gsa1967 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ο τελευταιος χαρτης για το igo 8.3 και το sygic ποιος ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ο τελευταιος χαρτης για το igo 8.3 και το sygic ποιος ειναι? Για το iGO ειναι ο Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 επειδη θελω να κανω αναβαθμηση στο OS της ταμπλετας τα saves απο τα angry birds σε πιο directory βρισκονται? υπάρχουν προγράμματα στο μάρκετ angry birds backup (or something). Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ψαχνω Ελληνικη εφαρμογη ωστε να μου λει οτι στο τηλ μου εχω 10 ατομα(επαφες)cosmote,5 wind ,,7 vodafon υπαρχει?ευχαριστω Δεν θα ήταν και πολύ ακριβής μια τέτοια εφαρμογή μιας και λόγω της φορητότητας τα πράγματα είναι λίγο διάχυτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω βιντεο απο youtube? Και να ρωτησω σχετικα βεβαια, αν παιζει ρολο το οτι η συσκευη μου δεν παιζει flash, οποτε ισως χρειαζεται καποια ειδικη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή για να πάρω κάποια apk από το κινητό να τρέξω στο tablet γιατί δεν μου εμφανίζονται στο Market Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ναι αρκετές εφαρμογές.π.χ. Onthefly backup,file expert,Astro file manager κτλ Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω βιντεο απο youtube? Και να ρωτησω σχετικα βεβαια, αν παιζει ρολο το οτι η συσκευη μου δεν παιζει flash, οποτε ισως χρειαζεται καποια ειδικη εφαρμογη. εγω χρησιμοποιώ την εφαρμογή του τηλεφώνου που ειναι για το youtube https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC55b3V0dWJlIl0. και δεν εχω προβλημα τωρα αν θελεις να εχεις και flash κατεβασε το Adobe Flash Player 11 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZG9iZS5mbGFzaHBsYXllciJd Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν υπάρχει widget ή εφαρμογή που να απενεργοποιεί τηλέφωνο χωρίς root?? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ψαχνω καποια εφαρμογη π να παιζει υποτιτλους ταινιων στ κινητο Εχετε να προτεινετε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ψαχνω καποια εφαρμογη π να παιζει υποτιτλους ταινιων στ κινητο Εχετε να προτεινετε τιποτα? MX Player Mobo Player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 υπαρχει προγραμμα να χειριζομαι τα παντα απο το pc γιατο galaxy y duos s6102? ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν υπάρχει widget ή εφαρμογή που να απενεργοποιεί τηλέφωνο χωρίς root?? Υπάρχει και λέγεται λειτουργία πτήσης η airplane mode, πήγαινε στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Προφανως ο φιλος δε θελει αυτο, αλλα θελει καποια εφαρμογη που να επανεκκινει τη συσκευη την ωρα που της εχει 'πει' αυτος και να μη χρειαζεται root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά πριν γιατί ήμουν από το κινητό και βιαζόμουν. Επειδή, λοιπόν, έχω μπαταρία της mugen και επομένως και το δικό της καπάκι για το κινητό, κάποιες φορές το κουμπί που κλείνει το κινητό δεν πατιέται σωστά. Και αντί να βγει το μενού να απενεργοποιήσω το κινητό, κλείνει ο φωτισμός της οθόνης! Με αποτέλεσμα καμιά φορά να "παίζω" μαζί του για αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρω να κλείσω το κινητό. Για αυτό έψαχνα κάποιο widget ίσως, που να το πατάω απλά από την αρχική οθόνη και να κλείνει μόνο του. Όσα βρήκα απαιτούσαν root.:( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Γνωριζει κανεις τη χρησιμοτητα της εφαρμογης SNS; εχει καποια σχεση με το Facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Κανένα ωραίο ημερόλογιο σε μορφή widget υπάρχει ? Σαν κι αυτό που έχει ο Launcher Pro ή ο GoLauncher (δεν θυμάμαι ποιος απο τους 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Ψαχνω καποια εφαρμογη π να παιζει υποτιτλους ταινιων στ κινητο Εχετε να προτεινετε τιποτα? Dice Player επισης, με εχει σωσει. Κ εκει που καποιοι αλλοι players δειχνουν να κολλανε λογω 1080p ο συγκεκριμενος λειτουργει με hw acc οποτε δεν κολλαει πουθενα. Γνωριζει κανεις τη χρησιμοτητα της εφαρμογης SNS; εχει καποια σχεση με το Facebook; Αν σκοπευεις να περασεις επαφες facebook, twitter, msn κτλ στο κινητο σου η θελεις να βλεπεις τα γεγονοτα του fb πχ στο ημερολογιο σου κ αλλα πολλα μην τη σβησεις. Προσωπικη μου αποψη παντα. Κ γενικα οτι default προγραμμα υπαρχει στο κινητο σου οπως email.apk gmail κτλ.. μαλλον δεν θα δουλευουν. Edited April 2, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 υπαρχει προγραμμα να χειριζομαι τα παντα απο το pc γιατο galaxy y duos s6102? ευχαριστω Το Samsung Kies. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Γνωριζει κανεις τη χρησιμοτητα της εφαρμογης SNS; εχει καποια σχεση με το Facebook; διαβασε εδω http://www.chacha.com/question/what-is-sns-on-android δες εδω edit: λαθος μου τωρα ειδα οτι εχει απαντηθεί Edited April 2, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Με μια τελευταία αναβάθμιση του go keyboard παω να προσθέσω τον αριθμό σε μια επαφη και μου βγάζει ενα πληκτρολογιο που για να πατήσεις τα νουμερα χρειαζεται παρατεταμενη πιεση στο πληκτρολογιο.Βγαινουν δηλαδη πρωτα τα γραμματα και πατας 1-2 φορες μεχρι να βρεις το νουμερο.Ειναι πολύ σπαστικο.Μια ωρα να καταχωρησεις ενα αριθμό.Ισως κανω κάτι λάθος??Μπορει να βοηθήσει κανει με go keyboard??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Κανένα ωραίο ημερόλογιο σε μορφή widget υπάρχει ? Σαν κι αυτό που έχει ο Launcher Pro ή ο GoLauncher (δεν θυμάμαι ποιος απο τους 2) Ωραίο δεν ξέρω αν είναι μιας και δεν το χρησιμοποιώ, αλλά υπάρχει το android widgets pro :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 οριστε; Στο imei; Δηλαδη εγω που πηγα το κινητο μου στο service γιατι εβγαλε προβλημα η καμερα και μπορει να μου το αντικαταστησουν αν δεν επισκευαζεται θα πρεπει να το ξαναγορασω; Ελπιζω να κανουν πλακα. :mad: Νομίζω ότι δεν είναι και η μόνη εφαρμογή (πλοήγησης) που κλειδώνει στο ΙΜΕΙ.. Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τους φαίνεται τόσο προφανές. Ή απλά τα λεφτά είναι πολλά Άρη :p Όπως και να'χει διάβασα στις προηγούμενες σελίδες για περιπτώσεις που στέλνοντας ένα mail, σου μεταφέρουν την άδεια σε καινούρια συσκευή. Έχει ακούσει κανείς κάτι για το citisnav; Γιατί με 9.99 νομίζω είναι καλή ευκαιρία ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Κανένα ωραίο ημερόλογιο σε μορφή widget υπάρχει ? Σαν κι αυτό που έχει ο Launcher Pro ή ο GoLauncher (δεν θυμάμαι ποιος απο τους 2) δες το Pure Calendar widget (agenda) ή το Smooth Calendar Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 δες το Pure Calendar widget (agenda) ή το Smooth Calendar Και το simple calendar. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts