djuan1988 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εάν είναι bug της εφαρμογής τι μπορούμε να σου πούμε εμείς; Δοκίμασε να στείλεις ένα email στους developers. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 δοκιμασε το IP Webcam ή το Camera WiFi LiveStream DEMO δεν ξερω αν θα σου δουλεψουν Ευχαριστώ!!ip webcam δούλεψα!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έχω εγκαταστήσει στης αδερφής μου το τηλέφωνο το Lookout, για να μπορούμε να το εντοπίζουμε μέσω internet, λόγω όμως του ότι έχει ένα ταπεινό Huawei Sonic και η εφαρμογή προφανώς είναι βαριά το κινητό σέρνεται απίστευτα. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή με web interface και ελαφριά; κάποιος για εμένα πιο πάνω? :( AVG https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnRpdmlydXMiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 AVG https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnRpdmlydXMiXQ.. Αναφερόμουν στο instagram και το bug που αντιμετωπίζουμε, ευχαριστώ όμως όπως και να έχει! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έχω εγκαταστήσει στης αδερφής μου το τηλέφωνο το Lookout, για να μπορούμε να το εντοπίζουμε μέσω internet, λόγω όμως του ότι έχει ένα ταπεινό Huawei Sonic και η εφαρμογή προφανώς είναι βαριά το κινητό σέρνεται απίστευτα. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή με web interface και ελαφριά; AndroidLost.com http://www.androidlost.com/#getstarted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μήπως με το tapatalk 2 έχετε και σεις πρόβλημα ξανά, με το γράμμα φ, να φαίνεται σαν τετραγωνακι; Με τις beta εκδόσεις ήταν ok.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Όχι. Κανένα πρόβλημα εδώ και στις δύο συσκευές που το χρησιμοποιώ. Είναι ενεργοποιημένο το BBcode στις advanced επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τρέχει κανείς σε galaxy nexus το dont panic; Και αν ναι,στην 3d απεικόνιση μπορεί να κάνει ζουμ μέχρι κάτω ώστε να βλέπει "ουρανό"; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Ναι είναι... Για να δω τι γίνεται και στο neo v. Thanks Edit: το ξετικαρα και το ξανά τικαρα και έφτιαξε... Edited April 12, 2012 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εναν καλό photo view πιο θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εναν καλό photo view πιο θα προτείνατε? QuickPic από μένα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 QuickPic από μένα. +1... Simply the Best.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εναν καλό photo view πιο θα προτείνατε? Δές και το fishbowl , αρκετά καλό και γρήγορο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 To Mobile Maps 10 έχει το καλό ότι μπορείς να έχεις χάρτες της ίδιας χωράς από διαφορετικές εταιρείες και να άλλαξες χάρτη μέσα από το μενού του, το έχω για δεύτερο μετά από το igo. @gsa1967 σε ευχαριστώ! ρε παιδια εχει καταντησει αηδια ποια με τους χαρτες της κυπρου.δεν τους εχει ουτε αυτο εχει βρει κανεις χαρτες για το sygic?ουτε για αγορα ουτε πουθενα δεν τους βρισκω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximosm Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κάτι αντί γιά τό ταπαταλκ υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κάτι αντί γιά τό ταπαταλκ υπάρχει ? Forum runner.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κάτι αντί γιά τό ταπαταλκ υπάρχει ? εγω εχω το convo..καλουτσικο ειναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ψαχνω καποιο ελληνο αγγλικο και ελληνο ιταλικο λεξικο .τι υπαρχει? Για ελληνο-αγγλικό (και αντίστροφα) δες αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δεν ξερω αν εχει ξαναυποθει. Στο dolphin browser μετα απο ανανεωση προσθεσε ενα νεο προγραμμα το σοναρ στο οποιο του λες μια λεξη κλειδι και σου ανοιγει την ιστοσελιδα πχ YouTube, hotmail, Google κλπ. Δεν ξερω αν μπορεις να του προσθεσεις αλλες ιστοσελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δεν ξερω αν εχει ξαναυποθει. Στο dolphin browser μετα απο ανανεωση προσθεσε ενα νεο προγραμμα το σοναρ στο οποιο του λες μια λεξη κλειδι και σου ανοιγει την ιστοσελιδα πχ YouTube, hotmail, Google κλπ. Δεν ξερω αν μπορεις να του προσθεσεις αλλες ιστοσελιδες. Το εχει βαλει εδω και κανα μηνα.. Εξαιρετικά χρήσιμο.. Σε κατι δοκιμές δουλευει καλα.. Αρκει να μην εχει πολυ φασαρια Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω επειδή έκανα αναβάθμιση από 2.3.6 σε 4.0.4 οι χάρτες μου θα παίζουν κανονικά. Να τους περάσω η θα έχω πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Εάν κάποιος έχει το Sygic (11.2.6) σε Galaxy Nexus (stock, unrooted, 4.0.4) , θέλω να τον ρωτήσω εάν το πρόγραμμα επιστρέφει στην οθόνη πλοήγησης μετά από κάποια τηλεφωνική κλήση. Στο δικό μου, μετά τον τερματισμό της κλήσης δεν επιστρέφει, μένει απλώς στην οθόνη του τηλεφώνου και μετά από λίγο σβήνει και η οθόνη. Με 4.0.2 επιστρέφει στην οθόνη πλοηγησης, ρε παιδια εχει καταντησει αηδια ποια με τους χαρτες της κυπρου.δεν τους εχει ουτε αυτο εχει βρει κανεις χαρτες για το sygic?ουτε για αγορα ουτε πουθενα δεν τους βρισκω Δεν παίζει Κύπρος στο sygic, μην ψάχνεις αδικα Τρέχει κανείς σε galaxy nexus το dont panic; Και αν ναι,στην 3d απεικόνιση μπορεί να κάνει ζουμ μέχρι κάτω ώστε να βλέπει "ουρανό"; Ποια εκδοση του dont panic εχεις? Edited April 12, 2012 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιον player για ταινίες? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιον player για ταινίες? Ευχαριστώ! Έχουμε ξεχωριστό θέμα για αυτού του τύπου τις εφαρμογές... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 η παρακάτω εφαρμογή υποστηρίζει ότι η android συσκευή μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως keyboard και Mouse για το pc Remote Android Mouse την έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts