ilka71 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Στην μανισια εφαρμογή SMS υπάρχει άμεσος τρόπος εναλλαγης QWERTY, και τ 9 πληκτρολογίου? όχι μέσω ρυθμίσεις, γλώσσα και πληκτρολόγιο. Με swipe δεξιά αριστερά δεν αλλάζει όπως σε άλλα SMS πληκτρολόγια πάντως. Μιλάω για desire s Edited April 21, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 xperia arc παιζει κανονικοτατα και μια κληση που εκανα ειχε αρκετα καλη ποιοτητα ηχου!! αδυνατω να καταλαβω ποιο το οφελος μιας εταιριας (η t-mobile ειναι πισω απο την εφαρμογη) να προσφερει δωρεαν τετοιου ειδους υπηρεσια, αν και στην τελικη δε με πολυνοιαζει!! οπως και να εχει ειναι εξαιρετικη εφαρμογη! :D Παιζει με 3g ή και με wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Μου κάνει εντύπωση το εικονίδιο πάνω ψηλά. Είναι δηλαδή μια εφαρμογή που παίζει συνέχεια backgound και τρώει την μπαταρία;:blink: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιζει με 3g ή και με wifi; με wifi δοκιμασα μια κληση και η ποιοτητα ηταν αρκετα καλη με 3G δεν εχω δοκιμασει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 καλημερα! εχω galaxy ace με android φυσικα(ειμαι root) με ποια εφαρμογη παιρνω backup πληρες ωστε να επαναφερω οπως ηταν το κινητο με τα εικονιδια στις επιφανειες οπως ειναι κτλπ (κατι σαν το achronis true image στα pc) δε θελω δηλαδη να κανω μονο backup τις εφαρμογες πχ μεσω tiatium backup μαζικα αντιγραφα που λεει.... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ να μπουν και τα εικονιδια οπως ηταν-ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΣΤΙς ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΜΟΥ,, συν τις εφαρμογες φυσικα...ωστε σε περιπτωση επαναφορων εργοστασιακων δεδομενων τηλ (μεσα απο το μενου που παμε "ρυθμισεις -"απορρητο" ) τα βηματα πεστε μου και τι ονομα θα εχει αυτος ο φακελος στην sd μου μετα! ευχαριστω!!!!!!!!! Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 κατεβασα το Bobsled το εκανα εγκατασταση του εδωσα e-mail και κωδικο προσβασης αλλα δεν μου εστειλαν τον 5ψηφιο κωδικο.δεν εχω fb.λανω κατι λαθος? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 κατεβασα το Bobsled το εκανα εγκατασταση του εδωσα e-mail και κωδικο προσβασης αλλα δεν μου εστειλαν τον 5ψηφιο κωδικο.δεν εχω fb.λανω κατι λαθος? Και μενα την πρωτη φορα με yahoo δεν μου στελναν τιποτα Μολις εβαλα gmail λογαριασμο ηρθε ο κωδικος με την μια. Παιδια στο note δουλεύει αψογα επαθα πλάκα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Υπαρχει κανα προγραμμα για αναπαντητες κλησεις και μηνυματα;Samsung nexus s:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Και μενα την πρωτη φορα με yahoo δεν μου στελναν τιποτα Μολις εβαλα gmail λογαριασμο ηρθε ο κωδικος με την μια. Παιδια στο note δουλεύει αψογα επαθα πλάκα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 και εγω με yahoo δοκιμαζα απο χθες και δεν μου εστειλαν τιποτα.θα δοκιμασω με g mail και ενημερωνω.ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το bobsted calling δουλεύει τέλεια με wifi! Το μόνο κακό είναι ότι δεν εμφανίζεται ο αριθμός κλήσης σου. Φαίνεται σα να παίρνεις με απόκρυψη. Με 3g ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. Για το bobsted messaging δεν τα έχω καταφέρει! Οταν πάω να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει στην οθόνη ότι θα γίνει η αποστολή μέσω δικτύου. Προσπάθησα μία φορά αλλά χρεώθηκα. Το έχει βάλει κάποιος να βοηθήσει? Help! Για το φίλο που έλεγε πριν για το yahoo, δεν είχα πρόβλημα μου απάντησαν άμεσα. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το bobsted calling δουλεύει τέλεια με wifi! Το μόνο κακό είναι ότι δεν εμφανίζεται ο αριθμός κλήσης σου. Φαίνεται σα να παίρνεις με απόκρυψη. Με 3g ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. Για το bobsted messaging δεν τα έχω καταφέρει! Οταν πάω να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει στην οθόνη ότι θα γίνει η αποστολή μέσω δικτύου. Προσπάθησα μία φορά αλλά χρεώθηκα. Το έχει βάλει κάποιος να βοηθήσει? Help! Για το φίλο που έλεγε πριν για το yahoo, δεν είχα πρόβλημα μου απάντησαν άμεσα. Δεν μπορώ να κάνω κληση. Πως τα κατάφερες; μήνυμα στελνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 τελικα με g mail ηρθε αμεσως ο κωδικος.δουλευει τελεια και χωρις παρασιτα.διαβασα οτι δεν εμφανιζει νουμερο και βγαζει αποκρυψη.εμενα εβγαλε νουμερο αλλα χι το πραγματικο μου 006174554108 αυτο εβγαλε.και στην δευτερη προσπαθεια εβγαλε 006174554107 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 τελικα με g mail ηρθε αμεσως ο κωδικος.δουλευει τελεια και χωρις παρασιτα.διαβασα οτι δεν εμφανιζει νουμερο και βγαζει αποκρυψη.εμενα εβγαλε νουμερο αλλα χι το πραγματικο μου 006174554108 αυτο εβγαλε.και στην δευτερη προσπαθεια εβγαλε 006174554107 Λες να δικαιούστε άλλες 006174554107 δωρεάν κλήσεις...!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 καλημερα! εχω galaxy ace με android φυσικα(ειμαι root) με ποια εφαρμογη παιρνω backup πληρες ωστε να επαναφερω οπως ηταν το κινητο με τα εικονιδια στις επιφανειες οπως ειναι κτλπ (κατι σαν το achronis true image στα pc) δε θελω δηλαδη να κανω μονο backup τις εφαρμογες πχ μεσω tiatium backup μαζικα αντιγραφα που λεει.... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ να μπουν και τα εικονιδια οπως ηταν-ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΣΤΙς ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΜΟΥ,, συν τις εφαρμογες φυσικα...ωστε σε περιπτωση επαναφορων εργοστασιακων δεδομενων τηλ (μεσα απο το μενου που παμε "ρυθμισεις -"απορρητο" ) τα βηματα πεστε μου και τι ονομα θα εχει αυτος ο φακελος στην sd μου μετα! ευχαριστω!!!!!!!!! Πρέπει να κάνεις nandroid backup. Είναι επιλογή που βρίσκεται στην custom recovery που πέρασες (κατά πάσα πιθανότητα) κάνοντας root. Περισσότερα στο θέμα του κινητού σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskvas Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 παιδια θα ηθελα μια βοηθεια εχω ενα xperia mini και θελω να του βαλω καποιους χαρτες που να λειτουργουν χωρις ιντερνετ ξερει κανεις ποιουσ χαρτεσ να βαλω(και λινκ αν γινετε)και πωσ να τους βαλω???? ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 google maps δε σου αρκουν; απο τη στιγμή που έχεις ανοίξει οτ χάρτη, αποθηκεύεται στη συσκευή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν μπορώ να κάνω κληση. Πως τα κατάφερες; μήνυμα στελνει κανονικά. Oταν ανοίξεις την εφαρμογή,κάτω δεξιά λέει sign up,κάνεις εγγραφή & στο email που σου στέλνουν έχει έναν κωδικό,τον περνάς & μπαίνεις. Μετά πηγαίνεις στα contacts της εφαρμογής-δεν ασχολήθηκα με το facebook-& σου εμφανίζει τις επαφές σου. πατάς επάνω στην επαφή που θες & πατάς το place call. Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Δε χρεώνει την κλήση. Αν σου είναι εύκολο πες μου για τα μηνύματα γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη. :) Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Υπαρχει κανα προγραμμα για αναπαντητες κλησεις και μηνυματα;Samsung nexus s:) τι πρόγραμμα ? τι θέλεις να κάνει ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Υπαρχει καποιο widget που να ανοιγει/κλεινει αυτοματα το gps? Σε 2-3 που δοκιμασα απλα σε πηγαινουν στο αντιστοιχο μενου... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Για να αγορασω to don't panic με δωρεαν αναβαθμισεις , γινεται μονο μεσω καταστηματος ? δεν μπορω on-line? στο site της ngi εχει αγορα αλλα στο στελνουν σε καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 το dont panic για android δεν το στελνουν σε καρτα.μετα την αγορα online σου στελνουν email με οδηγιες πως να το κατεβασεις και πως να το εγκαταστησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 το dont panic για android δεν το στελνουν σε καρτα.μετα την αγορα online σου στελνουν email με οδηγιες πως να το κατεβασεις και πως να το εγκαταστησεις αφου μου ζηταει στοιχεια που θα το στειλει αν θελω elta ή ACS , εξοδα αποστολης κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 δεν εχει σημασια τι ζηταει. ισχυει αυτο που σου ειπα. αν κανεις σημερα την αγορα αυριο θα σε παρουν ενα τηλεφωνο η εναλακτικα μπορεις να τους παρεις εσυ και θα σου δοθουν αναλυτικες οδηγιες. το αγορασα πριν κανα μηνα οποτε ξερω τι σου λεω. αν αμφιβαλλεις μην το προχωρησεις και παρτους αυριο ενα τηλεφωνο πρωτα και θα σου εξηγησουν με καθε λεπτομερεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Έχει κανείς το BeWeather & Widgets να μου πει αν ξέρει, το μαύρο πλαίσιο γίνετε διαφανές..??? Πρέπει να βάλεις καινούριο widget, την πρώτη φορά στο βγάζει μονον, μετά όχι. Την είχα πάθει κι εγώ έτσι και το έψαχνα 10 ώρες. Δυστυχώς θέλει λοιπόν νεό σετάρισμα εξ αρχής.:( Edited April 22, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Πρέπει να βάλεις καινούριο widget, την πρώτη φορά στο βγάζει μονον, μετά όχι. Την είχα πάθει κι εγώ έτσι και το έψαχνα 10 ώρες. Δυστυχώς θέλει λοιπόν νεό σετάρισμα εξ αρχής.:( μπορεις να πας ξανα στις ρυθμισεις, αλλα πρεπει να κλικαρεις σε καποιο ακυρο σημειο μεσα στο widget..ειναι καποια λιγα πιξελς που σε πηγαινουν εκει, ενω οπουδηποτε αλλου σε πανε στο ρολοι ή στον καιρο πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts