gsa1967 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ουυυπς .δεν ειναι δωρεαν οπως λεει? κατι για free εψανχα και που να μην χρειαζεται να συνδεεται στο δυκτιο για να δουλευει. τι κανουμε τωρα:worry: οταν λες free τι εννοεις? να μην πληρωνεις για internet οταν δουλευει το προγραμμα η να μην πληρωσεις για να αγορασεις προγραμμα? το προγραμμα ειναι δωρεαν για 14 μερες και μετα το πληρωνεις και σου δουλευει κανονικα. δεν χρειαζεσαι δικτυο για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παιδιά καλησπέρα! Έχω εδώ και λίγο καιρό το xperia neo v, το αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση, και θέλω να μου πείτε πως θα καταφέρω να κλείνω εφαρμογές όπως το face και άλλα που τα κλείνω και μου ξανανοίγουν μόνα τους και μου τρώνε την μνήμη! Έχω αγανακτήσει πλεον! Έχω κατεβάσει κάτι app killers αλλά μολις τα κλείνουν μετά απο λίγο ξανανοίγουν οπότε 0 εις το πηλίκο... Συγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί, έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα κάτι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παιδιά καλησπέρα! Έχω εδώ και λίγο καιρό το xperia neo v, το αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση, και θέλω να μου πείτε πως θα καταφέρω να κλείνω εφαρμογές όπως το face και άλλα που τα κλείνω και μου ξανανοίγουν μόνα τους και μου τρώνε την μνήμη! Έχω αγανακτήσει πλεον! Έχω κατεβάσει κάτι app killers αλλά μολις τα κλείνουν μετά απο λίγο ξανανοίγουν οπότε 0 εις το πηλίκο... Συγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί, έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα κάτι.. Θα πας ρυθμίσεις,μετά εφαρμογές,βρες την εφαρμογή που θες κ κάνε αναγκαστική διακοπή.κ γω στην αρχή κατέβαζα task killers κ άνοιγαν όλες. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Δεν μπορει να διαβασει τα κεφαλαια. Γράψε πχ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΌΤΕΡΑ και θα δεις ότι τα διαβάζει κανονικά. Μετά γράψε ΈΛΑ και θα δεις ότι το συλλαβίζει. Αυτό που εννοούσα πριν είναι ότι, όταν βρει ένα κεφάλαιο γράμμα θα το διαβάσει κανονικά, όπως τα κυρία ονόματα. Edited September 8, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Γράψε πχ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΌΤΕΡΑ και θα δεις ότι τα διαβάζει κανονικά. Μετά γράψε ΈΛΑ και θα δεις ότι το συλλαβίζει. ωχ :worry: πως το κανει αυτο ? :lol: Θυμαμαι οτι τα μηνυματα δεν μπορει να τα διαβασει για τον λογο οτι ερχονται με μεγαλα γραμματα για αυτο εγραψα αυτο που εγραψα. Δεν εχω το app σε αυτο το τηλεφωνο και δεν μπορω να το δοκιμασω, σου εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που γραφεις :) Το ειχα παλια στο αλλο μου τηλεφωνο για το igo μονο ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) παιδες το καλυτερο mail προγραμμα για εσας ποιο ειναι? ψάχνομαι αυτες τις μερες.. Δουλεύω με το kaiten mail. Είναι σχεδόν ίδιο με το k9 μόνο που αυτό δείχνει και την φωτογραφία όταν σου στέλνει κάποια επαφή mail, και κάποιες άλλες μικροαλλαγές. Edited September 8, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 παιδες το καλυτερο mail προγραμμα για εσας ποιο ειναι? ψάχνομαι αυτες τις μερες.. Enhanced Mail https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qs.enhancedemail&hl=el Ελαφρύ,αρκετές επιλογές και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και με τους 3 λογαριασμούς mail που έχω ενσωματώσει (GMAI,YAHOO,MYCOSMOS)!Σταθερότατο! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ρε παιδια αλλο λεει ο ανθρωπος.θα ΗΘΕΛΕ ο αποστολεας του sms να μην δει την αναφορα του sms.αλλα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ειναι θεμα δικτυου οχι εφαρμογης. sorry, νομιζα οτι μιλαγε μονο για το μπλοκαρισμα των sms και και οχι για τις αναφορες που θα σταλουν στον αλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Enhanced Mail https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qs.enhancedemail&hl=el Ελαφρύ,αρκετές επιλογές και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και με τους 3 λογαριασμούς mail που έχω ενσωματώσει (GMAI,YAHOO,MYCOSMOS)!Σταθερότατο! :) ειναι φοβερη εφαρμογη! συμφωνω..! αυτη ειχα τοσο καιρο! απλα δεν εχει Push.. το maildroid παει πραγματικα το κινητο σε αλλο level!:) και ειναι και δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) ειναι φοβερη εφαρμογη! συμφωνω..! αυτη ειχα τοσο καιρο! απλα δεν εχει Push.. το maildroid παει πραγματικα το κινητο σε αλλο level!:) και ειναι και δωρεάν! Push θέλεις να πεις αυτόματα έλεγχο Για νέα mail?Δεν μπόρεσα να βρω πού ρυθμιζουμε τα διαστήματα πού περνει αυτόματα τα νεα mail. Εαν δεν το κάνει υπάρχει άλλη εφαρμογή? Ενημερωτικά δεν έχω αυτόματο συγχρονισμό στους λογαριασμούς. Edited September 9, 2012 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις εφαρμογες που μεταφερουν εφαρμογες/παιχνιδια στην εξωτερικη καρτα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρησιμοποιησει καποια μεχρι τωρα γιατι δε μου χρειαστηκε.Θα ηθελα ομως εγκυκλοπαιδικα να δοκιμασω. Ακουσα για την GL to SD πχ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, και απευθυνεται κυριως σε ατομα που flashαρουν συχνα custom rom. Αν λοιπον περασουμε τις εφαρμογες στη καρτα με τα δεδομενα τους, πχ καποιον πλοηγο, και στη συνεχεια περασουμε καποια custom rom με full wipe, η συσκευη θα δει με τη μια τον πλοηγο που θα ειναι στην καρτα (αμφιβαλλω) η θα πρεπει να κανουμε κατι αλλο???Φανταζομαι οτι κατεβαζωντας παλι την εφαρμογη θα βλεπει ηδη τον πλοηγο στην sdcard, αλλα θα κανει τη συσκευη να τον βλεπει? Ευχαριστω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις εφαρμογες που μεταφερουν εφαρμογες/παιχνιδια στην εξωτερικη καρτα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρησιμοποιησει καποια μεχρι τωρα γιατι δε μου χρειαστηκε.Θα ηθελα ομως εγκυκλοπαιδικα να δοκιμασω. Ακουσα για την GL to SD πχ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, και απευθυνεται κυριως σε ατομα που flashαρουν συχνα custom rom. Αν λοιπον περασουμε τις εφαρμογες στη καρτα με τα δεδομενα τους, πχ καποιον πλοηγο, και στη συνεχεια περασουμε καποια custom rom με full wipe, η συσκευη θα δει με τη μια τον πλοηγο που θα ειναι στην καρτα (αμφιβαλλω) η θα πρεπει να κανουμε κατι αλλο???Φανταζομαι οτι κατεβαζωντας παλι την εφαρμογη θα βλεπει ηδη τον πλοηγο στην sdcard, αλλα θα κανει τη συσκευη να τον βλεπει? Ευχαριστω. καλημερα Βασιλη! συγκεκριμενα για την GL to SD δεν γνωριζω. παντως σε γενικοτερη βαση οταν μεταφερεις την εφαρμογη στην καρτα ουσιαστικα μεταφερει το μεγαλυτερο μερος της εφαρμογης αλλα οχι τα παντα. μενουν δηλαδη καποια kb πισω στο τηλεφωνο. φυσικα, αν περασεις αλλη custom rom θα πρεπει να ξαναεγκαταστησεις την εφαρμογη. αν η εφαρμογη χρησιμοποιει και δεδομενα που εχουν αποθηκευτει στην καρτα μνημης πχ χαρτες απο πλοηγο αυτα μενουν, δεν χρειαζεται να τα ξανακατευασεις, αλλα την εφαρμογη ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Push θέλεις να πεις αυτόματα έλεγχο Για νέα mail?Δεν μπόρεσα να βρω πού ρυθμιζουμε τα διαστήματα πού περνει αυτόματα τα νεα mail. Εαν δεν το κάνει υπάρχει άλλη εφαρμογή? Ενημερωτικά δεν έχω αυτόματο συγχρονισμό στους λογαριασμούς. Έχει. Settings - account settings - Inbox check frequency. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε μια εφαρμογή που να δείχνει ποιές εφαρμογές κρατάνε ξύπνια την συσκευή μου γιατί αυτό που έχει η συσκευή δεν μου λέει ποιά είναι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε μια εφαρμογή που να δείχνει ποιές εφαρμογές κρατάνε ξύπνια την συσκευή μου γιατί αυτό που έχει η συσκευή δεν μου λέει ποιά είναι. Δοκίμασε το Autostarts https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbHNkb2VyZmVyLmFuZHJvaWQuYXV0b3N0YXJ0cyJd Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε μια εφαρμογή που να δείχνει ποιές εφαρμογές κρατάνε ξύπνια την συσκευή μου γιατί αυτό που έχει η συσκευή δεν μου λέει ποιά είναι. BetterBatteryStats, ρύθμισε το να σου δείχνει Partial Wakelocks :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkns Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μετά το update του SVOX TTS εμφανιζεται συνεχως στη notification bar το μύνημα "Please reinstall the app" (για τη φωνή της Αριάδνης). Εννοείται οτι η φωνή ειναι αγορασμένη από το play store. Έκανα απεγκατάσταση, ξαναεγκατάσταση (και τη φωνή και το svox classic), restart αλλά το μύνημα παραμένει. Έχει βρει κανεις λύση στο θέμα ή ειναι ασυμβατότητα με την JB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Δοκιμάστε αυτο να πάρετε μια γεύση μέσα απο την συσκευη σας για κάποια νέα κινητα. Λέγεται HandsonAR https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosvision.handsonar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5icm9zdmlzaW9uLmhhbmRzb25hciJd Δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλα εχει πλάκα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε εφαρμογές με ωραία widgets? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει Plane View παντού? Είναι απορίας άξιο για εμένα πως το Plane View δεν έχει μπει παντού απο default και όταν είμαι στο κεντρικό μενού και όχι μέσα σε κάποια εφαρμογή να πρέπει να το κρατάω όρθιο. Υπάρχει κάποιος Launcher που να το προσφέρει? Επίσης γνωρίζει κανείς αν το έχουν σαν σκέψη για την μελλοντική βελτίωση ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μετά το update του SVOX TTS εμφανιζεται συνεχως στη notification bar το μύνημα "Please reinstall the app" (για τη φωνή της Αριάδνης). Εννοείται οτι η φωνή ειναι αγορασμένη από το play store. Έκανα απεγκατάσταση, ξαναεγκατάσταση (και τη φωνή και το svox classic), restart αλλά το μύνημα παραμένει. Έχει βρει κανεις λύση στο θέμα ή ειναι ασυμβατότητα με την JB? επελεξε απο τις ρυθμισεις>εφαρμογες να μη σου βγαζει η συγκεκριμενη εφαρμογη notifications μηπως και λυθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει Plane View παντού? Είναι απορίας άξιο για εμένα πως το Plane View δεν έχει μπει παντού απο default και όταν είμαι στο κεντρικό μενού και όχι μέσα σε κάποια εφαρμογή να πρέπει να το κρατάω όρθιο. Υπάρχει κάποιος Launcher που να το προσφέρει? Επίσης γνωρίζει κανείς αν το έχουν σαν σκέψη για την μελλοντική βελτίωση ? Τί είναι το plane view? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τί είναι το plane view? ίσως να το λέω λάθος. Είναι όταν γυρνάς το τηλέφωνο σε πλάγια θέση και γυρίζει και η οθόνη. Πχ στο Ν8 όταν ήμουν στο κεντρικό μενού και γυρνόυσα την οθόνη στα πλάγια γυρνούσε και απεικόνιση της οθόνης και σκρόλαρα ελεύθερα χωρίς να στραβώνω το κεφάλι μου. Ίσως πιο σωστό αν το έλεγα landscape view? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σχεδόν όλοι οι launchers το προσφέρουν. Αν έχεις ics δοκίμασε nova και apex. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σχεδόν όλοι οι launchers το προσφέρουν. Αν έχεις ics δοκίμασε nova και apex. Υπάρχε κάποιος λόγος που η Google δεν το προσφέρει στον default launcher της? (thanks :) ) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts