Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλιστα... δεν εχω μνημη για τοσο! ακομα δεν εχω παρει καρτα μνήμης... :P

τιποτα πιο ελαφρύ υπαρχει?

Να παρεις!!! :) Η εφαρμογη αξιζει.

Δεν ξερω ποσο χωρο πιανουν τα αλλα. Φανταζομαι ομως πανω κατω το ιδιο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

πιο μικρο ειναι το dontpanic. Αγορασε το ομως απ το site του γιατι δινει 10 αδειες. Να παρεις καρτα class10. Ελαφρυ ειναι το συγκικ, ασχετα απ το μεγεθος.

πιο μικρο ειναι το dontpanic. Αγορασε το ομως απ το site του γιατι δινει 10 αδειες. Να παρεις καρτα class10. Ελαφρυ ειναι το συγκικ, ασχετα απ το μεγεθος.

class 10 και 16gb σκέφτομαι! ξερετε ποιες ειναι οι πιο έμπιστες - καλύτερες μαρκες?

class 10 και 16gb σκέφτομαι! ξερετε ποιες ειναι οι πιο έμπιστες - καλύτερες μαρκες?

sandisk και samsung ειναι καλες επιλογες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ'ότι είδα ο φάκελος don't panic είναι ~72 MB.

Ελλαδα και Κυπρο που εχω, με ολες τις γλωσσες, ο φακελος Sygic στην SD ειναι 859MB.

Κάτι έχεις επιπλέον που δεν χρειάζεται.

Τελευταία έκδοση με μόνο Ελλάδα μέσα

247mb.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δες αυτήν είναι πολύ καλή ........ http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-Plus-32GB-Micro-SD-SDHC-Class-10-UHSI-Memory-card-Upto-48MBS--Sealed/151071151626/item

sandisk και samsung ειναι καλες επιλογες.

Οι καλύτερες πιστεύω.

Δες αυτήν είναι πολύ καλή ........ http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-Plus-32GB-Micro-SD-SDHC-Class-10-UHSI-Memory-card-Upto-48MBS--Sealed/151071151626/item

Οι καλύτερες πιστεύω.

Καρτες μνημης μονο απο ελλαδα. Μια ματια στο σκρουτζ βρισκεις τα παντα σε ιδιες ~ τιμες και με εγγυηση, πραγμα σημαντικο.

Δεν αξιζει το περιμενε.

Edited by pavlitakis1

Καρτες μνημης μονο απο ελλαδα. Μια ματια στο σκρουτζ βρισκεις τα παντα σε ιδιες ~ τιμες και με εγγυηση, πραγμα σημαντικο.

Δεν αξιζει το περιμενε.

Το amazon έχει καλύτερες τιμές. Και αναμονή απο Αγγλία είναι 3-4 μέρες.

Όσο για την εγγύηση, αν πάρεις απο το ίδιο το amazon έχεις καλύτερη εγγύηση απο (σχεδόν) οποιοδήποτε Ελληνικό μαγαζί. Έχω επιστρέψει πράγματα γιατί απλά δεν μου έκαναν και μου έδωσαν πίσω ακόμα και τα σταλτικά που πλήρωσα.

Άσε που έχεις και reviews για τα πράγματα που αγοράζεις.

Και μια και λέμε για SD. Samsung 32GB class 10. Η καλύτερη κάρτα που υπάρχει (βγαίνει και σε UHS 1 πλέον). Με το καλύτερο transfer rate όχι μόνο σε sequential αλλά και σε random, εκεί που όλες οι class 10 έχουν πρόβλημα.

Ας σταματήσουμε τα περί καρτών μνήμης, μιας και υπάρχει και ειδική ενότητα γι'αυτές!

Ας συνεχίσουμε στα των προγραμμάτων πλοήγησης ;)

Μιας και η google καταργησε το latitude, υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη που να εχετε δοκιμασει και να λειτουργει αξιοπιστα;

Δε χρησιμοποιώ το latitude οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει, αλλά αν για checkin σε μέρη μπορείς να χρησιμοποιήσεις το foursquare και για να δείχνεις το στίγμα σου live, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το glympse :)

Τhe end of an era...

On topic λοιπόν, το google maps πλέον σβήνει τους offline χάρτες μετά απο 14 μέρες αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Λειτουργούν ουσιαστικά σαν cache και δεν είναι μόνιμοι όπως παλιά.

θελει το igo thin-v1.3 apk για να δουλεψει σε JB

Χμμμ.. Είσαι σίγουρος; Γιατί σε S3 mini φίλου με official JB και το Navigon έπιασε αμέσως.. Εξάλλου γιατί να έχει σχέση το navigation app με το αν κλειδώνουν οι δορυφόροι αργά ή γρήγορα; :worry:

EDIT: Α, και κάτι άλλο. Τις προηγούμενες μέρες που ψαχούλευα λίγο, είχα βρει σε ένα τόπικ (μπορεί να είναι και το παρόν, δεν θυμάμαι), το ποστ ενός φίλου που είχε ποστάρει 2 αρχεία gps.conf και sirfgps.conf, τα περιεχόμενά τους βασικά, για να αντικαταστήσεις τα παρόντα, και να πιάνει πιο γρήγορα από ό,τι κατάλαβα, είχε μέσα διάφορους ελληνικούς servers για να παίρνει agps data κλπ. Όμως όταν το έκανα, δεν έβλεπε ούτε έναν δορυφόρο, όσο κι αν το άφηνα ανοιχτό. Ευτυχώς που είσαι προνοήσει και είχα σώσει τα original αρχεία. Αυτό παίζει να έχει σχέση και με την έκδοση της ROM ή του OS γενικότερα;

Edited by dante02004

Χμμμ.. Είσαι σίγουρος; Γιατί σε S3 mini φίλου με official JB και το Navigon έπιασε αμέσως.. Εξάλλου γιατί να έχει σχέση το navigation app με το αν κλειδώνουν οι δορυφόροι αργά ή γρήγορα; :worry:

Πάντα έχει σχέση.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές, πχ στο igo να πιάνει κάποιος λίγο χειρότερα και στο Sygic καλύτερα.

Ή με άλλες εφαρμογές κάτι αντίστοιχο.

Ακόμα και ποια έκδοση android έχεις επηρεάζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, ε; Δεν είχα ιδέα..

Εξάλλου εγώ άνοιγα το GPS από το κινητό, μετά άνοιγα κανένα GPS Status για να δω πόσους δορυφόρους πιάνει και κλειδώνει και μετά άνοιγα το Navigon..

Ναι, ε; Δεν είχα ιδέα..

Εξάλλου εγώ άνοιγα το GPS από το κινητό, μετά άνοιγα κανένα GPS Status για να δω πόσους δορυφόρους πιάνει και κλειδώνει και μετά άνοιγα το Navigon..

Δεν ξερω για το navigon εγω που δουλευω με το sygic εχει επιλογη που δειχνει ποσους δορυφορους πιανει ενω συνεχιζει να ψαχνει μεχρι να κλειδωσει και δεν χρησιμοποιω μια εξτρα εφαρμογη τζαμπα μπαταρια και ραμ να με καταναλωνει οσο λιγο και να καταναλωνει ειναι αχρηστη καταναλωση για μενα.

Δεν αξιζει το περιμενε.

Στο σκρουτζ ήταν πολύ ακριβότερη και αυτό που γράφεις δεν ισχύει.

Το amazon έχει καλύτερες τιμές. Και αναμονή απο Αγγλία είναι 3-4 μέρες.

Όσο για την εγγύηση, αν πάρεις απο το ίδιο το amazon έχεις καλύτερη εγγύηση απο (σχεδόν) οποιοδήποτε Ελληνικό μαγαζί. Έχω επιστρέψει πράγματα γιατί απλά δεν μου έκαναν και μου έδωσαν πίσω ακόμα και τα σταλτικά που πλήρωσα.

Άσε που έχεις και reviews για τα πράγματα που αγοράζεις.

Και μια και λέμε για SD. Samsung 32GB class 10. Η καλύτερη κάρτα που υπάρχει (βγαίνει και σε UHS 1 πλέον). Με το καλύτερο transfer rate όχι μόνο σε sequential αλλά και σε random, εκεί που όλες οι class 10 έχουν πρόβλημα.

Συμφωνώ απόλυτα.

EDIT: Α, και κάτι άλλο. Τις προηγούμενες μέρες που ψαχούλευα λίγο, είχα βρει σε ένα τόπικ (μπορεί να είναι και το παρόν, δεν θυμάμαι), το ποστ ενός φίλου που είχε ποστάρει 2 αρχεία gps.conf και sirfgps.conf, τα περιεχόμενά τους βασικά, για να αντικαταστήσεις τα παρόντα, και να πιάνει πιο γρήγορα από ό,τι κατάλαβα, είχε μέσα διάφορους ελληνικούς servers για να παίρνει agps data κλπ. Όμως όταν το έκανα, δεν έβλεπε ούτε έναν δορυφόρο, όσο κι αν το άφηνα ανοιχτό. Ευτυχώς που είσαι προνοήσει και είχα σώσει τα original αρχεία. Αυτό παίζει να έχει σχέση και με την έκδοση της ROM ή του OS γενικότερα;

αλλο gps απκ το navigon που τα εχει ολα μεσα στον φακελο του (αναλυσεις-παραμετρους-sysκ.λ.π) και αλλο το igo primo που θελει για καθε τηλεφωνο (αναλυση οθωνης) που εχεις τα καταληλα αρχεια (apk-data zip-sys -branding zip) κ.λ.π και τις αναλογες ρυθμησεις .. και παιρνει απειρες ρυθμησεις ,μπορεις να κανεις πολλες αναλογα με τις αναγκες του καθε χρηστη .για jb android θελει το αναλογο apk igo (που σου ειπα) το κλειδωμα τον δορυφορων δεν εχει την ιδια σχεση στο καθε προγραμα gps (αναλογα και τι gps παραμετρους εχει το καθε μαρκα τηλεφωνο ετσι?.:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

ποιο προγραμμα να βαλω ωστε να παω στα χωραφια μου στις τεσερες γωνιες και να το καταγραψω ετσι ωστε να μπορω αργοτερα να το βρω (και εαν εχει και καποια σχεση-συνδεση με τους χαρτες του κτηματολογιου θα ειναι προτιμότερο )ευχαριστω και εαν ειναι στα ελληνικα ακομα καλύτερα

ποιο προγραμμα να βαλω ωστε να παω στα χωραφια μου στις τεσερες γωνιες και να το καταγραψω ετσι ωστε να μπορω αργοτερα να το βρω (και εαν εχει και καποια σχεση-συνδεση με τους χαρτες του κτηματολογιου θα ειναι προτιμότερο )ευχαριστω και εαν ειναι στα ελληνικα ακομα καλύτερα

Aν θελεις να καταγραψεις το στιγμα στις γωνιες μπορεις και με το GPS Test που ειναι ευκολο και πολυ απλο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el

http://www.tinyuploads.com/images/GpCF2F.png

Αν θες ακρίβεια, ΚΑΝΕΝΑ.

Χρειάζεσαι επαγγελματικά εργαλεία για τέτοιες δουλειές. Εκτός ενδιαφέρεσαι να το δεις για πλάκα και δεν σε νοιάζει αν σου βγουν μερικά στρέμματα διαφορά στην επιφάνεια.

ευχαριστω παιδια για την αμεση απαντηση τις κατεβασα και αυριο θα ασχοληθώ ( ελπιζω να καταφερω να τις δουλεψω )

Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο για την ακρίβεια.

Τα απλά GPS που έχουν οι καταναλωτικές συσκευές έχουν ακρίβεια με περιθώριο λάθους 2-3 μέτρα, οπότε δεν κάνουν για σοβαρές δουλειές όπως αυτή που λες. Θέλεις επαγγελματία για αυτά τα πράγματα. Εκτός και αν θες να το κάνεις για να έχεις μια πρώτη άποψη στο περίπου. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι εμπιστοσύνης.

Αποστόλης

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση