Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή της Alpha Bank είναι πολλή καλη. Ξέρετε αν έχει αντίστοιχη και η Εθνική;

Δυστυχως δεν εχει η εθνικη!!!!! Κοιμουνται τα ζωα εκει!!!!!!!!!!!!!!

υπαρχει καποιο tweak or something για να κανω skip tracks απο τα volume buttoms σε galaxy s3 ?

Αν και εδώ δεν είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση σου, παρακάτω θα βρεις αυτό που θες:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1770564

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Και μετα απο χιλια παραπονα εφτιαξαν το σαιτ τους να ειναι συμβατο με ολους τους browsers!δημοσιοι υπαλληλοι ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!αυτα με το μνημονιο να κοπουν επιτελους!

η εθνικη κυπρου εχει παντως

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Και μετα απο χιλια παραπονα εφτιαξαν το σαιτ τους να ειναι συμβατο με ολους τους browsers!δημοσιοι υπαλληλοι ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!αυτα με το μνημονιο να κοπουν επιτελους!

Κι ακομη εχει προβληματα, οτι του'ρθει του τρελοστεφανη ειναι!! Σιγα μην εβγαζαν και εφαρμογη

η εθνικη κυπρου εχει παντως

Πως κανεις online λογαριασμο ομως? Επειτα απο συνεννοηση με τη τραπεζα?

Πήρα στην κόρη μου ένα κινητό android και συγκεκριμένα το samsung Galaxy Pocket που έδωσε η wind.

Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει εφαρμογή η οποία να τρέχει αυτόματα με την εκκίνηση του κινητού, δίχως να φαίνεται ότι τρέχει, και με κάποιο τρόπο (πχ μετά από μήνυμα από συγκεκριμένο αριθμό) να στέλνει την θέση (συντεταγμένες) του κινητού.

Διότι φίλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Ευχαριστώ.

Edited by kost_pap

Πως κανεις online λογαριασμο ομως? Επειτα απο συνεννοηση με τη τραπεζα?

Τι εννοεις? Να μπορεις να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να κανεις συναλαγες online? Αν εννοεις αυτο, ναι πρεπει να πας στην τραπεζα και να κανεις αιτηση για web banking

Ξεκινα το διάβασμα εδώ και θα ξέρεις τι να κάνεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπαρχει τροπος να αλλάζει κανεις τραγουδια (next - prev) με το volume button στο lg optimus x2 ?

Ολοι οσοι κάνουν βόλτες με μηχανη και ακούνε μουσικη με καταλαβένουν απολυτα πιστευω

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Υπαρχει τροπος να αλλάζει κανεις τραγουδια (next - prev) με το volume button στο lg optimus x2 ?

Ολοι οσοι κάνουν βόλτες με μηχανη και ακούνε μουσικη με καταλαβένουν απολυτα πιστευω

Ο playerpro εχει αυτη την επιλογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, έπαιζα καιρό ένα παιχνιδάκι (Tip-Off), είχα κάψει αρκετές ώρες και ξαφνικά χτες, χωρίς να'χει προηγηθεί τίποτα, ούτε update, ούτε καμιά εκκαθάριση, μόνο κανά restart ίσως για να ξεκολλήσει το wi-fi (S2) μπαίνω και μου δείχνει σαν να μπήκα για πρώτη φορά. Μου ζητάει να βάλω πάλι ένα nickname :cry:

Πάνε όλα τα saves, πάνε 51 levels που είχα περάσει.. Τα νεύρα μου. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έφταιξε κι αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση; Μάλλον δεν βοήθησε ότι τελικά δήλωσα nickname, βάζοντας πάλι το παλιό που είχα, είπα μήπως κρατάει βάση δεδομένων και έτσι με επανέφερε εκεί που ήμουν..

Πολύ καλός ο playerpro! Υπάρχει επιλογή να κατεβάζει αυτόματα lyrics-covers?

Nαι.Πατας πανω στο τραγουδι παρατεταμενα (με ανοιχτο τo internet) και σου βγαζει επιλογες για lyrics,covers και λοιπα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς μαζικά;

Δεν ξέρω, δεν το έψαξα, αλλά τουλάχιστον για τους στίχους δεν ξέρω και κατά πόσο είναι πρακτικό, αφού καλό είναι να επιλέγεις μόνος σου αυτούς με το σωστό format κλπ. Κάτι ανάλογο λογικά ισχύει και για τα covers. Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να σου φορτώνει μόνο του πχ το πρώτο search result..

Δεν εχω ιδεα σε ποια sites κανει search.Παρολα αυτα παξντα μου βρισκει σωστους στιχους και καταλληλα covers.Για μαζικη επιλογη δεν εχει αποσο εχω ψαξει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς μαζικά;

Δεν ξέρω, δεν το έψαξα, αλλά τουλάχιστον για τους στίχους δεν ξέρω και κατά πόσο είναι πρακτικό, αφού καλό είναι να επιλέγεις μόνος σου αυτούς με το σωστό format κλπ. Κάτι ανάλογο λογικά ισχύει και για τα covers. Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να σου φορτώνει μόνο του πχ το πρώτο search result..

Δεν εχω ιδεα σε ποια sites κανει search.Παρολα αυτα παξντα μου βρισκει σωστους στιχους και καταλληλα covers.Για μαζικη επιλογη δεν εχει αποσο εχω ψαξει.

Κρίμα, θα βόλευε πολύ και ας χρειαζόταν να διορθώσω τυχόν λάθη.

Μια εφαρμογή που αναγνωρίζει ποιο τραγούδι παίζει ποια είναι?

Soundhound

Μια εφαρμογή που αναγνωρίζει ποιο τραγούδι παίζει ποια είναι?

Μαζί με το Soundhound που είπε ο φίλος μπορείς να βάλεις και το Shazam. Δεν ξέρω ποιο από τα 2 είναι καλύτερο, αλλά δεν χάνεις να'χεις και τα 2 σε περίπτωση που δεν βρίσκει το ένα να δοκιμάζεις και το άλλο..

Μαζί με το Soundhound που είπε ο φίλος μπορείς να βάλεις και το Shazam. Δεν ξέρω ποιο από τα 2 είναι καλύτερο, αλλά δεν χάνεις να'χεις και τα 2 σε περίπτωση που δεν βρίσκει το ένα να δοκιμάζεις και το άλλο..

το soundhound παντως ειναι τρομερο!!τραγουδας εσυ και στο αναγνωριζει.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή με ρωτάνε πολλοί φίλοι. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να απενεργοποιεί την οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης; Παραπονιούνται ότι ακουμπάνε την οθόνη στο μάγουλό τους και τερματίζεται η κλήση.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Περίεργο, τι κινητό έχουν; δεν έχει τον αισθητήρα απόστασης που όταν το φερνεις κοντά στο αυτί κατά τη διάρκεια της κλήσης να κλείνει η οθόνη;
Oneplus 6 8/128

Αυτό είναι το ωραίο. Ότι όλες όσες έχουν αυτό το πρόβλημα έχουν κινητό με proximity sensor. Ειλικρινά δεν ξέρω πως το καταφέρνουν.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αυτό είναι το ωραίο. Ότι όλες όσες έχουν αυτό το πρόβλημα έχουν κινητό με proximity sensor. Ειλικρινά δεν ξέρω πως το καταφέρνουν.

Εχουν δοκιμασει να καλιμπραρουν το γυροσκοπιο (βαθμονομηση)?

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση