Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν συγχρονισω μουσικη με το htc sync, σε ποιο φακελο μεσα στην καρτα πηγαινουν αυτα τα τραγουδια;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

μόλις έβαλα το sygic ...κ μου λέει δεν έχει 3d hardware acceleration..:blink:

άμα δεν έχει το 2χ ποιο έχει:lol:??

καμμια λύση παιδιά??

Θα έχεις τον 2.1

Βάλε τον 2.1.3 :cool:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Χρονια Πολλα παιδια σε ολους/ες!

Καπου ειδα μια εφαρμογη για ξυπνητηρι που να μπορει να δεχεται περισσοτερες απο 10 υπενθυμισεις....παει καιρος δε θυμαμαι, καμια ιδεα?

Αυτο που θελω ειναι να εχει την δυνατοτητα επιλογης επαναληψης οποια μερα εσυ θες, ας πουμε να χτυπαει καθε Δευτερα κ Τριτη στις 20:00!

Κατι που εχει κ το κανονικο ξυπνητηρι του κινητου απο μονο του. Αλλα δεν δεχεται περισσοτερα απο 10 ξυπνητηρια!

Ευχαριστω Σας!!!

Edited by akaliptos_13

καλησπερα

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να διαχειριστω ολα τα ringtones του τηλ κεντρικα; π.χ. κυριος ηχος κλησης, ηχος ειδοποιησης, sms, ηχος επαφων

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Θελω να μου προτεινετε καποια εφαρμογη, η οποια καθε φορα που θα εχω καποια αναπαντητη να στελνει αυτοματα μηνυμα στον αριθμο που με καλεσε. Να μπορει να στελνει διαφορετικα μηνυματα αναλογα με τον αριθμο ή την ομαδα αριθμων κ.α.

Οσο πιο παραμετροποιησημη ειναι η εφαρμογη τοσο καλυτερα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παιδια καποιο προγραμμα που δειχνει την μπαταρια ανα 1% kαι οχι οπως τωρα ανα 10% ποιο ειναι(και να το δειχνει πανω στην μπαρα της μπαταριας)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

παιδια καποιο προγραμμα που δειχνει την μπαταρια ανα 1% kαι οχι οπως τωρα ανα 10% ποιο ειναι(και να το δειχνει πανω στην μπαρα της μπαταριας)

Aυτόν που ζητάς το έχει το, Gauge Battery Widget.;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

battery booster.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

ευχαριστω φιλε αλλα το δικιμασα και παλι δεν δειχνει ανα 1% αλλα ανα 10% Edited by vazos

ευχαριστω φιλε αλλα το δικιμασα και παλι δεν δειχνει ανα 1% αλλα ανα 10%

Σε μερικά τηλέφωνα δεν υπάρχει η δυνατότητα να δείχνει ανα 1%. πχ στο μιλεστονε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

υπαρχει καποιο ελληνικο πληκτρολογιο για android? εχω κατεβασει το touchpal που με βολευει πολυ γιατι αλλαζει σε κεφαλαια η σε συμβολα σερνοντας το δαχτυλο πανω στο γραμμα αλλα δεν μπορω να βρω ελληνικη γλωσσα
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Σε μερικά τηλέφωνα δεν υπάρχει η δυνατότητα να δείχνει ανα 1%. πχ στο μιλεστονε.

εγω εχω Galaxy 3 (i5800)και οποιο προγραμμα βαζω ανα 10% δειχνει και οχι ανα 1% που θελω

Είμαι κάτοχος ενός ZTE Blade και έχω πρόβλημα με το ON/OFF button δλδ... δεν κάνει καλή επαφή και δεν μπορώ να ανάψω την οθόνη όταν το χρειαστώ απ' την στιγμή που έχει μπεί σε sleep mode, πρόβλημα υπάρχει και όταν θέλω να κλείσω το κινητό...

Μέχρι να πάω να το φτιάξω θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο app που να κάνει wake up το κινητό με κάποιο άλλο hard key π.χ το Home button ή το Vol up για παράδειγμα.

Αν λύσω αυτό το prob μετά δεν θα με νοιάζει το κλείσιμο της συσκευής μέχρι να το φτιάξω.

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Είμαι κάτοχος ενός ZTE Blade και έχω πρόβλημα με το ON/OFF button δλδ... δεν κάνει καλή επαφή και δεν μπορώ να ανάψω την οθόνη όταν το χρειαστώ απ' την στιγμή που έχει μπεί σε sleep mode, πρόβλημα υπάρχει και όταν θέλω να κλείσω το κινητό...

Μέχρι να πάω να το φτιάξω θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο app που να κάνει wake up το κινητό με κάποιο άλλο hard key π.χ το Home button ή το Vol up για παράδειγμα.

Αν λύσω αυτό το prob μετά δεν θα με νοιάζει το κλείσιμο της συσκευής μέχρι να το φτιάξω.

widget locker και nolock

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

battery notifier (big text)

My History:

battery notifier (big text)

το δοκιμασα αλλα τζιφος:mad:

το δοκιμασα αλλα τζιφος:mad:

γιατι τι εχει;

My History:

γιατι τι εχει;

δοκιμασα το battery notifier και παλι ανα 10% δειχνει

δεν υποστηριζει ανα 1% το glx 3 δυστυχως..ολα αυτα τα προγραμματα παιρνουν την πληροφορια απο το λογισμικο του τηλεφωνου, αρα οτι και να βαλεις :(

δεν ξερω αν με αλλη ρομ/kernel μπορει να δει κατι αλλο.

• Administrators

Δεν είναι θέμα προγράμματος αλλά του kernel της εκάστοτε συσκευής για να υποστηρίζεται κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

υπαρχει καποιο ελληνικο πληκτρολογιο για android? εχω κατεβασει το touchpal που με βολευει πολυ γιατι αλλαζει σε κεφαλαια η σε συμβολα σερνοντας το δαχτυλο πανω στο γραμμα αλλα δεν μπορω να βρω ελληνικη γλωσσα

για δοκίμασε και το multiling :)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υποστηριζει ανα 1% το glx 3 δυστυχως..ολα αυτα τα προγραμματα παιρνουν την πληροφορια απο το λογισμικο του τηλεφωνου, αρα οτι και να βαλεις :(

δεν ξερω αν με αλλη ρομ/kernel μπορει να δει κατι αλλο.

καλα ρε παιδια και τι αξια εχει στο κατω κατω αν δειχνει 70% και στην πραγματικοτητα ειναι 74%;

My History:

καλα ρε παιδια και τι αξια εχει στο κατω κατω αν δειχνει 70% και στην πραγματικοτητα ειναι 74%;

ε μπορει να ειναι 74 αλλα μπορει να ειναι και 66..ε σχεδον 10 ειναι διαφορα :p

ε μπορει να ειναι 74 αλλα μπορει να ειναι και 66..ε σχεδον 10 ειναι διαφορα :p

το πιθανοτερο ειναι να κανει την στρογγυλοποιηση συμφωνα με τη μαθηματικη θεωρια, δηλαδη απο 1-4 η σρογγυλοποιηση να γινεται προς τα κατω και απο 5-9 η στρογγυλοποιηση να γινεται προς τα πανω

My History:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση