eltsele Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά, δοκίμασα χθες το ChargeBar και μου άρεσε. Τη βρήκα βολική. Είναι μια οριζόντια γραμμή λεπτή γραμμή ως ένδειξη μπαταρίας, με πολλές επιλογές κ χωρίς battery drain απ' όσο βλέπω. Και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι όσοι δεν είναι root. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά, δοκίμασα χθες το ChargeBar και μου άρεσε. Τη βρήκα βολική. Είναι μια οριζόντια γραμμή λεπτή γραμμή ως ένδειξη μπαταρίας, με πολλές επιλογές κ χωρίς battery drain απ' όσο βλέπω. Και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι όσοι δεν είναι root. Πολύ καλό σαν ιδέα. Το δοκίμασα και μου άρεσε. Προτιμώ όμως το badass, λόγω των πολλών πληροφοριών που δίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 κανενα δωρεαν gpw υπαρχει?? to google πλοηγηση θελει internet??? :) Moderator επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω την ίδια ερώτηση, βάλτε αν είναι εύκολο στο πρώτο post όλα τα προγράμματα που υπάρχουν και διευκρινίστε ότι πέρα του google maps που με ένα mod έχεις πλοήγηση δωρεάν, όλα τα αλλά είναι επί πληρωμή και χωρίς να κατεβάζουν data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν ημερολόγιο οπως αυτο του android? Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιώ το ημερολόγιο της google, ειναι γιατι δεν θέλω να καταχωρίσω το Gmail μου, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει καταχωρίσεις και υπενθυμίσεις. Θέλω απλώς να βλέπω την ημερομηνία της κάθε μέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 για βοηθιστε με. sygik ή dont panic? το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace). Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 για βοηθιστε με. sygik ή dont panic? το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace). Αφου το δινει δωρεαν, μια χαρα ειναι. Κρατησε αυτο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites. Μπράβο ρε φίλε , το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω, και με το refresh λύθηκε, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites. Αυτο ηθελε ! Νικο :thanks: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν ημερολόγιο οπως αυτο του android? Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιώ το ημερολόγιο της google, ειναι γιατι δεν θέλω να καταχωρίσω το Gmail μου, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει καταχωρίσεις και υπενθυμίσεις. Θέλω απλώς να βλέπω την ημερομηνία της κάθε μέρας. Business Calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. Και εγώ είχα πρόβλημα και έβαλα το 2 beta 6 τώρα μπαίνω αλλα δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το MLS Destinator στο Sensation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Και εγώ είχα πρόβλημα και έβαλα το 2 beta 6 τώρα μπαίνω αλλα δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 Beta-6 γενικα χρειαζεται μια αναβαθμισουλα :) @Θαναση, να σαι καλα :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 για βοηθιστε με. sygik ή dont panic? το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace). Το πλαισιο σχεδον σε ολα τα android smartphone εχει δωρο το dont panic http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?MOBILE_TYPE=Smartphones&x=40&OP_SYSTEM=Android&page=1 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Αφου το δινει δωρεαν, μια χαρα ειναι. Κρατησε αυτο... ειναι καλο ομως? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ειναι καλο ομως? Για Ελλάδα από τα καλύτερα όσον αφορά τους χάρτες. Απλά σαν πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο με μερικές ελλείψεις όσον αφορά τις επιμέρους λειτουργίες. Ωστόσο κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παλιοτερα το sygic GPS navigation ονομαζοταν aura. Το aura ειναι αρκετα παλια εκδοση. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Πρώτα είχε την ονομασία SYGIC MOBILE MAPS και τα τελευταία χρόνια ονομάστηκε SYGIC AURA. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Και εγώ είχα πρόβλημα και έβαλα το 2 beta 6 τώρα μπαίνω αλλα δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 Beta-6 Γενικά οι beta έχουν κάποια προβληματάκια ακόμα. Στην επίσημη 1.x όλα οκ πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το MLS Destinator στο Sensation? στο sensation δεν το έχω δουλέψει αλλά σε παρόμοιο smartphone (με περίπου τα ίδια specs νομίζω ) έπαιζε απροβλημάτιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 σε αγορασμενο tapatalk κανονικα 1.13.5 δεν μπαινω στο myphone εδω και μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 σε αγορασμενο tapatalk κανονικα 1.13.5 δεν μπαινω στο myphone εδω και μερες! Κοίταξε λίγα posts πιο πίσω...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 σε αγορασμενο tapatalk κανονικα 1.13.5 δεν μπαινω στο myphone εδω και μερες! Και εμένα μου έκανε το ίδιο με το myphone και απλά διεγραψα το myphone από τα favorites ,το ξανά έψαξα και το έβαλα και όλα καλά.! Κάτι άσχετο όποιος γνωρίζει . Στο smart keyboard όταν είμαστε στο ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΌ πληκτρολόγιό με τ9 και κάποια λέξη δεν την έχει το λεξικό.ποια είναι η διαδικασία με την οποία προσθέτουμε την λέξη πού θέλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Πρώτα είχε την ονομασία SYGIC MOBILE MAPS και τα τελευταία χρόνια ονομάστηκε SYGIC AURA. Δεν τα έχει μπερδέψει, λέτε διαφορετικά πράγματα. Η σημερινή εμπορική ονομασία (του Sygic Aura) στην android έκδοσή του είναι Sygic: GPS Navigation. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&feature=search_result Το Sygic Mobile Maps ήταν η εμπορική ονομασία για την έκδοση των windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το Sygic Mobile Maps ήταν η εμπορική ονομασία για την έκδοση των windows mobile. ...η οποία υπάρχει και στο android και μάλιστα με χάρτες της CIT και όχι teleatlas που χρησιμοποιεί το aura/sygic navigation, οπότε αποτελεί καλή εναλλακτική για τα δεδομένα της Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts