω, γιατι αν και προσφατοι(παντα επικαιροποιω), συχνα-πυκνα εχω προβληματακια γιατι γινεται ενας μυλος και με τις ονομασιες των χαρτών, αναλογα ποιας εταιριας ειναι(προελευση) και για ποια εκδοση προκειται! Δεν εχω καταφερει να τα ξεκαθαρισω. Οι επίσημοι είναι Tomtom. Ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω οι trucks είναι οι navteq. Κανένας μύλος και κανένα μπέρδεμα. Τους επίσημους κοιτάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 14.6.2 είναι http://i.imgur.com/mpaTtco.jpg Από την αγορά του έλεγε για χάρτες tomtom Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλημέρα, Ποια προγραμματα υποστηρίζουν αποφυγή δακτυλίου εκ των igo, sygic, navigon η οποιο άλλο μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts