ggazas Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Εγώ πάλι θελω ένα app που να μου λέει τι σύνδεση έχει ο καθένας. Πχ εγω έχω cote σύνδεση αλλά voda αριθμό. Δεν υπάρχει. Μόνο από τους πρώτους χαρακτήρες του τηλεφώνου, που δεν είναι σωστά. Δες 2-3 σελίδες πίσω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Προγράμματα που ψάχνω: 1) Κάποιο πρόγραμμα που να κάνει search σε ΟΛΑ τα πεδία των επαφών και να αναγνωρίζει τα Ελληνικά. Διότι πχ θέλω να βάζω Μαρούσι και να μου βγάζει όσες επαφές έχω από Μαρούσι ή σε όποια σημείωση επαφής έχω γράψει Μαρούσι. Βρήκα το Go Contacts EX, απλά αν ξέρετε κάποιο πιο καλό. Με το exdialer γίνεται. Έχει επιλογή που το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπερα παιδια. Ειχα κατεβασει πριν λιγο καιρο το sdmaid και αμεσως μετα, το κλειδι της πληρωμενης εκδοσης. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι η πληρωμενη εκδοση και δε ξερω που μπορω να το δω αυτο. Πως το καταλαβαινω λοιπον? Παλιότερα το Market έγραφε ''Αγορασμένο'' τώρα απλά γράφει ''εγκαταστημένο'' και αν το έχεις αγοράσει απλά στην εγκατάσταση δεν ζητά χρήματα..!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παλιότερα το Market έγραφε ''Αγορασμένο'' τώρα απλά γράφει ''εγκαταστημένο'' και αν το έχεις αγοράσει απλά στην εγκατάσταση δεν ζητά χρήματα..!!!:) Οντως! Αλλα μου κανει εντυπωση, γιατι πουθενα δεν αανφερει η εφαρμογη αν ειναι full η trial. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παλιότερα το Market έγραφε ''Αγορασμένο'' τώρα απλά γράφει ''εγκαταστημένο'' και αν το έχεις αγοράσει απλά στην εγκατάσταση δεν ζητά χρήματα..!!!:) Εμένα πάντως παιδια το market στον υπολογιστή μου γραφει " Αγορασμένο " οσες εφαρμογές εχω αγοράσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Free, offline Greek English Dictionary πάρα πολύ καλό. Συμφωνώ. πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ψαχνω μια ευχρηστη και γρήγορη εφαρμογή για ραντεβού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ποια free εφαρμογη προτεινετε για χειρισμο του wi-fi, gps κτλ? Θα ηθελα να εχει ρυθμιση και για ανοιγμα/κλεισιμο data, να ειναι οκ με την χρηση της μπαταριας και να μπαινει και στην notification bar αν ειναι εφικτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ποια free εφαρμογη προτεινετε για χειρισμο του wi-fi, gps κτλ? Θα ηθελα να εχει ρυθμιση και για ανοιγμα/κλεισιμο data, να ειναι οκ με την χρηση της μπαταριας και να μπαινει και στην notification bar αν ειναι εφικτο Widgetoid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2 Το GPS δεν ανοίγει/κλείνει κατευθείαν αλλά σε πάει στις ρυθμίσεις. Πρέπει να είναι περιορισμός του λειτουργικού έχω την εντύπωση. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RioSif Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπέρα, ψάχνω αρκετό καιρό έναν τρόπο να κάνω backup τα settings του κινητού μου(Galaxy S3) ώστε να τα περνάω μετά από full wipe κ εγκατάσταση νέας rom. Settings εννοώ πχ motion settings, security settings κτλ. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το titanium backup αλλά είτε κάνω restore missing apps+data είτε restore missing apps +data +system data τα settings δεν τα επαναφέρει. Έχει βρει κανείς λύσει σε αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) ευχαριστώ για την απάντηση! το έβαλα άλλα δεν είδα κάποια επιλογή! μπορείς να με βοηθήσεις? διότι μόνο στο όνομα ψάχνει απο όσο είδα! Με το exdialer γίνεται. Έχει επιλογή που το κάνει Edited July 28, 2012 by morfikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Widgetoid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2 Το GPS δεν ανοίγει/κλείνει κατευθείαν αλλά σε πάει στις ρυθμίσεις. Πρέπει να είναι περιορισμός του λειτουργικού έχω την εντύπωση. Ευχαριστω, φαινεται καλο. Αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τικαρω την επιλογη να φαινεται μονο στην notification bar. Ειναι απενεργοποιημενη. Edited July 28, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση! το έβαλα άλλα δεν είδα κάποια επιλογή! μπορείς να με βοηθήσεις? διότι μόνο στο όνομα ψάχνει απο όσο είδα! Προτιμήσεις, γλώσσα και ελέγχου, πρόσθετα πεδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 καλημερα θα ηθελα να μου πειτε τις ποιο must εφαρογες για μια συσκευη root Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Το Music Junk επανήλθε για όσους το χρησιμοποιουσαν. Download link : http://ge.tt/m/9lG2CuK Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ, αλλά να πω τον προβληματισμό μου! Συνδέθηκα μόλις με 3G στο internet, μπήκα μόνο fb, και ενώ είχα διαθέσιμα ~70ΜΒ, σε 5 λεπτά μου τα έφαγε όλα!! Υπάρχει τέτοια περίπτωση να τρώει τόσο πολύ το fb? Καμιά εφαρμογή για να δείχνει ιστορικό που καταναλώθηκαν τα MB έχουμε? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 70mb μόνο στο fb δύσκολο να φαγώθηκαν. μήπως έγινε update στις εφαρμογές σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 70mb μόνο στο fb δύσκολο να φαγώθηκαν. μήπως έγινε update στις εφαρμογές σου; Φίλε mol αν δεις εδώ, έχω ενα θεματάκι με το Google play αλλά τόσο καιρό δεν είχα θέμα. Συν το ότι απλά μια ειδοποίηση για updates έβγαλε, δε νομίζω να κατέβασε τίποτα. Υπάρχει τρόπος να δεις last update πότε έγινε? Εφαρμογή για ιστορικό MB από εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ, αλλά να πω τον προβληματισμό μου! Συνδέθηκα μόλις με 3G στο internet, μπήκα μόνο fb, και ενώ είχα διαθέσιμα ~70ΜΒ, σε 5 λεπτά μου τα έφαγε όλα!! Υπάρχει τέτοια περίπτωση να τρώει τόσο πολύ το fb? Καμιά εφαρμογή για να δείχνει ιστορικό που καταναλώθηκαν τα MB έχουμε? Thanks! Κατι παρομοιο επαθα και γω χτες. Αλλα δεν μπηκα fb. Χαρτες και λιγο browsing. Παω και βλεπω τι χρησιμοποιησε και επαθα σοκ...! Με το παλιο κινητο δεν ειχα τοση καταλωση. update δεν εγινε. Edited July 29, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Καλησπέρα Υπάρχει εφαρμογή σαν call meter που να μετράει τι χρόνο καταναλώνω και να μπορώ να αποκλείω αριθμούς τους οποίους θα επιλέγω από ομάδα επαφών. Είδα ότι αριθμούς από επαφές μπορώ. Εγώ θέλω να εισαγω ολόκληρη ομάδα με επαφές. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) 1.Ψάχνω έναν τρόπο να βλέπω το κινητό στην οθόνη του υπολογιστή συνδέοντάς το με usb και να το ελέγχω με το ποντίκι. Κάτι σαν teamviewer αλλά με usb. Δοκίμασα κάτι βλακείες που βρήκα googlάροντας αλλά τίποτα δεν δούλεψε καλά. Έχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2.Ψάχνω έναν τρόπο να χρησιμοποιώ το κινητό σαν απομακρυσμένη camera και να βλέπω την εικόνα στο laptop. Αυτό το κάνω με το IP Webcam όταν έχω δικτυο wifi αλλά όταν είμαι σε έναν χώρο που δεν υπάρχει πως μπορώ να το κάνω? Έχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3.Ψάχνω μια εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να καταμετρώ την κατανάλωση ενέργειας ανά εφαρμογή. Βέβαια κάτι τέτοιο θα ήταν χρήσιμο μόνο αν αυτή η εφαρμογή δεν κατανάλωνε πάρα πολύ μπαταρία από μόνη της παρακολουθώντας συνέχεια το σύστημα. Έχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edited July 30, 2012 by stelios_85_07 Απαγορεύεται η μορφοποίηση κειμένου. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ, αλλά να πω τον προβληματισμό μου! Συνδέθηκα μόλις με 3G στο internet, μπήκα μόνο fb, και ενώ είχα διαθέσιμα ~70ΜΒ, σε 5 λεπτά μου τα έφαγε όλα!! Υπάρχει τέτοια περίπτωση να τρώει τόσο πολύ το fb? Καμιά εφαρμογή για να δείχνει ιστορικό που καταναλώθηκαν τα MB έχουμε? Thanks! Μάλλον κατάλαβα τι έφταιγε γιατί άνοιξα απλά το wifi και όλα κατέβαζε MB (ξεπέρασε το 100!!). Λοιπόν, κατέβαζε System Update για 4.1 Jelly Bean! Για να μην την ξαναπατήσω όμως όταν μπαίνω με 3G, μπορώ να κόψω κάπου το αυτόματο κατέβασμα δεδομένων για το System Update? Καλή εφαρμογή για το που καταναλώθηκαν τα MB υπάρχει? Έχω το TrafficCounter Pro και έχει ανάλυση MB από το τελευταίο reboot αλλά δε δίνει πολλά στοιχεία.. Edit: Στο Settings υπάρχει το Data Usage που έχει καλή ανάλυση! Thanks! Edited July 29, 2012 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) O μόνος τρόπος που ξέρω για κόψιμο συγκεκριμένων εφαρμογών είναι η εφαρμογή Droidwall. Εκεί ορίζεις τις εφαρμογές που θέλεις να τρέχουν με wifi ή με δεδομένα δικτύου. Όμως πρέπει να είσαι root για να δουλέψει. Στο άλλο ερώτημα η απάντηση είναι my data manager. καλημερα θα ηθελα να μου πειτε τις ποιο must εφαρογες για μια συσκευη root Είναι αναλόγως τι θέλεις να κανείς με τη συσκευή σου. Κάποιες 'απλές' εφαρμογές είναι οι adfree, droidwall, titanium backup. Πάντως το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να εγκαθιστάς άλλες rom. Edited July 29, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδιά, υπάρχει καμιά εφαρμογή με την οποία να μπορώ να γράψω από ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Και αυτη την επιλογη απο πυ την απενεργοποιω? Το μονο που εχει ειναι αν θελω να ανεβαζω μονο με wifi η και data. Dropbox: menu -> settings -> camera upload -> off :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts