ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδιά μια εφαρμογή πού να μου δείχνει πόσες ώρες μίλησα στο κινητό;εισερχόμενες,εξερχόμενες,όλα; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδιά μια εφαρμογή πού να μου δείχνει πόσες ώρες μίλησα στο κινητό;εισερχόμενες,εξερχόμενες,όλα; Call Log Manager Pro Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Call Log Manager Pro Δεν ειναι διαθέσιμο στην χώρα μας λεει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Για κοιτα και το aPhonelog Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς στο Navigon τι είναι, και που πάνε οι φάκελοι Q1.2012 και work_gta_q1_2012... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδιά μια εφαρμογή πού να μου δείχνει πόσες ώρες μίλησα στο κινητό;εισερχόμενες,εξερχόμενες,όλα; για δες call meter Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδιά μια εφαρμογή πού να μου δείχνει πόσες ώρες μίλησα στο κινητό;εισερχόμενες,εξερχόμενες,όλα; Το καλύτερο από όσα δοκίμασα https://play.google.com/store/apps/details?id=coryffaeus.android.statstracker Μετράει όλο το ιστορικό και όχι μόνο τις τελευταίες που κρατάει το κινητό. Επιλεγείς και συγκεκριμένη περίοδο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εάν κάποιος έχει το Sygic (11.2.6) σε Galaxy Nexus (stock, unrooted, 4.0.4) , θέλω να τον ρωτήσω εάν το πρόγραμμα επιστρέφει στην οθόνη πλοήγησης μετά από κάποια τηλεφωνική κλήση. Στο δικό μου, μετά τον τερματισμό της κλήσης δεν επιστρέφει, μένει απλώς στην οθόνη του τηλεφώνου και μετά από λίγο σβήνει και η οθόνη. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ρε παιδιά τι παίζει με το Instagram? στο huawei sonic u8650 με 2.3.7 δεν μπορεί να ανεβάσει τη φωτό και βγάζει άσπρη οθόνη, ενώ στο wildfire s φίλης της παίζει κανονικά. Έχουν βγάλει τα μυρια updates και ακόμα να το διορθώσουν. Και ναι έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση και clear τα πάντα και μετακίνηση σε κάρτα/τηλέφωνο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μα βάλω κάτι δύσκολο(για μένα τουλάχιστον) Έχω ενα x8 στο οποίο θέλω όταν του ανοίγω τη κάμερα να μπορώ να βλέπω τι τραβάει στο άλλο μου κινητό.. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μα βάλω κάτι δύσκολο(για μένα τουλάχιστον) Έχω ενα x8 στο οποίο θέλω όταν του ανοίγω τη κάμερα να μπορώ να βλέπω τι τραβάει στο άλλο μου κινητό.. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 δοκιμασε το IP Webcam ή το Camera WiFi LiveStream DEMO δεν ξερω αν θα σου δουλεψουν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 κάποιος για εμένα πιο πάνω? :( Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εάν είναι bug της εφαρμογής τι μπορούμε να σου πούμε εμείς; Δοκίμασε να στείλεις ένα email στους developers. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 δοκιμασε το IP Webcam ή το Camera WiFi LiveStream DEMO δεν ξερω αν θα σου δουλεψουν Ευχαριστώ!!ip webcam δούλεψα!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έχω εγκαταστήσει στης αδερφής μου το τηλέφωνο το Lookout, για να μπορούμε να το εντοπίζουμε μέσω internet, λόγω όμως του ότι έχει ένα ταπεινό Huawei Sonic και η εφαρμογή προφανώς είναι βαριά το κινητό σέρνεται απίστευτα. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή με web interface και ελαφριά; κάποιος για εμένα πιο πάνω? :( AVG https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnRpdmlydXMiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 AVG https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnRpdmlydXMiXQ.. Αναφερόμουν στο instagram και το bug που αντιμετωπίζουμε, ευχαριστώ όμως όπως και να έχει! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έχω εγκαταστήσει στης αδερφής μου το τηλέφωνο το Lookout, για να μπορούμε να το εντοπίζουμε μέσω internet, λόγω όμως του ότι έχει ένα ταπεινό Huawei Sonic και η εφαρμογή προφανώς είναι βαριά το κινητό σέρνεται απίστευτα. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή με web interface και ελαφριά; AndroidLost.com http://www.androidlost.com/#getstarted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μήπως με το tapatalk 2 έχετε και σεις πρόβλημα ξανά, με το γράμμα φ, να φαίνεται σαν τετραγωνακι; Με τις beta εκδόσεις ήταν ok.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Όχι. Κανένα πρόβλημα εδώ και στις δύο συσκευές που το χρησιμοποιώ. Είναι ενεργοποιημένο το BBcode στις advanced επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τρέχει κανείς σε galaxy nexus το dont panic; Και αν ναι,στην 3d απεικόνιση μπορεί να κάνει ζουμ μέχρι κάτω ώστε να βλέπει "ουρανό"; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Ναι είναι... Για να δω τι γίνεται και στο neo v. Thanks Edit: το ξετικαρα και το ξανά τικαρα και έφτιαξε... Edited April 12, 2012 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εναν καλό photo view πιο θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εναν καλό photo view πιο θα προτείνατε? QuickPic από μένα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 QuickPic από μένα. +1... Simply the Best.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εναν καλό photo view πιο θα προτείνατε? Δές και το fishbowl , αρκετά καλό και γρήγορο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts