hraklhs57 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναβοσβυνει την οθονη του κινητου οταν υπαρχει αναπαντητη,μυνημα;Εχω το galaxy s και δεν εχει καποιο ledακι:( εχεις δοκιμασει το noled...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 εχεις δοκιμασει το noled...; Oχι θα το δοκιμασω και θα σου πω.Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πηγα να διαγραψω καποια μηνυματα απο το handcent sms και πατωντας παρατεταμενα πανω στο μηνυμα μου βγαζει ΄'επιλογες μηνυματος' και στις στηλες απο κατω δεν εμφανιζει τιποτα παρα μονο αν τις παταω μια-μια μου εμφανιζει την επιλογη . Θελει καποια ρυθμιση η υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Aν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γιατι εχω παρα πολλα μηνυματα και πρεπει να σβηστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πηγα να διαγραψω καποια μηνυματα απο το handcent sms και πατωντας παρατεταμενα πανω στο μηνυμα μου βγαζει ΄'επιλογες μηνυματος' και στις στηλες απο κατω δεν εμφανιζει τιποτα παρα μονο αν τις παταω μια-μια μου εμφανιζει την επιλογη . Θελει καποια ρυθμιση η υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Aν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γιατι εχω παρα πολλα μηνυματα και πρεπει να σβηστουν. Reboot το κινητό και ξαναδοκίμασε. Αν κάνει το ίδιο, νομίζω το Handcent χρησιμοποιεί την ίδια βάση μηνυμάτων με το stock πρόγραμμα; Αν ναι, μπες να τα σβήσεις απο το stock. Αν τίποτα απο τα δυο δεν πιάσει, uninstall & reinstall το Handcent. Αν πάλι δεν γίνεται για δοκίμασε να κάνεις clear data για το Handcent απο τις επιλογές των προγραμμάτων στις ρυθμίσεις της συσκευής. (Σόρρυ, με έχει πιάσει πολυλογία :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πηγα να διαγραψω καποια μηνυματα απο το handcent sms και πατωντας παρατεταμενα πανω στο μηνυμα μου βγαζει ΄'επιλογες μηνυματος' και στις στηλες απο κατω δεν εμφανιζει τιποτα παρα μονο αν τις παταω μια-μια μου εμφανιζει την επιλογη . Θελει καποια ρυθμιση η υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Aν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γιατι εχω παρα πολλα μηνυματα και πρεπει να σβηστουν. Μόλις ανοίγεις το Handcent, πατάς μενού και στις επιλογές που θα σου εμφανίσει πατάς Batch Mode. Μετά θα σου εμφανίσει τα μηνύματα με επιλογές και κλικάρεις αυτά που θες και τα σβήνεις. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ρεεεεεεεεεεεεε βοηθεια!!!! γινεται χωρις τη χρηση προγραμματος να μπορω να στελνω 160 ελληνικους χαρακτηρες σε μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ρεεεεεεεεεεεεε βοηθεια!!!! γινεται χωρις τη χρηση προγραμματος να μπορω να στελνω 160 ελληνικους χαρακτηρες σε μηνυμα? η μαμά android εφαρμογή για μηνύματα δεν το επιτρέπει επίσης afaik οι περισσότερες εταιρείες που βάζουν τις δικές τους εφαρμογές πάλι δεν το επιτρέπουν.. οπότε για ελληνικά αναγκαστικά handcet παίχτη :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 οπότε για ελληνικά αναγκαστικά handcet παίχτη :ninja: Και το GO SMS έχει πλέον υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει να αγορασω το powerAMP? δεν ειμαι ροοτ... και δεν εχω ξαναδοκιμασει να αγορασω.... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει να αγορασω το powerAMP? δεν ειμαι ροοτ... και δεν εχω ξαναδοκιμασει να αγορασω.... :/ δεν γίνεται να αγοράσεις εφαρμογή εάν δεν είσαι ρουταρισμένος η θα περιμένεις να ανοίξει το μαρκετ τις εφαρμογές επι πληρωμή στη χώρα μας η θα την ψάξεις να την βρεις σπασμένη Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Παιδιά, ούτε το Handcent SMS (με φουλ ελληνικά όλα) ούτε το Go SMS στέλνουν μικρά ελληνικά; Έχω ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις για 160 χαρακτήρες και στα δύο αλλά μου το μετατρέπουν κεφαλαία. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Παιδιά, ούτε το Handcent SMS (με φουλ ελληνικά όλα) ούτε το Go SMS στέλνουν μικρά ελληνικά; Έχω ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις για 160 χαρακτήρες και στα δύο αλλά μου το μετατρέπουν κεφαλαία. Με καμία εφαρμογή δε γίνεται και 160 και μικρά. Διαλέγεις: 160 κεφαλαία ή 70 μικρά... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Με καμία εφαρμογή δε γίνεται και 160 και μικρά. Διαλέγεις: 160 κεφαλαία ή 70 μικρά... Ναι, κόλλησα και κατάλαβα τι έγραψα και τι προσπαθώ να κάνω τόση ώρα :p όταν διάβασα το μήνυμα μου... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petidis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Το ndrive απλα κορυφεο. Ιταλια, γαλλια, μονακό και ελβετια πριν απο 1 εβδομαδα και δεν προβληματισε πουθενα. υποψιν οτι ειχα μαζι μου και navigon, desty9, igo kai aura. απλα καμια σχεση με τα υπολοιπα. εχω το desire hd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Το ndrive απλα κορυφεο. To 11 χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 δεν γίνεται να αγοράσεις εφαρμογή εάν δεν είσαι ρουταρισμένος η θα περιμένεις να ανοίξει το μαρκετ τις εφαρμογές επι πληρωμή στη χώρα μας η θα την ψάξεις να την βρεις σπασμένη σπασμενη.. δηλαδη?? :worry: και ποτε λετε να ανοιξει το μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Για πείτε λίγο ρε παιδιά ποια εφαρμογή έχετε για το msn...? Είχα το msn talk αλλα δεν το βρίσκω πλέον.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Για πείτε λίγο ρε παιδιά ποια εφαρμογή έχετε για το msn...? Είχα το msn talk αλλα δεν το βρίσκω πλέον.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εγώ beejive IM αλλά θέλει root και market enaber να το αγοράσεις. 3-4 ευρώ αλλά τα αξίζει για μένα. Κάνει ότι χρειάζομαι και υοπστηρίζει ένα σωρό πρωτόκολα (Msn, gmail, yahoo, facebook κτλ) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Εγώ beejive IM αλλά θέλει root και market enaber να το αγοράσεις. 3-4 ευρώ αλλά τα αξίζει για μένα. Κάνει ότι χρειάζομαι και υοπστηρίζει ένα σωρό πρωτόκολα (Msn, gmail, yahoo, facebook κτλ) το root δεν μας πειράζει όσο τα 3-4 ευρώ...! Root ας είναι, με πληρωμή να μην είναι...! Ένα κλασσικό msn θέλω.. χωρίς να έχεικ για άλλους λογαριασμούς.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 το root δεν μας πειράζει όσο τα 3-4 ευρώ...! Root ας είναι, με πληρωμή να μην είναι...! Ένα κλασσικό msn θέλω.. χωρίς να έχεικ για άλλους λογαριασμούς.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δοκίμασε το Mercury, είναι free στο market και έχει πολλές δυνατότητες. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει να αγορασω το powerAMP? δεν ειμαι ροοτ... και δεν εχω ξαναδοκιμασει να αγορασω.... :/ Αγόρασε την απο το site του κατασκευαστή... Πόσο πιο εύκολο πια;... :wacko: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Για πείτε λίγο ρε παιδιά ποια εφαρμογή έχετε για το msn...? Είχα το msn talk αλλα δεν το βρίσκω πλέον.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk το ανεφερα εγω προηγουμενως http://market.android.com/details?id=com.talkbuilder.epinephrine * History Epinephrine's old name is 'MSN Talk', but the app has been removed from the Android Market because Microsoft claims that 'MSN Talk' violates their trademark that the word "MSN" and Messenger icon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναβοσβυνει την οθονη του κινητου οταν υπαρχει αναπαντητη,μυνημα;Εχω το galaxy s και δεν εχει καποιο ledακι:( Δες το "LED me know"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Το epinephrine για msn ειναι αψογο. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ρεεεεεεεεεεεεε βοηθεια!!!! γινεται χωρις τη χρηση προγραμματος να μπορω να στελνω 160 ελληνικους χαρακτηρες σε μηνυμα? Κάπου είχα δει πάντως ότι γίνεται και με χρήση άλλου πληκτρολογίου (πχ είχα διαβάσει για το htc ime αλλά δεν είμαι και σίγουρος) ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts